Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İnsallah canım çabuk atlatiriz su an hava veriyoruz haftaya kontrolümüz var, bakalım ne diyecek. Sen nasılsın bu arada hamilelik nasıl gidiyor? Ada hanım neler yapıyor, büyümüstür iyice...

Canım hosgeldin hiç unuturmuyuz seni. Maşallah kızına çok cici, seni ne güzel üzmüyormus. Benim oglusumda pek üzmüyordu ama bu aralar hersey üst üste gelince yavrumda ne yapacagını şaşırdı. Tekrar hosgeldin canım. Bizde sizi öpüyoruz.

Sagol canım. Sizde durumlar nasıl hersey yolunda inşallah?

Tütütü maşallah.....

Çok sagol canim

Eki Görüntüle 637201

uzun bir aradan sonra uzayan saçım ve ben:))

Ay maşallah fındığa pozada bakın hele

Sorma canım benim oglusun acelesi var dislerle anlamadım gitti, tek tekte cikarmiyor, hepsini birden çıktarıp rahatlayacak.

Tatlım, mikaîle çok geçmiş olsun. Bir kerede tüm dişleri çıkaracak anlaşılan. En kısa zamanda toparlar kuzu inşallah. Bizim de 5 ve 6 dişler pırtladu gibi. Kaç gündür uykusuzuz

Selam canım, geçenlerde gülce nin bi davranışından şüphelenmiştin ya ne oldu? O durumu yaşayan bie arkadaşım var. Ten teması artırmak gerekiyormuş.
Ayakkabı ben de almadım. Sayısı almıştı onu giydiriyorum dışarda. Evde çorap patik.

Selam kızlar

Komik bi şey anlatcam size. Bugün benim doğum günüm. Kocişim dün süpriz kutlamasını yaptı. Önce günleri karıştırdı herhalde dedim ses etmedim. Ama meğer bilerek bir gün önceden almış pastayı. Gerekçesi de şöyle; "E mesela yılbaşı bir gün önceden 31inde kutlanıyor, doğum günü de öyle olur diye düşündüm."
Böyle de şaşkındır benim kocam :)))

elifznr bereketli geldin topiğe, hareketlendi buralar maşallah :))

....

Sagol canım. Sizde durumlar nasıl hersey yolunda inşallah?

....

Çok şükür canım uykumuz falan düzene girdi, her şey yolunda
Ama iki gündür uykusunu rahat uyuyamıyor, yeni bir diş bekliyorum ben de.

hatiecan dişleri patlattımı huzzursuzluğu biter inşallah maşallah hakkaten nasıl patlatmıs öyle.... bide daha 2 tane varüstleride nereddeyse drnin dediğine göre 2 aydır bekliyoz...

mujj iyi oldu dediğin bende rahat eder diye ayakkabımı giydirsem evde diyordum sonra içim rahat etmiyor çıkarıyordum günbah kapalı kalmasın diye.. bende ozaman evde o deri makosen dediklerinden giydirim günde 15-20 dakka yürüme alıştırması yapıyoruz o yürütme arkadasıyla o vakitlerdde giydiriyordum zaten oyle devam edelim o zaman..

hyrm ayağımı sürüdümde geldim kaç aydır ondandır maşallah bereketlensin eskisini aratmasın evde oluna vakit oluyorda calışanlara vakit ayırmak daha da ordur tabi...

ve tüm topiğimize güzel birgün diliyorum öğleden sonra misairim var azık hazırlanayım ben...

minişleri öpüyorum...

Herkese selam,

benim işler tam gaz devam. okuyorum ama pek yorum yazma fırsatım olmuyor.

