Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım mbacak boyunu bilmiyorum normaldir mutlaka ama sosyallik konusunda anne bebek grupları var istanbulda mutlaka vardır,ben burda neşeerberkte oldunu duydum aradım fakat çoğunluk olunca açılıyormuş arayacaklar beni,haftada bir iki gün çaılışanl annelere cumartesi falan 1 saat gidip bebebğinle grupça eğleniyosunuz,araştır bakalım

ben en başından beri erkek diyorum canım benim...

Smdi yorum yazmicam du bakalim herkes yazsin bakiiim .aslinda su da var 13 haftaligim ya belki yanlis da bilebilir dr. Suan :))) neyse herkes yazsin bakaliiiiiiiiiiiiimm....coook heyecanliyim yaaaa bgn duygulandim agladi. Vlla
Halbuki ilk ogrendigimde gebeyim die aglamistim hatirlarsaniz:)))))))

Canım, allah yardımcın olsun. uykusuzluk zor. çok şükür benim oğluş son zamanlarda akşam en geç 21:30da uyuyor sabah 6:30 da kalkıyor bende zaten 7de işe gidiyorum. inşallah böyle devam eder. ama sabah uykusu uzasa daha iyi olur en azından hafta sonları

eymende topluluk içinde sus pus halinde. diyorum bu çocuğa ne oldu böyle. dışarı çıkınca çok sakin oluyor. hep etrafı gözleme modunda. yabancılara karşı çok tepkili. sevdirmiyor kendini. aile üyelerini tanıyor başkalarını görünce ağlıyor. ama belli bir süre sonra alışıyor.

bacak boyu benim oğluşun da kısa çünkü bize çekmiş. biz anne ve baba minyom tipliyiz. bende pantalondna anlıyorum 9-12ay pantalonlar çok uzun geliyor kafana takma canım bence bu durumu...

mujjj eşinin doğum günü kutlu olsun. balık burcu romantik bir kocişin var sanırım. ben eşime çiçek alsam kendin için mi aldın derdi herhalde

Cnmcim aldim almasina da sevinmis gibi ifade olmadi ki yawww:) erkege cicek alanda kabahat:))) dedim hep biz beklioz onunda hakki :))) evet o da ben de balik:) mart 15 de bnmki cnm

Ditimm ditimmmmmm,
Evvveeeeet fikirleri alayim??????

Benim içimden kız geçiyor böyle iki yaramaz cimcimen olacakmış gibi geliyor bana.
Yine her zamanki gibi hayırlısı diyorum ve inan ben de büyük heyecan ve merakla bekliyorum.

banada yolla o şarkıyı bana da oof of deliksiz uyku istiyorum çok özlüyorum ama benim bünyede alışmış çocuk 1saat uyuyunca Allah Allah diye kalkıp bi bakıyorum:)) bu seferde kendim uyanıyorum yani. neyse herhalde memeden kesilene kadar devam eder. bacak boyu meselesinde genetiktir muhtemelen.benim kuzenin eşinin bacak boyu gövdeye göre kısa oğluda öyle geçen sene oğlan 1,5 yaşındayken 2yaş takımı aldım üstü tam oldu altının yarısını kesse ancak olurdu. takımın üstü eskidi bu sene gördüm oğlan 2,5 yaşında takımın pantolonunu yeni giyebilmişti. bizdede gülce babaya benziyorya boyu normal 75cm ama bacakları uzunki 9-12 çok kısa oluyor 12-18 tam oluyo hatta 18-24 alıyorum. ama maalesef boynuda babaya benziyor hiiç yok nerdeyse babasının boynu ancak gömlek yakası sığacak kadar:)) sağlıklı olsunlarda...
sosyallik konusunda biraz bebeğin yapısından oluyo galiba.benimki genelde kalabalık ortamda çünkü bakıcısının kızı var gülceyle hergün hemen hemen anaokuluna onu almaya gidiyorlar sonra kızın arkadaşları geliyor bakıcısının misafirleri geliyor, bakıcı gülcem sıkılınca onu bebekli komşulara gezmeye götürüyor bu kadar insan içinde olmasına rağmen ben veya bakıcısı yanındaysa odadaysa oynar ama ayağa kalkınca bile gideceğiz diye ağlar ki aman başkası mı dokunacak eyvah eyvah...öğrendiğini bizim yanımızda yapar ama mahcup aynen seninki gibi başkasının yanında donuyo.malum bizimkilerin tam oyunlara başlama zamanı kışa geldi ister istemez yazki kadar gezemiyoruz bence havalar ısınıp dışarı açıldıkça çözülür sorun.

