çok bilmişler çok benimkide aynen telefon çalınca daha çığlıklara başlıyo ne mümkün yanında konuşmak 3tane oyuncak telefonu var biri şekil renk öğreten renkli bişi diğeri pepeli biride benimkine saldırmasın diye oyuncak blackbery ama o yine bernimkini istiyor.hatta kandırmak için knuştuğumu değil ev telefonunu falan veriyorum ama yutmuyo ses gelmiyor ya..
Heheh sen zeka küpünü kandırabileceğini mi sandııınnnnn :101:
Anladım canım öksürüğü hemencik geçiversin inşallah.
Biz iyiyiz. Aslında ben biraz nezleyim biraz da öksürüyorum ama onun dışında bi sorun yok çok şükür. Sare çok zorluyor beni :) Baş edemiyorum artık :)
Bu arada ne kadar zorluklar çekmişsiniz doğum zamanı. Ben çok rahattım ya. Tek kişilik odaydı, yanımda eşim ve kayınvalidem kaldı, çook güzel ilgilenildim. Ve sadece 500 lira verdim.
Diğer bebişlere böyle güzellikler denk gelsin inş.
sağol canım hayırlısıylla dişler çıktıya düzenede girer inşallah...aah ah gençlik bize mi kaldı 30adayadık merdiveni 28yaşıma gircem şubatta:))
oo gece kalkıp oyun istemeside zor ya bazen benimki çok erken kalkıp oyun istiyodu eline bir kaç bişi verip yatakta o oynarken ben az daha uyukluyordum tabi artık emekler düşer mümkün değil ama. bizim normal düzenimiz sabah 8,00-8,30arası uyanma-10,30-11,00arası uyuma ikinci uykuda 15.00dan sonra ve gecede en geç saat 22,00da dalmış olması ama uykular kaydı. ya birde gece 1saat deliksiz zor uyuyor ama sabah 2şerden 4saat uyuyor 1haftadır hiçde uyanmadan keşke gecede öyle olsa...hatta daha fazla uyursa gece uyanmaz diye yanında ses yapıyorum öpüyorum uyansın diye. tabi sabah uykularının böyle uzun olmasında babannemizinde rolü var uyanınca sallayıp pışpışlayıp yine daldırıyodu. neyse sağolsun kadın 2haftadır bayağı dinlendirdi beni gittiğine üzüldüm valla..arkadaşlarda ekli sanıyodum seni değilmişsin şimdi arkadaşlık istediği yolladım ekle o zaman görebilirsin.
Topik minik güzelliklerle şenlenmişken biz de katılalım dedik
Eki Görüntüle 604261 Eki Görüntüle 604259
Eki Görüntüle 604260 Eki Görüntüle 604262
Bebişler uyuyor sanırımaz çnce okudum msjları ama nasılsınız diyeyim yine de. Yalnız cepten alıntı zor oluyor, eskisî gibi kafa da kalmadığından unutuyorum ne yazacağımı :/ hepinizi öpüyorum .
Biz iyiyiz çok şükür. Uykular hala sorunlu :0 ben bi şey soracağım. Bebekleriniz nasıl uyuyor kızlar :?
kızlar deniz artık anakucağı şeklindeki oto koltuğuna sığmıyor arabada,,,çocuk oto koltuğuna geçtinizmi??yada almayı düşündüğünüz marka varmı???
kızlar deniz artık anakucağı şeklindeki oto koltuğuna sığmıyor arabada,,,çocuk oto koltuğuna geçtinizmi??yada almayı düşündüğünüz marka varmı???
