Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlarrrrr yardımmm ayakkabı onceden almayım dıyordum ama ıyıce arastırdım dusundum ada kısa seneye 23 no olacak suan 20 ve sımdıden alayım dıyorum yarıya yarıya dustu ztn cok pahalı . Sızce en duzzgun ayakkabı hangısı? Sımdı gıydıgını andy wawadan aldım cok guzel cok rahat yuruyor . Bıı kere spor ayakkabı aldım cocuga garıbım yuruyemedı salagım cunku sert ayakkabı cocuga olurmu hıc. Ben de oyle sus olsun yuruyunce gıyer dıodum azcık buyuktu sımdı tam ammma velakın yuruyemıyor:)) neyse duzgun ayakkabı ıstıyorum bakıcam
200 tl lık ayakkabılar hep yarıyarıya super valla . Aakkabıya da acımamak lazım cunku rahatı cok onemlı

aynen cnm ayakkabıya verılen paraya asla acımamalı.. ortopedık olmalı kesınlıkle ayak saglıgı acısından..ben berene pedıped alcam 2 3 tane bobux a da guzel dıyorlr cnm..ayakları kucuk berenın yaza ayak no kac olur bılemedıgım ıcın henuz almadım..suan pedıped butıkbebede ındırımde kırmızı ve rengarank olan beyazı begendım ıkısını alcam bu ay..19 mu alsam 20 mı karar veremedım ama ada nın ayak olcusu kac suan bır olc bakım cm olarak sole bana:))

Son düzenleme:

Cnm ada suan 20 gıyıyor yaza Beren sanırım 20 gıyer yada azcık dha buyugu. Evet arastırırken bobuxu da duymustum tmm alayım seneye kıs 23 gıyer dıe dusunuyorum bzmkı . Ntten yaz bak ay ay cıkıo bebek ayak nosu da. Buarada Ada uyuyyor suan olcemem sanırım. 11 cm mı ne bılemedım unuttum:)

hımm o ayak olculerınden pek anlamadım bır yerde baktım 12-18 ay ıcın 21 no dıyor hahahaa:) o yuzden guvenemıyorum berenın ayak olcusu 10.5 suan..bırde markadan markaya gore cok degısıyor kalıplar en ıyısı deneyerek almak ıste ama burda pedıped yok malesef..

Evet satıcı kızda sımdıden almayın deneyın seneye demıstı bırde elımızde patlarmıs:))) senın dedıgın kırmızı ısabella yazan mı. Ay off napcam sasırdım ya 18 aya dogru 21 olur ada da evet

merhaba kızlar....

bendeniz znrcnk umarım unutulmamısımdır ve hala burda olduğunuu görmek gerçekten beni çooookkk mutlu etti..

maleseff benim tüm mail adresim ile giriş yaptığım adresler alçak insanlar tarafından hacklenince bende tüm hesaplarımı kapatıp tekrar açtım. burayada yeni mail adresi ile tekrar üye oldum. aslında geçmişi okuyup kim neler yapmış görüp öyle yazayım dedim ama namümkün almış yürümüş sayfalar...

umarım hepiniz bebişleriniz mutlu huurlusunuzdur ve güzzel vakit geçirmişsinizdir.herkesin bebişini görmeyi çok isterim ara ara geçmişe bakıp görücem. bu arada mujj hamilesin galiba okuduğum bir kaç sayfadan anladığım o. inan en iyisini yapmıssın kanımca ben ikiniden cok korkuyorum hala... çok sevindim umarım sağlıkla geçiyordur.

bizde kızımla büyüyoz işte 11. ayımıa girdik çok şükür düzenimizi kurduk hersey yolunda gün 24 saat yetmiyor artık bana o ayrı tabi...kızıma çorba yapıyorum hemen fırsatta sizede yazayım dedim..az sonra uyanır..

sizler napıyorsunuz bakalım...
martim, kadifegül,mujj,elem,haticecan,gölkem,hyrm,görkemli,yesimm,funda ayyyy aklıma gelicek tek tek ama biraz yardıma ihtiyaccım var sanırım :)))))

bol bol öpüükler bizden...

