Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu yüce varlığa kavuşmamıza izin veren Yaradan’a hep şükredeceğimize; O’nu bildiğimiz ve elde edebildiğimiz en iyi olanaklarla yetiştireceğimize; ruhunu güzelliklerle süslemesine, bedeninin kıymetini bilmesine yardımcı olacağımıza; sevmeyi, ve sevgiyi öğreteceğimize; O’nu sayacağımıza ve O’na saygıyı anlatacağımıza mutlu anında da kederli anında da daima O’nun yanında olacağımıza, ancak “Emek Verdim” diyerek haksız beklentiler içine girmeyeceğimize; O’nun varlığı için ve hayat arkadaşlığı için, hep yanımızda olan eşimize beslediğimiz sevgi, saygı ve güveni her gün tazeleyeceğimize; gözümüzün nuru, evimizin neşesi, hayatımızın anlamı olan “Bebeğimizi” kendi arzularını gerçekleştirmesi yönünde destekleyeceğimize; ama kendi arzularımızı O’nda yaşatmaya çalışmayacağımıza, kendi çıkarlarından önce toplumsal değerleri ön planda tutmasını O’na öğreteceğimize, Anneliğin / Babalığın içimizde yeşerttiği, zenginlikleri, isteyen herkesle mutluluk duyarak paylaşacağımıza; ve O’nu yazıyla, kışıyla, gündüzüyle, gecesiyle, bütün varlılığımızla daima sevip koruyacağımıza söz veririz.

masallah sare ye cok tatlı bı kız olmus dişiniz tekrar hayırlı olsun

bayıldımm cok guzel olmus suslemeler falan:)) hayırlı olsun kuzumuzun ıncısı:)) bızde hala dıs yok ühühühühh(

canm diş buğdayınız hayırlı olsun,herşey çok güzel görünüyor,nazara gelmiş sarecik,çok geçmiş olsun fıstığıma

Çoook teşekkür ederiz teyzeleri Özendim valla. Sarem ilerde fotolara bakınca annem ne kadar uğraşmış desin mutlu olsun istedim :) Evet Yeşimcim heeer şeyi kendim ellerimle hazırladım, börekler hariç onlar babaanneden :)

Bu arada dini bilgisi kuvvetli bir mimar olacakmış yeğeniniz haberin olsun Gönlümden geçeni seçti miniğim :) Babasına kalsa bıçak da koyacaktık tepsiye ki asker olsunmuşmuş. Kızının savaş pilotu olmasını isteyen bi babamız var!

Haticecan örgülerini bizimle de paylaş sonra emi merak ettim nasıl bişey çıkacak ortaya bakalım :)
Su veriyorum ben yemeklerden sonra evet çok hoşuna giderek içiyor, eskiden hiç istemezdi, artık çok susuyor anlaşılan.

Ada buyumus de 2,5 aylik arkadasini salliyor:))) dondy ne zmndir ortada degilde aman Allahim sallaya sallaya bir hal oldu.iyisimi biraz ortada birakayim yksa kardesini de hep sallayacak:)) eee eee eee die die bi hal oldu:)))
Brz dinlendim disari cktik iiyim cnmm.

Ayyy Sare haniminn kirazini yeni fark ettim.canim cekti yiyebilirmiyimmmmm

Bu Ada'yı ısıra ısıra sevesim var. Kocaman oldu gerçekten yaa maşallah cici ablamıza.
Artık topikte paylaşımlara dikkat etmek lazım mujj canın her an her şey çekebilir taze hamişimiz :))

Arkadaşlar ekteki resim internette karşıma çıktı. Çok şeker ama dimi. Kadifegül kızımın saçı yok diye üzülme bak aynı lahana bebek gibi oluyor bunu takınca...

