Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar kızım ıcın aldıgım bazı urunlerı kullanmıyoruz sıfır ve etıketlı hepsı unlu markalar
eldiven takmayı reddettı semedı hıc kullanmadık sıfır dır
sac bandını sevdıremıorum bırde koca kafalı kızıma kucuk geldi
evımız cok sıcak old ıcın tulumuda kullanamayız polar
bırde elbıse var
hepsını aldıgım fıyattan vermeyı dusunuyorum ısteyen olursa gondereyım

eldıven gymboree marka 17.5 tl
sac bandı gymboree marka 10 tl
tulum carters marka 28 tl
elbıse next marka 12 18 ay 30 tl

resımlerınıde yukleyeyım

Eklentiler

• $252110_133694330123471_406808899_n.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $407893_133694473456790_858265636_n.webp
    972 bayt · Görüntüleme: 26
  • $429138_133695493456688_356609791_n.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $146997.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 32
sıfır ve etıketlı 6-12 ay crazy 8 marka 20 tl

Eklentiler

• $dd.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 27

Teşekkür ederim canım epey iyileşti gibi Sare, kontrolde anlıcaz bakalım iltihabın geçip geçmediğini, inş geçmiş olur. Siz de rahatsızlıklardan kurtulup bi nefes alamadınız. Özellikle mantardan.. Tez zamanda geçer inşallah sıkıntınız.
Ayrıca maşallah paşaya.
Yemek konusunda bu hafta rahatsızlıktan dolayı hiç bişey yemeyince iyice aramız bozuldu öğünlerle. Şimdi yeniden düzen oluşturuyoruz.
Eee hani patiklerin fotoğrafı ? :)

Sağol canım. Siz nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik? Ve tabi ilk göz ağrımız nasıl? :)

Merhaba canım. Ağlayarak istediğini yaptırma bizde de fazlasıyla var canım en çok korktuğum şeylerden biri de bunu huy olarak edinmesi.
İkinci bebek konusunda aynen. Hiiiiiiç hazır değilim ve uzun bi süre olamam gibi geliyor. Allah'ım isteyenlere versin inşallah.

Geçmiş olsun. Aklımıza gelmeyecek yaramazlıklar yapabiliyorlar artık.

Sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrr:)))

Amin teyzesi çok sağol. Dişsiz prensesimiz nasıl? Yoruyor mu annesini?

Kızlar biliyorsunuz topiğin gece kuşlarıydık biz.
Sare'm minicik bebecikken bile 12'den önce uyumuyordu. Her gün daha geç uyur olmuştu. 1-2-..-5-.. derken hava aydınlanıyordu, babamızı işe göndermeye başlamıştık, sonra 9-10.. Hatta son zamanlarda 2'yi ve abartmıyorum (gündüz) 4'ü gördük.
Bi türlü bebeğimin düzene sokamadığım uykusunu bu hastalık düzene soktu diyebilirim artık!

Dört beş gündür geceleri uyuyoruz. Sabah babamız giderken kalkıyoruz. Gündüz yaşamak ne güzelmiş günler ne kadar uzunmuş meğer.
Bu düzeni korumak için elimden geleni yapcam bakalım.
Her şerde bir hayır vardır sözüne her zaman çok inanırım. Bu can sıkıcı hastalık da bize uyku düzeni verdi.

Not: işin kötü tarafı 2 gündür ben de akşam en geç 9'da uyuyorum. Bunu da değiştirmeliyim yoksa kocişle sadece akşam yemeğinde görüşebilcez :)

şükür ilaçlı değildi. bizim banyoya sıcak su biraz geç geliyo bizde sıcak su gelene kadar akan ziyan olmasın diye kovaya doldurup sonra temizlikte falan kullanıyorduk öyle su. aslında hiç aklıma gelmedi ıkıl duş aldırsam daha iyi olurdu ısınırdı yavrucak. dün sevgililer gününü süper kutladık eşim yemekle uğraşmim niye nöbetçi dürümcüden dürüm almış ooh dedim bundan iyi hediye olamazdı kız da hiç fırsat vermemeişti. sonracım bırak temel atmayı ayrı odaya kaçtım gece gülcenin odadaydık. eşim maalesef rahatsız olunca felaket horluyo ve ne ben ne kızım seste uyuyamıyoruz. gece gülceye misafir oldum ilk defa 3saat kesintisiz uyudu şükürleer olsun....adacım nasıl annesi anlatsana neler yapıyoo

anlat arkadaşım anlat bizde muhtemel kazalar tehlikeler görelim yaşanmadan önlem alalım. Allahtan normal çeşme suyuydu içinde bişi yoktu.

Sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrr:)))
sağol seninde kutlu mutlu olsun...

hepsi çok güzelmiş aslında yeni doğum yapacakların sayfalarında paylaşsan daha iyi olur belki birde e-bebek mağzası ikinci el alım satıma başlamış aklında olsun.

gözün aydın canım gündüz ne kadar uyursan uyu gece uyumayınca dinlenemiyor insan.inşallah daha bozulmaz düzeniniz.

aranızda bilen var mı bilmiyorum bizde gelenekselleşmiş bir şey var ayak bağını kesmek diye. bebek tutunup gezmeye başlayıp tay tay durupta yürümeye geçme aşamasında yapılır genelde. bir cuma günü cuma namazına gidecek akrabağlık bağı olmayan biri kapıya gelir bebek ayağında kırmızı kurdale ile küçük küçük adımla kapıya yürütülür sonra gelen kişi eşikte dua okuyp kurdaleyi keser ve arkasına bakmadan hızlı hızlı gider.
derlerki bunu yapınca bir dahaki cumaya kadar bebek yürür;
işe gelmeden kızıma bunu yaptık haftaya kadar yürücek mi bakalım şimdii
"bakak görek"

Hyrm sagol tatlım bız de ıyıyızz

Golgem kızz sen ne akıllısın valla herseyı satıyorsun ıyı barı zıyan olmuyor. Ben de gıydırmedıgımı etıketlı hedıye edıyorum.

Kadıfegull cnm bıImde guzel gectı hatta ılk cok guldum kendıme esım geldı cıcek mıcek yok tuhafıma gıttı hep getırır dıe . O yıarı cıkarken ben de banyoya baktım acaba sakladımı dıye orda goremeyınce kapıyı acıp baktım cıcek yook ay nasıl uzuldum tuhaf oldum neyseee bı baktım 1- saate cııcekcı bız yemek yedıktn snra getırdı:) ada sagolsun bıze zmn verdı dha yemek yerken saat 19:00 a varmadan uyudu,21:30 gıbı uyandı. Bız sızın yerınıze 3. Bebısı yaptık dermısım:)))

cnm ıkın cı el degılkı bunlar sıfır etıketlı alan olursa paylasayım dedım cnm marka kıyafetler old .ıcın bende marka takıntısı varda bunlarda bulması zor seyler o yuzdn:)

hemde nasıl yotuyor kuzum ıkı sny oturtmuyor valla:)

hahaha tabi topik boş kalınca satış falan başlamış,ilahi gölgemmm kız 2.ye sakla satma bence:))

aktif satsı ıcın kulanmıorum kuzum topıgı kızıma aldıgım bazı seylerı kullanmıcam tekrar satayım dedım hepsı dunyaca unlu marka oldugu ıcın ve suan bulmak zor old.ıcın benım gıbı marka takıntısı olan varsa yararlansın dedım..
2.mı:)))) beren tek olcak Allahın ıznıyle canım:)))) dusunmuyorum dusunmıcemde:))
sen nasılsın bakalım denız nasıl

Son düzenleme:
Bugün öğleye kadar forumdYım, gelene çay kahve ikramımdır ))

İnşallah herkes iyidir. Geçmîşe göz attım da çok fena oldu bu yumurcaklar ) bizimkini mutlu etmek zor ya. Hep dışarı istiyor ama arabada da oturmuyor :0 kollarım koptu ve 34 beden oldum nerdeyse. Eğer ayva göbeği de atsak gerçekten 34 bedenim. Bitîrdi eritti beni :) sırrı uykusuz geceler ve bu

E e e doğum günü planlarını alalım , neler düşünüyorsunuz ben pasta kurabiye özel yapım, bîr de doğum gününde fotoğrafçı da çekim ayarlayacağım. Gelenlere hediye vs

Kadifegul, hadi bee soguk demekki byagi h cnm nasil yikmadn giydirdin neyse ins hsta olmaz ztn yeni ii oldu kiyamamm.
Kizzgolgem dunyaca unlu marka dedin de ben crazy duymadim hic yani pek bu huyumu sevmesemde bende de marka duskunlugu var. Adanin catamini fransiz bebe marksi 12 ay ceketi var ingiltereden 130 pound almistim giyemeyeckhafif baharlik o zmnda girmicek dusunursen ahanda sana saatiim:) icimesoguyor kesin ikinciiirkek :)) elbiselere yazik olack gibi gelio:))

