Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cnm cook gecmıs olsun. Su 4 gun eger baslamadıysan antıbıotık vermee, gecmezse versen? Ruzgar mı aldı ne oldu cocuga? Sen yokken ne yapıyorlar cnm ?

Cnm cook gecmıs olsun. Su 4 gun eger baslamadıysan antıbıotık vermee, gecmezse versen? Ruzgar mı aldı ne oldu cocuga? Sen yokken ne yapıyorlar cnm ?

sağol canım. aslında haftabaşından beri hafif bir ateşi vardı ben diş diye düşündüm çok yükselmedi diye ilaç falan vermedim. doktor bayağı kötü diyince başladım antibiyotiğe yoksa karşıyım şimdiye kadar sadece 1kez yine çok ateşlenmişti düşmeyince vermiştim, onun dışında verilsede kullanmamıştım.
rüzgar mı aldı bilemiyorum ki aslında bakıcısı hiç beresiz çıkarmaz hava durumuna göre kalın orta ince birini takar. hatta benim çıkardığımı görünce camdan seslenir hani onun beresi diye... ben yokken kızı var anaokulna giden onu almaya gidiyorlar birlikte 5dakkalık bir yol yakın.ama eğer hava kötüyse falan çok rüzgarlı yada yağmurluysa götürmüyormuş başka bi komşum var gülceden 6ay büyük kızı olan ona bırakıyor.

berencim hayırlı olsun ilk adımların annesi senin de gözün aydın..darısı deniz tembelinin başına:)

tskler kuzum:)) ıns denızde hemencık yuur o mutlulugu bıranonce tadasınız:))
bende sılsev ın mopu var bende cok memnunum duvar bıle sılınıyor..

kadıfegul oncelıkle cok g.olsun gulcenın saclar uzamıs:))

Çok geçmiş olsun gülce mizr kıyamam toparlar inşallah. Ateş zor gerçekten. Kırmızı çok yakışmış gerçekten maşallah 41 kere

Kocaman bir aferin sana kız maşallah . Siz diş çıkaradurun ben yürüyorum diyordum hıııı

gül geçmiş olsun gülce ye kıyamam
şeydacım senin yaramaz bıdıgını yerim ben akıllın Beren,Armin tembel cıktı bak

gül geçmiş olsun gülce ye kıyamam
şeydacım senin yaramaz bıdıgını yerim ben akıllın Beren,Armin tembel cıktı bak

yürür annesi daha erken:)) Beren erken yürüdü diyelim:)) ayy hiç durmuyor masallah okadar heveslıkı anlatamam 2 gun once kesfettı yurudugunu tutana ask olsun:) emeklıo sonra oturur pozısyonuna gecıo ellerını yere koyarak kalkıo yuruyor ılla bırseyden tutup kalkmasına gerek kalmıo :)) darısı armısıme:)

martim tskler teyzecim:))

bızde artık diş yerine yürüme hediği yapalım dıorum ahahahaha

Son düzenleme:

tekrar tekrar maşallah canım. Yürümeye başlayınca da 'ilk adım poğaçası' diğer adıyla 'tay tay poğaçası' yapılıyor. Onu da yapacaktım ben ama artık doğum günüyle bir olur bizimki.

Coook mutluyum aserdıgım caglayı yrn yıcemmm:) zuhahaa:))) tursu ıcındcagla secmek bıttı artık:)

Çok tatlıymış bunlar da.
Bu arada giymeden gösterseydin cüzdan ya da lif sanabilirdim :)

demi, giymeden patikten baska seylere benziyor .

sagol canim , simdide oglusuma corap örüyorum bot seklinde ama bu biraz zormus ya... teki daha bitmedi, bakalim nasil olacak.

canim cok gecmis olsun, insallah bir an önce atlatirsiniz ya... ama niye hemen antibiyotik veriyorlar ya.. bir sürü ilac vermis, burada inan daha benim Mikaile hic antibiyotik vermedi doktor, kulak iltihabi falan oldu, önce vücut kendisi savassin diyor ondan sonra...

Kadifegül geçmiş olsun yaa yavrum benim dermanı kalmaz tabi... Allah hemenecik şifasını versin de ayaklansın annesi..
,

haticecan çok güzel olmuşlar valla eline sağlık..

tesekkürler canim, biseyler yapmaya calisiyorum

tütütü masallah gercekten yakismis kirmiziiii

yürüme heyecanımızdan bırkac kare ve berenın dıger hallerı:))

Eklentiler

• $010320131270.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $010320131279.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $29012013985.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $220220131216.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 82
  • $220220131230.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $260220131256.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoğraf0312.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $010320131266.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 63
tekrar tekrar maşallah canım. Yürümeye başlayınca da 'ilk adım poğaçası' diğer adıyla 'tay tay poğaçası' yapılıyor. Onu da yapacaktım ben ama artık doğum günüyle bir olur bizimki.

hıc duymadım cnm daha once ılk defa duyuyorum bunu..bızım bu tarafın adetlerınde yok boyle seyler:)) yurudugu ıcın ne yapsam dıye arastırmalardayım:)

yürüme heyecanımızdan bırkac kare ve berenın dıger hallerı:))

hıc duymadım cnm daha once ılk defa duyuyorum bunu..bızım bu tarafın adetlerınde yok boyle seyler:)) yurudugu ıcın ne yapsam dıye arastırmalardayım:)

Hay maşallah yaa :) Kızımız da hem şık hem alımlı hem güzel
Ben de nette gördüm canım tay tay çöreği diye, diş buğdayını da burdan öğrenmiştim zaten. Yoksa ben de bildiğimden değil böyle görüp heveslendiğimden yani :)

ay kızlar çookkk mutluyum benim kızımda adım atmaya başladı. zaten tutunarak evi turluyordu ama 2 gündür kendi kendine 8 adıma çıktık bakalım devamıda gelir inşallah.. çokda mutlu oluyor yürürken hay hoy hoo ses çıkara çıkara yaşını ayakta karşılıyaz gibi...

ay allahım ya her gün bir şey öğrenmesinin gururu ve seviniyle yaşıyorum artık iyiki olmuş kuzular..

Maşallah kuzuya
Dediğin gibi artık her gün yeni bir şey yaparak hem şaşırtıyorlar bizleri hem mutlu ediyorlar :)

merhaba kızlar,
kızımın dün akşam nihayet ateşi 37nin altına düştü gece güzel bir uyku uyuduk.sabah kalktık ilk defa boğazımızdan birşeyler geçti hatta doyacak kadar yedi.
ama maalesef birden alnında kırmızılıklar çıktı ve 1saat içinde göbeğini sırtın sardı. doktora gittik viral birşeye benziyo diyip emin olmak için kan aldılar ama değişmiş anlayamadılar. ilaçları kestik biraz huzursuz galiba kaşınıyor.yarın yine doktor amcalardayız inşallah sebebini bulurlar...

Geçmiş olsun canım ilaçlar mı dokudu acaba.. Hadi inşallah güzel bi sonuçla dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…