Yesımmmm, kustummm bııı sure gorunme gozumeeeeeee(( yaaaaa nasıl kıyarsın cocugun sacs, ne gerek varkı kesılmeye ahh cnmm bnm yaaaa sana da ıı tatıller. Bmm ıcın bırsey degısmedı:)))
canım benim küsme yaaa.. benim oğluşum önünde saçı var arkası keldişimdi tamemen keltoş oldu. ama çook tatlı oldu böylee ya
bende çalışıyorum. tatil öğretmen arkadaşlara yaradı. baksana hepsi ortadan kayboldu
merhaba kızlar,
inşallah iyisinizdir iki gün raporla sömestra erken girmiş bulunuyorum. şükür bu gün daha iyiyim iğne ayağa kaldırdı beni iki günde bu kadar mı devreden çıkar ev bilmiyorum ki... kalktım hemen mutfak...banyo....çamaşırlar...asılacaklar...toplanmış yerleşilecekler...makineden çıkacak bulaşıklar...makineye dolacaklar...oof of....
kızlar ya kızımın öksürük geçti bir hastalık belirtiside yok sabah emzirirken farkettim ikide bi bırakıp nefes alıyor meğer burun tıkalı hemen serum fizyolojikle açtım temizledim ay minnacık burunun neresine sığmış onca şey şaştım çeke çeke bitmedi kız ağla ağla bi hal oldu...demek pedidusu bundan beğeniyorlar burun akmıyor iyi oldu sanıyorlar galiba...
neysem kızı uyuttum gidip iğnemi vurunayım oof of çokta korkuyorum iğneden yaa ayyy
merhaba bayanlar
benden sonra hiiç gelen olmamış galiba
hoşçakalın demeye girdim alel acele. yarın sabah misafirliğe gidicez oradan salı sabah 6da uçağım.
hadi hoşçakalın iyi tatillerr...
herkese kucak dolusu sevgiler..
arkadaşlar nerelerdesiniz? kaç gündür kimseden ses seda yok... inşallah keyifler yerindedir. Yarı yıl tatili oldu tatil hazırlıkları yapıldı sanırım.
bu arada benim oğluşum cumartesi günü ilk defa anne dedimutfakta yemek yapıyordum. o da yürteçte yanımda duruyordu. ayaklarıma sarılıyor al beni diye benimde ellerim kirli olduğu için alamadım. bir baktım anne anne diye ağlıyor. ilk kez duydum. akşam eşime diyorum kayınpeder sana öyle gelmiştir diyor. ( bu arada oğlum ilk dede dedi :)) sonra mutfağa geçerken arkamdan yine anne diye mızmızlandı. böylece herkes duymuş oldu ama çokk güzel yaa.... ben onun anne diyen ağzını yerimm.
bu arada eymen paşa artık keltoş paşa) çok komik oldu yaa kel oğlum keltoş oğlum diye seviyorum. dün akşam kestik uyurken yatağından kontrol ediyorum eşime diyorum sanki başka bir bebek var ) bir saç bu kadar mı değiştirir.
bizden havadisler bu kadar. minik yavrularınızı ve sizleri çoook komacaaan öpüyoruz
Kızlar yaa bana yenı degısık erkek- kız ısmı yazarmısınızzzz
Buarada bebıslerınızın gobek adı var mı? Adamnkı babam "Incı "olsun demıstı ben de Incı koydum
Hala oluyorum mujj hem de Eylül de . Bu ne tesadüf baksana)
Eneeeee:)) hayırlısı olsun. Yenı kı oldu habeırnız 3. Aya gırdık yaww:) gercı eylul sonu gıbıyse anca. Benımkı muhtemelen agustos 25 gıbı alır dr. Bakalım kısmettt:))) nbrrr cnm?
Birkaç hafta oldu canım. Ama Eylül'ün ikinci haftası falan. Ben de yalnızım bitîpim. Şimdi uyudu sıpam. Aslında keyfim yok canım sıkkın. Sebebini ne sen sor ne ben söyleyim / loğusa depresyonu nüksetti sanki/ neyse zaten topiğimiz sessiz bi de kasvet eklemeyeyim. İnşallah iyisindir canım sen deçınar Ufuk ege kız da Asya alya eda
Buarada bebıslerınızın gobek adı var mı? Adamnkı babam "Incı "olsun demıstı ben de Incı koydum
Birkaç hafta oldu canım. Ama Eylül'ün ikinci haftası falan. Ben de yalnızım bitîpim. Şimdi uyudu sıpam. Aslında keyfim yok canım sıkkın. Sebebini ne sen sor ne ben söyleyim / loğusa depresyonu nüksetti sanki/ neyse zaten topiğimiz sessiz bi de kasvet eklemeyeyim. İnşallah iyisindir canım sen deçınar Ufuk ege kız da Asya alya eda
Muj, sen bana küsmüştün dün ama benim oğluşum enver eymen... enver eşimin babası eşim istedi eymeni de ben koydum
internette senin için araştırdığım isimleri paylaşmaktan gurur duyarım
değişik kız isim;
MİNEL:Cennetteki İnci Tanesi
HEVİN:Aşk,sevda
KAVİN:Güçlü,Cesur Kız
VERDA:Gül
değişik erkek isim;
AYGENost, Gönüldeş
URAS:Mutluluk,talih,şans
CANBER : Sert kişi, sağlam kişi, canı sağlam
Saka yaptımm kızz:)) tesekkur ederımmmmm cnmm bnm ıcın ugrastınnnhepsını esıme sunucammm:) malum ıkıncıyı ona bırakmıstım:)
Hala oluyorum mujj hem de Eylül de . Bu ne tesadüf baksana)
Selam
Haftasonu arkadaşlarım geldi. Bu sebeple giremedim pek. Nasılsınız?
Yeşimmm ağzını yesinleerrrr keltoşun :) Maşşallah canım benim ya.
Kadifegül size de iyi tatiller ve geçmiş olsun.
Haticecan size de geçmiş olsun canım. Ay benim de dişçiye gitmem gerek, hiçççç sevmiyorum aynen. Kanal tedavisi gördüm ben ama dahasını bilmiyorum canım. Geçmiş olsun tekrar.
.....
canim sagolasin, bakalim nette arastirirken sedasyon yada narkoz ile tedavi yapan bir doktor buldum, olmazsa oradan randevu alip gidicem bakalim... korkunun ecele faydasinin olmadigi gibi, eger sedasyonla olursa iyi, korkmama gerek yok, cünkü yari uykulu gibi oluyor insan hic bisey anlamiyor.. esimden biliyorum, onun midesine hortum salladiklarinda ona igne yaptirmistik, hic bisey hissetmesin diye.. isede yariyor yani
Bu arada nasilsin bebis nasil iyimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?