Ee napionuz?? Ben de suan evden kactim tek duvar boya oluo ofisteyim. Adacik da arabasinda uyuyor, hava da super. Dha yurumek isterdim ama yorulcm die gidemedim:)

crazy8 nasıl duymadın yaaa:)) amerıka markası:))
cnm 3 tane gap montumuz var ee yeter artık 2 ayda 3500 harcamısım bılıomusun sadece kıyafetlere battım anlayacagın yazlıklar hatta seneye kıslıklar bıle hazır eheheueheue:)) gaptan bır hırka aldım mujj leopar hastası oldugum ıcın kızın herseyını leo alıorumgenelde :))bılmıorum duydunmu gap bryant park serısının herseyını tamamladım bır leo babet kaldı oda hıcbır yerde bulunmuyor bayılırsınn:)) alısverıs yaptıkca mutlu oluorum bu aralar depresyon takılıorum hahahahaa
senden bırsey ıstıcem sen ızmırdeydın dımı cnm yaaa..gapa gıdıomusun eger gıdersen sımdı bır resım yuklıcem ona bakarmısın 5 yada 6 noya:) hıcbır erde yok sınırlerım bozuldu:))

ıste yaptıgım serıden eksık kalan bır turlu bulamadıgım babetımız arkadaslar bulundugunuz sehırde bakarmısınız gap a 5 yada 6 no arıyorum bulmam lazım((

Eklentiler

• $imagesCAVMY1NR.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 28
Martim sen ztn inceciktin desene iyicene eridin. Aman Ada byle kalsin erimeyim :) ztn cocuk sakin olmasina rgmen uyuyoeum aksam 21:00 de ben cogu zmn. Babasi giydir et mama ilgilenio snra beni uyandirio Adayla yataga inioz yanimda hemen uyuyo snra esim beni kaldirio Adayi da yatagina alio hiii esim beni kldirio da bazen uyanaiyorum o da garibim beni ellemio anlicaginiz bendeki bu uyku hastaligi ne olck bilmiyorum suan evde olsm yine uyurdum htta koltukda kaydim da kaydim uyursam hiic sasmaz esim:) ne olur dua edin kardeside Adaya ceksin yksa ben biterm valla:/

Cnm hepsi leo ise altina sade giydir yksa bayar. Cok yogun olur bence tabi bakarim haftaya gidicez yine izmire . B& G yi seviomusun olmadi ordn da bakarim. ztn Adaya da bakcm sezonda 50 kusure alinan tshirtler 20 lerde simdiden alsam brz dha ii olurben İzmirliyim de Didim de yasiyorum yakin yine de Bodruma dgru belki bilirsin gap de guzel kot ve tshirtler aldim hepsi cici. Neyseki bu aldiklarini brz giyer en azindn simdi cok buyumucek kuculmuo Allahtan. Buarada ben leopar sevcmedigimden hic almadm Adaya. demekki sen leo hastasiiii imm bakicm orda yksa baska yerde varsa soylerim sana. Yok ben duymadim esim belki bilir o dogmadan netten almisti hep.

Buarada suan telden girdigimden sanirim goremedim. Bu oda sicak die pc biraktim bakicam eve gidince cnm

aynısı bana da olmuştu ilk evlilik yıl dönümümüzde elinde tost makinesi ile geldi yuh dedim içten içe bu kadar çıkarcı bir hediye olamaz... yemek yapmıyosun bari tost yapıp yiyelim gibi bi anlam çıkardım sonra tabi yemek zamanı gelen çiçekçi işi düzeltti. sizi gidi sizii çok hızlısınız maaşallah.

cnm ıkın cı el degılkı bunlar sıfır etıketlı alan olursa paylasayım dedım cnm marka kıyafetler old .ıcın bende marka takıntısı varda bunlarda bulması zor seyler o yuzdn:)
geçen e-bebekte gezerken ikinci el dediğim bölüm ilgimi çekti hep etiketleri vardı yanlarda bende senin gibi hani alınmış kullanılmamaış sandım sonra hatta az önce bebek koltuğuna oraya bakim derken bi büyüttüm lekeli meğer etiketi e-bebek eklemiş.ondan sebep sana öyle dedim ay bendede bir sürü oldu kullanamadan gidenler özellikle düz mantıktan kaybettim. hamileyken hmm son bahar 6-9 aylık aliim kışlık 9-12aylık aliim diye aldım. hem marka hem çok alma şansım olmadığından marka olmayan makul fiyatlı şeylerdi birde ikinci belkide üçüncü düşündüğümden çok beğendiklerimi sakladım gerisi hediye oldu.

ne bilim panik oldum aklıma gelen biraz önce giydirip sarıp sarmalayıp ısıtmak oldu ama akıl olsun bi dahakine hemen sıcak su... şükür hasta olmadı.

şu sıralar kafayı kurutma makinesi ve oto koltuğuna taktım;
bir an önce kurutma makinesi almak istiyorum. kullanan var mı tavsiye edecek olan?
çok aşırı özellik aramıyorum çok pahalı bişi istemiyorum en büyük önceliklerimden biri enerji sınıfı A olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…