Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gorkemli
Gule gule kullansin.yararli dedin D&R dan alalim bari .sagolasin cnmm.orda bebek dokun ogren kitaplari var Ada da o kitabini cok sevio dha oncede demistim yiyo die elinden almistim artik yemeden bakio:) aldiniz mi o serileri? Y ben face den msg attm birde senin kiz gibi geldi ama sen dgl miydin o yahuu:)

geçmiş olsun gül,bu ara salgın var galiba umarım hemencecık atlatırsınız
sağol canım aynen öyle. o kadar kar oldu soğuk oldu taş gibiydim valla ama ara sıcaklar mahfediyor insanı...

evet canım traş etmiştik çok faydasını gördüm farkedilir derecede sıklaştı ve telleri daha güçlendi sanki.... saçlı saçlı bebişleri görünce ay benim kızımınkini kesmesem böyle bağlardım falan iç geçiriyorum ama çokta seyrekti arka tarafta nerdeyse keldi.en büyük sorunda bizim sıpa felaket saçlarını çekiyo yoluyor ve elinde kalanları ağzına sokuyordu.

evet hemde fena yanlış anlamışım ada kız olduğundan mıdır nedir hep seninkini erkek gibi düşünüyoruz isim teklifinde bulunuyoruz erkek mi olacak ne? benim kız 12haftalıkken cinsiyeti belli olmuştu belki yakında seninkininde belli olur:))

canım, facebookta bebek anneleri diye bir bölüm var oraya üyeyim ben orada paylaşmışlar. Baktım ama satışı yok orada.

bu arada tavsiye kitap için teşekkürler canım. bende hafta sonu karton kitaplardan alacağım. hayvanları tanıtan sesli seriden...

Son düzenleme:
Kadifegull

Evet cnm:) belli olur o zamana .ya ben de erkek istiyorum diodum ama boyle iki kiz kardes gorunce cok hosuma gidio aralarida az ya guzel olur.duuu bakalim kismet:)) hem esyalarimiz da degerlenir kiz olursa aslinda:) elbiselere yazik oldu valla.coook cici kislik yenidogan ceketleri almistik sanki degisik degisik cok giycekmis gibi simdi kiz da olsa giyemeyecek malum mevsim tutmuo:)

Çok geçmiş olsun hemen geçiverir inşallah.

teyzelerımıze pozlar vermekten mutluluk duyarız:))

Kokoş cimcimeeeee maşallah sana yavrum nasıl güzelsin

Kandilimiz mübarek olsun cici annelerim. Hayırlara vesile olsun inş.
Dualarda buluşmak üzere

tüm teyzelerimize tesekkur ederiz:))
kızımla beraber kandılınız mubarek olsun dıoruzz hepınızı opuoruz:))

selam hanımlar,
rapor aldım yatıyorum ama uzun sürmez şimdi uyanır kız.maalesef bakıcımızda fena hasta olmuş. doktor iğne yazdı 5tane şimdi birini vurulup geldim inşallah bu sefer iyi olurum...

cok güzelmis canim ya...

heheeh canim paylassam güleriz hep beraber... resimleri ekleyebilirsem paylasirim... biri cok kücük, biri cok büyük oldu tam acemi isi yani.. simdiki denememde de model kaydi, ilmek sayisi tek sayi olacakmis, onu anladim ))

Suyu bizde seviyoruz Allaha sükür...

canim cok gecmis olsun, halen atlatamadiniz mi?? Insallah carcabuk gecer...soguk alginligi dinlenmeden gecmez canim, ise gitme, dinlen evde biraz...

anladim canim..

teyzelerımıze pozlar vermekten mutluluk duyarız:))

ay ay yerim ben onu ya... masallah subhanallah...

ya bu ne güzellik böyle yaaa... çok da şıkız valla.. allahım nazarlardan korusun. ben topikteki bu güzellikleri gördükçe hemen bir tane kız doğurasım geliyor

yessimcim,
sana aynen katiliyorum ya, kiz bebisleri görünce insanin bir kizi olsun istiyor... cok sekerler ya... bizim ogluslarimizda seker haklarini yemeyelim de...

merhabalar kizlar ve onlarin minnisleri,

gecmis kandiliniz mübarek olsun öncelikle, dün yazamadim, daha dogrusu firsatim olmadi... ögleden sonra annemlere gittik, sabahtan da doktor randevum vardi falan...

