....
hyrm canım benim gelinim seni çok mu üzüyor. aylar geçtikçe karakterleri de oluşmaya ve kendini göstermeye başlıyor. güzelliği öp benim için.
benim oğlumda 5dk. yerinde duramıyor. inşallah SARE nin uyku düzensizliği zamanla düzene girer. allahtan çalışmıyorsun yoksa çok zor olurdu senin için.
Biz iyiyiz çok şükür. Sare'nin huysuzluğunun arttığı kadar hanımlığı da artıyor sanki. Yani ben büyüyorum mesajı veriyor artık :) Hareketleri tavırları çok değişti maşallah.
Bi uyku düzenimiz değişmedi, daha doğrusu düzensizliğimiz :)
Siz neler yapıyorsunuz canım?
Diş olayı da öyle anlattığın gibi iyi olur, tekrar geçmiş olsun.
Haticecan, canım geçmiş olsun. inşallah ağrısız sızısız yoldan dişlerini tedavisi tamamlanır. artık teknoloji ilerledi dişçiden korkmak da sona erdi...
minik mikail alıştı mı pütür yemek yemeye? benim oğluş başlarda pütülü birşey ağzına geldiğinde öğürüyordu. ama artık alıştı. çok da üstüne gitmemek lazım ama.
sonra tamamen yemeden soğumasın.
.
merhaba Yessimcim,
sagol canim, insallah gecmis olur... Aslinda haklisin canim, disciden korkmaya gerek kalmadi artik demi.
Mikail eh iste, alisti sayilir, ama arada yine kusuyoruz yerken, ama ilk günlerde ki gibi degil sükür. Üstüne gitmiyorum canim pek, sadece gündüz veriyorum pütürlü, gece yatmadan normal yediriyorum...
Siz nasilsiniz bu arada???
Ayyy canım zaten çalışamazdıım baksana saat 5e geliyor biz yeni kalktıkKahvaltı yapcaz şimdi. Sabahları da babamız işe giderken yatıyoruz!
Aslında üzmek değil de yormak diyelim. Ama dediğin gibi karakteristik hareketler göstermeye başladıkça kolaylaşıyor. Çok da eğlenceli vakitler geçiriyoruz yani çok şükür.
Sen de damatcığımı öp benim için keltoşundan :))
canım, biz iyiyiz çok şükür. ben çalıştığım için biraz zorluk çekiyoruz. daha doğrusu kayınvalidem gündüz uyutmakta çok zorlanıyormuş. aryık oyun çocuğu oldu gündüz uyumak istemiyor. akşam uykusu çok şükür düzenli. birde bir kaç gündür eymeni üst kata bırakıyorum arkamdan ağlamaya başlıyor. büyüdükçe işe gitmek daha da zor olacak. eve geldiğimde de mutfakta birşey yaptırmıyor özlüyor artık herşeyin bilincinde benim yanımda olmak istiyor. bu da beni üzüyor. maddi yönden rahat olsam hiç çalışmam açıkçası. benim annem de çalışırdı ve ben annesiz çocukluk geçirdim. şimdi düşünüyorumda oğlum öyle olmasın diyorum. böyle olduğunu görünce bende bir karar aldım. en fazla 3 sene daha çalışıp 2. bebeğimi yapıp çalışma hayatıma son vermek düşüncesindeyim. bu zaman zarfında da hayırlısıyla bir ev alsam zaten hiç çalışmak istemiyorum.
bunun dışında keltoşum artık kendine öğretilen hareketleri yapmaya başladı. geçen amcası müzik dinletip kafasını sallamış bizimki de ogün bugün kafa sallıyor. akşam uyumak için kendi evimize giderken dedeye bye bye yap derdim hiç tepki yoktu şimdi elini kaldırıp bye bye yapıyor
bizim fındıklarımız büyüdüler artık iyice... allah hepsini nazarlardan korusun.sağlıklı uzun ömürler versin...
Elemsuuu,nice mutluuu yillaraaaaaaa
Yesim geldim kuzuuum:) golgem ohh maasallah iyiy vermissin.amaninnnn amaninn spiral neden taktirmiyorsun cnm.bnm akintim vardi azcik o yuzden takamamistim ,yksa taktircaktim:))
Hyrm ada da yutmustu hattahatirliyorum Ege dde yutmustu:)) dikkat etmek lazim aslinda cek korkma cikar kalmasin.
Bizz de iyyizz yrn Izmir e gidiooos anneanneye ,bir yadan iste gezmeye birara ada anneannesiyle yalniz kalir cunku sinemaya gitmek istiyorum bakalim nasilmis celal ile ceren:)
HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN
sana şimdiden iyi gezmeler canımcım. Yakınlarında aileden bir büyük olması her zaman avantaj. bebiş onlara emanet edilir, anne ve baba gezmeye ohh miss...
geliyorum , gidiyorum
tekrar geliyorum yine gidiyorum...
nerdesiniz arkadaşlarrr... sesimi duyan yoook muuu ?
