Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Çok teşekkür ederim canım tavsiyen için dikkate alicam, zaten yemesi için zorlamıyorum, yoksa iyice inatlasiyo. Bende çareyi yemek aralarını uzatmakta buldum, 3-4 saatte bir yediriyordum ama şimdi 5 saate yaklaştırdım o zaman kendi kuş gibi acıyor ağzını. İnsallah dişleri çıkınca rahat eder.
Patiklerim için güzel yorulmada teşekkürler, ismi acayip demi patiklerin bende şaşırmıştım. Onlarıda bitirmek üzereyim. Sen ve bebis Nasılsiniz? Kendinize dikkat et canım.

Canım sende sagol güzel yorumun için. Desene sizdede durum aynı inşallah gececek dişler çıkınca. Yarın karma ası var inşallah çok etkilemez.
Bu arada ikinci patiklerimde bitmek üzere onlarıda paylasicam. Canım bende pek örgü bilmem, iste nette bulduğum kolay anlatimlarla deniyorum iste, Buda kafamı dağıtmama yardımcı oluyor.

merhaba bayanlar nasılsınız?
nasıl bir yoğunum nasıl yoğunum anlatamam.
kızım artık odasında sonunda odasını ayırdık ama tek bir ayrıntı bende onun odasına taşınmış gibi bişi oldum.kendi odamda yatırum onunkinde kalkıyorum e tabi bi bebek gecede 10defa kalkarsa git gel sefer etmekten bıkıp yatağına yatıyorum:))
geçmişi az çok okumaya çalıştım yazılanlara aklımda kaldığınca cevap vereyim.

kızımla yemek konusunda sorun yok ama bazen oyuna vuruyo ve zor oluyor. istiyor veriyorum ağzından çıkarıyo bi daha istiyor... bizimle yemek yemeyi çok seviyor. geçende önce ona yedirdim ben yerken rahat dursun bende rahat yiyeyim diye ama elimde tabağı gördü dikeldi başıma ağzını açıyor neyse onada verdim arada ama tabaktaki bitene kadar gitmedi. sonra eşim geldi maç vardı salona taşıdım tepsiyle tepsiyi gördü mama mama düştü peşime tavuk gibi tünedi babasının kucağına birlikte yediler diyorum tok yedirme ama bizimki uzatıyo elini istediği mamaya hıhıhı... gelde verme:) böyle komik anlarımız oluyor işte.
tavuk konusuna gelince köy tavuğu bulsak ne ala ama bulamayncada bizim yediğimizden yediriyorum yine. benimki kemik hastası etini çok soymadan veriyorum bi kemik resmen jiletle sıyrılmış gibi yapıyo:)

Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim demişmiydim bak yine ilk heyecanlar senden geldi. abla kardeş güzel güzel büyürler inşallah. ne güzel hem kış hamileliği yaşadın hemde yaz yaşayacaksın. eee bol bol pembeleri aldın şimdi sıra mavilerde... rabbim bizede nasip etsin inşallah

bu arada geçende adetim gecikti eşim hergün soruyo oldu mu oldu mu? aklım işte kurnazlık düştü gülcenin testini saklıyordum çıkardım lavaboya koydum.eşim gelirken ok almış dedim artık gerek kalmadı, ha adet oldun olsun sonra gerekmeyecek mi dedi tabi tabi 9ay sonra gerekir lavaboya bi git dedim. bi geldi kırmızııı ne yapacağını ne diyeceğini şaşırdı sevinse sevinemiyo üzülse üzülemiyor. neyse dedim kalbine inmesin tadını kaçırmadım şakanın.

Huuuhuuu haticecan valllaaaaaa bravo sana patik de ordun bu yogunlukla .gule gule giy tatlim.ben de severim giymeyi ormeyi bilmm:)) gerci giymedim bu yil ama sizin orasi soguk tabi.cnm gecmis olsun.buaraad Adada bazen yemedigi oldu dis doneminde hic sikinti yapma ac olsa cingar cikariyorlar vallaaa .

Eee kim ne yazdi unuttum kizlar ya biz de iyiyiz oglusumla minik abla da iyi:))) anneanne de geldi dinlenme modundayim yine :))))

Sagol tatalim,amin darisi size ins. Valla sira mavilerde kravatlarda:))))))
Anammmmm cok guldum ne guzel kandirmissu. Hahahahaha koptum valla.aman saka gercege donmesin dikkat:))) insan aasiriyor ilk duyunca ama bnm kocamcocuk hasreti ceker gibi cok sevinmis gelip bana kan sonucumu bildirmisti o aglamami unutamam nasil uzulmustu bnm tepkime anlatamam:))

Berenden teyzelerine ...

dişim hala çıkmamış olabilir ama ben artık yürüyorum taaaaammmıııııDDDD

aaaa maşallah kuzucuğa

Nasıl yürüyor canım, kaç adım atıyor? Sare yürüme konusunda pek tembel pek..

