Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yesımmmm, kustummm bııı sure gorunme gozumeeeeeee(( yaaaaa nasıl kıyarsın cocugun sacs, ne gerek varkı kesılmeye ahh cnmm bnm yaaaa sana da ıı tatıller. Bmm ıcın bırsey degısmedı:)))

Yesımmmm, kustummm bııı sure gorunme gozumeeeeeee(( yaaaaa nasıl kıyarsın cocugun sacs, ne gerek varkı kesılmeye ahh cnmm bnm yaaaa sana da ıı tatıller. Bmm ıcın bırsey degısmedı:)))

canım benim küsme yaaa.. benim oğluşum önünde saçı var arkası keldi şimdi tamemen keltoş oldu. ama çook tatlı oldu böylee ya

bende çalışıyorum. tatil öğretmen arkadaşlara yaradı. baksana hepsi ortadan kayboldu

Isımsız arkadasa, hıhhh kustum. Ben kıyamamm hıc kesmeye kırt kırt nasıl kestınız anlamadım:))
Makasla mı nasl kestınız?

evet ıyı tatıllerrrrr hepınıze gorkemlı de kayboldu ona ztn tatıldı, sanırım tam moda gırdı:)) ıyı bakalım hayırlısı olsun yenı sac modelınızzzzz. Kıyamamm keske buyuyunce anlatıcam dıyebılsem Eymen e:/

canim gecmis olsun, simdi daha da iyisiniz insallah... sömestir tatilinde dinlenmeye bari calis... bebislerin burnunun akmasi cok iyi, yoksa cocuklar rahatsiz oluyor...

merhaba bayanlar
benden sonra hiiç gelen olmamış galiba
hoşçakalın demeye girdim alel acele. yarın sabah misafirliğe gidicez oradan salı sabah 6da uçağım.
hadi hoşçakalın iyi tatillerr...

canim iyi tatiller, nereye gidiyorsunuz????

merhaba Yessimcim,

nasilsin iyimisiniz, Eymen pasa da iyi insallah? Ayyy anne diyen dillerine onun... findiklar ya... benim oglusumda diyor anne diye, o da arada tabi ki... aglarken falan cikartiyor genelde ... en cok söyledigi kelime Dede... hadi, hey...mammmaaa - cok acikirsa...

Sorma yaaa Mikailin sacini babasi kestiginde, bizede aynen öyle olmustu, sanki bizim oglus gitti baska bir cocuk geldi... ama sonradan alisiyor insan... yakinda uzar saclari

Öpüyoruz seni canim.

kizlar merhabalar,

nerelerdesiniz, nasilsiniz iyimisiniz??? Bebisler nasil??? Bir kac gündür giremedim foruma, ama pek gelende olmamis, nereye kayboldu herkes ya? Bugün Mikaili doktora götürdüm, ikide bir kulagini tutuyordu, hani kulak iltihabi vardi ya, o gecmedi mi acaba diye gittik, ama doktor iyi gecmis dedi. Simdilerde kulagini, pipisini falan tutmasi normal dedi... Birde popomuz halen sorunlu ya, mantari gecirdik, bu sefer de ekzama olmus dedi doktor.. su islak mendiller varya onlari kesinlikle kullanmayin dedi, sadece bir bezle, suyla temizleyecegiz... bir hafta kullanmak üzere cortisonlu bir krem verdi... normalde kizariklik falan olursa dedi o zamanda lecitin kullan dedi... diger türlü her zaman Lasepton kullanabilirsin dedi.

Inanin gün gectikce altini almak iyice zahmetlendi, evde hadi neyse de bir yere gidince düsünün yani, su koy tasa ne bilim falan...

Kendime gelince bu aralar dis agrisi basladi bende ya, bir tane kanal tedavisi olan disim vardi, o disle sert bisey cigneyemiyordum, halende öylede.. neyse doktora gitmistim hamile kalmadan, dolgusu yenilendi - ama soguk ictigimde agri yapiyor.. doktor bana demesin mi sinirin ucu iltihaplanmis, orayi kesip icinde ki iltihabi almaliyiz diye, o anda kötü oldum ya.. zaten korkuyorum discilerden... ogün bugündür kaciyorum disciden, ama agrisi yine baslayinca ne yapcam bilmiyorum...

Aranizda hic kanal tedavisinin bir ileri tedavisini yaptiran var mi, cokmu agrili oluyor acaba??

neyse bizden simdilik bu kadar, yorumlarinizi bekliyorum.

Selam

Haftasonu arkadaşlarım geldi. Bu sebeple giremedim pek. Nasılsınız?

Yeşimmm ağzını yesinleerrrr keltoşun :) Maşşallah canım benim ya.

Kadifegül size de iyi tatiller ve geçmiş olsun.

Haticecan size de geçmiş olsun canım. Ay benim de dişçiye gitmem gerek, hiçççç sevmiyorum aynen. Kanal tedavisi gördüm ben ama dahasını bilmiyorum canım. Geçmiş olsun tekrar.

Son düzenleme:
Kızlar yaa bana yenı degısık erkek- kız ısmı yazarmısınızzzz

Buarada bebıslerınızın gobek adı var mı? Adamnkı babam "Incı "olsun demıstı ben de Incı koydum

Hala oluyorum mujj hem de Eylül de . Bu ne tesadüf baksana )

Eneeeee:)) hayırlısı olsun. Yenı kı oldu habeırnız 3. Aya gırdık yaww:) gercı eylul sonu gıbıyse anca. Benımkı muhtemelen agustos 25 gıbı alır dr. Bakalım kısmettt:))) nbrrr cnm?

