ahahahaaa bu tam benlik suan 24 saat olmadı diyetteyim midemin sesini duymamak için attım buraya kendimi:)))
Ayol acım ac güya gecen hafta metabolizzmamı ölçmek için hazırlık yaptık ama kendimi dinlemekten alamıyom kendimi... Nasıl atlatıcam bu günleri bende senin gibi 60 lara inmek istiyom..
Hyrm hadi sende gel birbirimize destek olalım toplu seansla zayıflayalım:)))
o değilde şu hiç bişe yapmadan eski kilolarına dönenlere uyus oluyom uyussss...
hu huuuu
ben geldiiiimmm
biliyroum ihmal ettim sizleri ama kuzum hastaydı.4 gun 39.5 derece atesle ugrastık.kızm mahvoldu yaa hiçbiéy yemdı meme emmedi mama yok iyice çöp gibi kaldı.dr a gıttık gribal enfeksıyon baslangıcı olabılır dedı ama nıhayte dun ustten 2 dişimiz patladı.
bızım yaramz bu seferde kusmaya başaldı yemek yememek için kusturuyo kendını eşek sıpası
bıraz gecmıse bakınayım ben bu arada neler var neler yok
mujj bence erkek
Cook sagol tatlim, darisi sana demek istiyorum amaistemiosunkiiiiii. Biii kere dha dusunsennnn suan varya icim kipir kipir coook heyecanliyim kii en basta sevinmedigimi de biliosu bnm de baskima uff yeter dicen sen de bna hi:)
Zuhahhaaaa:))) catla hyrm aman duu saka catlama:)))
Buaraada kizlar uzulmeyin sizin yerinize ben yiyorum. Suan annemdeyiz uzaniom basim catlio size yazayim die girdim nete.
Veeeeeee soyluyorummm Eymenle Egeye mikaile arkidiiiiiis gelioooooo oglusum:))
Sağol canım, ben de arkadaş çocukları ile bir araya getirmeye başladım. O gibi oyun grupları genelde merkezi semtlerde bîzi baya uzağız, arabada durmadığı için max. 30 dk mesafeye gidebiliyoruzcanım mbacak boyunu bilmiyorum normaldir mutlaka ama sosyallik konusunda anne bebek grupları var istanbulda mutlaka vardır,ben burda neşeerberkte oldunu duydum aradım fakat çoğunluk olunca açılıyormuş arayacaklar beni,haftada bir iki gün çaılışanl annelere cumartesi falan 1 saat gidip bebebğinle grupça eğleniyosunuz,araştır bakalım
Canım, allah yardımcın olsun. uykusuzluk zor. çok şükür benim oğluş son zamanlarda akşam en geç 21:30da uyuyor sabah 6:30 da kalkıyor bende zaten 7de işe gidiyorum. inşallah böyle devam eder. ama sabah uykusu uzasa daha iyi olur en azından hafta sonları
eymende topluluk içinde sus pus halinde. diyorum bu çocuğa ne oldu böyle. dışarı çıkınca çok sakin oluyor. hep etrafı gözleme modunda. yabancılara karşı çok tepkili. sevdirmiyor kendini. aile üyelerini tanıyor başkalarını görünce ağlıyor. ama belli bize çekmiş. biz anne ve baba minyom tipliyiz. bende pantalondna anlıyorum 9-12ay pantalonlar çok uzun geliyorkafana takma canım bence bu durumu...
❤❤❤❤Üst 18-24 nerdeyse bacak 9-12) gülsem mi ağlasam mı bilemedim :/ dedesi öyle bak, belki ona çekmiştir. Uykunuza hayran kaldım sabaha kadar uyusun 5 te kalkmaya razıyım yani. Öpüyorum eymenimi ❤❤❤❤❤❤❤
mujjj eşinin doğum günü kutlu olsun. balık burcu romantik bir kocişin var sanırım. ben eşime çiçek alsam kendin için mi aldın derdi herhalde
Kader arkadaşım benimbanada yolla o şarkıyı bana da oof of deliksiz uyku istiyorum çok özlüyorum ama benim bünyede alışmış çocuk 1saat uyuyunca Allah Allah diye kalkıp bi bakıyorum:)) bu seferde kendim uyanıyorum yani. neyse herhalde memeden kesilene kadar devam eder. bacak boyu meselesinde genetiktir muhtemelen.benim kuzenin eşinin bacak boyu gövdeye göre kısa oğluda öyle geçen sene oğlan 1,5 yaşındayken 2yaş takımı aldım üstü tam oldu altının yarısını kesse ancak olurdu. takımın üstü eskidi bu sene gördüm oğlan 2,5 yaşında takımın pantolonunu yeni giyebilmişti. bizdede gülce babaya benziyorya boyu normal 75cm ama bacakları uzunki 9-12 çok kısa oluyor 12-18 tam oluyo hatta 18-24 alıyorum. ama maalesef boynuda babaya benziyor hiiç yok nerdeysebabasının boynu ancak gömlek yakası sığacak kadar:)) sağlıklı olsunlarda...
sosyallik konusunda biraz bebeğin yapısından oluyo galiba.benimki genelde kalabalık ortamda çünkü bakıcısının kızı var gülceyle hergün hemen hemen anaokuluna onu almaya gidiyorlar sonra kızın arkadaşları geliyor bakıcısının misafirleri geliyor, bakıcı gülcem sıkılınca onu bebekli komşulara gezmeye götürüyor bu kadar insan içinde olmasına rağmen ben veya bakıcısı yanındaysa odadaysa oynar ama ayağa kalkınca bile gideceğiz diye ağlar ki aman başkası mı dokunacak eyvah eyvah...öğrendiğini bizim yanımızda yapar ama mahcup aynen seninki gibi başkasının yanında donuyo.malum bizimkilerin tam oyunlara başlama zamanı kışa geldi ister istemez yazki kadar gezemiyoruz bence havalar ısınıp dışarı açıldıkça çözülür sorun.
ben bunu daha önce görmemiştim çok ilgimi çekti.sağol paylaştığın için evet şimdi sizde hangisi çıkıyor?
benim içime erkek gibi doğuyor....eee hadi söyleee..
