Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Maşallah canım, senin model bebeğin sırrı ne şekerim bîzi sormuşsun , valla hem akıllı hem de Afacan bir oğlum var. Çabuk sıkılıyor. Bebek arabası ve oto koltuğu max. 1 saat oturur. Dışarıda çok eziyet eder yani evde daha uyumlu ama kendi kendine uyuma diye bir şey yok gece bile. Kucakta uyur, gece memede. Hiçbir şeyi unutmaz. Bi kere yanında yaptıysan bittin. Mesela kitapların arkasından oyuncak çıkardık. Üç gün sonra oradaki oyuncağı gösteriyor verin diye :)) ama çok da duygusalız. Eve kendi akranları gelip onu sevince ağlıyor. Aşırı ilgiden hiç ama hîç hoşlanmıyor . Şahsına münhasır bir bebek ) ben uykusuz okul ev gidîp geliyorum. Anane ve babaanne dönüşümlü bakıyorlar. Bizden de haberler bunlar işte.

sare ve gülcenin güzel anneleri doğum gününüz kutlu,mutlu,huzurlu olsun..öpüyoruz sizi

KADİFEGÜL canımcım seninde doğum günün kutlu olsun. tontiş kızınla ve eşinle birlikte hep mutlu olun...

nice güzel yaşlara aşk dolu sevgi dolu, sağlıkla torunlarınızı da görürsünüz inşallah

çok teşekkür ederim kızlar sağolun. yanlız bir doğum günü geçirecektim sayenizde hiçde yanlız olmadım çok sağolun:))

Seni çok iyi anlıyorum tatlım eymen paşa ve sen iyi olun yeter zaman yetmiyor gerçekten. Benim yara olacak kadar ısırdı. Ama geçti. Dişlerini nasıl kullanacağını bilmediği için deniyor ama bırakacaktır. Ben ısırınca burnunu sıkıyordum. İşe yarıyor tavsiye ederim )

Çatlaksızlarrrr 😡😡 çok kıskandım siziiiiiiii 😜Şekerim senin Göbüşün sırrı bela b değil tamam mı. Anneciğinden aldığın Müthiş gende. Bizimkinde yok o gen ne yazık ki. O da çatlamış ben de 😞neyse doğdu doğalı bikini giyen benim de bir sonum varmış. Ben de mayokini giyeyim artık :) Macit beyin yağını alıyorum ben de . Eğer işe yararsa bi dua da benden

CANIM, benim paşa burnunu sıkınca gülüyor yaaa... birde memişi öyle sinsi sinsi ısırıyorki görme. ben çözdüm hemen anlıyorum ve çekiyorum. emiyor sonra durup bir bana bakıyor ufaktan bir ısırıyor sesim çıkmazsa çook ısırıyor )

inşallah ileride geçer. dediğiniz gibi dişlerini tanıyordur..

kadıfegul hyrm nıce mutlu yaslara kızlar dogum gununuz kutlu olsun:)))
martim evet tatlım genlerden olabılır:)) dualarını beklıorum ama cabuk alın bu aalar fena duaya ıhtıyacım var:))
gorkemlı ahh benım kuzum verdıgın paralara yazık yahuu..al yag valla gorcen faydasını bır cok blog okudum bu konuda gercekten cok olumlu gerı donusler vardı..

tskler canım benım:))
bıraz once annem meyvelı kek yapmıs ay bana nasıl ısrar nasıl ısrar ettıler ucundan kucucuk tadına baktım 1.5 2 aydır ılk defa tatlı yedım oda yemek denırse ama sonunda nasıl pısman oldum anlatamam:)) ole bır psıkolojıdeyımkı suan sankı 2 kılo aldım onu yedıgım ıcın:)) aksamda soylemesı ayıp mantı var ben bugun ac yatar:)))

resımde su 4 5 kılom var onuda vereyım ılk fırsatta eklıcem kızcemle:))

hyrm mutlu seneler canım valla sen en güzel hediyeyi almıssın bu sene maşallah nhasıl güzel bir kız o yaaaaaa.....tütütütütütü..

Kadifegülcüm sanada mutlu yıllar olsun allah sizi herdaim birlikte mutlu mesut etsin inşallah.....

gölgem nasıl yani yaaaaa... Nasıl güzel vermişsin bende 8 kilo var ayıptır söylemesi 1 haftada sadece 1 kg yağım gitmiş taktiklerini bekliyorum lütfen acilen 5in gitmesi gerek bol bol tebriklerrrrrr.. Darısı başımızza inşallah...

canım benim ben allaha acıdı bana diyorum bana benim gibi bebek vermiş zira annem senin nasıl büyüdüğünü hiç anlamadım der hep tabi yaramazlığı yok değil ama buanada şükür...

