- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
İ
Cnm ıns kolay atlatırsınız annem demıstı dıs cıkma donemınde nezle gıbı olurmus ondandır grıp gıbı dmen sanırım. Ins bronsıtı de cabuk atlatır soguk tabı oralar( sut ver ztn sıkıntıdan yıyemıyordur cocukcagı kıyamam
İnsallah canım çabuk atlatiriz su an hava veriyoruz haftaya kontrolümüz var, bakalım ne diyecek. Sen nasılsın bu arada hamilelik nasıl gidiyor? Ada hanım neler yapıyor, büyümüstür iyice...
merhaba kızlar....
bendeniz znrcnk umarım unutulmamısımdır ve hala burda olduğunuu görmek gerçekten beni çooookkk mutlu etti..
maleseff benim tüm mail adresim ile giriş yaptığım adresler alçak insanlar tarafından hacklenince bende tüm hesaplarımı kapatıp tekrar açtım. burayada yeni mail adresi ile tekrar üye oldum. aslında geçmişi okuyup kim neler yapmış görüp öyle yazayım dedim ama namümkün almış yürümüş sayfalar...
umarım hepiniz bebişleriniz mutlu huurlusunuzdur ve güzzel vakit geçirmişsinizdir.herkesin bebişini görmeyi çok isterim ara ara geçmişe bakıp görücem. bu arada mujj hamilesin galiba okuduğum bir kaç sayfadan anladığım o. inan en iyisini yapmıssın kanımca ben ikiniden cok korkuyorum hala... çok sevindim umarım sağlıkla geçiyordur.
bizde kızımla büyüyoz işte 11. ayımıa girdik çok şükür düzenimizi kurduk hersey yolunda gün 24 saat yetmiyor artık bana o ayrı tabi...kızıma çorba yapıyorum hemen fırsatta sizede yazayım dedim..az sonra uyanır..
sizler napıyorsunuz bakalım...
martim, kadifegül,mujj,elem,haticecan,gölkem,hyrm,görkemli,yesimm,funda ayyyy aklıma gelicek tek tek ama biraz yardıma ihtiyaccım var sanırım :)))))
bol bol öpüükler bizden...
Canım hosgeldin hiç unuturmuyuz seni. Maşallah kızına çok cici, seni ne güzel üzmüyormus. Benim oglusumda pek üzmüyordu ama bu aralar hersey üst üste gelince yavrumda ne yapacagını şaşırdı. Tekrar hosgeldin canım. Bizde sizi öpüyoruz.
Tekrar geçmiş olsun canım diş çıkarma konusunda pek hızlı Mikail paşa. Hemencik iştahı neşesi yerine gelsin inş.
Hoşgeldiiiinnnn. Buraya giren unutulur mu hiç.
Nasılsınız neler yapıyorsunuz? Elif kızımızdan bahset bize annesi :)
Sagol canım. Sizde durumlar nasıl hersey yolunda inşallah?
hoşbulduk canımmm.. önelikle 410000 kere maşallah kızına ne kadar güzzel bir bebek ve mutluluğu anlaşılıyor annesi çok iyi bakmış..
bizimkisi suan uykuda büyümesi herseyi gayet yolunda en azından doktoru öyle diyor. suana öyle uykusunda 11:30 da yattı 2 de uyanmasını bekliyorum. çok mutlu güzel büyüyor maşallah ayaklandık tukuları tunarak turluyoruz evi..e tabi daha zorlaştı ama kızım uzmüyor beni gece uykuları güzel 10 da uyuyup 8 de kalkar öyle gece ağlayıpta üzmez annesini:))))) yemek konusunda da ne versen yer durumda ama malesef 4ay meme emdi sütüm hiiiç olmadı kızlar ve bu nedenle ben hala ayıptır söylemesi dana gibiyim sütüm olsun diye yedimde yedim ama malesef artı 5 kilo oldu süt desen naniikkkkk...
ara ara ufak seyler olmuyor değil 2 kez üsüttük ama çok şükür atessiz agrısız atlattık..ben bakıyorum ve malesef kimseye bırakmıyorum annem dısında ama o da diğer yiğenime bakıyor. şimdilik işi güü askıya aldım en azından elif derdini anlatacak kadar konussun diye bekliyorum.. e o oarada da 2015 model bir bebek daha yaparız diyorum yani kısmetse seneye hamile kalıcam inşallah:))) yani artık ev hanımı oldum diyebilirm kızlar..Eki Görüntüle 636899
buda benim minik meleğim..
Tütütü maşallah.....
herkese kucak dolusu sevgiler...
kızlar işlerim acayip yoğun şu sıralar pek girip cevap yazamıyorum. ihaleler, teklifler uğraşıyorum tüm gün.
oğluşumda iyi çok şükür. acayip hareketlendi. 5dk kucakta durmuyor. bırakın beni geziyim, her yeri kurcalayım diyor... artık istediği birşeyi elinden alınca başlıyor ağlamaya. tay tay yapıyoruz. ama adım atamıyoruz henüz. tutunup istediği yere gidiyor. hiç tv izlemiyor benim oğlan. sizde durum nasıl. müzik dinlemeyi çok seviyor. nay nay nay diye tempo tututorum başlıyor sallanmaya kafa sallamaya..
doğum günü için bende pastasını düşünüyorum. benim oğluş yavru kartal olduğu için o tarz birşey yaptırcam bendeailecek kutlarız evde. bende resim çektirmek istiyorum onuda bir ara araştırcam.
