Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kizlarrrr, Hep yiyecektn bahsedince istahli gibi oldum dim:)))) pek birsey yiyemiyorum suan httavzayiflamisim,yakinda alirim zaten:) oyle arada bazi urunlere krizim tutuo.pastirma cnm cekmemisti kahv. Tek peynir zeytin yiyorum hadi ustune de bgn pastrma koyayim dedim koymaz olaydim.tum gun Ada yattiginda 3 sa. Yattim:)

Gorkemli bizimkide cok sevio cnm o isik ac kapayi:) Ada yalniz oyun oynamayi da seviyor bebeklerinle yada kitap bakiyor,belki brz buyuyunce sizinkiler de ayni olur cnm sik disini kuzum.buarada firca dedin de sormaaaa ben aldim.rocs macun vs. ama Ada fircayi kapio elimden gidio kesinlikle fircalama moduna izin yok:) ilk bi durdu snra durmuo oysaki beni izlerken osuna gidio die almistim neyse azcik dha beklicez.birde ilk disten itibaren kullanin diolar nasil kullanacaksak

Sareee hanimmmmm o disim cikti cook guzel yere yazilmis fac e de gordum:) hadi bakalim sen de atlattin dis bugdayini cnm.foto beklioooooz

Gülce bebişimize çok geçmiş olsun. Dediğin gibi en kötü kazası o olsun inşallah hastalanmadan da atlatır.

Eveett diş buğdayını yaptık. Güzel oldu. 15 kişi olmasaydık daha sakin ve güzel olabilirdi ama yine de güzeldi :)
Faceden kaldırdım fotoları muj ya anneannemiz sinir etti neyse..

Ben hazırlıkları yaparken Sare hatun sandalyeyi tek elle tutup dans ediyordu, popo bi ileri bi geri.. Fazla attırdı kendini ve eli kayıp düştü. Alnını çarpmış, buz koydum ama ne çare. Morardı. Bizim de ilk ciddi kazamız bu oldu

canım benim diş buğdayınız çoook güzel olmuş. büyük emek var ortada valla. süsleri sen mi hazırladın. hepsi çok cici. hele benim güzelliğim yine göz kamaştırıyor.ben onun dans ederken salladığı totosunu ısırmazmıyım... çoook geçmiş olsun. dans edip havaya gireyim derken düştü demek. allah daha büyük kaza göstermesin. resimler çook güzel. her gününüz böyle güzel olsun inşallah.

golgemmm hepimizin çocukları aynı durumda sanırım. isyan bayrakları havada cümlemizin. bizimki 10sn kucakta durmuyor. yere bırakın gezsin tırmansın. onun enerjisine bizim enerjimiz yetmiyor. akktivite masanız da hayırlı olsun. inşallah minik kuzu biraz oyalanır da sende rahat edersin.

canımcım, hani bir söz var ya kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. maalesef bende aynı durumdayım. gerçi ben çalışıyorum tüm gün kayınvalidem aynı durumda. akşamları en fazla 3saat beraberiz ama 3saat bile yetiyor. uyumamak için direniyor, çabuk sıkılıyor. elinden birşey alınca ağlıyor. allah cümlemizin yardımcısı olsun. inşallah ileride rahat olur.

4diş birden mi çıkıyor... ne diyorsun.. valla tüm huysuzluk bundandır bence. bizim 2tane var altta o kadar. sağlıkla gelsin dişleri inş. minik denizi çok öpüyorsuz . annesi seni de öptük. teşekkür ederiz hepimizin her günü mutluluk dolu olsun inşallah.

kadifegül, canım çok geçmiş olsun. minikler hareketlendi artık çok dikkatli olmak lazım. allah daha beterinden korusun hepsini. nisan annalerinde okudum. yerde bütün oyuncakları dağıtıyoruz ya çocuklarımız oynasın diye. bir bebek yerdeki oyuncağın üzerine sırt üstü duşmüş. oyuncağa çarpıp kulağının arkasındaki kemik çatlamış. arkadaşlar hepimiz bu konuda çook dikkatli ollalım. yerde oyuncak bırakmayalım. allah korusun böyle bir kaza hiç akla gelmez.

haticecan, canım örgü modeli sormuşsun bende çok heves ederim ama hiç anlamam valla. ama internette çok güzel siteler var. faydası olur diye düşünüyorum. mikail'i pütürlü yemeğe alıştırman lazım canım ilerde zorlanırsın yoksa. benim oğlum da başta yemiyordu yeni yeni alıştı. çobasını falan mikserden geçirme sulu olsun ama arasında pütürlü olsun. sıvıyla beraber verince alışıyorlar.

