Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Beni aradı sağlık ocağı ama daha gitmedim canım. Dr a da sormadım daha. Aynen anlattığın gibî. Ama sanırım ben yaptıracağım. Avm toplumuyuz maalesef. Risk almak istemiyorum.

Heheh sen zeka küpünü kandırabileceğini mi sandııınnnnn :101:

Heheh sen zeka küpünü kandırabileceğini mi sandııınnnnn :101:

yok canım ne mümkün kandırmak kumandayada hasta bi tv izleyemiyoruz alıp televizyona uzatıyo pili çıkarılıncada kıyametler kopuyo atılıyor yere vuruluyor...bakalım zavallı telefon ve kumandalar bu ağır işkencelere daha ne kadar dayanabilecekler(

nerlerdesin en taze anne:))
bu bebişte ablası gibi annesine bol bol uyku mu yapıyor ne? var mı bulantı falan nasıl gidiyor?

selam kizlar,

Albüm ekledim, beni ve oglusumu görmek isterseniz bakabilirsiniz... özel oldugu icin sadece arkadas listemdekiler görebiliyor... istek gönderin sizleride ekleyeyim olurmu...

Öpüyoruz hepinizi... bu arada Mujj nerelerdesin canim??
====================================

vallah sen sansliymissin canim ya...insallah bizdede ikinci bebisimizde rahat oluruz... Gecmis olsun canim - bende de var nezle ve öksürük ama geciyor sükür...

Sorma bazen Mikail de ayni, sürekli onunla ilgilenmemi istiyor, yemek yemeye bile firsat bulamiyorum bazen... böyle böyle büyüyecekler iste

gercekten de cok genc gösteriyorsun...arkadaslik listeme ekledim canim, tesekkürler...

ayyy cok hossunuz ya... masallah tütütü nazar degmesin insallah.

martim nasilsin bebis nasil? Uyku düzeniniz oturdumu az cok??

Vallah benim oglusum ayagimda hafif hafif sallayarak, yada gögsüme yaslanarak, yada bogusarak degisik degisik uyuyo... ayagimda sallamak icin yatirdigimda hemen yüzasagi kapaniyor, öyle oyun oynuyor biraz, ayagimdan iniyor falan.. zar zor uyuyor

kızlar deniz artık anakucağı şeklindeki oto koltuğuna sığmıyor arabada,,,çocuk oto koltuğuna geçtinizmi??yada almayı düşündüğünüz marka varmı???

kızlar deniz artık anakucağı şeklindeki oto koltuğuna sığmıyor arabada,,,çocuk oto koltuğuna geçtinizmi??yada almayı düşündüğünüz marka varmı???

Canim mikail de sigmiyor ama idare ediyoruz su an, arabamiz yok ama abimlerinkine bindigimizde sart kullaniyoruz. Sanirim yakinda oto koltuguna gecicez bizde,yoksa polis yakalarsa ceza puani veriyor ve parA cezasida geliyor

Bizde aylardır puset atıl durumda paşa hakiki ana kucağına terfi etti. Benim oğlum hiç oturmadı onda arabada. Kıyametleri kopardı. En sevmediğim şeyi yaptırdı. Arkada boğuşa boğuşa gidiyoruz ve inanın şurdan şuraya gidesim yok arabayla ;(
Gelelim oto koltuğuna. Arsştırmalarıma göre 9-18 kg olanlar iyi. 9-36 lıklar çok büyük . Çocuk içinde küçücük kalıyor ve rahat olmuyor . Marka da güvenlik testleri birincisi römer. Acayip bi fiyat aralığı var. En iyi modeli trifix bin civarı. Maxi cositoby de yine memnuniyet listesinde ikinci sırada. Cybex diye bi marka da bu iyi gruba dahil. İzofiksli tercih etmek en güvenlisi. Arabaya zımba gibi kilitleniyor. Münkün değil yerinden çukmaz. Öyle kemerle uğraşmıyorsun. Hatta önde bî aparatla demir çubuk gibi yere de sabitlenerek maksimum güvenlik sağlıyor. Ben böyle bir şey alacağım. Krafttan böyle bi model aldı arkadaşım memnun 600 civarıydı. Başka bi arkadaş krafttan terlettiği için memnun kalmamış. Kumaş önemli yani alırken.
Gelelim bize bizim yaramaz 500 tl ilk oto koltuğu( pusetine) 5 kez bile zor oturunca yine bi dünya para verip bînmezse diye tırsıyorum :/ henüz almadım. Gönlümden römer trifix mantığından 500-600 lük bi ürün.
Umarım yardımcı olabilmişimdir canım. Önceden yazmıştım ama tekrar geçmiş olsun. İnşallah daha iyidir denizcik, yeme sıkıntı olmamıştır. Öptüm

Cnmmm xook guzel arastirmissin bnm aman suna buna dikkat edin diyeceklerimi yazmissin.5 nokta emniyet kemeri vs. onemli.gorkemli Ada ,Deniz kdrken artik 9-18 kilo olana oturuyordu ben cunku onlari hic guvenli bulmuyorum acikcasi .korkyordum.
Biz de maxi cosi aldim,burda pahali gibi gelmisti,musterimiz Ingiltereden getirdi.Adayi koyarken koltugun disa dgru donmesi de cok rahatlik rahat koyuyoru uyuyorsa uyanmadan aliyoruz falan.tek yone donuyor yani surucu arkasinda oldugu icin sola donuyor,kardesi gelince diger tarafa oturck bana arkada yer kalmaz artik koca koltuklardan:))) ben de eski yerime one kavusurum baba surerken:)))

