gözün aydın canım inşallah bi daha olmaz..bende şimdiden doğum günü sevdasına düştüm nasıl yapsak ne giydirsem diye. fotografçıya gitmek benimde aklımdaydı. biz babanneye söz verdik onlarda kutlayacağız çağırılacaklarda eşimin amcaları, yengeler ve çocukları olacak. birazcık kalabalık gibiyiz ama artıkın önceden hazır edip o zamanda masa kurarak pastayı böreği üstüne koymak self servis daha rahat olur diye düşünüyorum. en zevklisi evet ya arkadaşlarla kutlamak yada en yakın akrabağlarla. bu arada marka konusunda al benden de o kadar:)Selam kızlar nasılsınız
Markalar havada uçuşmuşBende hiç yoktur marka takıntısı, olsa da o kadar para yok zaten :)
Kontrolden geldik biz, iltihap geçmiş çok şükür, inşallah bi daha da olmaz.
Eczaneden devit alırken bi tartılayım dedim ama kızım izin vermedi. Kaç kiloyum hiç bilmiyorum.
martim demek hepten eritti seni paşan, tam çıtır anne oldun hı :)
Doğum günü konuşmalarına da başlıyoruz hay Allah'ımmmm bizim bıdıklar da yaşına girecek
Düşünüyorum ben de ama henüz hiç şu şu olacak diyemedim. Sadece diş buğdayında olduğu gibi akrabaların dıdısının dıdısını çağırmak yerine arkadaşlarımızı çağırmayı düşünüyoruz, yoksa hep servis yapmakla telaşla geçiyor gün.
Fotoğrafçıya gitmek çok güzel fikirmiş.
kız bu ne kokoş mu yapacan kızı...ıste yaptıgım serıden eksık kalan bır turlu bulamadıgım babetımız arkadaslar bulundugunuz sehırde bakarmısınız gap a 5 yada 6 no arıyorum bulmam lazım((
Hyrm gecmıs olsun cnmcım. Devıt neden ıcıokı dha cnm???
Ya ben de kıyamıyorum emın ol yazık onun yerıne baska sey alayım dıyorum fıyatlar ucuo gecen bı tulum gordum gorsen gece gıyer yatakda dersın gap de 100 tl foyat koymus ona da vermem ben acıkcası.
Kadıfegul
Cnm ben evlencegımde lazımdı acıl oyle mıgrosda gorunce almıstım arzum mor rengı gayet guzel enerjı bılmıyorum mıgrostn alma ama pahalı almısız nette ucuz modelıne bakayım mı?
Hyrm gecmıs olsun cnmcım. Devıt neden ıcıokı dha cnm???
Ya ben de kıyamıyorum emın ol yazık onun yerıne baska sey alayım dıyorum fıyatlar ucuo gecen bı tulum gordum gorsen gece gıyer yatakda dersın gap de 100 tl foyat koymus ona da vermem ben acıkcası.
Kadıfegul
Cnm ben evlencegımde lazımdı acıl oyle mıgrosda gorunce almıstım arzum mor rengı gayet guzel enerjı bılmıyorum mıgrostn alma ama pahalı almısız nette ucuz modelıne bakayım mı?
gözün aydın canım inşallah bi daha olmaz..bende şimdiden doğum günü sevdasına düştüm nasıl yapsak ne giydirsem diye. fotografçıya gitmek benimde aklımdaydı. biz babanneye söz verdik onlarda kutlayacağız çağırılacaklarda eşimin amcaları, yengeler ve çocukları olacak. birazcık kalabalık gibiyiz ama artıkın önceden hazır edip o zamanda masa kurarak pastayı böreği üstüne koymak self servis daha rahat olur diye düşünüyorum. en zevklisi evet ya arkadaşlarla kutlamak yada en yakın akrabağlarla. bu arada marka konusunda al benden de o kadar:)
....
Sağol canım.
Bütün mamaları masaya koyup self servis yapınca hem çok rahat oluyor hem de çok daha güzel görünüyor evet.
Babaannemiz zaten olmazsa olmazımız bizim, altlı üstlü oturunca ayrı bi kutlama olmuyor malum :) İşte en yakın akraba diyince iş çığırından çıkıyor bizde. Diş buğdayında olduğu gibi, onu çağırdık bunu çağırmasak olmaz bunu çağırınca şunu da çağırmak lazım diye diye..
sizin çevre yani akraba çevresi bayağı geniş yani:) e tabi geniş olunca dediğin doğru oluyor dıdısının dıdısının dıdısı gelince işin suyunun suyunun suyu çıkıyor:)
Cnm hepsi leo ise altina sade giydir yksa bayar. Cok yogun olur bence tabi bakarim haftaya gidicez yine izmire . B& G yi seviomusun olmadi ordn da bakarim. ztn Adaya da bakcm sezonda 50 kusure alinan tshirtler 20 lerde simdiden alsam brz dha ii olurben İzmirliyim de Didim de yasiyorum yakin yine de Bodruma dgru belki bilirsin gap de guzel kot ve tshirtler aldim hepsi cici. Neyseki bu aldiklarini brz giyer en azindn simdi cok buyumucek kuculmuo Allahtan. Buarada ben leopar sevcmedigimden hic almadm Adaya. demekki sen leo hastasiiii imm bakicm orda yksa baska yerde varsa soylerim sana. Yok ben duymadim esim belki bilir o dogmadan netten almisti hep.
aktif satsı ıcın kulanmıorum kuzum topıgı kızıma aldıgım bazı seylerı kullanmıcam tekrar satayım dedım hepsı dunyaca unlu marka oldugu ıcın ve suan bulmak zor old.ıcın benım gıbı marka takıntısı olan varsa yararlansın dedım..
2.mı:)))) beren tek olcak Allahın ıznıyle canım:)))) dusunmuyorum dusunmıcemde:))
sen nasılsın bakalım denız nasıl
İMerhaba kızlar ya sizleri özledikce giremez oldum, hersey bir yana gecen gün girip yazayım dedim ama olmadı. Gecmisi okudum ama cevap yazamiyorum. Nasılsiniz iyimisiniz.
Biz bu ara iyi değiliz, mikail 2-3 haftadır rahatsız, hani grip gibi bişey oldu diye yazmıştım, yavrumonu atlatamadan dış çıkarmaya başladı. Bu sefer yine 2-3 tane birden, atesleniyor burun akıyor birde öksürük. Yaklaşık 2-3 haftadır öksürüğü var, doktor kontrolüne gittik ciğerleri iyiydi, ama halen devam edince bugün yine gittik, doktor hafif bronsit olmuş dedi ve hava verdi. Şimdi onu yapmaya başladık. Bir hafta kullanıp kontrole gideceğiz, inşallah geçer. İnanin çok huysuzlasti oğlum, ağrılarından. Birde iştahı kalmadı, yemek tabağını gördümü başlıyor ağlamaya, uyanikken mamada iciremiyorum, çok zor oluyor. Doktor tamamen iyileşmeden yemez dedi. İste bizde durumlar böyle. Bana doğru dürüst yemek yedirmiyor, su an 55kilodayim.
Neyse şimdi çıkıyorum daha sonra yine girmeye çalışırım. Hepinizi kocamannnnn öpüyoruz. Gecmis sevgililer gününüz kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?