- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
Ay evet alissa iyi olcak.ilk bi icti devam sutu ooo superrr dediksnra icmedi kutuyu da actim ayin 3 une kdr bitmezse cope artik:/ rengi ilgisini cekmio kesin.cunku mesela biri fanta icsin mamaaa mama die istio karisik meyve sikiyoruz o zamnedio:) acaba portakalla mi reklendirsem igrenc bir tat olur ama o begenir mi acaba:))
Yurt disinda yani bilmiyorum da Ingiltere de ozel die hast. Yok.orda var mi cnm? Ya iste cimriligim mi tutuo nee ona vercegimize Baska seye harcarim diorum:) yine gidicem deee her ay gitmeyim diodum.ya dogum da herkes sen sasirdin mi dedi burda 4.000 dogum ztn son fiyat gibi birsey oyle dedikce miller dusunur oldum.hatta prof. Girerse 7.000 falan alio saka gibi birde dr. Dan ote hast. Para verdik en iyi hast.
Gorkemli de hatta kent de dogum yapmisti bana dr. 250 ind. yapti birde:))) 2 kendi aldi 2 hast.:)
Dur bakalim netlesicem bir yandan Ada burda dogdu,sende cimrilik yaptim annecim mi dicem:)))
insallah alisir bir an önce canim... bu arada devam sütünün hangisini aliyorsun sen ?? Ada 1 yasinda, aptamil 1+ Junior var benim bildigim... eger aptamilin tadini sevmediyse baska marka dene bari canim...
Mikailde gündüzleri icmiyor canim devam sütü, gece iciyor ama ben gündüzleri cözüm buldum ona muhallebi tarzi bisey yapiyorum onuda devam sütü ile hazirliyorum...en azindan böylece icmis oluyor..
Burada var özel hastane yok degil ama normal sigortayla masraflari karsilamak cok zor.. ben dogumu devlet hastanesinde yaptim inan varya kaldigim odada ki yatagin bas kismini ayaga kalkip altta bir kol vardi o sekilde indirip kaldiriyordum.. düsünsene sezeryanli biri nasil yapsin demi, hemsireler de gicikti zaten.. ama bebek hemsirelerinden biri vardi o hizli gonzales gibiydi... kadin gece herseye yetisiyordu.. ben hastanede toplam 7 gün kaldim... pazartesi dogum oldu, oglum carsamba günü gece benimle yatti, ondan öncesi bebek odasinda kaliyordu gece falan.. gündüz hep yanimdaydi emzirdim vs... nasil emzirecegimizi, sonra nasil altini alicagimizi falan gösterdiler... odada biz toplam 5 kisi kaldik.. ben özel oda istemistim esimde yanimda kalabilsin gece diye, kayit yaptirirken söylemeniz gerek dediler, öylede yaptigim halde inan cikana kadar oda bosalmadi.. aslinda bosalmisti ama özel sigortaliya verdiler...
Eger kendi doktorumda yapsaydim dogumu o bana baska bir hastane demisti ama o da sehir disindaydi... yani su anki oldugumuz yere 15 km falan... annemler biz gelemeyiz falan dediler... yoksa orayi sececektim... orasi daha iyiymis doktorumun dedigine göre... bakalim nasip ikinci nasil olacak... insallah daha iyi olur diye düsünüyorum.
Eki Görüntüle 603910
Günaydın güzel kardeşlerim ve tatlı anneleri. annemle sizi çook koskomacaan öpüyoruz. ve herkese güzel bir hafta diliyoruz...
kizzzzz bu kimmm - seni gidi seni findik.. yerim seni.. masallahhhhh.... yessimcim nazarlardan korusun Rabbim...
merhaba güzel bayanlar,
inşallah sizler ve bebişleriniz çok çok iyidir...
benim kzı emeklemeye başladı bir başladı tutabilene aşk olsun...sürekli biryerlerden tutup kalkma merakında an ve an peşindeyim. üstten üç dişimizde patladı çok şükür.
yanlız dede ve babanneden sonra uyku düzenimiz çok bozuldu.sabah yine günde iki defa uyuyor fakat babannemiz kızın uykusu gelip iyice uykudan bayılana kadar uyutmuyor geciken uykulardan sonra ikinci uyku akşam 19,30-20,00gibi tamamlanıyor artık gece bekleki uykusu gelsin...dün gece ağlaya ağlaya saat 12yi geçiyordu uyuduğunda.
son zamanlarda öyle yapıştı ki bana sürekli boynumda kucağımda olmak istiyor beşikte uyumuyor beşiğe girince uyanıp yanıma alana kadar ağlıyor.
hani artık emekliyorya bazen evde oda oda gezip beni arıyormuş babannesi salonun kapısını açınca dooğru yatak odasına gidiyor orada olmadığımı görüncede oturup dertli dertli ağlıyormuş. eklediğim resimlerden birinde kaçışını çekmiş babannesi.
Eki Görüntüle 604192 Eki Görüntüle 604193 Eki Görüntüle 604194
hamd olsun bugün daha iyiyiz kendi adimiza... sen nasilsin hanimm efendi nasil
hatta bir gece sabaha karsi 4:30 da kalkti, mama icti, 2 saat oyun oynadi öyle uyudu.. isigi falan kapatiyorum ama yine oynuyor...
masallah canim... nazar degmesin prensese... resimlerini göremedim bu arada...