öncelikle dişiniz hayırlı olsun sonracımda geçmiş olsun fotolar süper. benim kızda slov şarkılarda iki yana usul usul sallanıyor, hareketlide popoyu yukarı aşağı sallıyor çok tatlı oluyorlar yaa...

evet aynen çok dikkatli olmak gerekiyor...benim kız dün akşam popo üstü düştü altta oyuncak vardı tahta tam bacağının altına geldi eyvaah dedim ya üstüne otursaydı nolurdu. Allah korusun valla neler neler oluyor dimi...

merhaba bayanlar,
kızımda bende sabaha kadar öksürdük sabah doğru sağlık ocağına. doktor kızımın boğazında kızarma var etrafta hasta biri mi var dedi. hiç eksik olmuyor dedim. benimde faranjit vardı kronik o coşmuş yine.
kızıma antibiyotik ve pedidus verdi. pedidus tamamda antibiyotik niye anlamadım. ateş yok sadece kuru öksürük burun akıntısı.kendi dotoru çok sıkışmadıkça vermiyordu ki zaten sadece 1defa kullandık şimdiye kadar ondada ateşini düşürememiştik. bende antibiyotik aldım ama vermedim kıza eğer iyi olmaz ateşlenirse o zaman mecbur başlarım.

bayıldımm cok guzel olmus suslemeler falan:)) hayırlı olsun kuzumuzun ıncısı:)) bızde hala dıs yok ühühühühh(

kızlaaar nerdesinizzz
bebişler büyüdükçe yaramazlıklar arttıkça topik boşalıyor.

Canım, peditus kesinlikle kullanma. Ben de bilmeyerek kullandım ama yurtdışında bile 4yaşın altındaki çocuklarda kulllanımı yasak. içindekiler bölümünü okursan içeriğinde paraben olduğunu görürsün.

bir sitede okuduğum doktor yazısını paylaşıyorum

Peditus, öksürük kesici olduğundan 2-3 gün sonra göğüsüne inecek ve hırıltılar başlayacaktır. Ayrıca içinde "Calpol" şuruptaki kadar "parasetamol" vardır haberi,niz olsun. Zira bizim doktorlar hala Peditus'un parasetamol içerdiğini öğrenemediler.
Peditus öksürme refleksini ortadan kaldırdığı için, belki siz rahat bir gece geçirirsiniz ama öksüremediği için, çocuğun göğüsüne indirirsiniz.Öksürük şurubu ve nezle ilacı diye satılan ilaçları kullanmayın.

Peditusu kullanırken dikkat et, içinde "Calpol" deki kadar "asetaminofen " vardır, ikisini beraber verirsen,çocuğu zehirlersin. En iyisi hiç kullanmamaktır. Aynı ilaç, ateş fitillerinin hepsinde vardır. Öksürük için, limonlu balı "limonata" gibi suda eritip, 2-3 yudum ver. Birde yastığına "Cold-mix" damladan 2 damla damlatın

Son düzenleme:
Kdifegul

Bakiciyla azcik sert konus vallaa okuyunca cildirdim.hasta cocukla nicin biraraya geliyor bu beebek anlamiyorum.ins. Cabuk atlatirsiniz cnm bnm ,gecmis olsun

Ada buyumus de 2,5 aylik arkadasini salliyor:))) dondy ne zmndir ortada degilde aman Allahim sallaya sallaya bir hal oldu.iyisimi biraz ortada birakayim yksa kardesini de hep sallayacak:)) eee eee eee die die bi hal oldu:)))