Kızzzzzzzz
Unuturmuyuzzzz senıı napıosun beebısko nasıl? Aam hacklendınmı hay Allahım yaaa....
Anam bızımkı oluverdı bılınclı degıl valla kısmetmıs:) bnm kısmetımde 2 cocugu da ıstem dısı yapmak varmıs:)) sımdık ıyıkı oldu dıyorum tabı amaaa
Smdı 3 ayı bıtırdım valla:) buyuttum bebısı sen kac aylardır yoksun valla.

kaza kursunu desene:)))))) hahahahaha... sağlıkla sıhatle gelsin annesi onunda geleeği zaman buymuş demekki meraklanma terübelerinle daha rahat edersin artık ikinciye zorda gözüksse bak ilkleri büyütmedikmi:)))
maşallah ya 3 aylık olmus bile.....

sorma tekrar tekrar üyelik yaptım hep adresi kullanın ben olmadığıma face ve msni ikna etmek zore olmadı değil tabi..
elif doğduğundan beri yokum diyebilirm zaten ilk zamanlar fırsat olmadı sonrada bunlar oldu.. ama valla hep aklıma geldiniz kızla naptı nasıllar diye sonra üye olup b uldum tekrar sizi..

mutlu oldum valla..

Tekrar geçmiş olsun canım diş çıkarma konusunda pek hızlı Mikail paşa. Hemencik iştahı neşesi yerine gelsin inş.

Hoşgeldiiiinnnn. Buraya giren unutulur mu hiç.
Nasılsınız neler yapıyorsunuz? Elif kızımızdan bahset bize annesi :)

hoşbulduk canımmm.. önelikle 410000 kere maşallah kızına ne kadar güzzel bir bebek ve mutluluğu anlaşılıyor annesi çok iyi bakmış..

bizimkisi suan uykuda büyümesi herseyi gayet yolunda en azından doktoru öyle diyor. suana öyle uykusunda 11:30 da yattı 2 de uyanmasını bekliyorum. çok mutlu güzel büyüyor maşallah ayaklandık tukuları tunarak turluyoruz evi..e tabi daha zorlaştı ama kızım uzmüyor beni gece uykuları güzel 10 da uyuyup 8 de kalkar öyle gece ağlayıpta üzmez annesini:))))) yemek konusunda da ne versen yer durumda ama malesef 4ay meme emdi sütüm hiiiç olmadı kızlar ve bu nedenle ben hala ayıptır söylemesi dana gibiyim sütüm olsun diye yedimde yedim ama malesef artı 5 kilo oldu süt desen naniikkkkk...

ara ara ufak seyler olmuyor değil 2 kez üsüttük ama çok şükür atessiz agrısız atlattık..ben bakıyorum ve malesef kimseye bırakmıyorum annem dısında ama o da diğer yiğenime bakıyor. şimdilik işi güü askıya aldım en azından elif derdini anlatacak kadar konussun diye bekliyorum.. e o oarada da 2015 model bir bebek daha yaparız diyorum yani kısmetse seneye hamile kalıcam inşallah:))) yani artık ev hanımı oldum diyebilirm kızlar..

buda benim minik meleğim..

CANIM HOŞGELDİN... seni aramızada görmek çook güzel. kızında çok güzel allah sağlık versin...

herkese kucak dolusu sevgiler...

kızlar işlerim acayip yoğun şu sıralar pek girip cevap yazamıyorum. ihaleler, teklifler uğraşıyorum tüm gün.

oğluşumda iyi çok şükür. acayip hareketlendi. 5dk kucakta durmuyor. bırakın beni geziyim, her yeri kurcalayım diyor... artık istediği birşeyi elinden alınca başlıyor ağlamaya. tay tay yapıyoruz. ama adım atamıyoruz henüz. tutunup istediği yere gidiyor. hiç tv izlemiyor benim oğlan. sizde durum nasıl. müzik dinlemeyi çok seviyor. nay nay nay diye tempo tututorum başlıyor sallanmaya kafa sallamaya..

doğum günü için bende pastasını düşünüyorum. benim oğluş yavru kartal olduğu için o tarz birşey yaptırcam bende ailecek kutlarız evde. bende resim çektirmek istiyorum onuda bir ara araştırcam.

