Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ahahahaaa bu tam benlik suan 24 saat olmadı diyetteyim midemin sesini duymamak için attım buraya kendimi:)))

Fazlası zararlı diyorlar ama lahana kürü yapayım diyorum ben de, pazara ilk gidişimde lahana alıp başlıcam bakalım. İmrendim sizin azminize :) Sonra da golgemin yağını denerim.

Geçmiş olsun canım geçen hafta çektik biz de o sıkıntıları, çok zor oluyor biliyorum
Dişiniz hayırlı uğurlu olsun, çokça da iştahlansın inş.

MUUUJJJJJJ çatlıcam ay bi girip yaz sonucuu

Son düzenleme:
Zuhahhaaaa:))) catla hyrm aman duu saka catlama:)))

Buaraada kizlar uzulmeyin sizin yerinize ben yiyorum. Suan annemdeyiz uzaniom basim catlio size yazayim die girdim nete.
Veeeeeee soyluyorummm Eymenle Egeye mikaile arkidiiiiiis gelioooooo oglusum:))

Cook sagol tatlim, darisi sana demek istiyorum ama istemiosunkiiiiii. Biii kere dha dusunsennnn suan varya icim kipir kipir coook heyecanliyim kii en basta sevinmedigimi de biliosu bnm de baskima uff yeter dicen sen de bna hi:)

Cook sagol tatlim, darisi sana demek istiyorum ama istemiosunkiiiiii. Biii kere dha dusunsennnn suan varya icim kipir kipir coook heyecanliyim kii en basta sevinmedigimi de biliosu bnm de baskima uff yeter dicen sen de bna hi:)

canım hiç uf dermiyim kalabalık aile olmak kadar güzel bişey varmı...

Canım çok sevindim. Hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli olsun..
Darısı da başıma olsun:) kız vallahi gaza getiriyorsun insanımsılar:))

Kızzzzz maşallah, Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah ) ne güzel bir kız bir oğlan ben bi erkek annesi yazısı paylaşmıştım ve sen benim de bir oğlum olsun istiyorum demiştin ya Allah gönlüne göre verdî bak ) bu arada ben de hep erkek demiştim ) her şey bi yana sağlıklı olsun yeter değil mi )

Sağol canım, ben de arkadaş çocukları ile bir araya getirmeye başladım. O gibi oyun grupları genelde merkezi semtlerde bîzi baya uzağız, arabada durmadığı için max. 30 dk mesafeye gidebiliyoruz
Deniz nasıl bu arada.

Kader arkadaşım benim sabaha kadar uyumak nasıl bi şey ki aynen o uyanmazsa üç saat içinde ne oldu diye ben uyanıyorum sorma dışarı adda diye ağlıyor yavrum her fırsatta çıkarıyorum ben de ama birebir insan görmüyor sorun o. Artık günlere gideceğim me yapayım. Altın şeker para ne olursa varım maşallah gülce ye bizimki de boynu kısa kız
Sağol tatlım dede den şüpheleniyorum ben de )) ne güzel sosyal ama bizimki de dediğin gibi elletmediği için rahatım
Biraz gezsek iyi olacak oğlumla bu arada bana gıcık oluyormuşsun, okuduğuma göre  şaka şaka o bi şey yapmadan zayıflayanlatdanım ben de ondan  ben de eşim de çok uysalmışız kime çekti bilmîyorum bizimki ama öptüm akıllı kuzuyu
Sağol Hatice cim, dediğin gibi belki. Geçmiş olsun mikaîle . Bizimki de az yîyor bugünler de . Israr etmiyorum geçmesini bekliyorum . Öptüm sizi

Son düzenleme:

Huhuuuu
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım. Ay ne güzel gencecik yaşında bir kız bir erkek annesi olacaksın, Allah nazarlardan saklasın inş.