Bebeğinizi beklerken doğuma , bebeğe hazırlık kurslarına seminerlerine gidebilirsiniz. Bu sizin doğum korkunuz, bebeğinizi kucağınıza aldığınızdaki ilk şaşkınlığınızı üstünüzden atmanıza yardımcı olur. Ben de eğitmenim. 2 şubatta Bostancı da bir merkezde emzirme seminerim olacak. İlgilenirseniz bebeimgeliyor.blogspot.com bloğumndan detayları görebilirsiniz. herkese sevgiler

merhaba bayanlar ben çok hastayımm...zaten faraanjit vardı birde üstüne grip tabi dinlenme olanağı olmayınca daha kötü oldm.şimdi kızı bakıcısına götürdüm çok kötüyüm sende dursunda az dinlenim dedim off keşke dün rapor alsaymışım ya şimdi hastaneye git sıra bekle diyene kadar zaten işe giderim.birde aksilik anahtarı kapı üstünde unutup kapıda kaldık kızla...sağolsun bi komşu çilingir getirip halletti..off ne kötü bir gün

Hay aksi simdi de sen oldun(( cok gecmis olsun cnm.hast. Gitmeee saglik ocagi bostur.bak madem faranjitin var tantum sprey kullaniosun dimi o ii gelio tabi ilac yazmak ne kdr dgru bilmiyorum ama guven enminim ii gelecek cnku ben de olurum genelde cnm.gitme bosuna dr.larda bubu vermek.neee cok sicak ne de cok soguk icm ok .mucx ii ol ins

Cok tsk. Ederiz cok iyisin bilgi paylastin bizimle.herkes dogurdu ama burda ben ikincideyim:) dogum korkum da yok nasilsa yine sezeryan:) sevgiler...

Hyrm

Kizzz bizz de mimar istioz kizi babasini. Isine yarasin die cizim yapsin ic dis fark etmez:))) ay ins. Cok guzel meslek olsunlar ins. Eeeeeveeet dikkatli olun toka bile cnm cekebilir.

yaaaa cnmm yine Adadaki gibi cagla badem ,erik istiooooo((((((
Size o zmnlar yazmadim caniniz ceker die ama ben hep tursu icindeki cagla bademleri yedim
Aslinda gebelikle de alakasi yok ben bu iki meyve cikmadan once cok anarim kendilerini:)))

Haticecan kuzum dondy dedim de model ismi oYani biz hep evde de oyle isimlendirdigimizden buraya da aliskanlik iste oyle yazmisim.

Evet ya buyudu cadi .bgn ilk defa cildiricam Allahim sabir dedim kendi kendimee ikidebir birsey gosterio iiii iiii dio bakiyorum onu veriyorum olmuo onu veriyorum olmuo .neyse simdi uyutttum.ben de yaticam biraz

Canım, çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Geldi mi tüm aksilikler üst üste gelir zaten. sağlık ocağına git hastane de beklemek istemiyorsan. ihmal etme sonra geç iyileşirsin.

obur hamişimiz bizim... bu mevsimde bunları bulmak zor olsa gerek. bende hamileyken rüyamda kiraz yediğimi görmüştüm. bu zamanlarda. sonra kocişime rüyamı anlattım o da sağolsun bulmuş getirmişti.

çok teşekkür ederim canım şimdi gördüm yazdığını ay çıldırdım ya valla salak bu doktor ya çocuğa verdiği pedidus,antibiyotik ve pişiği için travazol yuh dimi. antibiyotiği ve taravazolu ben vermedim ama pedidus kullanan çok gördüğüm için hani çok iyi geliyo diye de duymuştum iki gündür veriyordum çocuğuma.eve gidince hemen atıyorum çöpe. kendi doktoruna götürim yarın.tekrar sağol.

Kdifegul

Bakiciyla azcik sert konus vallaa okuyunca cildirdim.hasta cocukla nicin biraraya geliyor bu beebek anlamiyorum.ins. Cabuk atlatirsiniz cnm bnm ,gecmis olsun
hatırlıyor musun daha benim kız dahada küçükken kızıyla gelmişti yanımıza o zamanda kızı kızamıktı hatta kucağından bebeği almıştım da küçükken geçirsin daha iyi falan diyordu. alternatifim yok o yüzden ağır konuşamıyorum çok fazla bildiğine gidiyor...

Ada buyumus de 2,5 aylik arkadasini salliyor:))) dondy ne zmndir ortada degilde aman Allahim sallaya sallaya bir hal oldu.iyisimi biraz ortada birakayim yksa kardesini de hep sallayacak:)) eee eee eee die die bi hal oldu:)))

Kizlar suan karnim,belim kopuyor resmn bgn hic yatamadim ondan mi acaba yaaaa...yaziyorum ama sanirim kimse girmeyecek(

ay maaşalah tam kız olmuş zarif bir görüntüsü var maaşallah ona. bizde derlerki beşik boş sallanırsa bebeğin karnı ağrır yoksa ada salladıkça senin karnın mı ağrıdı...aman dikkaet et kendine...

canım bizimkinde ateş yok sulu sulu burun akıntısı ve akşamları özellikle yatıncada öksürük... sanırım bakıcımızın küçük kızından kaptık.