Umarim herkes daha iyidir, hasta olanlarimiz da iyilesmitir.. biz hamd olsun iyiyiz, oglusumun poposu yine sanki mantar oldu, anlamadim gitti... altina dogru dürüst kremde sürdürmüyor, bezini baglamak zaten bir iskence...

Bugün ilk defa baya pütürlü bir yemek yedirdim... yememiz 1 saat sürdü nerdeyse, pütürlüyle tam püreyi karistirdim yani yari yariya ve sulandirdim, kolay yutsun diye... bir kasik yemek verdim, arkasindan su.. ama yinede azda olsa kusmasini önleyemedim, ama yilmadim devamini da yedirdim... umarim bu sekilde alisir ya, bende rahat ederim... oglum bebek bisküvisi pek sevmiyor. Sizler nasil alistirdiniz parcacikli yemeye, bana yardim edin arkadaslar... Sizin bebislerde öyle parcacikli sey girince agzina ögüyüp kusuyormu, daha dogrusu alistirirken yasadinniz mi böyle bisey???

Birazdan yemek yedirip disari cikacagiz oglusumla, ona bere alicam, dün bir tane aldik kafasina büyük geldi . Konusma calismalarimiza gelince, ben ona sus diyorum oda bana kendi dilince cevap veriyor, benimle kavga ediyor . Dede, mamma, arada bir annne, hey, hadi - gibi kelimeleri söylüyor...

emeklemesi iyice hizlandi, özellikle bana tutunup kalkiyor... Simdilik haberler böyle bizden... öpüyoruz sizi....

canım o serideki hepsini gösterdim hiçbirine ilgi göstermedi,bir tek neşeli seslerle ilgilendi onu da ben almadım
selam hanımlar,
rapor aldım yatıyorum ama uzun sürmez şimdi uyanır kız.maalesef bakıcımızda fena hasta olmuş. doktor iğne yazdı 5tane şimdi birini vurulup geldim inşallah bu sefer iyi olurum...

canım nedir sizin bu hastalıklardan çektiğiniz,bağışıklık sistemini güçlendirmek için gülceye bolbol mandalina port suyu sık muzuna elmasına kat hiçbi zararı olmaz..bir de acaba çocuğu olmayan bir bakıcı bulsan böyle hep hasta olacak fıstığım(

canım biz de şimdi geldik dolaşmaktan ,bence zorlama yavaş yavaş alışsın pütürlü yemeye sonra hiçbişey yemez yazık olur..ben ilk olarak şu hipin diş kaşıma biskuvileri var onlarla başlamıştım pütürlü şeyler yedirmeye emiyodu önce bisküviyi,sonra yemeye sonra bakıyodum hepsini götürmüş:))onun tadını sevip yiyodu,sonra muz parçaları derken diğer yiycekler..yani demem oki sevdiği tatlı şeylerle başlamak en doğrusu olur.öpüyoruz sizi

görkemlicim sagol canim fikir verdigin icin, az önce pütürlü olan bir yemegi sulandirdim kolay yutabilmesi icin, öyle corba gibi yedirdim bakalim, yarin aynen devam. Her seferinde suyunu biraz daha azaltacagim, insallah böyle alisir... Bebek bisküvisini malesef begenmiyor oglum ya.. sanki bu ne der gibi bakti suratima, eline verince...

https://www.google.com.tr/search?q=...hl=tr&client=safari#biv=i|0;d|SazzKOR-QTMeyM:

Cnm hatrliyormusun sen kipada ind. var dediginde ben de bunda inmis mi die gitmistim bunda ind. yoktu tuh demistim.heryerde 100-90 tl yazio .suan kipada dun bi gordum sooooook.20 tl
Kiza dedim dogru mu bu etiket evet yeni oldu dedi siyahetiket koymuslr sanki normal fiyat gibi gorunce soook oldum istersen al cnm.bzmki canlisini da sevio bunu da sevdi :))))