Allah yardımın olsun hem iş hem eş hem bebiş zor valla..

gölgeeeeemmm ben koştum yağı almaya ne dua ederim ne dua sana...

tatlım ozel bırsey yapmadım sadece ac kaldım:)) makarna pılav tatlı hıc yemedım ve tabı ekmekte..ılk 15 gun sabah kahvaltısı gevrek yedım bırde etı lıght muslı aksam yemeklerımı az yedım ve 7 den sonra sadece bır tane meyve yedım..ılk 1 ay 10 kılo gıttı sonrasında sadece 1 kılo bunye yavaslıyor bır zamandan sonra .. son 4 5 kılom kaldı suanda yemeklerımı yıyorum ama hamur ısı vs uzak duruyorum martın son haftası nestl 14 gun programını uygulayacagım oda altın vurus olcak:)) ben hamılelıkten once 60 kıloydum ama suan hedefım 57 58:) ıns olur cnm
gölgeeeeemmm ben koştum yağı almaya ne dua ederim ne dua sana...

ahh canım ıns sonuc alırız hepımız ben cok umutluyum ama dedıgım gıbı hıc bır gun bıle aksatmadan yapcaksın 15 gunde 3 4 cm ıncelmıs arkadasım:)

Günaydın annecikler ve onların tatlı kuzuları
Uykusuz her gece şarkısını kendime radyodan istek parça olarak isteyeceğim. İsteyen varsa adını yazdırsın 😉

Ben bir şey soracağım size, benim oğluşumu bacak boyu kısa gübi ama toplam boy normal. Ona kafam takıldı. D vitaminini verdim ama arada unuttuğum günler oldu tabii. Yoğurt çok düzenli yemiyor . Demir ilacı kabız yaptı o da ara ara içiyor ama hergün yumurta pekmez ve haftada üç gün kırmızı et yer. Genetik mi acaba. Neyse bîzi aşan bi konu belki de anlatayım dedim îşte. Dr a gitmedik de.

Bir de benim sıpa kimsenin yanında öğrendiklerimi yapmıyor. Canı isterse yapıyor o da bîzbîzeyken. Kalabalık ortamda çok çekingen. Dokunsalar ağlayacak ki ağlıyor da. Bunu nasıl aşar ve sosyal bir çocuk yaparım. Gelip gidenler oluyor ama çok değil. Çivi çiviyi sökeyim derken daha da hassaslaşır mı acaba

Kizlarrrrrrrrr iyiki dogdunuz,nice senelerr diliyorum dun benim de esimin dogum gunuydu:) ailecek kutladik .ctesi de artik buyuk aile olarak kutlama surpriz yapariz.kizlarrrrr esine cicek alan oldu mu hic? Ben dedimki kendi kendime hep biz kadinlar cicek bekliyoruz ben de kocama gul yaptirayim neyse gul eve geldi sasirdi ama hani bizm gibi mutlu oldu diyemem:) cok salakca birsey miydi acaba bu:)) kaynima demistim htta cicekcinizi ara eve yolla die o dedi mujgan belki hosuna gitmez ben bikere yaptirdigimda gulmustu dedi:)))))
Erkekler alisik degil gerci:)))

Martim cnmmm sen de minyonsun tatlim esini bilmiyorum ama bunu bence sorun etme yada dr.a sor ne dicek.buyuk olasilik dedigimi der.bana bikere dr. Sen iri kadinsin doguramazsin cunku bebek de iri olcak demisti uyuz:) hos normal oldu bebek dogum kilosu ama:)

Ohh ohh yaglar konusuomjs hadi bakalim ise yarasin ins.kizlar portakal yagi da selulite iyi gelir demistim unutmadiniz dimi ayrica strec sarip spor yapmak yagsiz bile olsa zayiflatiyor gerci kac gun strecli dayanilir bilmiyorm ben bi kere yapmistim dha once:)

Günaydın canım.
Uykusuz paşanın bacak boyu gözüne mi kısa göründü, yoksa ölçümü-hesaplaması falan mı var? Kafana takabileceğin kadar barizse doktora gidip göstermende fayda var. Ama dert edilecek bişey olmadığını düşünüyorum, inş öyledir.

Sare de yabancı çok seçer, ve kalabalığı hiç sevmez. Biri geldiğinde mızmız çekingen bir bebek oluyor. Ama sonra açılıyor. Ege hiç mi açılmıyor?
Arkadaşlık yapabilecek bebişler var mı yakınlarda? Bebek bebeği sever ya.

Sağol canımmm Eşine de mutlu yıllar o zaman :)
Demek gül yaptırdın eşine, çok hoşsun Müj yaa :) Bence saçma değil ama ben yaptırmazdım. Şimdi gözümde canlandırdım da hmmmmmm aslında merak ettim ne tepki verir ki.
Dur bakalım doğum gününe daha çok var, haziranda, ama gül yaptırcam bakalım nolcak :))

Ay kızlar hepiniz kilo vermek için ne güzel gaza geldiniz maşallah inşallah da verirsiniz. Bense sadece okuyorum, boğazımı tutamam diyorum
Bişey olmalı beni gaza getirecek

Bu sabah facede buna rastladım, işte ben dedim ve paylaşmak istedim sizle :))

Eki Görüntüle 639382

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…