Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Benim minik gelinime çook geçmiş olsun. inşallah kısa sürede kulağındaki iltihap iyileşir. bu arada nisan bebişlerinin hepsi aynı canım yaa.

hepsi, sinirli, huysuz ve inatcı... canım senin de allah yardımcın olsun.

Hyrm

Cok gecmıs olsun, Allah yardımcınız olsun esınle sana uykusuz zordur tabı ınsan dayanamaz

Sağolun teyzeleri. Geçer inşallah iltihap. Benim hiç aklıma gelmemişti ya çok da şaşırdım hatta. Normal kontrole gittik aslında. Dr baktı kulaklarına, iltihap var dedi.
Uykusu her geçen gün daha geçlere gidiyordu, şöyle ki; sabah ışıklarını görüyorduk önce, sonra 7-8-10-... derken bu aralar kaçta uyuyor kaçta kalkıyor iyice karıştı. Dr uyanacağı saati yavaş yavaş geri çek dedi. Denicem bakalım.
Babaya bişey olmuyor valla uyku saati gelince o yatıyor da ben alt üst oldum. Örnek; yine yemeksiz bir akşam.

Şimdi de ateşi var hafif. Sağlam gittik hasta geldik yahu :44:

merhabaalarr:)))benımle aynı durumda olan arkadaşlarla tanışmak,onlarla gebeliğimizi birlikte takip etmek istiyorumm:))

merhabaalarr:)))benımle aynı durumda olan arkadaşlarla tanışmak,onlarla gebeliğimizi birlikte takip etmek istiyorumm:))

Merhaba hayırlısı olsun. Bu topık de herkes dogumunu yaptı bır benım ıkıncıye gebe:)) benle tkıp edebılırsın:))

Slm kizlar nasilsiniz bakalim? Biz iyi olmaya çalışıyoruz, minik kelebeğim büyük ihtimalle kızamıkçık oldu. Galiba diyorum çünkü doktorumuz tam anlamadı alerji olabilir dedi ama daha önce çocukları geçiren anneler kızamıkçık diyorlar. Azra da ateş halsizlik falan hiç bir sorun yok Allah'a şukur fakat tüm vücudu isilek gibi benek benek oldu. Heryerini kapladı. Once gobek çevresinden başladı. Sonra heryerine yavaş yavaş dagıldı. Sanırım artık geçme aşamasına geldik.
Bu arada bir de süper haber ilk incimiz geldi. Ufacık tam delmedi ama ucu gözüküyor. Eminim ki tamamen çıkınca çoooook yakışacak prensesimeeeee...
Neyse şimdilik bu kadar''''' opuyoruzzzzzz

Merhaba canım öncelikle inciniz hayırlı uğurlu olsun.
Demek kızamıkçık oldu, geçmiş olsun. Hafif atlatıyor anladığım kadarıyla.
Maşallah boncuğa.

Selam

Sare'm iyileşemedi bi türlü teyzeleri. 2 gündür hiç bişey yemiyor, ne versem kusuyor. Arada kaptırabilirsem bi iki kaşık bişeyler verebiliyorum. Sürekli memede neyse ki ama süt yeterli olmuyor tabi.
Ateşi tam düşüremedik, kulak iltihabındanmış.
Antibiyotikten 4 sefer aldığında geçer ateşi dedi dr, 3 sefer aldık şimdiye kadar ama zorla Ağzına aldığı gibi kusuyor onu da, kusmasın diye yapmadığım şebeklik kalmıyor.
Halsiz bitap düştü yavrum ilk hastalığımızla tanışmış olduk böylece ana-kız.
Sizin melekler iyidir inşallah.
Çok öpüyorum.

