Kadifegül
aa demek aynı gün doğmuşuz, bi kaç yıl farklaSenin de kutlu olsun günün o zaman canım.
Kızının o davranışı da geçer inşallah.
Bu arada lahana yağına verdiğin örnek süperdi :))
sare ve gülcenin güzel anneleri doğum gününüz kutlu,mutlu,huzurlu olsun..öpüyoruz sizi
KADİFEGÜL canımcım seninde doğum günün kutlu olsun. tontiş kızınla ve eşinle birlikte hep mutlu olun...
nice güzel yaşlara aşk dolu sevgi dolu, sağlıkla torunlarınızı da görürsünüz inşallah
EVET AYNEN KATILIYORUM SANA...
SARE tam cimcime yaa yerim ben onu... allah nazarlardan korusun cümlesini..
sare ve gülcenin güzel anneleri doğum gününüz kutlu,mutlu,huzurlu olsun..öpüyoruz sizi
nice güzel yaşlara aşk dolu sevgi dolu, sağlıkla torunlarınızı da görürsünüz inşallah
Seni çok iyi anlıyorum tatlımeymen paşa ve sen iyi olun yeter zaman yetmiyor gerçekten. Benim yara olacak kadar ısırdı. Ama geçti. Dişlerini nasıl kullanacağını bilmediği için deniyor ama bırakacaktır. Ben ısırınca burnunu sıkıyordum. İşe yarıyor tavsiye ederim )
yeşim, haticecan teşekkür ederim
Yeşimcim ısırma bizde de var ama sizinki gibi değil. Biz kızımla boğuşup öpüşürken ağzını açıp yüzümü yemeye çalışırcasına ısırıyor, ama durup dururken yapmıyor bunu. Tek dişli canavarımız dişlerini keşfediyordur, ilerde yapmaz bence.
tskler canım benım:))
bıraz once annem meyvelı kek yapmıs ay bana nasıl ısrar nasıl ısrar ettıler ucundan kucucuk tadına baktım 1.5 2 aydır ılk defa tatlı yedım oda yemek denırse ama sonunda nasıl pısman oldum anlatamam:)) ole bır psıkolojıdeyımkı suan sankı 2 kılo aldım onu yedıgım ıcın:)) aksamda soylemesı ayıp mantı var ben bugun ac yatar:)))
resımde su 4 5 kılom var onuda vereyım ılk fırsatta eklıcem kızcemle:))
maşallah canım, senin model bebeğin sırrı ne şekerimbîzi sormuşsun , valla hem akıllı hem de afacan bir oğlum var. çabuk sıkılıyor. Bebek arabası ve oto koltuğu max. 1 saat oturur. Dışarıda çok eziyet eder yani evde daha uyumlu ama kendi kendine uyuma diye bir şey yok gece bile. Kucakta uyur, gece memede. Hiçbir şeyi unutmaz. Bi kere yanında yaptıysan bittin. Mesela kitapların arkasından oyuncak çıkardık. üç gün sonra oradaki oyuncağı gösteriyor verin diye :)) ama çok da duygusalız. Eve kendi akranları gelip onu sevince ağlıyor. Aşırı ilgiden hiç ama hîç hoşlanmıyor . şahsına münhasır bir bebek ) ben uykusuz okul ev gidîp geliyorum. Anane ve babaanne dönüşümlü bakıyorlar. Bizden de haberler bunlar işte.
evett arkadaslarrrr sımdı sıze bır mucızeden bahsedecegım:)))
bıldıgınız uzere ben 1 ocakta rejıme basladım ve bugun 21 subat yanı 50 gunde 11 kılo verdım nasılmı tabıkı ac kalarak:))
bebekler yuzunden spor salonlarına gıtme sansımızda olmuyor..kılo verıldıgınde kılo gıdıyor tabıkı fakat vucut eskısı gıbı fıt durmayabılıyor..vucut sıkılastırmak ve beden ınceltmek ıcın bır mucıze ozellıkle gorkemlı sen sormustun tatlım..
Bende bır ark la konusuken kendı tecrubelerınde bahsettı ve bana bu urunu onerdı kesınlıkle sonuc alcaksın dıye aldım kullanmaya baslıcam bende bu hafta..
