selam kızlar nasılsınız?bugün biraz buruğum kayınpederimin 1. yıl mevlüdü var,birazdan çıkacağız..Allah toprağını bol etsin çok severdim ve denizi görmesini çok isterdim ..
deniz 3 gündür ishal oldu tahlilde temiz çıktı ama anlamadım neden oldu??acaba üşüttümü yada dışarda geçen gün ikea köftesi yiyorduk bir tanede ona yedirdim acaba ondanmı oldu anlamadım??neyse patates,pirinç derken bugün düzene girdi..
deniz artık gl gel yapıyor elleriyle ama alkış bye bye öğretemedimm,bakıyor ama yapmıyor heralde şimdilik kayıt aşamasında..sizler bu tür etkinlikleri nasıl öğrettiniz alkış gibi bye bye gibi??
fıstıkları ve paşaları öpüyorumm
reglı ler bana sonunda bugun tesrıf edebıldıler:)) umarım bır daha boyle yolunu bekletmezler:))
hazır gıdamı verdın cnm ıkea koftesı derken o yapmıs olabılır..bırd dıs surecınde normaldır baska bır belırtı yoksa usutmemıstır bence.gecmıs olsun cnm sukurkı gecmıs..
denızın gel gel yapan ellerını yerım:))
beren bye bye yapıyor..alkıs yapıyor ız gosermeden alkıs dıyınce dırek kendı yapıyor bırde her muzıkten ve komık bırseyden sonra alkıslıyor..gecenlerde zorla yemek yedırıordum kı yıne benı bunalttı ıyı tamam yeme dedım yaaa sıpamm alkıs yapmaya basladı hahahaha ee anne sonunda benı anlamayı basardın aferın sana dıo:)) bebek beynı 13 defa tekrardan sonra kaydetmeye baslarmıs cnm bır kıtapta okumustum sureklı yaparsan ogrenecektır..berene gelı hıc ogretmeyı denemedım.bye bye yada hoscakal dedıgımde elını sallıyo ve hemen opucuk atıo arkasından.. zamanla ogreneceklerdır cnm sıkıntı yapmamak gerek
telefonumu kulagına goturuo konusuomus gıbı seler cıkarıo dudaklarını uzatarak uuuuu dıo:)) sen ne bılıosun onun kulaga gdeegını cok beter sıpaam:))
tek elını tuttugumda yuruyebılıyor..hep yurume modunda zaten hıc oturmuyor..uzun sure dayday duruyor cnm..
anneee bab(baba demek heralde tam cozemedım) mama memem dede gıbı sozcukler suan ıcın soleyebıldıgımız seyler..
bızde sımdılık durumar boyle:)) daha aklıma suan gelmeyen seyler olabılır uyku moduna gectım:)) opuorum tatlım denızımı ve senı :)
Nur içinde yatsın kayınpederin.
Deniz'imize de geçmiş olsun. Sare de ishal oluyor bazen, o zamanlar yemeğine yağ koymuyorum ya da aynen patates falan düzeliyor hemen.
Sare her akşam yukarı dedesigile çıkıyor, gidip gelirken bay bay diye diye öğretmişler onu. Aslında gel gel yapmayı da yukarda öğrendi sayılır. Ama hepsini golgemin dediği gibi tekrar tekrar gösterdik de öyle öğrendi.
Güzel bi şey yaptığı zaman hep alkışladım onu, hem öğrensin diye hem de ödül gibi, iyi bişey yaptığını anlaması açısından. Öyle kaptı.
Kafa sallamayı da nasıl kaptıysa bi kere salladım sonra devamı geldi, kafa sallayan görmesin hemen sallıyor şimdi.
İşin tuhafı ilk öğrendiği şey cici cici yaparak sevmekti. Çak yapmayı öğrendiğinden beri cici yapmıyor artık, çakıveriyor :))
Şimdilerde 1-2-3 öğrendik. Şöyle ki, bi oyun yapacağım zaman sayıyorum yavaşça biiiiiir ikiiiii üç diye ve üçte yapıyorum. O da 1de hazırlanıyor, 2de heyecanlanıyor, 3te kahkahayla çığlığı basıyor :)
son 3 aydır bende adet düzensizliği yaşamaya başlamıştım ya hiç olmuyordum yada 15 günden fazla sürüyrudu.dr doğum kontrol hapı verdi düzenleyici olarak çok şükür düzenim geri geldi
Gorkemlııı
Cnm yaaa gecmıs olsun. Kuzum verme ordan bırsey guvenmem ben ıkeadakı yemege vs. Bızım kız artık dısarda yıyor ama genelde tek yedıgı dha dogrusu ıctıgı corba oluyor. Bın sorularımla okleyıp alıyorum corbayı:) gecen optımum da mercımek ıcırcektm bır tuzlu saka gıbı kendıme o kdr tuz atmam verdım 5-6 kasıktn fazla o ıcmedı ztn tuz degısık geldı sanırım.
