hyrm canım face den gördüm küçüklük resimi koymuşsun. sen annene ne kadar çok benziyorsun. ben çok benzettim valla.
Mujj, profilimde var bir iki resim daha önce eklemiştim. babamızın da resmi var onu da biraz önce ekledim.
Arkadaşlar oğluşum ve ben hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederiz. Güzel yorumlarınız için.
Bu arada canım gelinim SARE yine güzelliği ile göz kamaştırıyor. Oğluşum başka kızlara bakmıcak söz çapkın olup çok canlar yakmıcak
kadifegül albimünü gördüm ana kız çok güzelsiniz. allah nazarlardan korusun.
oto koltuğu konuşulmuş bende yaza almak istiyorum ama benim eymen paşa içinde hiç durma gibi geliyor. bakalım aslında en kısa sürede alıp alıştırmak lazım.
Ayy cnm bnm o konuda biz salagiz,kisa mesafe oturtmuyoruz hatta esime diyorum.bgn son bittti Ada yerinde dursun snra bak cok cekeriz diyorum.kisa mesafe mesela kayinvalide,market vs. giderken 5 dk.ayy saka bir yana dusunsenize 20 yil snra burda olsak senin oglan anne sareyle tanisalim dese:))) ehueheu:))
kızlar deniz artık anakucağı şeklindeki oto koltuğuna sığmıyor arabada,,,çocuk oto koltuğuna geçtinizmi??yada almayı düşündüğünüz marka varmı???
Eki Görüntüle 603910
Günaydın güzel kardeşlerim ve tatlı anneleri. annemle sizi çook koskomacaan öpüyoruz. ve herkese güzel bir hafta diliyoruz...
merhabalar kızlar,
umarım herkes haftaya iyi başlamıştır, bebişlerimizinde keyifleri yerindedir..
ben istanbulda yaşayanlara bir şey soracaktım: (bu arada kimler nerelrde yaşıyor bilemiyorum affınıza sığınarak)
bu sene istanbul bölgesinde kızamıkçık ve kabakulak vakaları bebeklerde artış göstermiş, geçtiğimiz yıllara bakarsak bu vakalr uzun zamandır yokmuş. normal aşı takviminde 12. ayda zaten kızamık,kızamıkçık,kabakulak aşısı yapılıyor. fakat sağlık bakanlığı bu salgının önünü almak maksatlı 9 aylık olan bebeklerde de 12. ay aşısının bi dozu olarak ek aşılama yoluna girdi. fakat bu 9 ay aşısı isteğe bağlı zorunluluk yok. ayrıca 9. ayda olunca 12. ayda olmamak diye bişey de yok. 12. ay aşısı sabit kalıyor. hatta Azra'dan büyük olan bebeklere arkadaşlar yaptırdılar. ağrısı acısı olmayan bir aşıymış ateş huzursuzluk yapmamış.
beni de sağlık ocağından aradılar da, normalde boy kilo kontr haftayaydı bizim. ama bu hafta içi gelin kontr yapalım dediler. muhtemelen bu aşıyı da o anda sorup yapmak isteyecekler. daha özel doktorumuza da danışmadım danışacağım ama.
bizimle aynı durumda olup yaptıran varmı? ya da başka ilde olsanızda düşünceniz nedir?
şimdiden teşekkürler....