Sağol tatlım dede den şüpheleniyorum ben decanım bebeklerin 7 aydan sonra yabanıları ayırt etme durumu ortaya çıkıyormuş normal bence hiç sorun etme zamanla alışkanlıkları değişecektir. Bazen benim kzımda yapıyor onu hadi kızım öpüük at diyorum öyle kalakalıyor utandırıyor annesini..
Biz geçen hafta nişana gittik elifi kucağımda 10 dakika gördüm tüm salonu gezdi sırayla hiiiççç umurunda değil kim almış kim tutmuş e bu durumda dezavantaj yani kşimseyi kıramıyorsun ordan oraya gidiyor mucuklar sarılmalarrrr... Ağlasa dicem istemiyor diye. Yab ancılaması yok bizimkinin belkide kalabalıkta büyümesindendir. Dede babaanne kuzenlar halası göre göre alıştı sanırım..
Bacak boyuna gelince anım bence suan buna karar vermek için erken gibi daha dur büyüorlar ama siin fiziksel yapınıza benzicektir illaki eğer sizdede öyleyse sorun etme derim....
Sağol Hatice cim, dediğin gibi belki. Geçmiş olsun mikaîle . Bizimki de az yîyor bugünler de . Israr etmiyorum geçmesini bekliyorum . Öptüm sizikizlar hepinize merhaba,
foruma yine ancak bu saatte girebildim...ama kimsecikler yok haliyle... umarim hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir.. biz iyi olmaya calisiyoruz... oglum hic durmuyor, sürekli tutunup kalkma telasinda... yemek yemiyoruz, devam sütü icmiyoruz, kilo veriyoruz. Ama sükür meyveli irmikli seyleri yedirebiliyorum iyi kötü...
Onun disinda bende kilo vermisim sanirim biraz, su an 55-56 arasi geziyorum...Bu aralar annem geliyor hergün, cünkü ogluma bronsitten dolayi gaz SIKIYORUZ... tek basima sIKMAK zor oluyor..
Iste bizde durumlar böyle... hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum... Allaha emanet olun... öpüldünüz!!!!!
canim merhaba,
ayina göre kilosu ve boyu normalse dert etme olurmu.. bizde minyon tipliyiz, benim oglusumda o kadar uzun bir cocuk degil... büyüsünler bakalim, onun disinda hersey yolunda umarim... Yogurt yememe konusunda üsteleme, istedigi zaman yer...
alemsin kiz, kilolarda gider yavas yavas.. bende hic diyet yapamayanlardanim. Ama zaten su an MIkail sagolsun bana dogru dürüst bisey yedirmiyor. Sanirim kilolarim gider böylelikle..
Mujjcum canim,
bu sefer erkek olacak bence... icime öyle doguyor... ayrica senin sevincinden de anlayabiliyorum bunu
Saglikla gelsin minnissssss
hadi diyetin hayirli olsun canim...
elemsu merhaba canim,
seni gayet iyi anlayabilenlerdenim, mikail de kac haftadir ates, öksürük, kusma, huysuzluk falan onunla ugrasiyor. Bizimde önce gripal enfeksiyondu, onu tam atlatamadan dislerin devami cikmaya basladi. Öksürügü halen devam edince hiriltida vardi bronsit olmus hafif, simdi gaz sIKIYORUZ, sükür hirilti kayboldu... zaten haftaya da kontrolümüz ve asimiz var..
Yemek yerken en son kasiga geldik mi hadiiii hepsini kusuyordu oglum... Su anda hic bir yemek yediremiyorum, mama da icmiyor uyanikken, iyi kötü uykuluyken iciyordu ama simdi onuda icmiyor.. SAdece meyveli irmikli seyler yedirebiliyorum.. inan ona bile seviniyorum... Kilosu düstü benim minigiminde...
Canim insallah atlatirsiniz sizde bir an önce... öpüyorum canim...
Buaraada kizlar uzulmeyin sizin yerinize ben yiyorum. Suan annemdeyiz uzaniom basim catlio size yazayim die girdim nete.
canım face e gördum fırsat olmadı bı turlu gecmıs dogum gunu kutlu olsun nıce senelere ailenle beraber
merhaba kizlar,
Nasilsiniz iyimisiniz, umarim hepiniz iyisinizdir, bebislerde dahil...
ya size bisey sorucam, bebislere yemek yedirirken, altlarini degistirirken ne gibi problemler yasiyorsunuz ve istahlari nasil su an??? Yoksa tek benmiyim su siralar sorun yasayan???
Cevaplarinizi bekliyorum.... öpüyorum sizi!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?