KADİFEGÜL canım ben kurutma makinesi yeni aldım. 3 ay oldu. valla çook iyi oldu iyiki almışım diyorum. bosch marka aldım. A Sınıfı. çalışırlen çok ses yapıyor yalnız. birde bazı kumaşların cinsine göre çook kırıştırıyor. 7kg. çamaşırı dolaba kaldırma kuruluğunda yaklaşık 3saatte kurutuyor. kısa programları da mevcut.
bu linkten inceleyebilirsin.
Darty TR - BOSCH WTW86562TR - Kurutma makinesi
haticecan MİKAİLE ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN. Yavrucak hep 2şer 3er çıkıyor dişlerini. allah yardımcın olsun. inşallah kısa sürede iyileşir.
HYRM canım dediğin gibi her şerde bir hayır vardır. inşallah minik SARE artık normal bir uyku düzeni olur.
hepinizi öpüyorum şimdilik benden bu kadra. fırsat bulunca yine gelicem.. özleyin beni anacımmm
Çok sagol canim
Ay maşallah fındığa pozada bakın hele
bende mor renk falan diyince hemen atladım bende sonra çok güldüm kendime.bizde doğduğundan beri fotografçıdayız hala gidip çekinemedik.inşallah doğum gününde...
maaşallah oğluna kız seninki yakında yirmilikleride çıkarmasın üçer beşer durmadan diş çıkarıyo yavrucak biraz dinlense keşke bir laf varya "çocuğumun hasta olduğuna yanmlıyorum çocuktur olur da huyunun değiştiğine yanıyorum" diye.çocuklar hasta oldukça çok değişşiyorlar yemeleri uykuları herşeyi karman çorman oluyor. seninki seni emiyor muydu sütüne katkı yapacak bişilerle öyle doyurmaya çalışsan.bu arada seninde geçmiş sevgililer günün kutlu olsun.
canım benim oturduğum yerde özdilek avm var orada toddler diye bir markanın bebek ayakkabıları var 49-55tl falan çok pahalı değil ortapedik. birde sezon sonu bölümü var tek kalanlar oraya iniyor ve 20tl den satıyorlar.bir kaç tanıdığım almış rahat kullanıyolar diyince bende heveslendim. bu kış girmeden sezon sonuna küçük bot gibi duran bir kaç tane koymuşlardı. çok hoşuma gitti aldım ama benim kız ayakkabıya ayağını sokamıyor öyle huyluki ayağını sıkıp top gibi yapıyor ve numarasını bile anlayamadım herhalde bunu giyemez diye 21numara spor aldım ilerde yürüyünce ayağının huylanmasıda azalır giyer baharda diye. hafif ama ayağından çıkma ihtimali varsonracm geçende memlekete gittimya bizim ailenin çocukluktan beri gittiği bir ayakkabıcısı var oraya gittim yine benim kız kapalılara ayağını sokamadı bende 20numara yarı açık bi ayakkabı aldım.Eki Görüntüle 637732 evde yürüme alıştırmasında giyer zaten şimdi kalın çorapla giyiyor rahatsız edecek büyüklükte değil baharada muz çoraplarıylada giyer diye düşünüyorum.kendi beğendi kızım bir kaç renk vardı buna uzanıp durdu ve çok seviyo ayağından çıkarınca ağlıyor. ya bu arada sen ne sorduun ben ne anlatıyorum neyse anlatasımda varmış demekki:) şimdii sadede gelinceee aynen bende o sezon sonu dediğim yerden gülceye seneye giymeye alim diyorum bende 22numara almayı düşünüyorum yoksa 23mü olmalı bilemiyorum. bence en düzgün ayakkabı marka pek anlamam ama ortapedik,deri, hafif ve bebeğin ayağına giyince bakıp bakıp bize gülümsediği ayakkabı:))
birde büyük alacaksan dikkat et elini içine bi dolaştır bazen büyük düğüm kalın dikiş falan oluyor bizede denk geliyorya acıtıyor...
kız seni hiiç unutur muyuz ne iyi ettin de geldin.çok sevindim kızınada maaşallah çok tatlı olmuş Allah nazardan esirgesin. eee bayağı arayı açtın şimdi kapa bakalım nasıl doğum yaptın, bebişin dişleri ne zaman çıktı bebişle hayat nasıl gidiyor?
yesim özlettin kendini,
ay ne güzel topik bi hareketlendi valla üzülüyordum girip çıkıp boş görünce. tavsiye ettiğin model baktıklarımın içinde beko arçelik ve bosh ta benzer özellikli a sınıfı olanları kıyasladım aklımda hemen hemen bişi oluştu ama maalesef bazı olumsuz durumlar oldu maddiyatla ilgili planları ertelemem gerekti ama inşallah işler yoluna girince büyük ihtimalde yaza doğru bunlara kesin kampanya olur diye tahmin ediyorum o zaman alacağım.
Sorma canım benim oglusun acelesi var dislerle anlamadım gitti, tek tekte cikarmiyor, hepsini birden çıktarıp rahatlayacak.