yürüme heyecanımızdan bırkac kare ve berenın dıger hallerı:))
ay kızlar çookkk mutluyum benim kızımda adım atmaya başladı. zaten tutunarak evi turluyordu ama 2 gündür kendi kendine 8 adıma çıktık bakalım devamıda gelir inşallah.. çokda mutlu oluyor yürürken hay hoy hoo ses çıkara çıkara yaşını ayakta karşılıyaz gibi...
ay allahım ya her gün bir şey öğrenmesinin gururu ve seviniyle yaşıyorum artık iyiki olmuş kuzular..
merhaba kızlar,
kızımın dün akşam nihayet ateşi 37nin altına düştü gece güzel bir uyku uyuduk.sabah kalktık ilk defa boğazımızdan birşeyler geçti hatta doyacak kadar yedi.
ama maalesef birden alnında kırmızılıklar çıktı ve 1saat içinde göbeğini sırtın sardı. doktora gittik viral birşeye benziyo diyip emin olmak için kan aldılar ama değişmiş anlayamadılar. ilaçları kestik biraz huzursuz galiba kaşınıyor.yarın yine doktor amcalardayız inşallah sebebini bulurlar...
Herkese sımsicak bir merhaba bu pazar akşamından, su an annemlerdeyiz oglus uyuyo bende onu bekliyorum, yataktan düşer diye yere yatırıyorum. Diğer tarafta misafir var, bense abimlerdeyim. Fırsattan istifade girdim nete, hemen bizden haberleri vereyim. Çarşamba günü doktor kontrolumuz ve aşılarımız vardı, gittik şükür ciğerleri düzelmiş. Asilarimizi olduk, Allah'tan çok etkilemedi bu sefer, hafif ateslendi, ama çabuk gecti. Yemek yememiz normale döndü. Yemek istemezse zorlamiyorum.
Bizde yavaş yavaş ellerimizi salarak dikeliyoruz, inşallah yasını yürüyerek karşılar. Bu arada kızlar oglusuma Bot patik ördüm, bir teki bitti ikincisine başlamadım daha, onuda paylaşırım sizinle. İste hem kafa dağıtıyorum hem güzel seyler çıkıyor ortaya.
Neyse kızlar esim geldi telefonunu geri vereyim, hepiniziiii kocaman öpüyorum. Allah'a emanet olun.
Ay maşallah darısı oglusumun basına ve diğer bebislerimizin. Sanki kızlar bana daha çabuk yürüyorlarmis gibi geliyor sizce.
Sizede maşallah canım. Rabbim hepsini nazarlardan saklasın. Hergünümüze ayrı güzellik katıyorlar. İyiki varlar ve inşallah hayırlı evlat olurlar ve bizleri ileridede üzmezler.
Canım çok şükür düşmüş ateşi, çok zor oluyor ateş inip çıkıp dürtümü, insan sürekli tetikte oluyor. Canım belki o ilaçlar dokunmuştur. İnsallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz.
ıste bekledıgım annnnnnnnnnnnnnnnnnnn berenımın dısı cıktıııııııııııııı:)cok mutluyum a be dostlar:)))
İşte beklenen günHayırlı uğurlu sağlıklı olsun :124:
Diş buğdayı yapacak mısın annesi?
cok sagol cnm bnm.hemde ıkı tane bırden cıkıyor gece hıc uyumadı sureklı agladı atesı cok cıktı yawrumun
dıs bugdayı dusunuyorum yapmayı cnm bakalım..annemlerde dogum gununde her ıkısını bırde yaparız dıyo ama kararsız kaldım:)
ay aynen kuzum yaaa:)) cok az kald.. ıkısını bırden yapmak daha mantıklı ama bakalım..bırde beren yurumeyede basladı yaa ayy sureklı mız mız aglaya aglaya geazıo evde kuzumDiş çıkarmanın zorluklarını yaşamaya da hoşgeldiniz malesefSare'de ateş hiç olmadı diş çıkarırken Allah'tan ama huysuzluğu bile yetiyor mahfolmaya.
1.5 ay var doğum gününe dimi? Tam kararsız kalınacak gibi yani :)
Ben daha 11+3 günlük bir anne adayıyım.İlk bebeğim olacak Allah izin verirse.Biraz fazla detaycı ve pimpirikli bir karakter olduğumdan şimdiden aklıma gelen herşeyi araştırmaya başladım.Eşyaları,bakımı,doğum vs vs.:26:
Okuduğum kadarıyla çoğunuz bebeklerinizi büyütüyorsunuz.Allah uzun ömür versin yavularınıza.Deneyimli annelerin fikirlerine ihtiyaç duyuyorum.O yüzden beni de aranıza alır mısınız?:26:
Ben daha 11+3 günlük bir anne adayıyım.İlk bebeğim olacak Allah izin verirse.Biraz fazla detaycı ve pimpirikli bir karakter olduğumdan şimdiden aklıma gelen herşeyi araştırmaya başladım.Eşyaları,bakımı,doğum vs vs.:26:
Okuduğum kadarıyla çoğunuz bebeklerinizi büyütüyorsunuz.Allah uzun ömür versin yavularınıza.Deneyimli annelerin fikirlerine ihtiyaç duyuyorum.O yüzden beni de aranıza alır mısınız?:26:
ay aynen kuzum yaaa:)) cok az kald.. ıkısını bırden yapmak daha mantıklı ama bakalım..bırde beren yurumeyede basladı yaa ayy sureklı mız mız aglaya aglaya geazıo evde kuzumıns hemencık atlatırız
hayırlı olsun saglıcakla al ıns bebegını kucagına cnm..tabıkı alırız aramıza h.geldın:)
Mızmızlığı geçiverince tadından yenmez artık minik incilerini göstere göstere yürür evin içinde
Siz en iyisi hem adım hem diş hem yaş hepsini birden kutlayın kocaman bi kutlama olur :))
:) Epey ilerlemişsiniz hepiniz.Ben daha doğum çantası,oda dizaynı,eşyaları,doğum süslemeleri,doğum konularına bile uzağım.Daha cinsiyetimizi bile bilmiyorum benMerhaba.
