sağol canım aynen öyle. o kadar kar oldu soğuk oldu taş gibiydim valla ama ara sıcaklar mahfediyor insanı...geçmiş olsun gül,bu ara salgın var galiba umarım hemencecık atlatırsınız
evet canım traş etmiştik çok faydasını gördüm farkedilir derecede sıklaştı ve telleri daha güçlendi sanki.... saçlı saçlı bebişleri görünce ay benim kızımınkini kesmesem böyle bağlardım falan iç geçiriyorum ama çokta seyrekti arka tarafta nerdeyse keldi.en büyük sorunda bizim sıpa felaket saçlarını çekiyo yoluyor ve elinde kalanları ağzına sokuyordu.yeşimmm hangi site bu lütfen adını yaz denize almam lazım:))))
kadifegül sen traş etmiştin gülcenin başını faydasını gördünmü??
mujjjum kemeraltına gel sana ısmarlayayım o turşulardan bilirsin yerini meşhıur turşucunun:)))
kızlar denize bundan aldım isırayla gösteriyorum şimdilik türkçe olanlarını her sabah ve akşam ilgisini çekti tavsiye ederim
https://dr.com.tr/Kitap/Ingilizce-O...e/Grammar-and-Vocabulary/urunno=0000000426823
gölgemm canım teşekkürler kokoş berenimi çok öpüyorum,tuniko beresini yesinler onun:))
Gorkemliii
Huhuuuu cnmm ablam benim ayy superrrrrr olurrrrrsenle kahve icemeden neler icicez dioz baksana:) oyyyy burda guvencegim temiz duzgun yok geleyim ilk isim tursu suyu vs. icmek:) evde salgam var.esim dio yine cnm cekti dedin hala icmiyorsun smdi cekmiyor diyorum:) birde tuzlu ya korkuyorum da ama sanirim bu kdr konusmadan snra brzdn icicem:))
Kadifegul
Kizzz misafir olan erkek bebek geldi.2 taneydi hatta biri Adadan 7 ay buyuk digeri iste 2,5 aylik .bnmkini dha bilemeyiz kuzum yanlis anladin sen:)))
yeşimmm hangi site bu lütfen adını yaz denize almam lazım:))))
kadifegül sen traş etmiştin gülcenin başını faydasını gördünmü??
mujjjum kemeraltına gel sana ısmarlayayım o turşulardan bilirsin yerini meşhıur turşucunun:)))
kızlar denize bundan aldım isırayla gösteriyorum şimdilik türkçe olanlarını her sabah ve akşam ilgisini çekti tavsiye ederim
https://dr.com.tr/Kitap/Ingilizce-O...e/Grammar-and-Vocabulary/urunno=0000000426823
gölgemm canım teşekkürler kokoş berenimi çok öpüyorum,tuniko beresini yesinler onun:))
teyzelerımıze pozlar vermekten mutluluk duyarız:))
merhaba bayanlar ben çok hastayımm...zaten faraanjit vardı birde üstüne grip tabi dinlenme olanağı olmayınca daha kötü oldm.şimdi kızı bakıcısına götürdüm çok kötüyüm sende dursunda az dinlenim dedim off keşke dün rapor alsaymışım ya şimdi hastaneye git sıra bekle diyene kadar zaten işe giderim.birde aksilik anahtarı kapı üstünde unutup kapıda kaldık kızla...sağolsun bi komşu çilingir getirip halletti..off ne kötü bir gün
Bu yüce varlığa kavuşmamıza izin veren Yaradan’a hep şükredeceğimize; O’nu bildiğimiz ve elde edebildiğimiz en iyi olanaklarla yetiştireceğimize; ruhunu güzelliklerle süslemesine, bedeninin kıymetini bilmesine yardımcı olacağımıza; sevmeyi, ve sevgiyi öğreteceğimize; O’nu sayacağımıza ve O’na saygıyı anlatacağımıza mutlu anında da kederli anında da daima O’nun yanında olacağımıza, ancak “Emek Verdim” diyerek haksız beklentiler içine girmeyeceğimize; O’nun varlığı için ve hayat arkadaşlığı için, hep yanımızda olan eşimize beslediğimiz sevgi, saygı ve güveni her gün tazeleyeceğimize; gözümüzün nuru, evimizin neşesi, hayatımızın anlamı olan “Bebeğimizi” kendi arzularını gerçekleştirmesi yönünde destekleyeceğimize; ama kendi arzularımızı O’nda yaşatmaya çalışmayacağımıza, kendi çıkarlarından önce toplumsal değerleri ön planda tutmasını O’na öğreteceğimize, Anneliğin / Babalığın içimizde yeşerttiği, zenginlikleri, isteyen herkesle mutluluk duyarak paylaşacağımıza; ve O’nu yazıyla, kışıyla, gündüzüyle, gecesiyle, bütün varlılığımızla daima sevip koruyacağımıza söz veririz.