KADİFEGÜL canım ben kurutma makinesi yeni aldım. 3 ay oldu. valla çook iyi oldu iyiki almışım diyorum. bosch marka aldım. A Sınıfı. çalışırlen çok ses yapıyor yalnız. birde bazı kumaşların cinsine göre çook kırıştırıyor. 7kg. çamaşırı dolaba kaldırma kuruluğunda yaklaşık 3saatte kurutuyor. kısa programları da mevcut.
bu linkten inceleyebilirsin.
Darty TR - BOSCH WTW86562TR - Kurutma makinesi

haticecan MİKAİLE ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN. Yavrucak hep 2şer 3er çıkıyor dişlerini. allah yardımcın olsun. inşallah kısa sürede iyileşir.

HYRM canım dediğin gibi her şerde bir hayır vardır. inşallah minik SARE artık normal bir uyku düzeni olur.

hepinizi öpüyorum şimdilik benden bu kadra. fırsat bulunca yine gelicem.. özleyin beni anacımmm

Eki Görüntüle 636900

ayaklandık bakalım umarım kolaya yürürüz..

Oy oyy maşallah senin meleğin de çok güzel bir kız olmuş. Ayrıca yazdıklarına bakılırsa çok da hanım, maşallah. Sizi ikinci bebeğe heveslendirmiş hem :) Sare'm sağolsun biz ikinciyi uzuuun bi süre düşünmüyoruz.
Kilo konusunda ben de aynıyım yahu. Gerçi sen süt olsun diye yemişsin, ben açgözlülüğümden..

İş hatunları çok özletiyorsunuz kendinizi.
Maşallah yaramaz paşama. Sare de aynı durumda canım ama tv manyağıyız biz, üniteye tutunup dibinden izlemek istiyor bi de onla uğraşıyorum. Gangnam style'ı duyunca çıldırıyor bizimki de :))

canım denizin uyku tulumu var ,olmasa hemen alırdım mutlaka,bencede daha düşmeliydi ama bilemedimki

elifznr evet hatırladım seni canım kzın büyümüş maşallah elife,senin tavsiyenle anakucağı almıştım fisherprice çok işime yaramıştı o dönem:))

Eki Görüntüle 637201

uzun bir aradan sonra uzayan saçım ve ben:))

Anam o hareket de nesııı cadıyaaaa bak sennnn:) maasallah cnm o sarı bebek yanı gayetnormal sacı bence cnmm. Denızzzz kocaman oldun yaaaaw. Anammm ınsan bakarken duygulanıo elımde buyudu derler ya onun gıbı bırsey ıpadımde buyudü:)))))
Ayakkabı ıcın ne dıosun??

birlikte büyütüyoruz o yüzden bende çok duygulanıyorum birimizin bebeğinin resmi görünce:))

ayakkabı konusunda ben zamanında alma taraftarıyım çünkü seninde dediğin gibi elimizde patlayabilir,üstelik olmazsa 2 kere masraf yapmış oluruz ucuz alalım derken..beppi var motherda ondan almayı düşünüyorum kış için deri hem su geçirmiyor..ilk adım olarak yumuşak spor ayakkabı alın dedi doktorumuz adidas düşünüyorum yürümeye başlayınca alacağım

Canımmm hoş geldin hiç unuturmuyuz seni . Sana maille de ulaşmaya çalışmıştım ama haclenmîşsin :/ özledim seni artık gelmezsin diyordum çok oldu çünkü . Maşallah Elif e. Ne kadar büyümüş hep akıllıyı daha da akıllı olmuş kuzu. Ne güzel darısı bize inşallah sen nasılsın , evde olmak nasıl , kvalidenlerle yakın mısın hala. Neyse fırsat buldukça yaz artık. Hoş bunu ben yapamıyorum hala okula başladım ben. Çoğu zaman okuyabiliyorum ama yazamıyorum . Cepten zor oluyor çok yavaş. Öpüyorum sizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…