canım dun 3 4 adım attı bugun bır baktımkı bızım kız baya baya yuruyor:))

cok aktıf bır bebek masallah yawruma hıc yerınde durmuyordu artık yuruyor:) bır kanepeden dıgerıne gıdıyor ılk defa yurudugu ıcın cok heyecan yapıyor ara sıra pat dıye bırakıyor kendını:))

Maşallah maşallah
Bi adım insanı bu kadar mutlu edebilir dimi

Bizimki de dikilip ellerini kaldırıp denge yaptı bugün ilk defa. Çok da hoşuna gitti. Devrilip devrilip dikildi yine.

merhaba kizlar,

bunlar da atesli patiklerim

yine yazicam kizlar... simdilik bu kadar - hepinizzz öpüldünüz!!!

Golgem kiiiii gozun aydin dissiz ayakli desene:)) aneeem buyuduler,kocaman oldular vlla.
Hatice
Aferin vlla seviosun orgu, hiiiic ilgi alanimda dgl valla.

Ada dadun su cicegi asisi oldu, ates yapmio ztn baktim etkilere . Simdi misafir gelck beklioz optm sizi

merhaba kızlar,
dün eve gittim kızım ateşliydi calpol verdim belki diştendir diye düştü hoop yine yükseldi yine verdim ama içim hiç rahat etmedi acile gittik. kulakları iltahaplanmış. fitil verdiler antibiyotik, dolven, pedidus, muskosil gibi gibi ve paranox fitik. biraz eledim açıkcası.bu nedir yaa dedim ilaçları görünce eczanede ilaç kaldı mı? ateşini düşürmek yine çok zor ilaç içiyor ilk 2saat düşüyor ikinci 2saat yine yükseliyor hoop 39. kızımında ne kadar yürüyesi var anlatamam canı acıyo anlaşılan elini tutuyorum çekiyo kızarak hüü hüü diye bi koltuktan bi koltuğa yürüyo düşünce bağıra bağıra ağlıyo ama çok azimli...mübarek yat dinlen şimdi mi heveslendin...

Geçmiş olsun canım ya o ne öyle bi dünya ilaç :/
Sare'nin de kulakları iltihaplanmıştı iki-üç hafta önce, KlamoxBID verdi dr, geçti çok şükür. Ateşi de 4kez kullandığında (2günde) geçer demişti, öyle de oldu.
Gülce'ninki de bir an önce geçer inş. Aman ateşini takip etmeyi bırakma. Benim en korktuğum şey çocuklarda ateş..

berencim hayırlı olsun ilk adımların annesi senin de gözün aydın..darısı deniz tembelinin başına:)

kızlar bu ürünü yeni keşfettim ve çoooook memnunum ..oynar başlığı sayesinde heryere rahatca giryor ve çabucak siliyosun heryeri scotchbrite mikrofiber mop..hemde vileda gibi kovadaki pis suya tekrardan daldırıp silmiyosun

bende kullanıyorum bunden çok kullanışlı gerçekten kuruykende ok gzzüel toz saç topluyor yerden ama bendeki pareks anım ondan almıstım ilk şimdi onun başını alıyorum yıkayıp ta kullanıyorum ben ıslak olarakta öylede güzel temizliyo:)))

Kadifegül geçmiş olsun yaa yavrum benim dermanı kalmaz tabi... Allah hemenecik şifasını versin de ayaklansın annesi..
,

haticecan çok güzel olmuşlar valla eline sağlık..

Kadifegül geçmiş olsun yaa yavrum benim dermanı kalmaz tabi... Allah hemenecik şifasını versin de ayaklansın annesi..
,

haticecan çok güzel olmuşlar valla eline sağlık..

sağolun kızlar
ateşimiz hala yüksek dün eve gittiğimdede yüksekti hemen soydum.birde kulaktan ateş ölçer aldım kız inat kolunun altına koydurmuyo dereceyi. gece 12de bi çıktı ateşi yine soyup yüzünü ensesini falan ısladım sonra baktım olmuyo fitilde attım uyudu. gece 6da yine yükseldi ilaç saati gelmişti verince birazda yine üstünü başını açtım başına bezde koydurmuyo bende bezde elimi soğutup soğutur başına koydum ay ne zor bu bebeklerin ateşlenmesi yyaaa... zaten ağzına hiç bişi sürmüyo ben paso su rzene içiyorum tatlı yiyorum süt doyursun çok olsun diye. valla uykusuzluk yorgunluk falan değilde çocuğma üzüldüğüme mahfoldum.sabah bakıcısına verince inerken sarıldı boynuma bide öpüp duruyo anladı tabi. sonra verdim nasıl ağladı nasıl sanki bi yeri acıdı ooof of...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…