Bizde aylardır puset atıl durumdapaşa hakiki ana kucağına terfi etti. Benim oğlum hiç oturmadı onda arabada. Kıyametleri kopardı. En sevmediğim şeyi yaptırdı. Arkada boğuşa boğuşa gidiyoruz ve inanın şurdan şuraya gidesim yok arabayla ;(
Gelelim oto koltuğuna. Arsştırmalarıma göre 9-18 kg olanlar iyi. 9-36 lıklar çok büyük . Çocuk içinde küçücük kalıyor ve rahat olmuyor . Marka da güvenlik testleri birincisi römer. Acayip bi fiyat aralığı var. En iyi modeli trifix bin civarı. Maxi cositoby de yine memnuniyet listesinde ikinci sırada. Cybex diye bi marka da bu iyi gruba dahil. İzofiksli tercih etmek en güvenlisi. Arabaya zımba gibi kilitleniyor. Münkün değil yerinden çukmaz. Öyle kemerle uğraşmıyorsun. Hatta önde bî aparatla demir çubuk gibi yere de sabitlenerek maksimum güvenlik sağlıyor. Ben böyle bir şey alacağım. Krafttan böyle bi model aldı arkadaşım memnun 600 civarıydı. Başka bi arkadaş krafttan terlettiği için memnun kalmamış. Kumaş önemli yani alırken.
Gelelim bize bizim yaramaz 500 tl ilk oto koltuğu( pusetine) 5 kez bile zor oturunca yine bi dünya para verip bînmezse diye tırsıyorum :/ henüz almadım. Gönlümden römer trifix mantığından 500-600 lük bi ürün.
Umarım yardımcı olabilmişimdir canım. Önceden yazmıştım ama tekrar geçmiş olsun. İnşallah daha iyidir denizcik, yeme sıkıntı olmamıştır. Öptüm
bizdede aynı durum var.. ama korkum diğer arkadaşlarla aynı almışken iyisi olsun isterim ki iyisi olmayacaksa sırf trafik cezası için olmasınında çok bir anlamı yok türkiyede hiç kontrol edildiğine denk gelmedim çok bakılmıyor.ama iyileride gerçekten çok iyi para ve benim kızın kullanmama ihtimali çok yüksek. bebekkken pusetinkini arabaya bağlayıp çok kullandım uyuyunca hemen öne atlıyordum. az büyüyünce uyanıkkken pek durmadı ama uyurken süperdi. en son kurbanda neredeyse 2000km lik bir yol yaptık ve en içinde durmak istemedi. bende şöyle bir etraftaki arkadaşları araştırayım diyorum çocuğu büyüyenlerden alıp bir denemeli duracak mı orada....kızlar deniz artık anakucağı şeklindeki oto koltuğuna sığmıyor arabada,,,çocuk oto koltuğuna geçtinizmi??yada almayı düşündüğünüz marka varmı???
eline sağlık güzel araştırmışsın kolaylık oldu bize.Bizde aylardır puset atıl durumdapaşa hakiki ana kucağına terfi etti. Benim oğlum hiç oturmadı onda arabada. Kıyametleri kopardı. En sevmediğim şeyi yaptırdı. Arkada boğuşa boğuşa gidiyoruz ve inanın şurdan şuraya gidesim yok arabayla ;(
Gelelim oto koltuğuna. Arsştırmalarıma göre 9-18 kg olanlar iyi. 9-36 lıklar çok büyük . Çocuk içinde küçücük kalıyor ve rahat olmuyor . Marka da güvenlik testleri birincisi römer. Acayip bi fiyat aralığı var. En iyi modeli trifix bin civarı. Maxi cositoby de yine memnuniyet listesinde ikinci sırada. Cybex diye bi marka da bu iyi gruba dahil. İzofiksli tercih etmek en güvenlisi. Arabaya zımba gibi kilitleniyor. Münkün değil yerinden çukmaz. Öyle kemerle uğraşmıyorsun. Hatta önde bî aparatla demir çubuk gibi yere de sabitlenerek maksimum güvenlik sağlıyor. Ben böyle bir şey alacağım. Krafttan böyle bi model aldı arkadaşım memnun 600 civarıydı. Başka bi arkadaş krafttan terlettiği için memnun kalmamış. Kumaş önemli yani alırken.
Gelelim bize bizim yaramaz 500 tl ilk oto koltuğu( pusetine) 5 kez bile zor oturunca yine bi dünya para verip bînmezse diye tırsıyorum :/ henüz almadım. Gönlümden römer trifix mantığından 500-600 lük bi ürün.