Eneeeee:)) hayırlısı olsun. Yenı kı oldu habeırnız 3. Aya gırdık yaww:) gercı eylul sonu gıbıyse anca. Benımkı muhtemelen agustos 25 gıbı alır dr. Bakalım kısmettt:))) nbrrr cnm?

Birkaç hafta oldu canım. Ama Eylül'ün ikinci haftası falan. Ben de yalnızım bitîpim. Şimdi uyudu sıpam. Aslında keyfim yok canım sıkkın. Sebebini ne sen sor ne ben söyleyim / loğusa depresyonu nüksetti sanki/ neyse zaten topiğimiz sessiz bi de kasvet eklemeyeyim. İnşallah iyisindir canım sen de çınar Ufuk ege kız da Asya alya eda

Yaaaaa ne olduuu:/ dırek msg atcaktım da ısımlere cvp vereyım dedım. Asya yı ben de begenıyorum esım begenmedı.

Buarada bebıslerınızın gobek adı var mı? Adamnkı babam "Incı "olsun demıstı ben de Incı koydum

Muj, sen bana küsmüştün dün ama benim oğluşum enver eymen... enver eşimin babası eşim istedi eymeni de ben koydum

internette senin için araştırdığım isimleri paylaşmaktan gurur duyarım

değişik kız isim;
MİNEL:Cennetteki İnci Tanesi
HEVİN:Aşk,sevda
KAVİN:Güçlü,Cesur Kız
VERDA:Gül

değişik erkek isim;
AYGENost, Gönüldeş
URAS:Mutluluk,talih,şans
CANBER : Sert kişi, sağlam kişi, canı sağlam

canım, kafana takılan yada seni üzen her ne ise boşver gitsin.hiç birşeyi dert etme ve üzülme. bu topikte herkes senin derdini dinlemeye sonuna kadar hazır bunu da unutma.

bazen bana da oluyor depresif dönemler... dertleri, tasaları salla gitsin BOŞVEEERR....

Saka yaptımm kızz:)) tesekkur ederımmmmm cnmm bnm ıcın ugrastınnn hepsını esıme sunucammm:) malum ıkıncıyı ona bırakmıstım:)

Sare'nin doğumuna tesadüfen eşimin akrabalarından biri denk gelmişti. Merve olsun göbek adı dedi, tamam dedim. Tam eski usul oldu yani ebe ismi koyulurdu ya :)
İsim ben de bakcam ama bi dahaki girişimde

martimm öncelikle hayırlı olsuuun hala oluyormuşsun, ilk yeğenin mi olacak ?
Sıkıntın derdin tasan neyse hemen geçiversin inşallah canım anlatmak istersen dinleriz biz

ooo isim aramaya basladin ne güzel yaaaa... aklima gelirse güzel ve degisik isim yazarim canim... Nasil gidiyor hamilelik bu arada??

Hala oluyorum mujj hem de Eylül de . Bu ne tesadüf baksana )

canim hayirli olsun hala oluyormussun... sag salim gelsin bebis insallah... bu arada niye canin SIKKIN senin bakayim, dertler paylastikca azalir.. ne zaman anlatmak istersen canim dinlemeye haziriz burada.. unutma

Nasil sipa seni üzüyormu, yaramazlik yapmiyo insallah?? Arada bir depresyon durumlarina bende giriyorum, bazen neden canimin sIKILDIGINI bile bilmiyorum...

Her neyse takma kafana olurmu...öpüyorum

canim sagolasin, bakalim nette arastirirken sedasyon yada narkoz ile tedavi yapan bir doktor buldum, olmazsa oradan randevu alip gidicem bakalim... korkunun ecele faydasinin olmadigi gibi , eger sedasyonla olursa iyi, korkmama gerek yok, cünkü yari uykulu gibi oluyor insan hic bisey anlamiyor.. esimden biliyorum, onun midesine hortum salladiklarinda ona igne yaptirmistik, hic bisey hissetmesin diye.. isede yariyor yani

Bu arada nasilsin bebis nasil iyimi???

Biz iyiyiz çok şükür. Sare'nin huysuzluğunun arttığı kadar hanımlığı da artıyor sanki. Yani ben büyüyorum mesajı veriyor artık :) Hareketleri tavırları çok değişti maşallah.
Bi uyku düzenimiz değişmedi, daha doğrusu düzensizliğimiz :)
Siz neler yapıyorsunuz canım?
Diş olayı da öyle anlattığın gibi iyi olur, tekrar geçmiş olsun.

Haticecan, canım geçmiş olsun. inşallah ağrısız sızısız yoldan dişlerini tedavisi tamamlanır. artık teknoloji ilerledi dişçiden korkmak da sona erdi...
minik mikail alıştı mı pütür yemek yemeye? benim oğluş başlarda pütülü birşey ağzına geldiğinde öğürüyordu. ama artık alıştı. çok da üstüne gitmemek lazım ama.
sonra tamamen yemeden soğumasın.

hyrm canım benim gelinim seni çok mu üzüyor. aylar geçtikçe karakterleri de oluşmaya ve kendini göstermeye başlıyor. güzelliği öp benim için.
benim oğlumda 5dk. yerinde duramıyor. inşallah SARE nin uyku düzensizliği zamanla düzene girer. allahtan çalışmıyorsun yoksa çok zor olurdu senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…