Topik minik güzelliklerle şenlenmişken biz de katılalım dedik
Eki Görüntüle 604261 Eki Görüntüle 604259
Eki Görüntüle 604260 Eki Görüntüle 604262
masallah sare ye nasıl guzel saçları var bu arada aynı sac bandından bızdede var
Bizde aylardır puset atıl durumdapaşa hakiki ana kucağına terfi etti. Benim oğlum hiç oturmadı onda arabada. Kıyametleri kopardı. En sevmediğim şeyi yaptırdı. Arkada boğuşa boğuşa gidiyoruz ve inanın şurdan şuraya gidesim yok arabayla ;(
Gelelim oto koltuğuna. Arsştırmalarıma göre 9-18 kg olanlar iyi. 9-36 lıklar çok büyük . Çocuk içinde küçücük kalıyor ve rahat olmuyor . Marka da güvenlik testleri birincisi römer. Acayip bi fiyat aralığı var. En iyi modeli trifix bin civarı. Maxi cositoby de yine memnuniyet listesinde ikinci sırada. Cybex diye bi marka da bu iyi gruba dahil. İzofiksli tercih etmek en güvenlisi. Arabaya zımba gibi kilitleniyor. Münkün değil yerinden çukmaz. Öyle kemerle uğraşmıyorsun. Hatta önde bî aparatla demir çubuk gibi yere de sabitlenerek maksimum güvenlik sağlıyor. Ben böyle bir şey alacağım. Krafttan böyle bi model aldı arkadaşım memnun 600 civarıydı. Başka bi arkadaş krafttan terlettiği için memnun kalmamış. Kumaş önemli yani alırken.
Gelelim bize bizim yaramaz 500 tl ilk oto koltuğu( pusetine) 5 kez bile zor oturunca yine bi dünya para verip bînmezse diye tırsıyorum :/ henüz almadım. Gönlümden römer trifix mantığından 500-600 lük bi ürün.
Umarım yardımcı olabilmişimdir canım. Önceden yazmıştım ama tekrar geçmiş olsun. İnşallah daha iyidir denizcik, yeme sıkıntı olmamıştır. Öptüm
ooyy yerım ben senı pasam çok tatlı olmussun sen
Paylaştığım yazılar internette dolaşırken karşıma çıktı ve sizinle de paylaşmak istedim.
beni en çok düşündüren ileride çocuğumu disiplin edememek. Birde ben eşimin ailesiyle günün büyük bir bölümü aradayım uyumaya kendi evime gidiyorum o derece yani.. aynı ev ortamında çocuk yanında dede yada babaanne olduğuna anne-baba koyduğu kuralların hiçbir anlamı kalmıyor kimi zaman. anne -bana yasak koysa da büyükler kıyamıyor ve izin veriyor. şımarık ve arsız bir çocuk olup çıkıyor. çevremde çok örneği var bende kendi çocuğum aynı olsun istemiyorum. inşallah ilerde aynı sorunları bende yaşamam diye ümit ediyorum... bu yazıyı okuyunca aklıma geldi sizinle paylaşmak istedim.
Cnmm onceliklee karsmak gibi olmasin demicem direk karisicam.tmm sagolsunlar bakiyorlar ogluna isten donunce mrb de al cocugunu kur sofrani evinde ye anladigim yemek de orda yeniliyor.bir zmn snra sikmaz mi bu seni? Biraz 3 unuzun paylasimlari olsun cnm.
Birde bnm de korktugum konudur o bnm hayirlarima birinin evet demesi ama merhaba bebek kitabinda okudum.buyuklerin karismasi size karsi simarik olmaz sizin hyrlarinizda size yapamaz nazi kime geciyorsa ona yapar simarmaz diyordu bilmiyorum artik ne derece dgru:) bzmkiler bana karisamaz ben o konuda katiyim kayinvalidem bile olsa yanlissa hyr onu yapma diyorum.mesela gecen dedim oyle kucagina alip sevmekle olmaz oyun ogret ona:))))
Annem varya hocasi resmen neler ogretiyor surekli oyun oyun.
Ayy hele dun cadim napti ben uzaniodum yanagimdan optu,ilk defa bu kdr hissettim eskidende opuodu ama bilmiyordu sulu sulu yaliyordu:)) simdi nsl ayy babasinin da sabah ensesinden opuo uyansin die ay Allahim dedim ya cadim bnm:) buarada opucugu de israrla annem ogretti:) halbuki ben de yapiyordum ama ondan kapti iste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?