Umarım yardımcı olabilmişimdir canım. Önceden yazmıştım ama tekrar geçmiş olsun. İnşallah daha iyidir denizcik, yeme sıkıntı olmamıştır. Öptüm
Cnmmm xook guzel arastirmissin bnm aman suna buna dikkat edin diyeceklerimi yazmissin.5 nokta emniyet kemeri vs. onemli.gorkemli Ada ,Deniz kdrken artik 9-18 kilo olana oturuyordu ben cunku onlari hic guvenli bulmuyorum acikcasi .korkyordum.
Biz de maxi cosi aldim,burda pahali gibi gelmisti,musterimiz Ingiltereden getirdi.Adayi koyarken koltugun disa dgru donmesi de cok rahatlik rahat koyuyoru uyuyorsa uyanmadan aliyoruz falan.tek yone donuyor yani surucu arkasinda oldugu icin sola donuyor,kardesi gelince diger tarafa oturck bana arkada yer kalmaz artik koca koltuklardan:))) ben de eski yerime one kavusurum baba surerken:)))
Kadifegullll
Cnm dun hava superdi aZcik yuruduk ,snra arkada gittik oturmaya annem gitmeden oturalim dedi,annem de bgn sabah gittibakalim Adayla yalniz nsl basedicem .biran evvel aksam olup esim gelsin istiyorum.hiiiii birde Adayi tembihliyorum baba gelince kaka yap die:) cunku midem bulaniyor ((((
Oyle sabah bulantilarim yok sukur Ada da da olmadi amaaaa uykuuuuuu hepmyatmak istiyorum.
Cnm album mu eklendi. Smdi bakicam kizlarin konusmadan oyle anladim.o emekleye. Totoyu da isirmayi icimden gecirdigimi soylemeden edemicem.
Hyrm o kahkahalari hiiiic eksik olmasin ciikin kizindan.dun esimle baktik hatta bebislere senin kizi gorunce hemen Ipad i elimden alip bakio diyorum hani kucekken dik sacli olan bebek vardi yaa o iste,annem de bilio:))))
Bebekleri birlikte buyutuyoruz hii:)
Kizzzz hyrm iyi yapti. Koydunnnn,hadiii ekleyebile. Eklesinnn bizim bebis halimizi gorelimmmm
sağol canım kızım ben odadayken kaçmıyor orada oynuyor sadece ama ben yokken yavrum ilk fırsatta hızlı hızlı kaçıp yatak odasına gidiyormuş beni göremeyincede oturup ağlıyormuş.hyrm bayılıorum bu fıstıga :)) berenle kucukluklerı cok enzıodu ama sımdı hıc alakaları yok:))
kadıfgul masallah gulceye..bu kacıs senaryosunu bır yerden hatılıorum ahahah
hyrm bayılıorum bu fıstıga :)) berenle kucukluklerı cok enzıodu ama sımdı hıc alakaları yok:))
kadıfgul masallah gulceye..bu kacıs senaryosunu bır yerden hatılıorum ahahah
kadifegulllllcnm oncelikle ilk arabam vs. alma diyerek cumleme basliyorum:)) esim de alcakti bizimkide mama sand.iktirmeyi yada piyanosunu iktirmeyi tasta cok seviyor.eee bunlari iktiriyor ilk arabaya ne gerek var demistim esime aynisini sana da diyorum bence hic gerek yok .zztn ayni islevi iktirdigi esyalar goruyor:))
Ayyy bana ztn ark.lar sen kucuklukten belliymissin diolar:))) annemin gozluklerini takmisim:))) Allahim poz hastasiymisim,buyumusum model olmusum saka gibi:)) bakalim Adisko 3-4 yasinda nasil olacak:))
Hyrm ,sagolsun darisii sonraaa size ins.ehuehe evet demi komsu gibi:)))
Sen ñie kendi i hic koymadin bakayim.koy ben simdi dicm sana benzio mu:)))
Babaya benzio diyenler baba tarafidir kesin:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?