Son düzenleme:
merhaba bayanlar,
ben geldiim. çook güzel bir tatil geçirdik hepsini olmasada çoğu sevdiğimizi gördük gezdiik eğlendik. kızım biraz mızmızdı ev sobalıydı o yüzden biraz sıkıntı oldu ben odadayken oynuyo mutlu odadan çıktığım anda kıyamet kopuyor dede hariç kimseye gitmedi işin o tarafı çok zor oldu. tatilden tam bir baba aşığı olarak döndük hava alanında babayı gördü bi atladı kucağına eve zor döndük sürekli baba baba baba kucağına gitmeye çalışıyor evdede sürekli peşinde dolanıyor...

bu arada kısa zamanda yürümeyi sökeceğiz galiba çünkü kızım bayağı tay tay duruyor ve 5adım atabiliyor öyle koşarak değil dikkatli basarak ilerliyor çabuk yorulup bıkıyor yanlız. kendi kendine çalışmalar yapıyor koltuğa yakın bir yerde ayağa kalkıyor sonra koltuğa doğru yürüyor.
ev kazalarındada bayağı artış var geçen gün parmaklar çekmeceye kısıldı ama çok kötü değildi kızarma morarma olmadı.dünde eli kaydı dudağını çarptı ama hiiç ders almak yook.

eee sizlerde durumlar nasıl nasıl gidiyor bebişlerle hastalara şifa uykusuzlara bol uyku diliyorum...

3. dişimiz patlak vermiş. Sevindik sevinmesine ama bi tarafımız üzüldü; kulak ağrısından ölüyor zaten sürekli ağlıyor, demek bir de onun ağrısını çekiyormuş kuzucum.

kadifegül hoşgeldiniz. Maşallah kuzucuğa Sare tutunmadan yürümeyi hiç denemiyor bile.

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
kızım dün bir kez uyumuş sadece akşamda erkenden 9.30da uyudu. 10da uyandı Allah ım daha uyumaz ne uykusuz bir kızdır anlamadım gitti. sabah bir bakmışım kızımın bir diş daha patlak vermiiş. sanırım ondanmış huysuzluğu. birde galiba kızım haz almayı farketti mastürbasyon davranışı gösteriyor büyük ihtimalle. yarın doktora götüreceğim.

merhaba kizlar,
cooookk özledim sizleri yaaaa, hep aklimdasiniz!!!! Elemsucum canim dogum günün kutlu olsun, aklimda kalmisti unutmadan yazayim...
baya oldu ben gelemeyeli, ama hep yazdiklarinizi okudum. Nasilsiniz iyimisiniz??? Hasta olanlarimiz varsa insallah onlarda iyilesiyorlardir... Bize gelince, 1-2 haftadir bizde hastayiz oglusumla. Abimin oglan bir hastalandi geldi okuldan, komple aileye satti...

Oglumun atesi inip cikiyordu, burnu akiyordu, yine öksürük falan.. kulaklarinda ki iltihap sükür tekrar yenilemedi.. ama iste ates mahvediyordu, simdilik sadece öksürügü kaldi, onuda atlatirsak iyi olacak... bu arada poposunda ki mantar yine geri geldi, doktora sorduk - oda aldigi ates düsürücüden olabilir dedi, kan tahlili idrar tahlili yapildi... influenza dedi bir cesit grip... pazara kadar ateslenir dedi, ama sükür ateslenmedi...

Bu aralar iyice hizlandik, hem emeklerken hemde tutunup kalkarken... koltuklara tutunup bir kac adim atiyor yana dogru... gecenlerde ayakkabi giydirdik cikarttirincaya kadar deli oldu ... yabanci bir nesne ya.... Halen bezimizi degistirirken kacip gidiyoruz... bu aralar yemek yememe konusunda israrciyiz, 7ci disimiz cikti sanirim onunda etkisi var... ayrica bir tane dis daha yolda, dün fark ettim... galiba hep ondan bu huysuzlugu.. oglusum ayaklanali beri dogru dürüst bana yemek yedirmiyor, hemen gelip bacaklarima yapisiyor - kucaklamam icin.... inanin stres olmuyor degilim

Bu arada artik anne diyebiliyoruz, bisey istedigimizde mam mam mam diyoruz..

Bu arada hani örgüye baslamistim ya, ilk patiklerimi bitirebildim veeee bu sefer oldular ayagima . Simdi yenilerini örmeye calisacagim...