Ben gobegıme bacak aralarıma (ust taraf) kullancam
mecitefendi lahana yagı arkadaslar her gun sabah yada aksam ıstedıgınız bolgeye surup strecle sarıosunuz yarım saat spor yapıyorsunuz mesela mekik ve evde yapılabılecegınız tum harekelet 30 dak yapılması yeterlıdır..ardından hemen dusa gırmıyorsunuz..2 saat vucudunuzda kalıyor ve vucut yagı tamamen emıyor ve 2 saatın sonunda dusa gırıyorsunuz..hergun aksatmadan yapmak cok onemlı bunu 1 ay uygulayın ve sonunda bana dua etmeyı unutmayın:))))
not:her markanın lahana yagı olmaz mecıtefendı olmalı .. Ben bulundugum sehırde bulamadım ınt sıparısle getırttım aratırabılırsınız:))
fit bir yasam diliorum sekerler:)))
tatlım ozel bırsey yapmadım sadece ac kaldım:)) makarna pılav tatlı hıc yemedım ve tabı ekmekte..ılk 15 gun sabah kahvaltısı gevrek yedım bırde etı lıght muslı aksam yemeklerımı az yedım ve 7 den sonra sadece bır tane meyve yedım..ılk 1 ay 10 kılo gıttı sonrasında sadece 1 kılo bunye yavaslıyor bır zamandan sonra .. son 4 5 kılom kaldı suanda yemeklerımı yıyorum ama hamur ısı vs uzak duruyorum martın son haftası nestl 14 gun programını uygulayacagım oda altın vurus olcak:)) ben hamılelıkten once 60 kıloydum ama suan hedefım 57 58:) ıns olur cnmgölgem nasıl yani yaaaaa... Nasıl güzel vermişsin bende 8 kilo var ayıptır söylemesi 1 haftada sadece 1 kg yağım gitmiş taktiklerini bekliyorum lütfen acilen 5in gitmesi gerek bol bol tebriklerrrrrr.. Darısı başımızza inşallah...
gölgeeeeemmm ben koştum yağı almaya ne dua ederim ne dua sana...
Günaydın annecikler ve onların tatlı kuzuları
Uykusuz her gece şarkısını kendime radyodan istek parça olarak isteyeceğim. İsteyen varsa adını yazdırsın 
Ben bir şey soracağım size, benim oğluşumu bacak boyu kısa gübi ama toplam boy normal. Ona kafam takıldı. D vitaminini verdim ama arada unuttuğum günler oldu tabii. Yoğurt çok düzenli yemiyor . Demir ilacı kabız yaptı o da ara ara içiyor ama hergün yumurta pekmez ve haftada üç gün kırmızı et yer. Genetik mi acaba. Neyse bîzi aşan bi konu belki de anlatayım dedim îşte. Dr a gitmedik de.
Bir de benim sıpa kimsenin yanında öğrendiklerimi yapmıyor. Canı isterse yapıyor o da bîzbîzeyken. Kalabalık ortamda çok çekingen. Dokunsalar ağlayacak ki ağlıyor da. Bunu nasıl aşar ve sosyal bir çocuk yaparım. Gelip gidenler oluyor ama çok değil. Çivi çiviyi sökeyim derken daha da hassaslaşır mı acaba
Kizlarrrrrrrrr iyiki dogdunuz,nice senelerr diliyorum dun benim de esimin dogum gunuydu:) ailecek kutladik .ctesi de artik buyuk aile olarak kutlama surpriz yapariz.kizlarrrrr esine cicek alan oldu mu hic? Ben dedimki kendi kendime hep biz kadinlar cicek bekliyoruz ben de kocama gul yaptirayim neyse gul eve geldi sasirdi ama hani bizm gibi mutlu oldu diyemem:) cok salakca birsey miydi acaba bu:)) kaynima demistim htta cicekcinizi ara eve yolla die o dedi mujgan belki hosuna gitmez ben bikere yaptirdigimda gulmustu dedi:)))))
Erkekler alisik degil gerci:)))
Martim cnmmm sen de minyonsun tatlim esini bilmiyorum ama bunu bence sorun etme yada dr.a sor ne dicek.buyuk olasilik dedigimi der.bana bikere dr. Sen iri kadinsin doguramazsin cunku bebek de iri olcak demisti uyuz:) hos normal oldu bebek dogum kilosu ama:)
Ohh ohh yaglar konusuomjs hadi bakalim ise yarasin ins.kizlar portakal yagi da selulite iyi gelir demistim unutmadiniz dimiayrica strec sarip spor yapmak yagsiz bile olsa zayiflatiyor gerci kac gun strecli dayanilir bilmiyorm ben bi kere yapmistim dha once:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?