Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Canım çok geçmiş olsun. Inanirmisin dun aksam tam senin bu msjini okumuştum uzuldum cok gecmis olsun Okuduktan 5 dk geçmedi Azra koltuktan tutunurken pat düştü ve ağzını yerdeki kumandanin kenarına çarptı ve ust dudaginin içi kanadı dudagi da şişti. ; (( Tutunarak bayadir yürüyor kizim hatta ellerini bırakıp bir adım da atıyor bayadir.) Tekrarı olmaz bi daha umarım. . Nazar değiyor bence fistiklara çokça. ..

Ay kıyamam Azra ya da ! Nazar değiyor valla geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım kuzucuğa da :/
Maşallah hem de.

selam mujjcum,
nasilsin iyimisin mide bulantilari disinda??? Su uyku olayi bende hic olmadi nedense, belki de calistigim icindir , hamileler uyumak istedikleri halde ben sanki hamile degildim, dogru dürüst uyumamistim ...
Senin ne isin vardi baska topikte yafff - senin heyecanini hepimiz buradan paylasiriz merak etme... cizelgeni görünce cok heyecanlandim hehehehe sanki ben hamileymisim gibi...

Insallah senin gibi bizde rahat oluruz ikinci bebislerimize hamileyken... eger doktor tanidiginizsa canim daha iyi ilgilenir. Hem dogru kesi yeri belli adam ayni yerden keser yine... ben ikincide Allah nasip ederse kendi doktorumu istiyorum dogumda bakalim nasip olacak mi...

Ada nasil iyimi?? Canim benim ya, hala meme ariyor demek?? Benim oglus kendi kendine birakti, ben hic biraktiracagim diye zorlanmadim.. benim ki garip bir cocuk sanirim

görkemlim canim yaaa gecmis olsun, galiba bu kazalar hepimizin basina gelecek ya... benim oglusumda doktorda muayene masasindan düsmüstü, inan o an aklim gitmisti ya... sükür Rabbim koruyor meleklerimizi...

Insallah bir daha yasanmaz canim böyle kazalar.. Bizim ki de ayaklanmaya basladi, koltuktan tutunup kalkti gecen aksam.. bende korkmaya basladim artik, yanliz birakinca ne yapar diye... simdi vitrine kafa atiyo..nerden alistiysa..
Canim tekrar gecmis olsun...

yaaa bu cin takvimine inanayim mi??? Bende mi baksam acaba dogrumu cikmis diye... Mujjum artik ikinci sezeryan tecrübeni senden dinleriz.. bizede manevi destek olursun...

Yessimcim sizede gecmis olsun canim... Simdi nasil oglusun??
Mikail beyde koc burcu erkegi, bencede uyuyor özellikleri.. ne yapcaz bu findiklarla bilemiyorum.. sanki büyümüste kücülmüs gibiler bazen...

a.s. canim,
hamd olsun daha iyiyiz, öksürügümüz devam ediyor ama sükür ateslenmiyoruz artik.. pazartesi doktora götürecegim, cigerlerinin halen iyi olup olmadigini ögrenmek icin.. hastanedeki doktorlar iyi demislerdi ama ne bileyim, bronsit falan olur diye korkuyorum...

Bu arada 2ci inciniz hayirli olsun canim... dis SIKINTISI gecince canim yatagina tekrar alisir, bizde yasadik aynisini.. hasta oluncada öyle yapiyor bebisler.. anneci oluyorlar iyice.. emzik emmiyor mu canim??? Almadiysa yeniden dene, en azindan emzik sakinlestiriyor...

canim sizin incinizde hayirli olsun... dis gicirdatmayi benim oglum da yapiyor, arada yine yapiyor.. sanirim degisik geliyor, kesfediyorlar yeni yeni.. insallah yakinda birakir...yoksa bende dislerine zarar verir diye korkuyorum...

canim sizede gecmis olsun... git gide kaza oranlarimiz artiyor ya... ayaklandilar ya artik nasil koruyacagiz onlari bilemiyorum...

Rabbim korusun hepimizin bebislerini...

tatlım cok gecmıs olsun((
ıcım ezıle ezıle okudum valla cok agladımı??

gölgemmm evet canım çok ağladı,gözünden yaşlar geldi garibimin..

mincirik canım ya kıyamam Azraya,bencede nazara geliyolar,Allah beterinden sakınsın yvrularımızı

haticecan canım ne kadar dikkat etsekte oluyor işte ama üzülüyoruz napalım..öpüyorum mikail ve seni..

minciri,amann yine dusme vakasii yaa( uff gecmis olsun Azra bebege de cnm yaa kiyamam o dudaklara

haticecancnm Ada kuzusu iyi alisti artik meme demiyor ,tek sikintimiz sut icmiyor((( rengi ilgisini cekmio sanirim.cnm dr. U tanimiyorum da hasthanaenin sahibi yakinimiz.bu hast hani ozel olup da ayni zmnda bagkur,ssk karsilayan yer varya oyle yer...