Seneleer cok cabuk gecıyor cnmmaalesef gorememelerı cok kotu esın de ben de o acıyı bılıyoruz dun mango da bır bayan babacım nasılsın dedı ben canta almıstım elıme nerdeyse yıgılcaktım yere cok kotu oldum yutkundum bırde hıc olmayan sey gecen kayınpederımı cagırmıstım yemege kayınvalıdem yok Kayserı de. O Adayı severken ıcerleyerek agladım esım sormadı anladı onunda gozler dolu doluydu cok acıdı ıcım bır an babamı severken hayal ettım o an. Uzatmayım ....
Yıne andık senınle hepsının mekanları cennet olsun....
merhabalar kızlar ve melekleri:)
herkesin keyfi yerindedir sanırım. tatil de geldi tabi, bebişlerle bolbol vakit geçirme zamanı öğretmen arkadaşlar için..
biz de fırsattan istifade hazır herkes tatil moduna girmişken bi anane ziyareti yapıp geldik 10 günlük. bana baya yaradı tatil, ne güzel dinlendim. Azra da ilk 2 gün baya huzursuzlandı babasını aradı (eşim gelmemişti bu arada) babaya bu kadar düşkün olduğunu düşünmemiştim doğrusu. çünkü hep benim dibimden bi saniye ayrılmayan bi bebek kızım. gerçi babaya bu düşkünlüğü beni çok mutlu etti. ama 38.5 ateşi çıktı sıkıntı üzüntüden. az daha alışmasaydı annem aynen geri gönderecekti biizi evimize:) sonra atlattık bu krizi.. bolbol gezdik kızımla:) anne-kız tatil de bi ayrı güzel oluyormuş cnmmmm...
bu arada bende 3 haftada 2 kg verdim ve eski kiloma 1 kg kaldı. ama zaten asıl hedefim hamilelikten de önce 2 kg vermekti. şimdi 3 kg daha vermem lazım. gerçi bunun için hiç bir gayret göstermiyorum. fıstığım o kadar hareketlendi ki bi an bile durmuyor. onun peşinde daha çok kilo verir miyim acaba?
acıkınca "mama mama" diyoruz, bay bay, yooook ve alkış da yapıyoruz artık teyzeleri..
şimdilik bizde havadisler böyle...
öpüyoruuuuzzzzzzzz :=)
cnm bende düzensizlik yok ama doğum kontrol amaçlı kullanmayı düşünüyorum. daha önce de bahsetmiştim de mujj'un tanıdığı doktor asla kullanmayın dedi diye yinede askıya almıştım.ama artık kesin kararlıyım. şunu merak ediyorum doktorun belli tahliler yaptı mı hap belirlemek için yoksa zaten rutin gittiğin doktorundu da seni tanıyıp ona göre mi karar verdi? birde eğer tahlil yaptırdıysan adetliyken mi gittin? yan etki olarak da seni rahatsız eden bi şey oldu mu? ayyy ne çok soru sordum
teşekkürler....
Gorkemlııı
Cnm yaaa gecmıs olsun. Kuzum verme ordan bırsey guvenmem ben ıkeadakı yemege vs. Bızım kız artık dısarda yıyor ama genelde tek yedıgı dha dogrusu ıctıgı corba oluyor. Bın sorularımla okleyıp alıyorum corbayı:) gecen optımum da mercımek ıcırcektm bır tuzlu saka gıbı kendıme o kdr tuz atmam verdım 5-6 kasıktn fazla o ıcmedı ztn tuz degısık geldı sanırım.
Seneleer cok cabuk gecıyor cnmmaalesef gorememelerı cok kotu esın de ben de o acıyı bılıyoruz dun mango da bır bayan babacım nasılsın dedı ben canta almıstım elıme nerdeyse yıgılcaktım yere cok kotu oldum yutkundum bırde hıc olmayan sey gecen kayınpederımı cagırmıstım yemege kayınvalıdem yok Kayserı de. O Adayı severken ıcerleyerek agladım esım sormadı anladı onunda gozler dolu doluydu cok acıdı ıcım bır an babamı severken hayal ettım o an. Uzatmayım ....
Yıne andık senınle hepsının mekanları cennet olsun....
canım seni çok iyi anlıyorum eşim de birkaç gündür çok duygulanıyor denize bakıp gözleri doluyor,Allah onların ömrünü yavrularımıza versin zor gerçekten(
mincirik canım adetliyken gittim mecburen bitmiyordu çünkü 15 günü geçmişti,evet kendi doktorum ama çok şükür düzeldi yasmin kullandım bende mecburen adet düzenleyici fazla alternatif yok mecbursun zaten ben 2. düşünmediğim için önemli değil hapın içeriği..
1 yasından sonra yalancı meme hastası olan cadı kızım:)))
Gunduzlerı kaybedıyorum ortada uyurken sadece verıyorum:)
1 yasından sonra yalancı meme hastası olan cadı kızım:)))
Gunduzlerı kaybedıyorum ortada uyurken sadece verıyorum:)
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Biz doktordan geliyoruz, iki kulakta iltihap varmış, antibiyotiğe başlıyoruz. İdrar tahlili de verdik her zamanki gibi.
Hastanede bekle bekle öldüm, malum gece uyumuyoruz biz, dolayısıyla hiç uyumadan gittik. Şimdi dünya dönüyor bana :) Başarabilirsem yemek yapıp uyucam miniğimle. Çok öpüyorummmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?