canım bende alt değştirken sorun olmuyor nasıl bir sorun senin bahsettiğin ama yemekte nadirende olsa oluyor istemediği zaman diliyle atıyor. sabah kahvaltımızda süt, yumurta peynir pekmez yiyoruz öğlen yoğurt yada çorba akşam proteın grubu varsa yoksa da haftada 3 e tutturmaya çalışıyorum kıyma yada balık tavuğa güvenemiyorum valla..yatmadan süt... bu şekilde ..
bende bişey soruam yaaa benim kız petekleri mama sandalyesinin ayaklarını yalıyor gidip gidip acaba demir eksikliğimi var..ay birde hoşuna gidiyorkiii.. surubunu çok içmedi çıkarmaya başladı kestil şimdi gene başladım . ama 500 cc aptamil içtiğinden dr verebilirsen ver bir çaya kaşığı yeter demişti protein yedirmeyi ihmal etme diye..
elemsu sen nasılsın beni tanıdınmı aaba???? znrcnk.. kızın hasta olmuş geçmiş olsun çokk umarım birdaha yakalamaz annesi.. nasılsın nasıl gidiyor hayat doğum günü için nasıl mekan bakıyorsun merak ettim...dışarda yapmayı hiç düşünmemeiştim en azından ilk yasını farklı ve güzel bir hatıra olur aslında...
aloooooooo tlf da msj felan yok kuzum :44:mujj hayırlı olsun cnm.saglıcakla al kucagına ıns oglusunu
elem tel mesajlarına baksan dıorum yada ses versen dıorummm kızıorum amaaa:///
mujj isim adaylarınızı söyle bakalım oğluşa:))
anaammmm kız nickin değişmiş tanımadım ya bne seniii.nasılsın canım hosgeldın.kuzun nasıl?sorma armin korkuttu bizi ama dişmiş derdi 2 sı kocamaaaan 4 tane dişimiz oldu.
burda bu oyunevi var oraya baktık once ama menusu pek hosumuza gıtmedı soyle nezıh cafe-restaront tarzı bı yere bakıyoruz.ilk doğumgunu oldugu için özel olsun istiyorum biraz,zaten bundan sonrakı yıllarda aklı erene kadar evde kutlanacak.bakalım daha fikir aşamasındayız.
hyrm ben yediremiyorum valla hele 15 günde piliç yaptıkları haberlerinden sonra hepten kestim bir ara doktor sizle yesin dediği için tavuk suyu çorba falan yapmıştım ama zaten suana kırmızı et onlar için daha gerekli. onuda kasabıma pazara inince tembihliyorum gelip alıccam diye oda tanıyor aten bebeğin yediğinide biliyor kuzu kıyma yaptırıyorum alıyprum .top top buzluğa koyu genelde corbasına ekliyorum henüz tek vermedim. ama balık yiyoruz her pazar yapmaya çalışıyorum onuda gölden avlıyorlar eşimin memelketindeki eniştesi alablık yada somon tarzı bişeyler tatlı su balığı şimdilik getiriyorlar bitince naparız bilmem göldeki paluklarrr:)))))
yumurtasınıda adapazarından kendi bahçesinden sebze getirine bir teyze var yıllardır semt pazarına ondan alıyorum. kendi tavukları zaten minik oluyorlar birde rengi kokusu falan farkediliyor. pişince kabuğu zor soyuluyorsa güzel taze yumurtaymış yani bütün değilde kıtık kırık parça halinde. çokda sıkışırsam migrostan flooty kafessiz tavuk yumurta organik alıyorum pekmezde memlketten şimdilik böyle gidiyoruz bakalım. bal kabağı çok faydalı deyince dr vaktinde alıp buluğa minik minik dilip koymustum corbalarına onu ekliyorum kabak yerine bakalım gene koysam iyi olucak az kalmış.
