Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yürüme heyecanımızdan bırkac kare ve berenın dıger hallerı:))

Ay maşallah darısı oglusumun basına ve diğer bebislerimizin. Sanki kızlar bana daha çabuk yürüyorlarmis gibi geliyor sizce .

Sizede maşallah canım. Rabbim hepsini nazarlardan saklasın. Hergünümüze ayrı güzellik katıyorlar. İyiki varlar ve inşallah hayırlı evlat olurlar ve bizleri ileridede üzmezler.

Canım çok şükür düşmüş ateşi, çok zor oluyor ateş inip çıkıp dürtümü, insan sürekli tetikte oluyor. Canım belki o ilaçlar dokunmuştur. İnsallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz.

Herkese sımsicak bir merhaba bu pazar akşamından, su an annemlerdeyiz oglus uyuyo bende onu bekliyorum, yataktan düşer diye yere yatırıyorum. Diğer tarafta misafir var, bense abimlerdeyim. Fırsattan istifade girdim nete, hemen bizden haberleri vereyim. Çarşamba günü doktor kontrolumuz ve aşılarımız vardı, gittik şükür ciğerleri düzelmiş. Asilarimizi olduk, Allah'tan çok etkilemedi bu sefer, hafif ateslendi, ama çabuk gecti. Yemek yememiz normale döndü. Yemek istemezse zorlamiyorum.

Bizde yavaş yavaş ellerimizi salarak dikeliyoruz, inşallah yasını yürüyerek karşılar. Bu arada kızlar oglusuma Bot patik ördüm, bir teki bitti ikincisine başlamadım daha, onuda paylaşırım sizinle. İste hem kafa dağıtıyorum hem güzel seyler çıkıyor ortaya .
Neyse kızlar esim geldi telefonunu geri vereyim, hepiniziiii kocaman öpüyorum. Allah'a emanet olun.

Merhaba canım.
Güzel haberlerle gelmene çok sevindim. Maşallah Mikail'imize ve hamarat annesine :)

cok sagol tatlım:))
ıns dıger bebıslerımızınde haberlerını alırız:))
kız bebısler daha erken yuruyormus cnm bende ole duymustum:))
bu arada cok hamaratsın hyrm ın dedıgı ıgıbı masallah ellerıne saglık:))

ıste bekledıgım annnnnnnnnnnnnnnnnnnn berenımın dısı cıktıııııııııııııı:)cok mutluyum a be dostlar:)))

İşte beklenen gün Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun :124:

Diş buğdayı yapacak mısın annesi?

cok sagol cnm bnm.hemde ıkı tane bırden cıkıyor gece hıc uyumadı sureklı agladı atesı cok cıktı yawrumun
dıs bugdayı dusunuyorum yapmayı cnm bakalım..annemlerde dogum gununde her ıkısını bırde yaparız dıyo ama kararsız kaldım:)

Diş çıkarmanın zorluklarını yaşamaya da hoşgeldiniz malesef Sare'de ateş hiç olmadı diş çıkarırken Allah'tan ama huysuzluğu bile yetiyor mahfolmaya.
1.5 ay var doğum gününe dimi? Tam kararsız kalınacak gibi yani :)

Ben daha 11+3 günlük bir anne adayıyım.İlk bebeğim olacak Allah izin verirse.Biraz fazla detaycı ve pimpirikli bir karakter olduğumdan şimdiden aklıma gelen herşeyi araştırmaya başladım.Eşyaları,bakımı,doğum vs vs.:26:
Okuduğum kadarıyla çoğunuz bebeklerinizi büyütüyorsunuz.Allah uzun ömür versin yavularınıza.Deneyimli annelerin fikirlerine ihtiyaç duyuyorum.O yüzden beni de aranıza alır mısınız?:26:

ay aynen kuzum yaaa:)) cok az kald.. ıkısını bırden yapmak daha mantıklı ama bakalım..bırde beren yurumeyede basladı yaa ayy sureklı mız mız aglaya aglaya geazıo evde kuzum ıns hemencık atlatırız

hayırlı olsun saglıcakla al ıns bebegını kucagına cnm..tabıkı alırız aramıza h.geldın:)