Eklentiler

• $image.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar suan karnim,belim kopuyor resmn bgn hic yatamadim ondan mi acaba yaaaa...yaziyorum ama sanirim kimse girmeyecek(

selam kizlar,
topik yine bos galiba , ama ben sizi yakalayamiyorum... bugün ancak bu saatte girmek nasip oldu. Sabahtan ev büromuzda randevumuz vardi, ondan sonra annemle yemek yaptik.. nedense bu günlerde hic canim yemek yapmak istemiyor.. Esime de diyorum, o da gülüyo, dün aksam gitmis annemlerde kac tencere yemek getirdi , annem ve abimide getirmis yaninda...

Aman sükür yine 1 haftalik falan yemek yapmis olduk, rahat ederim . Sizler nasilsiniz bu arada... umarim herkes iyidir...

Kizlar bebislere yemek yedirdikten sonra su iciriyormusunuz???

öpüyoruz sizi teyzoslar...

canimm gecmis olsun sizede, sanirim kazalar artik kacinilmaz, Rabbim beterinden korusun bebislerimizi...

ay ay ay, masallah... dis bugdayiniz cok güzel olmus.. hayirli olsun incileriniz bakalim... cok hos cikmissiniz!!!

internette dolasa dolasa bir hal oldum canim, hehehe youtube dan falan bir sürü video izledim , bir tane patik ördüm deneme amacli, internette görmüstüm, anlatimli falan, ama benim ki kücücük oldu, ayni ölcüleri yaptigim halde . Sonra yeni bir tane daha basladim, bu sefer ilmek sayisini artirdim, oda cokkkk büyük oldu - simdi ise ortasini aldim, bakalim sonuc ne olacak. Esim bana gülüyo, ya kücük yada cok büyük yapiyon diye... amannn bana ugras oluyo öyle...

Pütürlü konusunda en iyisi öyle yapayim bende canim... herhalde alisir ya... hafif pütürlü yiyor zaten sorun yok, önce ögürür gibi yapiyo ama sonra yutuyor...

Siz nasilsiniz bu arada, oglusun nasil iyimi??? Benim findik su an her yere tutunup kalkmaya calisiyor, daha bu sabah dudagini masanin bacagina carpti, onuda kanamis, korktum vallah.. hemen soguk birsey verdim dolaptan onu isira isira sismeyi önledik... Vallah bunlar hareketlendikce, pesinden ayrilamayacagiz ya... sanirim bizim ufakliklar yaslarina girmeden yürüyecekler

canim gecmis olsun ikinizede, nerden kaptiniz sifayi ya.... bizim cocuk doktoru kolay kolay antibiyotik yazmiyor, vücut önce kendisi savassin mikropla diyor, eger ondan sonra gecmezse, o zaman yaziyor.. hastanede ki doktorlarda vermemisti bize antibiyotik.. oglum biliyorsunuz 3 hafta önce larenjit oldu, öksürük burun akintisi yüksek ates falan...

Ates düsürücü fitil vermedi mi doktor?

Ada buyumus de 2,5 aylik arkadasini salliyor:))) dondy ne zmndir ortada degilde aman Allahim sallaya sallaya bir hal oldu.iyisimi biraz ortada birakayim yksa kardesini de hep sallayacak:)) eee eee eee die die bi hal oldu:)))

ayyy canim benim ne kadar büyümüs ya, masallah... dondy nedir, bebis sallamak icin mi?

Kizlar suan karnim,belim kopuyor resmn bgn hic yatamadim ondan mi acaba yaaaa...yaziyorum ama sanirim kimse girmeyecek(

canim ayakta cok kaldigindan olabilir, dinlenmene bak... ben ancak simdi girebildim ya...

Brz dinlendim disari cktik iiyim cnmm.

Ayyy Sare haniminn kirazini yeni fark ettim.canim cekti yiyebilirmiyimmmmm

canm diş buğdayınız hayırlı olsun,herşey çok güzel görünüyor,nazara gelmiş sarecik,çok geçmiş olsun fıstığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…