Çoook teşekkür ederiz teyzeleriÖzendim valla. Sarem ilerde fotolara bakınca annem ne kadar uğraşmış desin mutlu olsun istedim :) Evet Yeşimcim heeer şeyi kendim ellerimle hazırladım, börekler hariç onlar babaanneden :)
Bu arada dini bilgisi kuvvetli bir mimar olacakmış yeğeniniz haberin olsunGönlümden geçeni seçti miniğim :) Babasına kalsa bıçak da koyacaktık tepsiye ki asker olsunmuşmuş. Kızının savaş pilotu olmasını isteyen bi babamız var!
Haticecan örgülerini bizimle de paylaş sonra emi merak ettim nasıl bişey çıkacak ortaya bakalım :)
Su veriyorum ben yemeklerden sonra evet çok hoşuna giderek içiyor, eskiden hiç istemezdi, artık çok susuyor anlaşılan.:))
merhaba bayanlar ben çok hastayımm...zaten faraanjit vardı birde üstüne grip tabi dinlenme olanağı olmayınca daha kötü oldm.şimdi kızı bakıcısına götürdüm çok kötüyüm sende dursunda az dinlenim dedim off keşke dün rapor alsaymışım ya şimdi hastaneye git sıra bekle diyene kadar zaten işe giderim.birde aksilik anahtarı kapı üstünde unutup kapıda kaldık kızla...sağolsun bi komşu çilingir getirip halletti..off ne kötü bir gün
Hyrm
Kizzz bizz de mimar istioz kizi babasini. Isine yarasin die cizim yapsin ic dis fark etmez:))) ay ins. Cok guzel meslek olsunlar ins. Eeeeeveeet dikkatli olun toka bile cnm cekebilir.
yaaaa cnmm yine Adadaki gibi cagla badem ,erik istiooooo((((((
Size o zmnlar yazmadim caniniz ceker die ama ben hep tursu icindeki cagla bademleri yedim
Aslinda gebelikle de alakasi yok ben bu iki meyve cikmadan once cok anarim kendilerini:)))
Haticecan kuzum dondy dedim de model ismi oYani biz hep evde de oyle isimlendirdigimizden buraya da aliskanlik iste oyle yazmisim.
Evet ya buyudu cadi .bgn ilk defa cildiricam Allahim sabir dedim kendi kendimeeikidebir birsey gosterio iiii iiii dio bakiyorum onu veriyorum olmuo onu veriyorum olmuo .neyse simdi uyutttum.ben de yaticam biraz
ya bu ne güzellik böyle yaaa... çok da şıkız valla.. allahım nazarlardan korusun. ben topikteki bu güzellikleri gördükçe hemen bir tane kız doğurasım geliyor
canım o serideki hepsini gösterdim hiçbirine ilgi göstermedi,bir tek neşeli seslerle ilgilendi onu da ben almadımGorkemli
Gule gule kullansin.yararli dedin D&R dan alalim bari .sagolasin cnmm.orda bebek dokun ogren kitaplari var Ada da o kitabini cok sevio dha oncede demistim yiyo die elinden almistim artik yemeden bakio:) aldiniz mi o serileri? Y ben face den msg attm birde senin kiz gibi geldi ama sen dgl miydin o yahuu:)
selam hanımlar,
rapor aldım yatıyorum ama uzun sürmez şimdi uyanır kız.maalesef bakıcımızda fena hasta olmuş. doktor iğne yazdı 5tane şimdi birini vurulup geldim inşallah bu sefer iyi olurum...
canım biz de şimdi geldik dolaşmaktan ,bence zorlama yavaş yavaş alışsın pütürlü yemeye sonra hiçbişey yemez yazık olur..ben ilk olarak şu hipin diş kaşıma biskuvileri var onlarla başlamıştım pütürlü şeyler yedirmeye emiyodu önce bisküviyi,sonra yemeye sonra bakıyodum hepsini götürmüş:))onun tadını sevip yiyodu,sonra muz parçaları derken diğer yiycekler..yani demem oki sevdiği tatlı şeylerle başlamak en doğrusu olur.öpüyoruz sizi
canım o serideki hepsini gösterdim hiçbirine ilgi göstermedi,bir tek neşeli seslerle ilgilendi onu da ben almadım
canım nedir sizin bu hastalıklardan çektiğiniz,bağışıklık sistemini güçlendirmek için gülceye bolbol mandalina port suyu sık muzuna elmasına kat hiçbi zararı olmaz..bir de acaba çocuğu olmayan bir bakıcı bulsan böyle hep hasta olacak fıstığım(
merhaba bayanlar
benden sonra hiiç gelen olmamış galiba
hoşçakalın demeye girdim alel acele. yarın sabah misafirliğe gidicez oradan salı sabah 6da uçağım.
hadi hoşçakalın iyi tatillerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?