Ya kizlar, sizler yemek yedirirken ne gibi SIKINTI yasiyorsunuz??? Aslinda yazacak cok sey vardi ama unuttum.... aklima gelince yazarim... hepiniziiii kocamannn öpüyorum!!!!

canim gecmis olsun, insallah car cabuk gecer o iltihap, yeni disiniz de hayirli olsun!!!

hayirli olsun, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin... biz birincileri dogurduk...ama sende hosgeldin aramiza...

canim sizede gecmis olsun, simdi nasil findikkkk??? Disinizde hayirli olsun!!!

hosgeldiniz canim, tatiliniz ne güzel gecmis yaaaa... dinlenebildin umarim... kazalar artmaz mi, ayaklandilar iyice.. Rabbim kötü kazalardan korusun insallah...

teşekkür ederim:))6 haftanın içindeyiz:)sık sık wc sorunum oluyo ya uykularımın bölünmesi birazz zorr oluyoo:)))

Ben asırı su ıctıgımden o bnm herzmnkı sorunum ama saka bır yana aynen ılk 3 ay ve son 3 ay maalesef bunu fena yasıcaz hele son 3 ay ıyıce baskı yapıyor ılk gebelık mı? Bızım burdakı arkadaslarla genelde aynı ayar bebıslerımız bnm kızım var 13 aylık

Kızlarrr nasılsınızzz? Mıncırık hem gozun aydın hem de gecmıs olsun cnm hyrm sana da cok gecmıs olsun. Insallah tum bebıslerımız ıyıdır.
Kadıfegul Allah ıcıne sındırsın ohh dınlendınız supeerr

merhaba canım,
insan ayrı kalınca merak ediyor dimi bende tatilde sürekli acaba kızlar nasıl diye düşündüm gelince hemen bakim diye sabırsızlandım ama bu aralar bakıyorum bakıyorum kimse yok acaba herkes ayağını çekecekmi ki zamanla diye üzülüyorum. tabi bebişlerimizin doğum tarihleri bibirine yaklaşık hepsi ya emekliyor ya sürünüyor yada biryerlerden tutunup yaramazlıkta... onlardan fırsat bulunca yemek mi yapacağız ev mi toplanacak dinleneceğiz mi şaşırıyoruz...
şükür benim yemek konusunda sorunum yok sadece yemediğni yemiyor mesela peynir ağzına alınca suart ifadesi değişiyor diliyle olduğu gibi dışarı atıyor bende bebe bisküvisi, pekmez falan arada kaynatıyorum öyle azda olsa yiyor. ya birde gofreti çok seviyor yiyen gördümü sıkıyosa tut ver diye kıyamet koparıyor bende göz hakkıdır diye biraz veriyorum herhalde çıtır çıtır ediyorya yerken hoşuna gidiyor nasıl bir iştahla yiyor anlatamam. benim gibi balıkçı zaten çok seviyo bende bu durumdan çok memnun güzel balık görünce hemen alıyorum eşim ya fazla gelecek rahatsız olacak verme artık diyor çünkü balık yerken hep ağız açık bekliyor. meyveylede arası yok artık onuda yoğurtla yediriyorum. böyle işte... senin tosuncuk dişten çok çekti yavrucak bir arada bir kaç tane birden patlamıştı dimi nasıl ağrı yapmıştıır...
patiklerin hayırlı olsun. benim kızda bacaklarıma yapışıyor zor valla. ya bende anneyi duymak istiyorum ama yok bizimkinin niyeti baba uzundur diyor dede-ve(ver)-meme hatta teyde(teyze) diyor ama anneyi denemiyor bile napalım canı sağolsun cadımın

Merhaba arkadaşlarım ,, herkese sevgiler. Hasta bebeklerimize geçmiş olsun. Biz de iyiyiz çok şükür..yaramaz bir Ege var evde. Ağlayarak istediğîni yaptırmayı öğrenîyor bugünlerde. Okul başladı. Yalnız bi tatildi. Kv geldi şimdi. İnanın yolunu gözledim. Çok yardımcı oluuyor Allah razı olsun. Sinirlendiğim bi şey olursa da bunları düşünüp takılmıyorum. İkinci bebeği de artık uzunca bir süre düşünmüyorum. Olursa da kabulüm tabii