Ben ve oğluşum iyiyiz çok şükür. Dişlerden bahsetmişsiniz benim oğluşun altta 2 üste 1 tane olmak üzere 3 tane dişi var. ama üsteki tek diş epey büyüdü çok komik duruyor. tek dişli canvarım benim.
bu arada sizin bebişler ısırma huyu var mı? benim oğlum benim elimi kolumu kulağımı ağzına ne geçirise herşeyi ısırıyor. birde memişleri çook canım acıyor. nasıl vazgeçer bilmiyorum. ama inşallah ileridede devam etmez. ayakkabı bende giydirmiyorum. dışarı çıktığımızda ev ayakkabısı tarzı yumuşsak tabanlı ayakkabısı var onu giydiriyorum. ilerisi için trenyolda puma çocuk ayakkabıları vardı orada aldım 1tane 23 numara 2-3yaşında giyer sanırım..

hyrm canım doğum günün kutlu olsun. eşinle güzel gelinimle ve tüm sevdiklerinle birlikte nice güzel sağlıklı huzur dolu yıllara...

Tatlım, mikaîle çok geçmiş olsun. Bir kerede tüm dişleri çıkaracak anlaşılan. En kısa zamanda toparlar kuzu inşallah. Bizim de 5 ve 6 dişler pırtladu gibi. Kaç gündür uykusuzuz

cok sagol canim ya, disleride varsa yemekte yediremiyorum, devam sütüde iciremiyorum...icim aciyor ya.. ne yapacagimi sasirdim.

canim dogum günün kutlu olsun, nice güzel yeni yaslara insallah... ne güzel uykunuzda düzene girmis, böyle devam eder insallah... disler patlayinca rahat uyur canim...tecrübe konusuyor )

insallah canim - hafif bronsit oldu o da gecince rahat ederiz insallah... sorma canim tek tek ugrasmiyor oglum.. 3-4 tane birden cikariyor . Insallah sizinkilerde sorunsuz cikar canim...

Yeşim, Haticecan teşekkür ederim

Yeşimcim ısırma bizde de var ama sizinki gibi değil. Biz kızımla boğuşup öpüşürken ağzını açıp yüzümü yemeye çalışırcasına ısırıyor, ama durup dururken yapmıyor bunu. Tek dişli canavarımız dişlerini keşfediyordur, ilerde yapmaz bence.

:))) canım benım hıc catlagım yok gobegımde bır cızık bıle yok cok memnun kaldım ben:)) ama cok duznlı kullandım acaba sen duzenlı kullanmadında ondanmı oldu anlamadımkı:)) benımde bacgımda bır kac calak var oda onemlı dııl bu yaz benı kımse tutamamz:)) gelsın bıkınıler:))
bende çatlak yok ama kilo verdikçe sarkma yaptı göbeğim,varmı bana önerisi olannnn???
cnm bende kılo verdım 1.5 ayda 11 kılo verdım rejıme devam edıyorum ama gobegım var tabı fakat eskısı gıbı dııl vede cok sarkma olmadı bende..bırazdan bırsey acıklıcam takıbımde kal:))

dogru cnm aslında bırazda bunyeye baglı:)) annemın zamanında bella b mı varmıs masallah bır kac catlak dısında hıc bırseysı yok:) ama bella b bana ıyı geldı dyebılırım sıfır catlak gobek:))

evett arkadaslarrrr sımdı sıze bır mucızeden bahsedecegım:)))

bıldıgınız uzere ben 1 ocakta rejıme basladım ve bugun 21 subat yanı 50 gunde 11 kılo verdım nasılmı tabıkı ac kalarak:))

bebekler yuzunden spor salonlarına gıtme sansımızda olmuyor..kılo verıldıgınde kılo gıdıyor tabıkı fakat vucut eskısı gıbı fıt durmayabılıyor..vucut sıkılastırmak ve beden ınceltmek ıcın bır mucıze ozellıkle gorkemlı sen sormustun tatlım..

bende bır ark la konusuken kendı tecrubelerınde bahsettı ve bana bu urunu onerdı kesınlıkle sonuc alcaksın dıye aldım kullanmaya baslıcam bende bu hafta..