Ya annem de korkutuyor,7 kat aciliyorsun dikis vs. onemli dio ayyy bilemedimki(((( aslinda dr.umu da cok seviyorum,cok iyi .
2. Gebelik dha mi 2 .plana atilio bilemedim:)) simdi 175 tl vermek her ay gozume gozuktu niyese Ada da oyle dgldim:))
Bu dedigim yerdeki dr.mda cok iyi bayagi konusuyor hatta sirf bana die degil bi ark.im da gitmis beni aradi bi dr. Var cok memnun kaldim die ayni dr.dan bahsedince mutlu oldum hatta.dur bakalim yenidogan unitesi vs. goreyim herseyi netlestircem cnmccim

Sevindim meme diye tutturmadigina,bakarsin süte alisir zamanla. Anladim canim hastane sahibi tanidik, vallah mujjcum benim ilk dogumumda doktofumu götürme gibi yada özel hastanede dogum sansim olmadi,maddi imkansizlim diyelim. Ama ikincide secicem artik,kendi doktorum gelsin ve iyi bir hastane olsun. Canim 175tlden kacma durumunuz iyiyse. Dedigin gibi bir bak bakalim. Dogru karari vereceksindir insallah. Nasilsin bugün.

Ay evet alissa iyi olcak.ilk bi icti devam sutu ooo superrr dedik snra icmedi kutuyu da actim ayin 3 une kdr bitmezse cope artik:/ rengi ilgisini cekmio kesin.cunku mesela biri fanta icsin mamaaa mama die istio karisik meyve sikiyoruz o zamnedio:) acaba portakalla mi reklendirsem igrenc bir tat olur ama o begenir mi acaba:))
Yurt disinda yani bilmiyorum da Ingiltere de ozel die hast. Yok.orda var mi cnm? Ya iste cimriligim mi tutuo nee ona vercegimize Baska seye harcarim diorum:) yine gidicem deee her ay gitmeyim diodum.ya dogum da herkes sen sasirdin mi dedi burda 4.000 dogum ztn son fiyat gibi birsey oyle dedikce miller dusunur oldum.hatta prof. Girerse 7.000 falan alio saka gibi birde dr. Dan ote hast. Para verdik en iyi hast.
Gorkemli de hatta kent de dogum yapmisti bana dr. 250 ind. yapti birde:))) 2 kendi aldi 2 hast.:)
Dur bakalim netlesicem bir yandan Ada burda dogdu,sende cimrilik yaptim annecim mi dicem:)))

teşekkür ederim arkadaşlar.. ufaklıklar büyüyene kadar biz anneler de artık iyice yufka yürekli olduk... umarım bi daha başka meleğimizin başına gelmez.
bu arada şunu da önemle belirtmek isterimki önemsenip yazdıklarıma "her zaman" cevap verilmesi beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam size..
Azraya hamile olduğumdan beri yazılanları hep takip ederim, pek girip yazmasamda.. aranızdaki bu sıkı muhabbet beni daha da memnun eder. zaten sizden okuduğum şeylerden çevremdekilere bahsederken hep "arkadaş öyle demişti" diye bahsederim. başka topiklerde olmayan ve bu topiği özel yapan bu sevgi ve paylaşımımız hep daim olsun..

Cnm benim aynenn zor buyutmek(
Ayyy ben deee sen gibi diyorum internetteki arkadaslar diye valla.annem ztn bilio hep.esim de oyle komsum var o da girip bazi seye bakiomus ayy bizim topik super diyorum ona.evet ben seni pek bilmiyordum ,hic gormemistim snradan farketmistim

Günaydın güzel kardeşlerim ve tatlı anneleri. annemle sizi çook koskomacaan öpüyoruz. ve herkese güzel bir hafta diliyoruz...

Son düzenleme:
Mujj, canım teşekkür ederiz. Herkes babaya benziyor diyor ama bence benzemiyor. Ten rengi saç rengi ben, ama ağız burun göz baba diyorlar. yani ortaya karışık

Mujj, canım teşekkür ederiz. Herkes babaya benziyor diyor ama bence benzemiyor. Ten rengi saç rengi ben, ama ağız burun göz baba diyorlar. yani ortaya karışık