Eki Görüntüle 613854

Arkadaşlar ekteki resim internette karşıma çıktı. Çok şeker ama dimi. Kadifegül kızımın saçı yok diye üzülme bak aynı lahana bebek gibi oluyor bunu takınca...
benimkide varya şişko şişko tam lahana bebek olur bunuda takınca çok komik olur... ama tutmaz ki kafada ağza atma hastası bir sürü bebeği var kuaförlük yapıp saçlarını kısattığım yoksa ağzına sokuyor.

bak şimdi geldi aklıma bana hep tamtum veriyorlardı hastaneye gidince bu sefer söylemeyi unuttum kızı düşünmekten eve giderken alayım çok iyi geliyor. kaynar olmayan salep çok iyi geliyor boğazıma.sağolasın canım.

and supermıs cnm okurken bende and ıcmıs oldum:))
bayıldımmm ellerıne saglık paylasım ıcın:)

teyzelerımıze pozlar vermekten mutluluk duyarız:))

Eklentiler

• $19012013933.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $19012013941.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $22012013970.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $22012013961.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $12557_10200412537500988_1155190287_n.webp
    14 KB · Görüntüleme: 27
  • $394907_10200412530180805_453825542_n.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 25
Kadifegul,neyse artik bir dha cikican disari yada esin getirsin gelirken.cnm besik bos dgl gormuyormusun bebek elini:))) 2,5 aylik bebis var orda irrkekkk bebek:))
Ayy kizamik olayini hatirliyorum tabi hatirlamammi saf ,cahil.biran evvel iki yasina gelsin Gulce krese gitsin en iyisi valla.

Yesim
:))) oyle eksilere zaafim ar nappiim:) ama tatli gormeyim iyyy igrenc :)

vay süslü vaay pozlarada bak sen fıstık fıstık yerim ben onuuu çok ttalı çook...

erkekmi pardon ben birşeyler mi kaçırdım bebek erkek mi yoksa? ay evet kızım hayırlısıyla 2yaşına bi girsin dooğru kreşe

vay süslü vaay pozlarada bak sen fıstık fıstık yerim ben onuuu çok ttalı çook...

erkekmi pardon ben birşeyler mi kaçırdım bebek erkek mi yoksa? ay evet kızım hayırlısıyla 2yaşına bi girsin dooğru kreşe

geçmiş olsun gül,bu ara salgın var galiba umarım hemencecık atlatırsınız

Eki Görüntüle 613854

yeşimmm hangi site bu lütfen adını yaz denize almam lazım:))))

kadifegül sen traş etmiştin gülcenin başını faydasını gördünmü??

mujjjum kemeraltına gel sana ısmarlayayım o turşulardan bilirsin yerini meşhıur turşucunun:)))

kızlar denize bundan aldım isırayla gösteriyorum şimdilik türkçe olanlarını her sabah ve akşam ilgisini çekti tavsiye ederim

https://dr.com.tr/Kitap/Ingilizce-O...e/Grammar-and-Vocabulary/urunno=0000000426823

gölgemm canım teşekkürler kokoş berenimi çok öpüyorum,tuniko beresini yesinler onun:))

Gorkemliii
Huhuuuu cnmm ablam benim ayy superrrrrr olurrrrr senle kahve icemeden neler icicez dioz baksana:) oyyyy burda guvencegim temiz duzgun yok geleyim ilk isim tursu suyu vs. icmek:) evde salgam var.esim dio yine cnm cekti dedin hala icmiyorsun smdi cekmiyor diyorum:) birde tuzlu ya korkuyorum da ama sanirim bu kdr konusmadan snra brzdn icicem:))

Kadifegul
Kizzz misafir olan erkek bebek geldi.2 taneydi hatta biri Adadan 7 ay buyuk digeri iste 2,5 aylik .bnmkini dha bilemeyiz kuzum yanlis anladin sen:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…