ben gobegıme bacak aralarıma (ust taraf) kullancam

MECİTEFENDİ LAHANA YAGI arkadaslar her gun sabah yada aksam ıstedıgınız bolgeye surup strecle sarıosunuz yarım saat spor yapıyorsunuz mesela mekik ve evde yapılabılecegınız tum harekelet 30 dak yapılması yeterlıdır..ardından hemen dusa gırmıyorsunuz..2 saat vucudunuzda kalıyor ve vucut yagı tamamen emıyor ve 2 saatın sonunda dusa gırıyorsunuz..hergun aksatmadan yapmak cok onemlı bunu 1 ay uygulayın ve sonunda bana dua etmeyı unutmayın:))))

not:her markanın lahana yagı olmaz mecıtefendı olmalı .. ben bulundugum sehırde bulamadım ınt sıparısle getırttım aratırabılırsınız:))

fit bir yasam diliorum sekerler:)))

Son düzenleme:

Tebrikler canım güzel kilo vermişsin. Nette de çok yorum var bu yazdığın yağla ilgili. Deneyesim geldi valla ama benim asıl sorunum boğazımı tutamamak

canım bizimki işi keşfetmiş sorma... keyf aldığından yapıyormuş yani bebeklik mastürbasyonu ten teması tabi çalıştığımdan eksik kalıyordur ama sıpa sabaha kadar resmen üstümde yatıyo emme tarzı şöyle ben sırt üstü yatacam o üstüme uzanıp sarılıp kafayı artık rahat ettiği şekilde yan yatırıp emecek. elimden geldiğince oyunlarımız hep kuack kucağa eller tutarak ama dahada arttırmaya çalışayım madem öyle. söylediğin iyi oldu sağol doktor bundan bahsetmemişti.

doğum günüsün kutlu olsun. biliyor musun bu gün benimde doğum günüm:)) vee bizde dün akşamdan kutladık:))
bizim neden farklıydı. eşimi yine uzak bir yere görevlendirdiler bu gün yok akşamda gelmeyecek o yüzden biz halep tatlısıyla kutladık. eşimin pasta alacağını sesince ya aslında baklavayla kutlasak bu sefer dedim çok güldü ama lahmacun ve halep tatlısıyla kutladık güzel oldu.

aaa bunu ben biliyorum hatta kullandım. ilk başta eşimle bu mecitefendilahana yağını sürüp basket oynamaya gidiyorduk hatta mucizesine şöyle bir örnek verim. eşimle güzelce streçlendik hatta eşimin üst bedene tamamen sardım sadece göbet değil. eve geldik banyoya girecek stres kaymış göğsünün biri açıkta kalmış ve kesinlikle gözle görülür bir şekilde sarılı göğüs daha sıkı toplu diğeri eskisi gibi bakınca toparlandığı görülüyordu. bendede işe yaradı selülite çok iyi geliyor. hatta daha sonraları mecitefendi bulamayıp başka marka kullandım aynı etki olmadı demek markadanmış. ilk fırsatta mecitefendi alıp başlayacağım.

Kadifegül

aa demek aynı gün doğmuşuz, bi kaç yıl farkla Senin de kutlu olsun günün o zaman canım.
Kızının o davranışı da geçer inşallah.
Bu arada lahana yağına verdiğin örnek süperdi :))

Son düzenleme:
şimdi almaya gidiyorummmmmmmmmmm bizim aktardann..duamda olacaksınn emin ol..

ben göbeğimin sarkmışlığından kurtulmak için 1500 lira verip 4 seans lipoliz,20 seans ultratona girdim,fakat hiçbişeye yaramadı sadece montlarımın önü kapanıyor..4 seansta radyofrekansa gireceğim, bakalım bide bu yağı deneyeyim .mekik aletim var sürekliyapıyorum zaten sarınıp yaparım bundan sonra

Son düzenleme:

valla seni ayakta alkışlıyorum ve resim bekliyorum canım.... bende 57 kg yadar düştüm ama gobişim için dediğini yapmak istiyorum. bakalım faydasını görecekmiyim. malum yaz geliyor ve gobek ince kıyafetlerle saklanmıyor. şimdi kazak falan giyip kamufle ediyorum kot pantalonda 28 bedene düştüm ama bildiğin 3-4 aylık gibi göbeğim var gitmiyor bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…