Eveett diş buğdayını yaptık. Güzel oldu. 15 kişi olmasaydık daha sakin ve güzel olabilirdi ama yine de güzeldi :)
Faceden kaldırdım fotoları muj ya anneannemiz sinir ettineyse..
Ben hazırlıkları yaparken Sare hatun sandalyeyi tek elle tutup dans ediyordu, popo bi ileri bi geri.. Fazla attırdı kendini ve eli kayıp düştü. Alnını çarpmış, buz koydum ama ne çare. Morardı. Bizim de ilk ciddi kazamız bu oldu
tatlım sende olmasan su topıkte merak etcek yok vallahı:)))
canım benım cok huysuz ne uyuyor ne yemek yıyor sureklı mızmız ve aglama modunda onunla ugrasıyorum.. ılgı manyagı bır bebek telde bıle konusturmuyor bazen sadece onunla konusacagım onunla gulecegım onunla aglayacagım onunla yazısacagım hehehehe:))
sız nasılsınız..bu arada aktıvıte masası aldım sormustun bır ara berenı bıraz zaptedebılıo..yenı aldımya ondan belkıde ıkı gun sonra sıkılır ev oyuncakla doldu yuzune bakmıo hıcbırseyın(
biri şalgammı dedi,misss bizim milli içeceğimiz oldu babamızdan dolayı.denizcik te çok seviyor babasına verme acı diyorum,kız banamısın demiyor:))
mujj adacıma geçmiş olsun canımmmm
haticecan denizin de üstten 4 diş çıktı daha doğrusu üçü deldi dişetini biri delmek üzere ama bunlar alttaki gibi küçük deil,kocaman dişler:))))
happy birhday yeşimmmmmmmm eymen paşa ve eşinle beraber nice mutlu yıllaraaaaaa
gölgemmm kız nerelerdesin merak ettimm
deniz artık hiç durmuyor normal bebekler gibi oturup oyuncak oynamıyor,hep biyerlere tırmanma peşinde..napacağım ben yardımmmm edin kızlar..
merhaba bayanlar önce sizleri okuyup cevap yazdıktan sonra bizde neler var yazayım dedim.
benimki şu sıralar bezlenmek istemiyor ilk fırsatta fırlayıp kaçıyor. dün akşam bezlerken yine fırladı emekleyerek kaçıyoduki elleri ni toparlayamadı hızdan yüzü yere kapaklandı. çook ağladı kızım nefesi gitti kızardı bir kaç saniye sonra baktıım ağzında kan( alt iki diş çıktıya üstte iki dişi çıkmıştı biride daha eti delememişti alttaki diş o eti delip kanatmış. çok üzüldüm ama bizimkinin hiiç ders aldığı yokki hala bezlenirken fırlamaya çalışıyor. inşallah en kötü kazamız bu kadar olur..
birde sabah sabah sinirden çatladım dün akşam bizim bakıcının büyük oğlan abla gülceyi alalım az oylanalım kardeşim istiyo dedi bakıcının anaokuluna giden kızı...zaten yemek yiyecektik verdik sabah aşağı indim baktım kız hasta okula gidememiş yatıyo çok fena çok sinirlendim hasta çocuğun keyfinimi yapıyorlar kızımı alıp diye...sonra kadın doktora götürdü geldi kızı verdim yine mecbur söyledim aynı evin içinde ayrı tutmak zor ama çokta ağır ağıza olmasınlar dikkat et diye. zaten gülcede grip olmuş dedi...aferin diyecektim hasbinallah dedim daha fena olmasın inşallah seninki gibi fenalaşmadan geçer dedim taze taze karışık meyvelerden sıkmıştım verdim ikisinede içisin diye...
Eki Görüntüle 612704 Eki Görüntüle 612705
Eki Görüntüle 612706 Eki Görüntüle 612707 [
masallah sare ye cok tatlı bı kız olmus dişiniz tekrar hayırlı olsun
Eveett diş buğdayını yaptık. Güzel oldu. 15 kişi olmasaydık daha sakin ve güzel olabilirdi ama yine de güzeldi :)
Ben hazırlıkları yaparken Sare hatun sandalyeyi tek elle tutup dans ediyordu, popo bi ileri bi geri.. Fazla attırdı kendini ve eli kayıp düştü. Alnını çarpmış, buz koydum ama ne çare. Morardı. Bizim de ilk ciddi kazamız bu oldu
kadifegül, canım çok geçmiş olsun. minikler hareketlendi artık çok dikkatli olmak lazım. allah daha beterinden korusun hepsini. nisan annalerinde okudum. yerde bütün oyuncakları dağıtıyoruz ya çocuklarımız oynasın diye. bir bebek yerdeki oyuncağın üzerine sırt üstü duşmüş. oyuncağa çarpıp kulağının arkasındaki kemik çatlamış. arkadaşlar hepimiz bu konuda çook dikkatli ollalım. yerde oyuncak bırakmayalım. allah korusun böyle bir kaza hiç akla gelmez.
merhaba bayanlar,
kızımda bende sabaha kadar öksürdük sabah doğru sağlık ocağına. doktor kızımın boğazında kızarma var etrafta hasta biri mi var dedi. hiç eksik olmuyor dedim. benimde faranjit vardı kronik o coşmuş yine.
kızıma antibiyotik ve pedidus verdi. pedidus tamamda antibiyotik niye anlamadım. ateş yok sadece kuru öksürük burun akıntısı.kendi dotoru çok sıkışmadıkça vermiyordu ki zaten sadece 1defa kullandık şimdiye kadar ondada ateşini düşürememiştik. bende antibiyotik aldım ama vermedim kıza eğer iyi olmaz ateşlenirse o zaman mecbur başlarım.
haticecan, canım örgü modeli sormuşsun bende çok heves ederim ama hiç anlamam valla. ama internette çok güzel siteler var. faydası olur diye düşünüyorum. mikail'i pütürlü yemeğe alıştırman lazım canım ilerde zorlanırsın yoksa. benim oğlum da başta yemiyordu yeni yeni alıştı. çobasını falan mikserden geçirme sulu olsun ama arasında pütürlü olsun. sıvıyla beraber verince alışıyorlar.
merhaba bayanlar,
kızımda bende sabaha kadar öksürdük sabah doğru sağlık ocağına. doktor kızımın boğazında kızarma var etrafta hasta biri mi var dedi. hiç eksik olmuyor dedim. benimde faranjit vardı kronik o coşmuş yine.
kızıma antibiyotik ve pedidus verdi. pedidus tamamda antibiyotik niye anlamadım. ateş yok sadece kuru öksürük burun akıntısı.kendi dotoru çok sıkışmadıkça vermiyordu ki zaten sadece 1defa kullandık şimdiye kadar ondada ateşini düşürememiştik. bende antibiyotik aldım ama vermedim kıza eğer iyi olmaz ateşlenirse o zaman mecbur başlarım.
Ada buyumus de 2,5 aylik arkadasini salliyor:))) dondy ne zmndir ortada degilde aman Allahim sallaya sallaya bir hal oldu.iyisimi biraz ortada birakayim yksa kardesini de hep sallayacak:)) eee eee eee die die bi hal oldu:)))
Kizlar suan karnim,belim kopuyor resmn bgn hic yatamadim ondan mi acaba yaaaa...yaziyorum ama sanirim kimse girmeyecek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?