Eki Görüntüle 639582 uykusuz gecelerimizin varlık sebebi:)))
ben bunu daha önce görmemiştim çok ilgimi çekti.sağol paylaştığın için evet şimdi sizde hangisi çıkıyor?

Ditimm ditimmmmmm,
benim içime erkek gibi doğuyor....eee hadi söyleee..

Kizzzzz duuu:))
Yrn soyleyimne bileyim guvenemedim yrn Izmirdeki dr.uma gidicem ilk defa gidicez dha ikili test vs. de yapsin.anam 175 tl icim oturuyor du bakalim 150 ye yaparlar bana belki o kdr musteri gonderdim +vip musteriyim yeni doguran:)))))

ahahahaaa bu tam benlik suan 24 saat olmadı diyetteyim midemin sesini duymamak için attım buraya kendimi:)))

canım bebeklerin 7 aydan sonra yabanıları ayırt etme durumu ortaya çıkıyormuş normal bence hiç sorun etme zamanla alışkanlıkları değişecektir. Bazen benim kzımda yapıyor onu hadi kızım öpüük at diyorum öyle kalakalıyor utandırıyor annesini..

Biz geçen hafta nişana gittik elifi kucağımda 10 dakika gördüm tüm salonu gezdi sırayla hiiiççç umurunda değil kim almış kim tutmuş e bu durumda dezavantaj yani kşimseyi kıramıyorsun ordan oraya gidiyor mucuklar sarılmalarrrr... Ağlasa dicem istemiyor diye. Yab ancılaması yok bizimkinin belkide kalabalıkta büyümesindendir. Dede babaanne kuzenlar halası göre göre alıştı sanırım..

Bacak boyuna gelince anım bence suan buna karar vermek için erken gibi daha dur büyüorlar ama siin fiziksel yapınıza benzicektir illaki eğer sizdede öyleyse sorun etme derim....

Eşe çiçek göndermek benimde aklımdadır hep ama ben eminim eşim hoşlanmıcaktır hemde ofise gönderim diyorum şöyle kıpkırmızı güller herhalde alıp masanın altına sokuverir :)))))) bu arada bende balığım 10 mart benimde...

Ben basından sahit olmadım bebişinin hikayesine ama böyle sorunca erkek dedim birden. Allah gönlüne göre ama önce sağlıcakla versin oda gelsinde topiğimizin ilk bebeğinden sonra ikinci ilk bebeğininde annesi unvanı da senin olsun :))))))

Ayol acım ac güya gecen hafta metabolizzmamı ölçmek için hazırlık yaptık ama kendimi dinlemekten alamıyom kendimi... Nasıl atlatıcam bu günleri bende senin gibi 60 lara inmek istiyom..

Hyrm hadi sende gel birbirimize destek olalım toplu seansla zayıflayalım:)))

o değilde şu hiç bişe yapmadan eski kilolarına dönenlere uyus oluyom uyussss...

hu huuuu
ben geldiiiimmm
biliyroum ihmal ettim sizleri ama kuzum hastaydı.4 gun 39.5 derece atesle ugrastık.kızm mahvoldu yaa hiçbiéy yemdı meme emmedi mama yok iyice çöp gibi kaldı.dr a gıttık gribal enfeksıyon baslangıcı olabılır dedı ama nıhayte dun ustten 2 dişimiz patladı.
bızım yaramz bu seferde kusmaya başaldı yemek yememek için kusturuyo kendını eşek sıpası
bıraz gecmıse bakınayım ben bu arada neler var neler yok
mujj bence erkek

Kizlar size soylemeyi unuttum devlet sucicegini de kistesine koydu bizi aradilar htta gelin Adaya yapalim die .2 hftadir unuttum artik ptsi gidicem bgn de gitmek istemedim birde yrn huzursuz olmasin Izmirde die

Elfznr cnm sagolasin iyi dilegin icin ayy dimi herseyin ilki ben de:))) darisi sizlere ins.
Dimi dogru dion erkekler biz gibi ayyyy kariciiim cicek gondermis die duygulanmaz httakimseye soylemez biz olsak ofisde her gorene kocamgonderdi die sevinerek soyleriz sanirim: D

Yrn girdeyim geleyim net cvplar vercem size kizlar.

