Günaydın annecikler ve onların tatlı kuzuları
Uykusuz her gece şarkısını kendime radyodan istek parça olarak isteyeceğim. İsteyen varsa adını yazdırsın 
Ben bir şey soracağım size, benim oğluşumu bacak boyu kısa gübi ama toplam boy normal. Ona kafam takıldı. D vitaminini verdim ama arada unuttuğum günler oldu tabii. Yoğurt çok düzenli yemiyor . Demir ilacı kabız yaptı o da ara ara içiyor ama hergün yumurta pekmez ve haftada üç gün kırmızı et yer. Genetik mi acaba. Neyse bîzi aşan bi konu belki de anlatayım dedim îşte. Dr a gitmedik de.
Bir de benim sıpa kimsenin yanında öğrendiklerimi yapmıyor. Canı isterse yapıyor o da bîzbîzeyken. Kalabalık ortamda çok çekingen. Dokunsalar ağlayacak ki ağlıyor da. Bunu nasıl aşar ve sosyal bir çocuk yaparım. Gelip gidenler oluyor ama çok değil. Çivi çiviyi sökeyim derken daha da hassaslaşır mı acaba
ben en başından beri erkek diyorum canım benim...
Uykusuz her gece şarkısını kendime radyodan istek parça olarak isteyeceğim. İsteyen varsa adını yazdırsın 
Ben bir şey soracağım size, benim oğluşumu bacak boyu kısa gübi ama toplam boy normal. Ona kafam takıldı. D vitaminini verdim ama arada unuttuğum günler oldu tabii. Yoğurt çok düzenli yemiyor . Demir ilacı kabız yaptı o da ara ara içiyor ama hergün yumurta pekmez ve haftada üç gün kırmızı et yer. Genetik mi acaba. Neyse bîzi aşan bi konu belki de anlatayım dedim îşte. Dr a gitmedik de.
Bir de benim sıpa kimsenin yanında öğrendiklerimi yapmıyor. Canı isterse yapıyor o da bîzbîzeyken. Kalabalık ortamda çok çekingen. Dokunsalar ağlayacak ki ağlıyor da. Bunu nasıl aşar ve sosyal bir çocuk yaparım. Gelip gidenler oluyor ama çok değil. Çivi çiviyi sökeyim derken daha da hassaslaşır mı acaba
Kizlarrrrrrrrr iyiki dogdunuz,nice senelerr diliyorum dun benim de esimin dogum gunuydu:) ailecek kutladik .ctesi de artik buyuk aile olarak kutlama surpriz yapariz.kizlarrrrr esine cicek alan oldu mu hic? Ben dedimki kendi kendime hep biz kadinlar cicek bekliyoruz ben de kocama gul yaptirayim neyse gul eve geldi sasirdi ama hani bizm gibi mutlu oldu diyemem:) cok salakca birsey miydi acaba bu:)) kaynima demistim htta cicekcinizi ara eve yolla die o dedi mujgan belki hosuna gitmez ben bikere yaptirdigimda gulmustu dedi:)))))
Erkekler alisik degil gerci:)))
Martim cnmmm sen de minyonsun tatlim esini bilmiyorum ama bunu bence sorun etme yada dr.a sor ne dicek.buyuk olasilik dedigimi der.bana bikere dr. Sen iri kadinsin doguramazsin cunku bebek de iri olcak demisti uyuz:) hos normal oldu bebek dogum kilosu ama:)
Ohh ohh yaglar konusuomjs hadi bakalim ise yarasin ins.kizlar portakal yagi da selulite iyi gelir demistim unutmadiniz dimiayrica strec sarip spor yapmak yagsiz bile olsa zayiflatiyor gerci kac gun strecli dayanilir bilmiyorm ben bi kere yapmistim dha once:)
Ditimm ditimmmmmm,
Evvveeeeet fikirleri alayim??????