evet canım tatil pek dinlenme olmadı geç saatlere kadar kardeşlerimle oturdum ama sabah erken kalktım babamla kahvaltı yapim diye falan az uykulu bol gezmeli yorucu ama eğlenceli bir tatildi iyi stres attım. bazen oluyor koca yaz 2ay evde yada orda burada olup kafam dopdolu işe dönüyor hani tatil diyorum ama en güzeli böylesi arada kafayı boşaltmak lazım:)) senin ufaklıkta iyidir inşallah adacık zaten artık abla büyüdü kardeş bakacak iyidir dimi:)

merhaba canım
bende aynı taktiği uyguluyorum kv gelince gerçekten nefes alıyor dinleniyor kendime zaman ayırabiliyorum ve sinir olduğum bişi olunca bunu hatırlayarak sinirimi yeniyorum. ikinci çooktan aklıma düştüde gözüm yemiyor aslında çok uslu bir kızım yok dün akşam kızın hareketlerine gülerken eşim ya bi tane daha yapalım bak ne tatlı dedi tabi dedim olacak yine ama bunun tadını çıkaralım biraz daha iki tane olunca ihtiyaçlarını karşılamaktan sevmeye oynamaya zaman kalamaz. eşimde tabi tabi hem sen en az 1yıl bi dinlen uyu sonra diyo. yok dedim o kadarda değil uykuya alışırsam sonra zor gelir tam uykusuz yaşamayı öğrenmişken arayı çokta açmamalı:)) biz baya baya ikincinin sohbetine başladık mujj gibi bendende bi süpriz gelirse şaşmayın zaten aman aman dikkat ettiği önemsediğide yok eşimin olur mu olur:)

kızlar biz kaza hanemize bir tane daha ekledik. sabah kızımla birlikte evi süpürdük ben önce kızım peşimde süpürgeden tutup yürüyerek sonra banyoda su hazırlıyordum en azından en çok gezdiği yerleri bir silim dedim sürekli yerlerde. kızımda yanımda kendinden biraz yukarıdaki su kovasına uzanmış parmaklarını suya değdirip gülüyor. bende gülüyor eğleniyor diye yanında işime bakıyorum nerden aklıma gelir benim bile zor kaldırdığım su dolu kovayı üstüne devirebileceği... kovaya birden asılmış olacakki üstüne doğru eğildi başından aşağı soğuk su dökülmeye başladı yanında olduğumdan anında kovayı doğrulttum kızıda düşmeden alıp doğru üstünü değiştirmeye. yavrum soğuk suyu yiyince nasıl hicikti(ürperti gelerek kafayı sallama korkma) anlatamam.
valla artık evin içinde gezerken şunu şöyle yapıp canını yakabilir buraya parmağını kıstırabilir falan paranoyak oldum...bu arada inşallah hasta olmaz

Kadidegul cnmm yaa gecmis olsun. Simdi uzulduk 2 gun snra guleriz ne cadilar yaa. Ben o kocadan korkarim hep bizimkide birgun tam evden cikcakken buhar maksuyunu doktu cadi. Yaa yalniz merak ettim suyun ilacli mi icinde ne vardihemen ilik dus aldiraaydin giydirmeden . Ne guzl aileenle vakit gecirmissin cnmm . Kizzz aman dikkat bari Ada kadar olsun yazik sut icio bebisin dha. Anam sizzz bgn gunun anlam ve oneminden temeli atabilirsiniz:))) hadi hayirlisi:))

hyrm
sae me cok gecmıs olsun cnm Allah acıl sıfalar versın
kadıfegul ah canım cok fenalar ya berenın yaptıklarını anlatsam roman olur pek bır yaramaz..kovadakı su saf su muydu deterjanlımı? bende merak ettım
martim tatlım nasılsın annelık nasıl gıdıyor gorusemıyoruz konusamıyoruz uzun uzun hamılelık donemındekı gıbı

dıger arkadaslarım ve bebıslerı nasılsınız bakalım gecmısı tam okuyamadım atladıgım bır olay durum varsa affınıza sıgınıyorum..

BİZİM HALA DİŞİMİZ YOKKKK ÜHÜHÜHÜHÜHH(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…