Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
znrck tekrar hosgeldın cnm elıfede maallah cok tatlı bır bebek:)) senın catlak oldumu sen ondan haber ver:)) bızım bella b hatırladınmı:)))
gorkemlı tum arkadaslarım gıbı bende poza bıttım ve mujj un dedıgı gıbı cnm sarısın oldugu ıcın gayet normal bencede sac cok olmaması ..her halı tatlı:)))
bir arkadasıma daha yazcaktım gecmısı okurken ama sımdı alıntı yapmadıgım ıcın unuttum gerı donup bır bakım hehehe:)))

hıh buldum martim sana yazcaktım nasılsın cnm erıdın bıttın sanırım goren anne demıordur senın bu halınle darısı bıze:)))

hıh buldum martim sana yazcaktım nasılsın cnm erıdın bıttın sanırım goren anne demıordur senın bu halınle darısı bıze:)))

Sağol canım, iyiyim çok şükür ay darısı isteyen herkesr de kucakçı oğlumla eriyorum. Zaten çok kilo almamıştım. Koşturmasa başlayınca olmayan da gitti. Okulda arkadaşlar diyor hiç doğum yapmamış gibisin diye de Göbüşü saklıyorum tabii😃 ay eskiden ne yazışırdık di mi ? Şimdi mimişler fırsat vermiyor.
O bela b yi ben varya şişesine tüküreyim çatlak patlak karnım. Bikini devri bitti ah bela b ah , yedi paralarımı yediiiiii 😡😡

ya evet hepsi büyümüşler maşallah.. bende yadıklarınızı okudukça daha net hatırlıyorum hepinizi. işine yaraması sevindim benimde çok yaradı valla şimdi bebek bekleyen arkadasıma verdim onada öve öve bitiremedim:))))) elifte 10 ay 2 haftalık oldu nisan 3 de doğum günü yapcaz inşallah...

ahahahahahaaaa valla birtane çizik olmadı ama göbek möbek yerinde aynen 75 kilo ile doğuma girdim hala 70 kiloyum . doğumdan sonra 69 a düştüm sonra üstüne 5 kilo daha aldım kaldığım yerden başladım anlıcan... ama diyetisyene başladık bakalım bugün gidiem bakalım ne dicek...bella b hatırlamammı :)))) omu işe yaradı bilmem ama sende de olmadıysa katkısı olmuştur anak dr bana genetik demişti ne sürersen sür diye...

bende çatlak yok ama kilo verdikçe sarkma yaptı göbeğim,varmı bana önerisi olannnn???

spor tatlım özelliklede plates en iyi o topluyor benimde aynı senin gibi yürüdükçe hopluyor sanki...

kızınada maşallah sarı seker ondan seyrektir saçları bizim kuzenimizinde öyle sarı olduğundan sıkı değildir.

ayyyy anım ya ilk siteye üye olduğumda sen beralku ve ben elemsu kadifegül bunlar vardık galiba sonra maşallah coğaldı anneler şimdide bebekleri :)))
geldim elifi büyüttüm geldim ama sağolsun kızım beni hiç uzmedi 5 aydan beri gece kalkmadan uyur laf dinler ne versen yer uyku saatlerinde koyarım yatağına iki pışpış hooop gider. bu arada 6. ayımızda odasına aldık kendi kendine büyüyor artık sanırım o nedenle sen erirken ben ayıptır sölemesi tosunuk kaldım...

çalışan çok zor ben şimdi bile hiç bişeyi yetiştiremiyorum yakınım hala kv akşam babasıyla 1 saat oırdalar bende ya kafamı dinliyom ya iş güç... çok şükür herşey yolunda....

senin paşa nasıl ok yaramaz anlaşılan..

bende mor renk falan diyince hemen atladım bende sonra çok güldüm kendime.bizde doğduğundan beri fotografçıdayız hala gidip çekinemedik.inşallah doğum gününde...

maaşallah oğluna kız seninki yakında yirmilikleride çıkarmasın üçer beşer durmadan diş çıkarıyo yavrucak biraz dinlense keşke bir laf varya "çocuğumun hasta olduğuna yanmlıyorum çocuktur olur da huyunun değiştiğine yanıyorum" diye.çocuklar hasta oldukça çok değişşiyorlar yemeleri uykuları herşeyi karman çorman oluyor. seninki seni emiyor muydu sütüne katkı yapacak bişilerle öyle doyurmaya çalışsan.bu arada seninde geçmiş sevgililer günün kutlu olsun.