banada yolla o şarkıyı bana da oof of deliksiz uyku istiyorum çok özlüyorum ama benim bünyede alışmış çocuk 1saat uyuyunca Allah Allah diye kalkıp bi bakıyorum:)) bu seferde kendim uyanıyorum yani. neyse herhalde memeden kesilene kadar devam eder. bacak boyu meselesinde genetiktir muhtemelen.benim kuzenin eşinin bacak boyu gövdeye göre kısa oğluda öyle geçen sene oğlan 1,5 yaşındayken 2yaş takımı aldım üstü tam oldu altının yarısını kesse ancak olurdu. takımın üstü eskidi bu sene gördüm oğlan 2,5 yaşında takımın pantolonunu yeni giyebilmişti. bizdede gülce babaya benziyorya boyu normal 75cm ama bacakları uzunki 9-12 çok kısa oluyor 12-18 tam oluyo hatta 18-24 alıyorum. ama maalesef boynuda babaya benziyor hiiç yok nerdeyseGünaydın annecikler ve onların tatlı kuzuları
ben bunu daha önce görmemiştim çok ilgimi çekti.sağol paylaştığın için evet şimdi sizde hangisi çıkıyor?Eki Görüntüle 639582 uykusuz gecelerimizin varlık sebebi:)))
benim içime erkek gibi doğuyor....eee hadi söyleee..Ditimm ditimmmmmm,
ay kızlar hepiniz kilo vermek için ne güzel gaza geldiniz maşallah inşallah da verirsiniz. Bense sadece okuyorum, boğazımı tutamam diyorum
bişey olmalı beni gaza getirecek
Bu sabah facede buna rastladım, işte ben dedim ve paylaşmak istedim sizle :))
Eki Görüntüle 639382
günaydın annecikler ve onların tatlı kuzuları
uykusuz her gece şarkısını kendime radyodan istek parça olarak isteyeceğim. Isteyen varsa adını yazdırsın 
ben bir şey soracağım size, benim oğluşumu bacak boyu kısa gübi ama toplam boy normal. Ona kafam takıldı. D vitaminini verdim ama arada unuttuğum günler oldu tabii. Yoğurt çok düzenli yemiyor . Demir ilacı kabız yaptı o da ara ara içiyor ama hergün yumurta pekmez ve haftada üç gün kırmızı et yer. Genetik mi acaba. Neyse bîzi aşan bi konu belki de anlatayım dedim îşte. Dr a gitmedik de.
Bir de benim sıpa kimsenin yanında öğrendiklerimi yapmıyor. Canı isterse yapıyor o da bîzbîzeyken. Kalabalık ortamda çok çekingen. Dokunsalar ağlayacak ki ağlıyor da. Bunu nasıl aşar ve sosyal bir çocuk yaparım. Gelip gidenler oluyor ama çok değil. çivi çiviyi sökeyim derken daha da hassaslaşır mı acaba
Ay kızlar hepiniz kilo vermek için ne güzel gaza geldiniz maşallah inşallah da verirsiniz. Bense sadece okuyorum, boğazımı tutamam diyorum
Bişey olmalı beni gaza getirecek
Bu sabah facede buna rastladım, işte ben dedim ve paylaşmak istedim sizle :))
Eki Görüntüle 639382
Ditimm ditimmmmmm,
ahahahaaa bu tam benlik suan 24 saat olmadı diyetteyim midemin sesini duymamak için attım buraya kendimi:)))
hu huuuu
ben geldiiiimmm
biliyroum ihmal ettim sizleri ama kuzum hastaydı.4 gun 39.5 derece atesle ugrastık.kızm mahvoldu yaa hiçbiéy yemdı meme emmedi mama yok iyice çöp gibi kaldı.dr a gıttık gribal enfeksıyon baslangıcı olabılır dedı ama nıhayte dun ustten 2 dişimiz patladı.
bızım yaramz bu seferde kusmaya başaldı yemek yememek için kusturuyo kendını eşek sıpası
bıraz gecmıse bakınayım ben bu arada neler var neler yok
mujj bence erkek
Ayol acım ac güya gecen hafta metabolizzmamı ölçmek için hazırlık yaptık ama kendimi dinlemekten alamıyom kendimi... Nasıl atlatıcam bu günleri bende senin gibi 60 lara inmek istiyom..
Hyrm hadi sende gel birbirimize destek olalım toplu seansla zayıflayalım:)))
o değilde şu hiç bişe yapmadan eski kilolarına dönenlere uyus oluyom uyussss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?