Tatlım Ege de tavuğun tadını bilmiyorgüvenmiyorum. Onun yerine et yediriyorum haftada üç kez en az. Bakliyat az oluyor. Gazdan güvenemiyorum hala. Yumurta her gün veriyorum. Umarım yeterlidir. Kan sayımı yapılmadı ama kan ilacını da aklıma geldikçe veriyorum. Bizde de durum bu
Ehueheuehu:)) bnmki azcik kuccuk olcak amma:)) tmmdir simdi bagirip soyluyorum:) oglummmmmmm duyuyormusun beniii huuuuu:))
ben doktorumuzun önerisiyle atatürk orman çiftliği var burda onun et balık kurumu tavukları var onu veriyorum 2 saatte pişiyor ama mis gibi kokuyor deniz çok seviyor suyunu da çorbalarına katıyorum
küçük olacaksa efe ege tarzı bişey o zaman bize de söyle ama annesi..neyse süpriz yapacaksın anladımm :))
küçük olacaksa efe ege tarzı bişey o zaman bize de söyle ama annesi..neyse süpriz yapacaksın anladımm :))
Kizzz olcem gulmekten isim adaylarini soyle dionce ben de kiz icin isimlerden aday secicem sandim anlamadimki hahahaha:))))
canım bende alt değştirken sorun olmuyor nasıl bir sorun senin bahsettiğin ama yemekte nadirende olsa oluyor istemediği zaman diliyle atıyor. sabah kahvaltımızda süt, yumurta peynir pekmez yiyoruz öğlen yoğurt yada çorba akşam proteın grubu varsa yoksa da haftada 3 e tutturmaya çalışıyorum kıyma yada balık tavuğa güvenemiyorum valla..yatmadan süt... bu şekilde ..
bende bişey soruam yaaa benim kız petekleri mama sandalyesinin ayaklarını yalıyor gidip gidip acaba demir eksikliğimi var..ay birde hoşuna gidiyorkiii.. surubunu çok içmedi çıkarmaya başladı kestil şimdi gene başladım . ama 500 cc aptamil içtiğinden dr verebilirsen ver bir çaya kaşığı yeter demişti protein yedirmeyi ihmal etme diye..
Selam canım. Biz çok iyiyiz çok şükür. Uykularımız iyi-kötü düzene girdi. İştah sıkıntımız da yok maşallahı var Sare'min, yediği miktarlar da çeşitler de yüzümü güldürüyor.
Mikail rahatsızdı en son, ondan mı iştahsız?
Alt değiştirirken de kaçıveriyor değil mi? Sare de sıkılıyor altını alırken ama ben baskın çıkınca çaresiz bekliyor yavrum.
Kızlar ben de bir soru soracaktım,
Tavuk veriyor musunuz bebişlere, köy tavuğu alalım diye diye geçti zaman. Sare hiç tavuk yemedi bugüne kadar.
Bebeğini bekleyen her anne düzenli beslenmeli, uyumalı ve sakin bir yaşam sürmeye gayret etmeli. Bir de bebişine Kur' an okumalı bence.
Yanlış anladığını tahmin ettmiştim de bu kadar yanlış anlayacağını tahmin etmemiştim. Seni kaynana adayı seniiii :))
Hangi ismi söylemiştin peki küçük oğluşuna? :)))
herkese sicacikkkk bir merhaba,
tezyelerim ve kardeslerim "bugün ben 11 aylik oldum!!"" diyor oglusum....
Nasilsiniz iyimisiniz, minik afacanlarimiz nasil??? Biz hamd olsun gecen haftalara göre iyiyiz, yarin 11 aylik kontrolümüz ve karma asimiz var.. insallah bu sefer ates yapmazda kolay atlatir oglusum.... Bronsiti de tamamen gecmistir diye ümid ediyorum....
Yemek yerken ki yasadigim sorun su: bir iki kasik aliyor ondan sonra kaciyor, yüzünü ceviriyor.. ama biri onu oyalarsa tabagindakini bitiriyor.. sizlerde ayni böyle sorun yasiyormusunuz diyordum...
DAha dogrusu sizler yemek yedirirken ne yapiyorsunuz, varmi yaptiginiz birsey... yoksa sizin findiklar rahat rahat oturuyormu???
Kizlar, azi disler cikarken inanin cok zorlaniyor bebisler ya, söylemeden gecemeyecegim burada.. biz tecrübe ettikte, diste tamamen cikmadi daha...
Insallah sizlerin ki kolay atlatir... öpüyorum...
Ya bizim forum niye artik dolmuyor eskisi gibi, biliyorum bende SIK gelemiyorum ama...
--------------------------------------------------
Mujjcum,
nasil gidiyor hamilelik?? Oglus seni üzmüyor insallah??
merhaba kizlar,
hani patik örmeye merak saldim diyordum ya - iste sizlerle resimlerini paylasiyorum. Biraz kullanilmis oldular ama idare edin artik
Eki Görüntüle 642807 Eki Görüntüle 642808
ayaklarimi görmezden gelin lütfen
su an "atesli patik" isimli patigi örüyorum.. bir teki bitti, diger tekindeyimoda bugün yarin biter... insallah onuda eklerim... bakin resmide burda.. benim yaptigim mavi siyah renk
Eki Görüntüle 642809
öpüldünüz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?