Coook sagolun kizlar hadi bakalimdarisi sizlere ben 30 uma kdr 3. Dogurmazsam iyidir dr. Ultroson cihazina kayitli adima 2 yazdikoptum gulmekten.2-3-4 gider bu dio olduuuuu dedim snra dikisim acilain hiiicbirsey olmaz merak etme dedi bilemedim.buarada muayene 175 di ya iskonta yap kizzz dedim artik kanka olmustuk ztn 150 ye bakildim.ama ikili test cok mu pahaliydi yaaa120 de oydu:/

Martimmmmmm senn susss birsey yazma gozlerim doluyor senin yazilarinla:))))
Cmm harbiden dimi:) kac ay oldu paylastigin? Hemen gerceklesmis oldu:)
Yaaaaa minciriik istiyorsan bebisko gelsin 1 yasina yada 1,5 yap.acayip mutluyum Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin vlla.buarada bir kizdaha isterdim Ada icin:))))

mujjcum canim,
tebrik ediyorum.... hadi hayirlisiyla gelsin pasa bakalim .... Cok sevindim canim senin adina... coookkk öpüyorum sizi....

merhaba kizlar,

Nasilsiniz iyimisiniz, umarim hepiniz iyisinizdir, bebislerde dahil...

ya size bisey sorucam, bebislere yemek yedirirken, altlarini degistirirken ne gibi problemler yasiyorsunuz ve istahlari nasil su an??? Yoksa tek benmiyim su siralar sorun yasayan???

Cevaplarinizi bekliyorum.... öpüyorum sizi!!!

gecmiş olsun dileklerınız için tesekkur ederım kızlar.
bu arada doğumgunu telaşı sardı bizi şimdiden.1 ayımız var ama disarda olacagı ıcın yer arastıyruz buyuk bı heyecanla

canım face e gördum fırsat olmadı bı turlu gecmıs dogum gunu kutlu olsun nıce senelere ailenle beraber

mujj hayırlı olsun cnm.saglıcakla al kucagına ıns oglusunu
elem tel mesajlarına baksan dıorum yada ses versen dıorummm kızıorum amaaa:///

canım tebrikler inan çok sevindim ve imrendim sana.. bende diyorum bir kızzım bir oğlum olsa ama allahtan bakalım vakti geline ne gelicek görüez...

canım bende alt değştirken sorun olmuyor nasıl bir sorun senin bahsettiğin ama yemekte nadirende olsa oluyor istemediği zaman diliyle atıyor. sabah kahvaltımızda süt, yumurta peynir pekmez yiyoruz öğlen yoğurt yada çorba akşam proteın grubu varsa yoksa da haftada 3 e tutturmaya çalışıyorum kıyma yada balık tavuğa güvenemiyorum valla..yatmadan süt... bu şekilde ..

bende bişey soruam yaaa benim kız petekleri mama sandalyesinin ayaklarını yalıyor gidip gidip acaba demir eksikliğimi var..ay birde hoşuna gidiyorkiii.. surubunu çok içmedi çıkarmaya başladı kestil şimdi gene başladım . ama 500 cc aptamil içtiğinden dr verebilirsen ver bir çaya kaşığı yeter demişti protein yedirmeyi ihmal etme diye..

elemsu sen nasılsın beni tanıdınmı aaba???? znrcnk.. kızın hasta olmuş geçmiş olsun çokk umarım birdaha yakalamaz annesi.. nasılsın nasıl gidiyor hayat doğum günü için nasıl mekan bakıyorsun merak ettim...dışarda yapmayı hiç düşünmemeiştim en azından ilk yasını farklı ve güzel bir hatıra olur aslında...

canım face e gördum fırsat olmadı bı turlu gecmıs dogum gunu kutlu olsun nıce senelere ailenle beraber

Teşekkür ederim canım
Demek Armin'imize dışarda kutlama yapacaksınız, süper valla.

Selam canım. Biz çok iyiyiz çok şükür. Uykularımız iyi-kötü düzene girdi. İştah sıkıntımız da yok maşallahı var Sare'min, yediği miktarlar da çeşitler de yüzümü güldürüyor.
Mikail rahatsızdı en son, ondan mı iştahsız?
Alt değiştirirken de kaçıveriyor değil mi? Sare de sıkılıyor altını alırken ama ben baskın çıkınca çaresiz bekliyor yavrum.

Kızlar ben de bir soru soracaktım,
Tavuk veriyor musunuz bebişlere, köy tavuğu alalım diye diye geçti zaman. Sare hiç tavuk yemedi bugüne kadar.

elfznr sen de mi vermiyorsun tavuk canım? Bu arada Sare de yalıyor öyle her yeri ama şımarıklığından bizimki. Demir damlasını 3 aydır vermiyordum, geçen kontrolde dr arada bir ver yine dedi.

Ve tavuk;
Böyle devam mı edelim, marketten alıp vermek ne kadar doğru olur, ya da beslenmesi açısından çok önemli diyip artık köy tavuğu muhakkak bulmalı mı? Ne diyorsunuz kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…