Cnm cook gecmıs olsun. Su 4 gun eger baslamadıysan antıbıotık vermee, gecmezse versen? Ruzgar mı aldı ne oldu cocuga? Sen yokken ne yapıyorlar cnm ?
berencim hayırlı olsun ilk adımların annesi senin de gözün aydın..darısı deniz tembelinin başına:)
gül geçmiş olsun gülce ye kıyamam
şeydacım senin yaramaz bıdıgını yerim ben akıllın Beren,Armin tembel cıktı bak
yürür annesi daha erken:)) Beren erken yürüdü diyelim:)) ayy hiç durmuyor masallah okadar heveslıkı anlatamam 2 gun once kesfettı yurudugunu tutana ask olsun:) emeklıo sonra oturur pozısyonuna gecıo ellerını yere koyarak kalkıo yuruyor ılla bırseyden tutup kalkmasına gerek kalmıo :)) darısı armısıme:)
martim tskler teyzecim:))
bızde artık diş yerine yürüme hediği yapalım dıorum ahahahaha
Çok tatlıymış bunlar da.
Bu arada giymeden gösterseydin cüzdan ya da lif sanabilirdim :)
Golgem kiiiii gozun aydin dissiz ayakli desene:)) aneeem buyuduler,kocaman oldular vlla.
Hatice
Aferin vlla seviosun orgu, hiiiic ilgi alanimda dgl valla.
Ada dadun su cicegi asisi oldu, ates yapmio ztn baktim etkilere . Simdi misafir gelck beklioz optm sizi
merhaba kızlar,
dün eve gittim kızım ateşliydi calpol verdim belki diştendir diye düştü hoop yine yükseldi yine verdim ama içim hiç rahat etmedi acile gittik. kulakları iltahaplanmış. fitil verdiler antibiyotik, dolven, pedidus, muskosil gibi gibi ve paranox fitik. biraz eledim açıkcası.bu nedir yaa dedim ilaçları görünce eczanede ilaç kaldı mı? ateşini düşürmek yine çok zor ilaç içiyor ilk 2saat düşüyor ikinci 2saat yine yükseliyor hoop 39. kızımında ne kadar yürüyesi var anlatamam canı acıyo anlaşılan elini tutuyorum çekiyo kızarak hüü hüü diye bi koltuktan bi koltuğa yürüyo düşünce bağıra bağıra ağlıyo ama çok azimli...mübarek yat dinlen şimdi mi heveslendin...
Kadifegül geçmiş olsun yaa yavrum benim dermanı kalmaz tabi... Allah hemenecik şifasını versin de ayaklansın annesi..
,
haticecan çok güzel olmuşlar valla eline sağlık..
tekrar tekrar maşallah canım. Yürümeye başlayınca da 'ilk adım poğaçası' diğer adıyla 'tay tay poğaçası' yapılıyor. Onu da yapacaktım ben ama artık doğum günüyle bir olur bizimki.
yürüme heyecanımızdan bırkac kare ve berenın dıger hallerı:))
hıc duymadım cnm daha once ılk defa duyuyorum bunu..bızım bu tarafın adetlerınde yok boyle seyler:)) yurudugu ıcın ne yapsam dıye arastırmalardayım:)
ay kızlar çookkk mutluyum benim kızımda adım atmaya başladı. zaten tutunarak evi turluyordu ama 2 gündür kendi kendine 8 adıma çıktık bakalım devamıda gelir inşallah.. çokda mutlu oluyor yürürken hay hoy hoo ses çıkara çıkara yaşını ayakta karşılıyaz gibi...
ay allahım ya her gün bir şey öğrenmesinin gururu ve seviniyle yaşıyorum artık iyiki olmuş kuzular..
merhaba kızlar,
kızımın dün akşam nihayet ateşi 37nin altına düştü gece güzel bir uyku uyuduk.sabah kalktık ilk defa boğazımızdan birşeyler geçti hatta doyacak kadar yedi.
ama maalesef birden alnında kırmızılıklar çıktı ve 1saat içinde göbeğini sırtın sardı. doktora gittik viral birşeye benziyo diyip emin olmak için kan aldılar ama değişmiş anlayamadılar. ilaçları kestik biraz huzursuz galiba kaşınıyor.yarın yine doktor amcalardayız inşallah sebebini bulurlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?