canım benim oturduğum yerde özdilek avm var orada toddler diye bir markanın bebek ayakkabıları var 49-55tl falan çok pahalı değil ortapedik. birde sezon sonu bölümü var tek kalanlar oraya iniyor ve 20tl den satıyorlar.bir kaç tanıdığım almış rahat kullanıyolar diyince bende heveslendim. bu kış girmeden sezon sonuna küçük bot gibi duran bir kaç tane koymuşlardı. çok hoşuma gitti aldım ama benim kız ayakkabıya ayağını sokamıyor öyle huyluki ayağını sıkıp top gibi yapıyor ve numarasını bile anlayamadım herhalde bunu giyemez diye 21numara spor aldım ilerde yürüyünce ayağının huylanmasıda azalır giyer baharda diye. hafif ama ayağından çıkma ihtimali var sonracm geçende memlekete gittimya bizim ailenin çocukluktan beri gittiği bir ayakkabıcısı var oraya gittim yine benim kız kapalılara ayağını sokamadı bende 20numara yarı açık bi ayakkabı aldım. evde yürüme alıştırmasında giyer zaten şimdi kalın çorapla giyiyor rahatsız edecek büyüklükte değil baharada muz çoraplarıylada giyer diye düşünüyorum.kendi beğendi kızım bir kaç renk vardı buna uzanıp durdu ve çok seviyo ayağından çıkarınca ağlıyor. ya bu arada sen ne sorduun ben ne anlatıyorum neyse anlatasımda varmış demekki:) şimdii sadede gelinceee aynen bende o sezon sonu dediğim yerden gülceye seneye giymeye alim diyorum bende 22numara almayı düşünüyorum yoksa 23mü olmalı bilemiyorum. bence en düzgün ayakkabı marka pek anlamam ama ortapedik,deri, hafif ve bebeğin ayağına giyince bakıp bakıp bize gülümsediği ayakkabı:))
birde büyük alacaksan dikkat et elini içine bi dolaştır bazen büyük düğüm kalın dikiş falan oluyor bizede denk geliyorya acıtıyor...
kız seni hiiç unutur muyuz ne iyi ettin de geldin.çok sevindim kızınada maaşallah çok tatlı olmuş Allah nazardan esirgesin. eee bayağı arayı açtın şimdi kapa bakalım nasıl doğum yaptın, bebişin dişleri ne zaman çıktı bebişle hayat nasıl gidiyor?

yesim özlettin kendini,
ay ne güzel topik bi hareketlendi valla üzülüyordum girip çıkıp boş görünce. tavsiye ettiğin model baktıklarımın içinde beko arçelik ve bosh ta benzer özellikli a sınıfı olanları kıyasladım aklımda hemen hemen bişi oluştu ama maalesef bazı olumsuz durumlar oldu maddiyatla ilgili planları ertelemem gerekti ama inşallah işler yoluna girince büyük ihtimalde yaza doğru bunlara kesin kampanya olur diye tahmin ediyorum o zaman alacağım.

teyzeleriii,
biliyor musunuz benim kızım 7-8 adım attı bayağı bir yürüme alıştırması yapmama izin verdi önceden iki defa deniyor sonra basmıyordu bu gün önce tay tay tay sonra hadi kızım gelle kolidorda 3-4volta attık. çok mutlu oldum

kadifegülll naber canım..

maşallah kıına yürüyo desene yavas yavas biimkisi ddaha 1 atıyo hoop düşüyor ama ayakta uun ssüre kalıyor...

sorma arayı açtık şimdi habire girip bakıyom kim napıyo diye ama hamişlikteki gibi olmuyo tabi.. sakinleşmiş burası...

benim hikayem 4o haftayı doldurduk sonra muayene etti doktor daha çok yukarda bu inmicek annesi dedi ertresi gün sezeryana aldı hemen öyle geldi kızım. miniik bişeydi 3250 49 cm. şimdi 10 kilo 75 cm olduk iyi diyo doktorumuz. çiikolata kızım anası gibi kara kaş kara gözlü..2 dişimiz çıktı daha üstler kabarmıs dedi doktorumuz ama 1 ay oldu daha tık yok..

sizinkiler ne alemde patlattılarmı dişleri... öyle yuvarlanıp gidiyoz işi bıraktım evdeyim.. şişkoyum diyete başladım 1 yaşına kadar 8 kilo verme derdindeyim.. diyete başladık bugün doktora gittik 2 haftada 4 kilo vrebileeğimi söyledi çoookkk sevindim:)))))

sen neler yapıyosun????

kızzlar bende pediped aldım rahat baya 20 numara önde hafif boş kalsada baharda rahat giyer. çok hafif olduğundan rahat ediyor öncede evde basmayı öğrensin diye ceyodan almıştım onlarda ağır ama tabanı sert olduğundan yere basmayı onla öğrendi şimdi diyerine geçtik..

ayakkabıyı denemden almayın derim numaraları hepsinde farklı kızımın ilk ayakkabısı 19 du ikinci 20 ama markadan sanırım farkediyor ikiside aynı büyüklükte...