özlettiniz kendinizi. umarım keyfiniz, sağlığınız yerindedir. Bebişlerde iyidir. kötü birşey olmasında....
bebişler anlaşılan soluk aldırmıyor. bende çalışmayıp evde olsam pek vakit bulamazdım açıkçası...
MARTİM, ELEMSU, GOLGEMM, GORKEMLİ, KADİFEGÜL,ESRAEXX,MİNCİRİK,MELEĞİM34 ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar...
MUJ, HYRM, HATİCECAN, siz gündüzleri uğrardınız artık sizde yoksunuz...
BEN KAÇAR
HEPİNİZİ ÖPTÜM...
Elemsuuu,nice mutluuu yillaraaaaaaa
Yesim geldim kuzuuum:) golgem ohh maasallah iyiy vermissin.amaninnnn amaninn spiral neden taktirmiyorsun cnm.bnm akintim vardi azcik o yuzden takamamistim ,yksa taktircaktim:))
Hyrm ada da yutmustu hattahatirliyorum Ege dde yutmustu:)) dikkat etmek lazim aslinda cek korkma cikar kalmasin.
Bizz de iyyizz yrn Izmir e gidiooos anneanneye ,bir yadan iste gezmeye birara ada anneannesiyle yalniz kalir cunku sinemaya gitmek istiyorum bakalim nasilmis celal ile ceren:)
Kızlar ya bugün Sare'nin altını alırken baktım saç var, başımdan düştü sandım tam alıyordum kiiiii devamının makatın içinde olduğunu farkettim !!
Çektim azcık, gelmedi. Zorlamadım tahriş olur diye. Ay içim bi tuhaf oldu.
Tekrar kaka yapınca çıkar dedim ama çıkmamış. Bi dahakine yavaşça çektim geldi. En az bi karış saç çıktı yaa nasıl yuttun onu be kızım :18:
Yeşim
maşallah paşamıza maşallah
Sare de öğrendi bay bay yapmayı :) Kafa sallayan görmesin o da sallıyor. Bayılıyor hem de. Alkış da yapıyor yumuk yumuk ellerle.
Ve dün bana tutunurken ellerini bıraktı, 10-15 saniye durdu tutunmadan. Ah dedim bilebilseydim de vidyoya alsaydım. İnanamadım nasıl durdu öyle
golgem
Diş haberi bekliyorum ben de senden, hızlı hızlı okudum var mı diye :)
Tebrikler canım ne güzel vermişsin, sadece yediklerine mi dikkat ediyorsun, spor yapıyor musun? Ben beceremicem kilo vermeyi galiba yaa tutamıyorum boğazımı
İş görüşmen de hayırlısıyla güzel geçer inşallah.
Beren'e öpücükler.
cnm benım herkes bebıslerıyle ugrasıyor..tum yaramaz bebıs annelerı aynı topıkte olunca boyle oluyor sanırım:))geliyorum , gidiyorum
tekrar geliyorum yine gidiyorum...
nerdesiniz arkadaşlarrr... sesimi duyan yoook muuu ?
özlettiniz kendinizi. umarım keyfiniz, sağlığınız yerindedir. Bebişlerde iyidir. kötü birşey olmasında....
bebişler anlaşılan soluk aldırmıyor. bende çalışmayıp evde olsam pek vakit bulamazdım açıkçası...
MARTİM, ELEMSU, GOLGEMM, GORKEMLİ, KADİFEGÜL,ESRAEXX,MİNCİRİK,MELEĞİM34 ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar...
MUJ, HYRM, HATİCECAN, siz gündüzleri uğrardınız artık sizde yoksunuz...
BEN KAÇAR
HEPİNİZİ ÖPTÜM...
GOLGEM çok güzel kilo vermişsin. allah devamını getirsin tez zamanda inşallah. iş görüşmen de güzle geçer herşey gönlünce olur inş.
ELEMSU doğum günün kutlu olsun... hep mutlu ol, ailenle bereber sağlıklı huzulu nice güzel yaşlara....
evet cnm ıyı verdım kıloları..spıral meselesıne gelınce en baslarda korktum sımdı taktırmaya karar verdım gel gorkı 2 aydır reglı olmuorum anlamadım gıttı.test falan yaptım hamıllıkte yok..fırsat bulsam bır dr a gıtcem.. sen nasılsın ada ve gobıstekı bebıs nasıl:)
selam kızlar nasılsınız?bugün biraz buruğum kayınpederimin 1. yıl mevlüdü var,birazdan çıkacağız..Allah toprağını bol etsin çok severdim ve denizi görmesini çok isterdim ..
deniz 3 gündür ishal oldu tahlilde temiz çıktı ama anlamadım neden oldu??acaba üşüttümü yada dışarda geçen gün ikea köftesi yiyorduk bir tanede ona yedirdim acaba ondanmı oldu anlamadım??neyse patates,pirinç derken bugün düzene girdi..
deniz artık gl gel yapıyor elleriyle ama alkış bye bye öğretemedimm,bakıyor ama yapmıyor heralde şimdilik kayıt aşamasında..sizler bu tür etkinlikleri nasıl öğrettiniz alkış gibi bye bye gibi??
fıstıkları ve paşaları öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?