Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selam kızlar nasılsınız
Markalar havada uçuşmuş Bende hiç yoktur marka takıntısı, olsa da o kadar para yok zaten :)
Kontrolden geldik biz, iltihap geçmiş çok şükür, inşallah bi daha da olmaz.

Eczaneden devit alırken bi tartılayım dedim ama kızım izin vermedi. Kaç kiloyum hiç bilmiyorum.

martim demek hepten eritti seni paşan, tam çıtır anne oldun hı :)

Doğum günü konuşmalarına da başlıyoruz hay Allah'ımmmm bizim bıdıklar da yaşına girecek
Düşünüyorum ben de ama henüz hiç şu şu olacak diyemedim. Sadece diş buğdayında olduğu gibi akrabaların dıdısının dıdısını çağırmak yerine arkadaşlarımızı çağırmayı düşünüyoruz, yoksa hep servis yapmakla telaşla geçiyor gün.
Fotoğrafçıya gitmek çok güzel fikirmiş.

Son düzenleme:
şu sıralar kafayı kurutma makinesi ve oto koltuğuna taktım;
bir an önce kurutma makinesi almak istiyorum. kullanan var mı tavsiye edecek olan?
çok aşırı özellik aramıyorum çok pahalı bişi istemiyorum en büyük önceliklerimden biri enerji sınıfı A olsun istiyorum.

gözün aydın canım inşallah bi daha olmaz..bende şimdiden doğum günü sevdasına düştüm nasıl yapsak ne giydirsem diye. fotografçıya gitmek benimde aklımdaydı. biz babanneye söz verdik onlarda kutlayacağız çağırılacaklarda eşimin amcaları, yengeler ve çocukları olacak. birazcık kalabalık gibiyiz ama artıkın önceden hazır edip o zamanda masa kurarak pastayı böreği üstüne koymak self servis daha rahat olur diye düşünüyorum. en zevklisi evet ya arkadaşlarla kutlamak yada en yakın akrabağlarla. bu arada marka konusunda al benden de o kadar:)
ıste yaptıgım serıden eksık kalan bır turlu bulamadıgım babetımız arkadaslar bulundugunuz sehırde bakarmısınız gap a 5 yada 6 no arıyorum bulmam lazım((
kız bu ne kokoş mu yapacan kızı...
leopar hayatımda hiiç kullanmadığım ve sanki kullansam çok süslü yaşlı görtercek gibi düşündüğüm desen ama sanki kızlardada pek bi cici durur ha:))

Hyrm gecmıs olsun cnmcım. Devıt neden ıcıokı dha cnm???
Ya ben de kıyamıyorum emın ol yazık onun yerıne baska sey alayım dıyorum fıyatlar ucuo gecen bı tulum gordum gorsen gece gıyer yatakda dersın gap de 100 tl foyat koymus ona da vermem ben acıkcası.
Kadıfegul
Cnm ben evlencegımde lazımdı acıl oyle mıgrosda gorunce almıstım arzum mor rengı gayet guzel enerjı bılmıyorum mıgrostn alma ama pahalı almısız nette ucuz modelıne bakayım mı?

mor renk çok hoştur hemen bakacağım sende bi baksana zahmet olmazsa

Deviti bitti dedim yazdı yine dr, yaşına kadar kullanılıyor diye biliyorum ben canım. Adacık ne kadar kullandı ki?

mujj saç kurutma makinesi mi anladın yoksa arzum beyaz eşya da mı çıkarmaya başladı haberim olmadı? ben çamaşır kurutma makinesi arıyorum.

Sağol canım.
Bütün mamaları masaya koyup self servis yapınca hem çok rahat oluyor hem de çok daha güzel görünüyor evet.
Babaannemiz zaten olmazsa olmazımız bizim, altlı üstlü oturunca ayrı bi kutlama olmuyor malum :) İşte en yakın akraba diyince iş çığırından çıkıyor bizde. Diş buğdayında olduğu gibi, onu çağırdık bunu çağırmasak olmaz bunu çağırınca şunu da çağırmak lazım diye diye..

sizin çevre yani akraba çevresi bayağı geniş yani:) e tabi geniş olunca dediğin doğru oluyor dıdısının dıdısının dıdısı gelince işin suyunun suyunun suyu çıkıyor:)

Kadifegulll ayyy anammmm yazaniyorum resmennn aynennnnn yanlis anladim hahahaha:)) ben de hem yikiyan hem kurutan mak varya onu duaunuodum markayi unuttum annem de biliodu siemensmiydi acaba. Buaaarada footocu burdakiler cirkin izmirde gidicem dedim aha cocuk 13,5 aylik sanirim hftaya halletcez:))))) buarada aynen ben de misafire oyle tek tek vermem masaya kurarrim herkes kendi alir cocukla basedemezsiniz yksa kizlar. Kadidegul ada uyuyo hala guluyorum tipimi gorme:))))

cnm leo etekle gıydırcemm..bundan olmsı sart:)
ebayda takıp edıorum ama denk gelemedım bır turlu noları cok buyuk
bende cok fena leo severım:)