Maşallah Gülce'ye. Örnek olsun arkadaşlarına :)

bak sen çikolataya demek inmedi aşağı ama sanki doktor acele atmiş gibi geldi benimkide yola girmedi doktor amcası kızınca tabi bira kaç da teknikten sonra tıpış tıpış yola geldi çıktı hanım.hamişlikte yetişemiyorduk takip etmeye şimdi yaramazlardan fırsat mı kalıyor uyuyacaklarda işte olmayacakta girecez ooo o...benimkinin 7.ayda alttan iki dişi patladı aralıktaydık galiba üstten 3tane patladı sonra geçenlerde üstten biri daha derken sabah baktım azı diş kabarmış... ben 80le doğuma girdim ama çok şiştim ödemdi.10gün sonra 70e düştüm sonra 68 oh gidiyo derken bende bi ara aman ye ye süt olsun dalgasına yedim şiştim hatta 73ü gördüm sonra biraz toparladım 70-69 arası gramlar oynayıp duruyo diyete niyet ettim ama sütüm azaldı bıraktım 40bedenim küçük bebekli anneye yeter hele kızım büyüsün bende yapacam ama süt vermesem başlardım.

maşallah ne kadar çok diş çıkarmış...tütütütüü.... herşeyi hızlı oolmus senin kızın..

bende 6 aydan beri diyete başlıcam ama bi ürlü olmadı şimdi elif yaşına girene kadar bir 5 kilo versem diyorum 11 kilo yağ falası çıktı bende. 2 hafta öne başladım ama 1 haftadır hasta olduğumdan hiç dikkat etmedim ona göre dr 4 kilo bekliyorum dedi koşu bandıda aldım ama karşıklı birbirimizi seyrediyoruz:))) inşallah bu iki hafta 3 kilo hedefledik hayırlısı olsun bakalım...bende 40 bedenim ama gömleklerime pantalonlarıma girmem imkansız 36-38 dim birde sezeryandan garip bir göbeğim var içi boş ve sallanıyor :)))))
emiyorsa acele etme o senden alıyor şimdi azten fazzlalığı..

Kizlar cok sagolun

Kadifegull cnm ama ne dicem evde giydirme evde ya kaymaz taban corap yada iste yumusak patik giydir.kesinlikle giydirme.bizim dr . 3 yasa kdr ortopetik evde giymemeli cocuk dio.ama ortopedi dr.lari 5 diyor yani ben ortopediyi dinleyenlerdenim bgn kostu da kostu disarda ayakkabiyla eve gelince duz giyiyoruz ayaginda yok gibi patik yada deri patigi.
Evet ayakkabi kanvas yada deri olsun diyorlar valla esim de dio simdiden ayakkabi alinirmi Dio:) almicam ben de aslinda 23 kesin olur seneye kisa diyorum ama neyse artikim napalim:)))))

Bgn Gs maci varrrrrr...haydi Gs ....
Simdi eltim arkadas gelcek .beyleri bi yere topladik:)))

gerçekten mi? daha önce bi arkadaşım ikizleri var tabi büyütmüş artık ayakkabıdan bahsederken önceden bebek ortapedikleri pahalıydı hem ev hem dışarı için almıyorduk içeri girince altını siliyorduk dedi. benimde aklıma sanki evdede giydirmek gerekli gibi yerleşmiş. tabi sürekli giydirmiyorum ama kızım isteyince bide daha iyi yürüyor diye yürüme alıştırması yaparken giydiriyordum.ayakları kaymıyorya birde çok rahat oluyor. şu altı kaymayan çoraplar var ama hep kalın kalın içi havlulu onlarda fazla geliyor. evde giymemesi gerektiğini öğrendiğim iyi oldu yoksa misafirlikte falan malum bizde yerden sıcağa alıştığımız için fazla üşüyorduk giydirirdim ayakkabıyı bilmesem. küçükken bi kanvası vardı çok tatlı oluyodu yaa kotla falan..

Evet cnm neyse yurumeden gec olmadan konustugumuz iyi oldu ayak gelisiminde dogal kendi halinde olmasi gerekli cnm. Corap bnde giydiremedim ama inca deri patik giydiir cok rahat ekleyim mu foto? Ya buarada eskiden evdede sert taban giydiren bende cok gordum neyseki artik tw di internetti derken herkes bilinclendi valla. Buaradaaaaaa ilk adimlariniz hayirlisi olsun ay sonuna yurucek bence kizin. Dusse de tepki verme de korkmasin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…