Öncelikle sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah. Evet biz hepimiz doğumları yaptık, şimdi yaş günü planları yapıyoruz :)
Sen de hoşgeldin. Elimizden geldiğinde yardımcı oluruz tabi.
Burda ikinci kez hamile olan arkadaşımız da var, Mujj, 15.haftasında o da. Eminim o daha çok yardımcı olur sana
ay aynen kuzum yaaa:)) cok az kald.. ıkısını bırden yapmak daha mantıklı ama bakalım..bırde beren yurumeyede basladı yaa ayy sureklı mız mız aglaya aglaya geazıo evde kuzumıns hemencık atlatırız
hayırlı olsun saglıcakla al ıns bebegını kucagına cnm..tabıkı alırız aramıza h.geldın:)
evet cnm aslında mantıklı olan bu:))
o kadar uykusuzumkı basım catlıyorberen suan uyuyor uyuyorken bende yatayım dedım ama cıxx uyuyamadım aklım berende atesı varya bırsey olur dıye korkumdan uyuyamıyorum ah su dısler durdu durdu bırde vurdu valla:)
sarem nasıl annesı dıslerınız kocaman gorunuodur artık sızın:)
:) Epey ilerlemişsiniz hepiniz.Ben daha doğum çantası,oda dizaynı,eşyaları,doğum süslemeleri,doğum konularına bile uzağım.Daha cinsiyetimizi bile bilmiyorum ben
Teşekkür ederim.Size de acil şifalar dişlerinize inşallah
Ohoo o konulara ben 7 aylıkken başlamıştım :) Ama hep dediğimiz gibi; zaman çok hızlı geçiyor
Var mı gönlünden geçen cinsiyet? Gerçi doğduktan sonra hiç farketmiyor kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun da inşallah. Ben küçüklüğümden beri oğlum olsun isterdim. Ama dünyanın en tatlı bebeklerinden birini, kızımı doğurdum :))
Geçmiş olsun canım ilaçlar mı dokudu acaba.. Hadi inşallah güzel bi sonuçla dönersiniz.
Ay maşallah darısı oglusumun basına ve diğer bebislerimizin. Sanki kızlar bana daha çabuk yürüyorlarmis gibi geliyor sizce.
Sizede maşallah canım. Rabbim hepsini nazarlardan saklasın. Hergünümüze ayrı güzellik katıyorlar. İyiki varlar ve inşallah hayırlı evlat olurlar ve bizleri ileridede üzmezler.
Canım çok şükür düşmüş ateşi, çok zor oluyor ateş inip çıkıp dürtümü, insan sürekli tetikte oluyor. Canım belki o ilaçlar dokunmuştur. İnsallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz.
Merhaba canım.
Güzel haberlerle gelmene çok sevindim. Maşallah Mikail'imize ve hamarat annesine :)
cok sagol tatlım:))
ıns dıger bebıslerımızınde haberlerını alırız:))
kız bebısler daha erken yuruyormus cnm bende ole duymustum:))
bu arada cok hamaratsın hyrm ın dedıgı ıgıbı masallah ellerıne saglık:))
ıste bekledıgım annnnnnnnnnnnnnnnnnnn berenımın dısı cıktıııııııııııııı:)cok mutluyum a be dostlar:)))
Diş çıkarmanın zorluklarını yaşamaya da hoşgeldiniz malesefSare'de ateş hiç olmadı diş çıkarırken Allah'tan ama huysuzluğu bile yetiyor mahfolmaya.
1.5 ay var doğum gününe dimi? Tam kararsız kalınacak gibi yani :)
merhaba kızlar,
kızımla doktordan geldik şimdi.accildeki ilaç alerjisine benzemiyor demişti ama kızımın doktoru kullandığı antibiyotik bisemol gibi bişi ismi. o yapmış alerjiyi dedi. alerji ilacı verdi iki gün kullanınca geçecekmiş. iyiki yine acildekinin dediğini yapıp ilaçlara devam etmemişim. birde çok ilginç kızım bir iki gündür çok durgundu. sakar ikide bir düşüyo dengeyi kaybediyo bakışları bile saflaşmıştı hatta komşular bile farketmişti nesi var niye böyle bakıyo diyolardı hepsii ilaçtanmış vay be...
hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?