İmm tmm bakcm buarada aklima geldi b&g de yoktu birnovadakinde ztn -6-7 cesit vardi gerci leo larin hepsi ayni dgl sana gap lazim tam uymasi lazim tonun.

canım biz çok iyiyiz tenk yu ..siz de bizdensiniz o zaman 2 . çocuk konusunda:)) hepsini güle güle giysin fıstık beren ,yakışır güzelime,ama ben o kadar para vermem ufacık şeylere,ayrıca anası giymemiş gaptan kızına ne gerek:)))

martim bizim doğumgünü konseptimiz uğurböceğii olacak,hazırlıklarımız tam gaz devam ediyorrr..tütümüz dikiliyor...

mujj canım faceni açmadın ekleyemedim seni(

Kuzum anlamadim acmadin derken acik ya bnm face aktif hala:) anam sende hemencik denesen vakit kaybetmeden olsa 2. Super olurdu ama buaraa bebek dedim sizin dgr bebe ne zmn dogcak?

Kizzz gorkemli delirdin mi ben para vermem diosun sanki Deniz kotu erden mi giyinio mothercare de ucuz degil kalitesiz de dgl kuzum sen de alemsin. Buarada pirlanta gunune gelemedjm. Uyku tulumu alayim aklimda birde giyimler gittin mi nsldi?

normali 10 nisan ama belli olmaz bu işler biliyosun canımcım..gittim, uyku tulumları da %50 deydi çok içim gitti hatta alsammı diye sonra dedim kime kullanacağım:))bodylerde %30 da bu arada..seneye giymesi için bayağı parça topladım sağlıkla giyer inşallah.. arkadaş ekle bölümün yok o yüzden ekleyemedim :))

hamişlik nasıl gidiyor, 3 ay olmuş,maşallah:)ada bişeyler anlamaya başladımı,onu merak ediyorum,benim bir arkadaşımın 2.bebeği oldu ablası başından ayrılmıyor çok seviyor,üstünü örtüyor sürekli üşümesin diyor kıyamam onlara:))

Merhaba kızlar ya sizleri özledikce giremez oldum, hersey bir yana gecen gün girip yazayım dedim ama olmadı. Gecmisi okudum ama cevap yazamiyorum. Nasılsiniz iyimisiniz.

Biz bu ara iyi değiliz, mikail 2-3 haftadır rahatsız, hani grip gibi bişey oldu diye yazmıştım, yavrumonu atlatamadan dış çıkarmaya başladı. Bu sefer yine 2-3 tane birden, atesleniyor burun akıyor birde öksürük. Yaklaşık 2-3 haftadır öksürüğü var, doktor kontrolüne gittik ciğerleri iyiydi, ama halen devam edince bugün yine gittik, doktor hafif bronsit olmuş dedi ve hava verdi. Şimdi onu yapmaya başladık. Bir hafta kullanıp kontrole gideceğiz, inşallah geçer. İnanin çok huysuzlasti oğlum, ağrılarından. Birde iştahı kalmadı, yemek tabağını gördümü başlıyor ağlamaya, uyanikken mamada iciremiyorum, çok zor oluyor. Doktor tamamen iyileşmeden yemez dedi. İste bizde durumlar böyle. Bana doğru dürüst yemek yedirmiyor, su an 55kilodayim.

Neyse şimdi çıkıyorum daha sonra yine girmeye çalışırım. Hepinizi kocamannnnn öpüyoruz. Gecmis sevgililer gününüz kutlu olsun.

Gorkemlı kız nasl kıme alcam denıze alsaydın haaa seneye gıyer uyku tulumu. Acılırsada ustu bası o tutar. Ana tam denızın dogum gunune yakın desene. Cnm sen soyle ben ekleyım senı evet bnm kapalıydı ama dha once nsl ekledınkı acaba.
Sorrmaaaaa ne Mndır anlatmadım dımı Ada sureklı bızı opuyor yaaa sımdıde gobusu opup bebe dıo anlamıyordurda ıste opup duruyor:) markette denız gıbı bebek goruo bebeeeee bebeeeee bagırıyor sankı kendı kocamanmıs gıbı. Cnm buarada tulumlar neden %75 e dusmedıkı sezon bıtıo aslında ama

İ
Cnm ıns kolay atlatırsınız annem demıstı dıs cıkma donemınde nezle gıbı olurmus ondandır grıp gıbı dmen sanırım. Ins bronsıtı de cabuk atlatır soguk tabı oralar( sut ver ztn sıkıntıdan yıyemıyordur cocukcagı kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…