Aa aklima geldi gecen Ada napti resmen kahkaha patlatti. Cok isteyince ben de eline oyalansin die verdim cokoprensi.anra suyu asagida kalmis bi ienyim 2 dk. Dedim....veeeeee sonuuc Ada cokoprens i acmissssssss mammmaaa maaaamma die die yiyor neyseki kahvaltinin sonuydu da onu da yedi maalesef aslanin eti parcaladigi gibi elinden alsam bagirinirdi artik gitti giden mideye yarasin:)

kizlar hepinize merhaba,
foruma yine ancak bu saatte girebildim...ama kimsecikler yok haliyle... umarim hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir.. biz iyi olmaya calisiyoruz... oglum hic durmuyor, sürekli tutunup kalkma telasinda... yemek yemiyoruz, devam sütü icmiyoruz, kilo veriyoruz . Ama sükür meyveli irmikli seyleri yedirebiliyorum iyi kötü...

Onun disinda bende kilo vermisim sanirim biraz, su an 55-56 arasi geziyorum...Bu aralar annem geliyor hergün, cünkü ogluma bronsitten dolayi gaz SIKIYORUZ... tek basima sIKMAK zor oluyor..

Iste bizde durumlar böyle... hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum... Allaha emanet olun... öpüldünüz!!!!!

canim merhaba,
ayina göre kilosu ve boyu normalse dert etme olurmu.. bizde minyon tipliyiz, benim oglusumda o kadar uzun bir cocuk degil... büyüsünler bakalim, onun disinda hersey yolunda umarim... Yogurt yememe konusunda üsteleme, istedigi zaman yer...

alemsin kiz, kilolarda gider yavas yavas.. bende hic diyet yapamayanlardanim. Ama zaten su an MIkail sagolsun bana dogru dürüst bisey yedirmiyor . Sanirim kilolarim gider böylelikle..

Ditimm ditimmmmmm,

Mujjcum canim,
bu sefer erkek olacak bence... icime öyle doguyor... ayrica senin sevincinden de anlayabiliyorum bunu

Saglikla gelsin minnissssss

ahahahaaa bu tam benlik suan 24 saat olmadı diyetteyim midemin sesini duymamak için attım buraya kendimi:)))

hadi diyetin hayirli olsun canim...

elemsu merhaba canim,
seni gayet iyi anlayabilenlerdenim, mikail de kac haftadir ates, öksürük, kusma, huysuzluk falan onunla ugrasiyor. Bizimde önce gripal enfeksiyondu, onu tam atlatamadan dislerin devami cikmaya basladi. Öksürügü halen devam edince hiriltida vardi bronsit olmus hafif, simdi gaz sIKIYORUZ, sükür hirilti kayboldu... zaten haftaya da kontrolümüz ve asimiz var..
Yemek yerken en son kasiga geldik mi hadiiii hepsini kusuyordu oglum... Su anda hic bir yemek yediremiyorum, mama da icmiyor uyanikken, iyi kötü uykuluyken iciyordu ama simdi onuda icmiyor.. SAdece meyveli irmikli seyler yedirebiliyorum.. inan ona bile seviniyorum... Kilosu düstü benim minigiminde...

Canim insallah atlatirsiniz sizde bir an önce... öpüyorum canim...

mujj ben baştan beri kız diyorum biliyosun,ama önemli olan sağlıklı olması dimi??çiçek olayını eşime sordum ne hissederdin diye teknolojik bir hediye olmasını tercih ederdim diyor,romantizm bunların genlerinde 2.sırada yer alıyor malesef

kadifegül bizim alt üst santral kesiciler çıktı ,üst yan kesiciler çıktı doktorumuza göre şu aralar alt üst 1.azılar kabarmışş ben anlayamıyorum arkada olduğu için

elfznr karatay diyetini tavsiye ederim ben buı aralar onu yapıyorum çok faydasını görüyorum kitabını da aldım,tatlı krizlerimi sona erdirdi diyebilirim

hahahahaha:)) sabır ve ırade tatlım cıkolata yememek ıcın kendımı nasıl kastıysam aglamaklı oluyordum ama sonunu dusun cok guzel olacak:)

mujj bencede kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…