canım öncelikle geçmiş olsun umarım iyileşir biranönce mikail paşa,patiklerin de çok güzel,eline sağlık,ismini merak etmeden geçemedim ateşli falan:)))
yeme konusunda sakın ama sakın zorlama yemiyorsa bırak en fazla devam sütü ver yada emzir,çünkü azı dişler gerçekten çok zor çıkıyor biz bu aralar doğrudürüst bişey yemez olduk azılardan dolayı..bu dönemde bilinçaltına yeme konusunda kötü birşey gönderirsek birdaha yemek yediğini görmek hayal olur..nerden mi biliyorum..kuzenimin oğlu 4 yaşında kinder süt dilimi ve süt içmke dışında boğazından bişey geçmiyormuş nedenini sordum dün itiraf ettii.diş döneminde çok zorladım yedirmeye annelik içgüdüsüyle aç kaldı diye düşündüm dedi ve sonuç bu..
11 aylık oğluşuna öpücükler
Canım Sare'de kaçıyor yedirirken, gerçi daha çok uslu uslu oturup açıyor ağzını. Kaçtığı zamanlarda ana-kız kavga eder pozisyona geliyoruz, ben yine vermeye uğraştıkça homurdanıyor hatta çığlık atıyor. Sen gibi oyunlar yapıyorum. Hiç durmazsa sevdiği vidyoları açıyorum bilgisayardan. Ama çok zorlamaya gelmiyor hanımefendi zorla yedirince kesin kusturuyor kendini.
İyice büyüdüler artık enerjileri hat safhada olunca yerinde duramıyor bıdıklar
Kontrolünüzü, aşınızı da rahatça atlatın inş.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş, güle güle kullan. Ben düz atkıdan başka hiç denemedim böyle şeyler yapmayı ama yapamam herhalde ya kesin biri başka öteki başka olur :)
Şimdiki ördüğünün ismi de çok hoşmuş :))
Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim demişmiydim bak yine ilk heyecanlar senden geldi. abla kardeş güzel güzel büyürler inşallah. ne güzel hem kış hamileliği yaşadın hemde yaz yaşayacaksın. eee bol bol pembeleri aldın şimdi sıra mavilerde... rabbim bizede nasip etsin inşallah
bu arada geçende adetim gecikti eşim hergün soruyo oldu mu oldu mu? aklım işte kurnazlık düştü gülcenin testini saklıyordum çıkardım lavaboya koydum.eşim gelirken ok almış dedim artık gerek kalmadı, ha adet oldun olsun sonra gerekmeyecek mi dedi tabi tabi 9ay sonra gerekir lavaboya bi git dedim. bi geldi kırmızııı ne yapacağını ne diyeceğini şaşırdı sevinse sevinemiyo üzülse üzülemiyor. neyse dedim kalbine inmesin tadını kaçırmadım şakanın.
Berenden teyzelerine ...
dişim hala çıkmamış olabilir ama ben artık yürüyorum taaaaammmıııııDDDD
aaaa maşallah kuzucuğa
Nasıl yürüyor canım, kaç adım atıyor? Sare yürüme konusunda pek tembel pek..
canım dun 3 4 adım attı bugun bır baktımkı bızım kız baya baya yuruyor:))
cok aktıf bır bebek masallah yawruma hıc yerınde durmuyordu artık yuruyor:) bır kanepeden dıgerıne gıdıyor ılk defa yurudugu ıcın cok heyecan yapıyor ara sıra pat dıye bırakıyor kendını:))
merhaba kizlar,
bunlar da atesli patiklerim
...
yine yazicam kizlar... simdilik bu kadar - hepinizzz öpüldünüz!!!
merhaba kızlar,
dün eve gittim kızım ateşliydi calpol verdim belki diştendir diye düştü hoop yine yükseldi yine verdim ama içim hiç rahat etmedi acile gittik. kulakları iltahaplanmış. fitil verdiler antibiyotik, dolven, pedidus, muskosil gibi gibi ve paranox fitik. biraz eledim açıkcası.bu nedir yaa dedim ilaçları görünce eczanede ilaç kaldı mı? ateşini düşürmek yine çok zor ilaç içiyor ilk 2saat düşüyor ikinci 2saat yine yükseliyor hoop 39. kızımında ne kadar yürüyesi var anlatamam canı acıyo anlaşılan elini tutuyorum çekiyo kızarak hüü hüü diye bi koltuktan bi koltuğa yürüyo düşünce bağıra bağıra ağlıyo ama çok azimli...mübarek yat dinlen şimdi mi heveslendin...
Eki Görüntüle 644376 kızlar bu ürünü yeni keşfettim ve çoooook memnunum ..oynar başlığı sayesinde heryere rahatca giryor ve çabucak siliyosun heryeri scotchbrite mikrofiber mop..hemde vileda gibi kovadaki pis suya tekrardan daldırıp silmiyosun
berencim hayırlı olsun ilk adımların annesi senin de gözün aydın..darısı deniz tembelinin başına:)
Geçmiş olsun canım ya o ne öyle bi dünya ilaç :/
Sare'nin de kulakları iltihaplanmıştı iki-üç hafta önce, KlamoxBID verdi dr, geçti çok şükür. Ateşi de 4kez kullandığında (2günde) geçer demişti, öyle de oldu.
Gülce'ninki de bir an önce geçer inş. Aman ateşini takip etmeyi bırakma. Benim en korktuğum şey çocuklarda ateş..
Kadifegül geçmiş olsun yaa yavrum benim dermanı kalmaz tabi... Allah hemenecik şifasını versin de ayaklansın annesi..
,
haticecan çok güzel olmuşlar valla eline sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?