evet canım aynen öyle. gülcenin bağışıklığı benden iyi maaşallah birlikte hasta olduk nerdeyse o hafif atlattı ben süründüm resmen. ve sürekli hasta bir kızla aynı evde gerçekten iyi sağlam kalıyor hafif atlatıyor yinede ama şükür benim kızımın yemesi iyi günlük meyvesini sebzesini yoğurdunu yumurtası peynirini yiyor sütüm yetmeyincede mama sevmediği için inek sütü sulandırıp veriyorum balığı etide çok seviyor tek yemek kusuru portakal ne yer nede suyunu kattığım şeyi ağzına alır...ama bizde çare tükenmez mandalinayla arası iyi mandaline suyu veriyorum birde limonu biraz sıkıp çekirdeklerini alıp eline veriyorum sadece kabuğu kalıyo kemire kemire hepini yiyor.
çocuksuz bakıcı düşünmedim değil ama bizim kızda onun kızının hastası öyle alıştı ve seviyoki bir gün görmese huysuzlanıyor gördüğünde resmen çığlıklar atarak sarılıyor.birde öyle şeyler görüyoruzk bakıcı dehşetleri falan korkuyorum tanımadığım birine bırakmaya bu kişi kaç senedir komşum arkadaşım ah şu kızını iyi etsek büyük sorun kalmayacak aslında.

merhaba kızlar,
inşallah iyisinizdir iki gün raporla sömestra erken girmiş bulunuyorum. şükür bu gün daha iyiyim iğne ayağa kaldırdı beni iki günde bu kadar mı devreden çıkar ev bilmiyorum ki... kalktım hemen mutfak...banyo....çamaşırlar...asılacaklar...toplanmış yerleşilecekler...makineden çıkacak bulaşıklar...makineye dolacaklar...oof of....
kızlar ya kızımın öksürük geçti bir hastalık belirtiside yok sabah emzirirken farkettim ikide bi bırakıp nefes alıyor meğer burun tıkalı hemen serum fizyolojikle açtım temizledim ay minnacık burunun neresine sığmış onca şey şaştım çeke çeke bitmedi kız ağla ağla bi hal oldu...demek pedidusu bundan beğeniyorlar burun akmıyor iyi oldu sanıyorlar galiba...
neysem kızı uyuttum gidip iğnemi vurunayım oof of çokta korkuyorum iğneden yaa ayyy

merhaba bayanlar
benden sonra hiiç gelen olmamış galiba
hoşçakalın demeye girdim alel acele. yarın sabah misafirliğe gidicez oradan salı sabah 6da uçağım.
hadi hoşçakalın iyi tatillerr...

merhaba bayanlar
benden sonra hiiç gelen olmamış galiba
hoşçakalın demeye girdim alel acele. yarın sabah misafirliğe gidicez oradan salı sabah 6da uçağım.
hadi hoşçakalın iyi tatillerr...

Cnmmm ıı yolculuklar, nereye gıdıosun? Iyı oldunuz mu buarada??
Ben de sımdı evden atıyorum resmen kendımı catalları domestoslu suda ovuyordum hemen ablaya bıraktım berbat beynım agrıdı hazır hava guZel yurucez

herkese kucak dolusu sevgiler..

arkadaşlar nerelerdesiniz? kaç gündür kimseden ses seda yok... inşallah keyifler yerindedir. Yarı yıl tatili oldu tatil hazırlıkları yapıldı sanırım.

bu arada benim oğluşum cumartesi günü ilk defa anne dedi mutfakta yemek yapıyordum. o da yürteçte yanımda duruyordu. ayaklarıma sarılıyor al beni diye benimde ellerim kirli olduğu için alamadım. bir baktım anne anne diye ağlıyor. ilk kez duydum. akşam eşime diyorum kayınpeder sana öyle gelmiştir diyor. ( bu arada oğlum ilk dede dedi :)) sonra mutfağa geçerken arkamdan yine anne diye mızmızlandı. böylece herkes duymuş oldu ama çokk güzel yaa.... ben onun anne diyen ağzını yerimm.

bu arada eymen paşa artık keltoş paşa ) çok komik oldu yaa kel oğlum keltoş oğlum diye seviyorum. dün akşam kestik uyurken yatağından kontrol ediyorum eşime diyorum sanki başka bir bebek var ) bir saç bu kadar mı değiştirir.

bizden havadisler bu kadar. minik yavrularınızı ve sizleri çoook komacaaan öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…