Kadifegullll

Cnm dun hava superdi aZcik yuruduk ,snra arkada gittik oturmaya annem gitmeden oturalim dedi,annem de bgn sabah gitti bakalim Adayla yalniz nsl basedicem .biran evvel aksam olup esim gelsin istiyorum.hiiiii birde Adayi tembihliyorum baba gelince kaka yap die:) cunku midem bulaniyor((((
Oyle sabah bulantilarim yok sukur Ada da da olmadi amaaaa uykuuuuuu hepmyatmak istiyorum.
Cnm album mu eklendi. Smdi bakicam kizlarin konusmadan oyle anladim.o emekleye. Totoyu da isirmayi icimden gecirdigimi soylemeden edemicem.
Hyrm o kahkahalari hiiiic eksik olmasin ciikin kizindan.dun esimle baktik hatta bebislere senin kizi gorunce hemen Ipad i elimden alip bakio diyorum hani kucekken dik sacli olan bebek vardi yaa o iste,annem de bilio:))))
Bebekleri birlikte buyutuyoruz hii:)

Kizzzz hyrm iyi yapti. Koydunnnn,hadiii ekleyebile. Eklesinnn bizim bebis halimizi gorelimmmm

Eklentiler

• $image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 30
  • $image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 39
hyrm bayılıorum bu fıstıga :)) berenle kucukluklerı cok enzıodu ama sımdı hıc alakaları yok:))
kadıfgul masallah gulceye..bu kacıs senaryosunu bır yerden hatılıorum ahahah

bizdede aynı durum var.. ama korkum diğer arkadaşlarla aynı almışken iyisi olsun isterim ki iyisi olmayacaksa sırf trafik cezası için olmasınında çok bir anlamı yok türkiyede hiç kontrol edildiğine denk gelmedim çok bakılmıyor.ama iyileride gerçekten çok iyi para ve benim kızın kullanmama ihtimali çok yüksek. bebekkken pusetinkini arabaya bağlayıp çok kullandım uyuyunca hemen öne atlıyordum. az büyüyünce uyanıkkken pek durmadı ama uyurken süperdi. en son kurbanda neredeyse 2000km lik bir yol yaptık ve en içinde durmak istemedi. bende şöyle bir etraftaki arkadaşları araştırayım diyorum çocuğu büyüyenlerden alıp bir denemeli duracak mı orada....

eline sağlık güzel araştırmışsın kolaylık oldu bize.

Kizzzz hyrm iyi yapti. Koydunnnn,hadiii ekleyebile. Eklesinnn bizim bebis halimizi gorelimmmm

benim sadece 1bebeklik fotom var oda 2yaşımda. evdeydi bir ara resmini çekip ekleyeyim. sizin fotolarada bayıldım.mujjcum pek bir artismişiz haa...
kraft terletiyormuş demişsinya evet felaket terletiyor.bizim bebek arabası puset kraft. albüme sadece benle olanları koydum...

hyrm bayılıorum bu fıstıga :)) berenle kucukluklerı cok enzıodu ama sımdı hıc alakaları yok:))
sağol canım kızım ben odadayken kaçmıyor orada oynuyor sadece ama ben yokken yavrum ilk fırsatta hızlı hızlı kaçıp yatak odasına gidiyormuş beni göremeyincede oturup ağlıyormuş.

benim kız hergün yeni birşeyler çıkarıyor...
en son icadımız yürütece binmeden kenarından tutup iterek istediği yere gitmeye çalışma ve kıyametleri koparıyor biri yürütece dokununca kendi kendine yapacakmış arkasında ellerim hazır bekliyorum onada kızıyor dokundurtmuyor kendine ...bizim kolidor uzun kaç defa baştan başa gitti saymadım... yürümeya yardımcı birşey vardıya ilk arabam mı ne alsam mı acaba bilemedim.

oto koltuğu bayramda almıştık biz, kadifegül gibi uzun bi yolculuk yapmıştık ve Sare hatun bi zaman sonra sıkılmıştı ve durmamıştı. izofiksli olmuyordu bizim arabaya. Kemerli olanlardan almıştık. Kaç kg falan hiç hatırlamıyorum :/

Mujj
Öncelikle senin küçüklüğünüüü havanııı yesinleeerr cimcime seni :))
Valla canım dediğin gibi birlikte büyütüyoruz bebişleri, çok da güzel oluyor. Benim kociş de tanıyor çoğunuzu. Hatta senin ikinci bebiş haberini verdim, Ada'nın annesi Müjgan ikinciye hamileymiş dedim. aa hayırlı olsun diyor. Sanki komşumuzsun :))

Aynen canım büyüdükçe değiştiler. Daha çook değişecekler :)

kadifegulllllcnm oncelikle ilk arabam vs. alma diyerek cumleme basliyorum:)) esim de alcakti bizimkide mama sand.iktirmeyi yada piyanosunu iktirmeyi tasta cok seviyor.eee bunlari iktiriyor ilk arabaya ne gerek var demistim esime aynisini sana da diyorum bence hic gerek yok .zztn ayni islevi iktirdigi esyalar goruyor:))

Ayyy bana ztn ark.lar sen kucuklukten belliymissin diolar:))) annemin gozluklerini takmisim:))) Allahim poz hastasiymisim,buyumusum model olmusum saka gibi:)) bakalim Adisko 3-4 yasinda nasil olacak:))

Hyrm ,sagolsun darisii sonraaa size ins. ehuehe evet demi komsu gibi:)))

Goz atin dedim deee urun yokmuski saka gibi mothercare urunleri var die ekledim yok ama anlamadim.

doğru diyorsun hatta belkide yürümesine yardımcı olurken tembelleştirecek tek başına yürümeye cesaret edemeyecek onunla gidecek sürekli...tamam en iyisi almamak. bakmışın adişkoda annenin yolundan gidermiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…