Sen ñie kendi i hic koymadin bakayim.koy ben simdi dicm sana benzio mu:)))
Babaya benzio diyenler baba tarafidir kesin:))))))

merhabalar kızlar,
umarım herkes haftaya iyi başlamıştır, bebişlerimizinde keyifleri yerindedir..
ben istanbulda yaşayanlara bir şey soracaktım: (bu arada kimler nerelrde yaşıyor bilemiyorum affınıza sığınarak)
bu sene istanbul bölgesinde kızamıkçık ve kabakulak vakaları bebeklerde artış göstermiş, geçtiğimiz yıllara bakarsak bu vakalr uzun zamandır yokmuş. normal aşı takviminde 12. ayda zaten kızamık,kızamıkçık,kabakulak aşısı yapılıyor. fakat sağlık bakanlığı bu salgının önünü almak maksatlı 9 aylık olan bebeklerde de 12. ay aşısının bi dozu olarak ek aşılama yoluna girdi. fakat bu 9 ay aşısı isteğe bağlı zorunluluk yok. ayrıca 9. ayda olunca 12. ayda olmamak diye bişey de yok. 12. ay aşısı sabit kalıyor. hatta Azra'dan büyük olan bebeklere arkadaşlar yaptırdılar. ağrısı acısı olmayan bir aşıymış ateş huzursuzluk yapmamış.
beni de sağlık ocağından aradılar da, normalde boy kilo kontr haftayaydı bizim. ama bu hafta içi gelin kontr yapalım dediler. muhtemelen bu aşıyı da o anda sorup yapmak isteyecekler. daha özel doktorumuza da danışmadım danışacağım ama.
bizimle aynı durumda olup yaptıran varmı? ya da başka ilde olsanızda düşünceniz nedir?
şimdiden teşekkürler....

sağolasın canım.alt dişleri çıktığında çok ısırıyordu üstler çıkınca yandım koparmadan bırakmaz herhalde dedim ama şükür galiba keşfetmedi.bazen dalıp başka şeye bakacaken acıtıyo ama hiç tepki vermiyorum yoksa tepkiyi farkedince tekrar yaptırmak için tekrarlıyor.süt durumu boza ile birlikte düzeldi şükür tabi dinlenmekte çok öneli 15gündür kaynanam vardı iyi dinlendim o varken normale döndük.

evet canım bankacı akşam 19:30-20:00 gibi ancak geliyor. ben o gelsin az dinlenim diye beklerken oda eve gidim dinlenim diyor.hafta sonu cumartesi çoğunlukla çalışıyor yarım gün ama yinede o gün gidiyor.pazarda gezecez mi evimi temizlicez, eşimde tek tatil günüm evde yatim oturim kitap okuyayım istiyor anlayacağın hiç birşeye yetmiyor...

Eki Görüntüle 603910

Günaydın güzel kardeşlerim ve tatlı anneleri. annemle sizi çook koskomacaan öpüyoruz. ve herkese güzel bir hafta diliyoruz...

günaydın güzel bebeğin güzel annesi bu ne tatlılık yaa... benim kızda tıpkı babaydı ama ten rengi saç rengi bana döndü. tip yapı bana ama saç ve ten ben...

merhaba güzel bayanlar,
inşallah sizler ve bebişleriniz çok çok iyidir...
benim kzı emeklemeye başladı bir başladı tutabilene aşk olsun...sürekli biryerlerden tutup kalkma merakında an ve an peşindeyim. üstten üç dişimizde patladı çok şükür.
yanlız dede ve babanneden sonra uyku düzenimiz çok bozuldu.sabah yine günde iki defa uyuyor fakat babannemiz kızın uykusu gelip iyice uykudan bayılana kadar uyutmuyor geciken uykulardan sonra ikinci uyku akşam 19,30-20,00gibi tamamlanıyor artık gece bekleki uykusu gelsin...dün gece ağlaya ağlaya saat 12yi geçiyordu uyuduğunda.
son zamanlarda öyle yapıştı ki bana sürekli boynumda kucağımda olmak istiyor beşikte uyumuyor beşiğe girince uyanıp yanıma alana kadar ağlıyor.
hani artık emekliyorya bazen evde oda oda gezip beni arıyormuş babannesi salonun kapısını açınca dooğru yatak odasına gidiyor orada olmadığımı görüncede oturup dertli dertli ağlıyormuş. eklediğim resimlerden birinde kaçışını çekmiş babannesi.

ya ama neden bu gün kimse yok benim canım sıkıldı...
albüme analı kızlı resimlerimizide koydum.

Doktora gittiniz mi canım? Nasıl şimdi paşa?
Sare hatun emzik almadı hiç canım. Almıyor ya evirip çevirip oyun oynuyor emzikle. Allah ikinci bebişi nasip ederse onu zorla alıştırcam emziğe :))

Eki Görüntüle 603910

Dünürcüm senin bu oğlan pek çapkın pek fırlama olcak çok canlar yakacak gibi geldi bana. İşimiz var bu yakışıklı beyle :) Maşallah maşallah.

Ben hiç duymadım bu aşı işini ya. Bakalım kızlar ne diyecek merak ettim ben de.
Bu arada ben Bursa'da oturuyorum canım.

Hey maşallah kuzuya maşallah. Yine düzene girer inş.
Bu arada senin yaş kaçtı canım? Çook genç görünüyorsun da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…