Merhaba.
Öncelikle sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah. Evet biz hepimiz doğumları yaptık, şimdi yaş günü planları yapıyoruz :)
Sen de hoşgeldin. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabi.
Burda ikinci kez hamile olan arkadaşımız da var, Mujj, 15.haftasında o da. Eminim o daha çok yardımcı olur sana

Son düzenleme:

Mızmızlığı geçiverince tadından yenmez artık minik incilerini göstere göstere yürür evin içinde
Siz en iyisi hem adım hem diş hem yaş hepsini birden kutlayın kocaman bi kutlama olur :))

Mızmızlığı geçiverince tadından yenmez artık minik incilerini göstere göstere yürür evin içinde
Siz en iyisi hem adım hem diş hem yaş hepsini birden kutlayın kocaman bi kutlama olur :))

evet cnm aslında mantıklı olan bu:))

o kadar uykusuzumkı basım catlıyor beren suan uyuyor uyuyorken bende yatayım dedım ama cıxx uyuyamadım aklım berende atesı varya bırsey olur dıye korkumdan uyuyamıyorum ah su dısler durdu durdu bırde vurdu valla:)

sarem nasıl annesı dıslerınız kocaman gorunuodur artık sızın:)

:) Epey ilerlemişsiniz hepiniz.Ben daha doğum çantası,oda dizaynı,eşyaları,doğum süslemeleri,doğum konularına bile uzağım.Daha cinsiyetimizi bile bilmiyorum ben

Teşekkür ederim.Size de acil şifalar dişlerinize inşallah

Uyuyamasan bile uzanıver hiç yoktan o da iyi gelir canım ya. Uykusuzluğu çok iyi bilirim. Bi kaç gündür Sare de uyuyamıyor, bütün gece ağlaya ağlaya harap oluyor. Yine mi kulak iltihabı oldu acaba diyorum, bize de doktor yolu görünüyor. Bakalım..

Üstteki dişler ne kocaman oluyormuş beya :) Üstten biri küçük daha yeni çıktığı için, deveyle cüce gibiler. Bir de saçımızda toka olduğunu keşfettik malesef. Bir haftadır toka tutmuyoruz, çekiştirip çıkarıyoruz. Diyorum kahkül kessem, saçları eskisi gibi dikilirse apaçi gibi olur :))

Ohoo o konulara ben 7 aylıkken başlamıştım :) Ama hep dediğimiz gibi; zaman çok hızlı geçiyor
Var mı gönlünden geçen cinsiyet? Gerçi doğduktan sonra hiç farketmiyor kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun da inşallah. Ben küçüklüğümden beri oğlum olsun isterdim. Ama dünyanın en tatlı bebeklerinden birini, kızımı doğurdum :))

Pimpiriklikte seri kitap yazacak biriyim ben O yüzden herşeyi araştırıyorum şimdiden.Tabi bi de işin maddi durumu var.Ona göre hazırlıklı olmak,indirimleri kaçırmamak adına araştırıyorum.Gerçi ahım var 6.aya kadar hiçbirşey almayacağım.Bende senin gibiyim.Oğlum olsun diye yalvarıyorum Allahım'a.Önce sağlıklı sonra hayırlı bi evlat diliyorum.3.sırada ikiz erkek evlat geliyordu.İkiz olmadı Rabbim paşamı gönderir inşallah :106: Eşimde benimle aynı fikirde.Şimdiden fiyat sorarken,model bakarken bile erkek diyorum soranlara.İnşallah Rabbim yanıltmaz.Yakınlarımızdaki rüyalar,6.hisler,akıldan geçenlerde erkek hep.İnşallah oğlumuz geliyordur sağlıkla...

Kafamda o kadar çok soru varki ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım
Büyüyebilen oda takımı alacağız.Ama 2-3 ay odamda kalacağı için beşik almak zorundayım.Park yatak almak istemiyorum.400-500tl gibi bi rakamı da bu kadar kısa süreliğine bağlamak istemiyoruz.Kararsızlığımın ilk noktası bu...
Bebek arabası ve puset konusu var.Araba koltuğu puset midir?Yoksa sadece bebeği taşıdığımız boş ağırlığı 4-6 kg olan şeymidir?Onun ayrımını bile bilmiyorum.Fazla (gereksiz) eşya almak istemiyorum.Baston pusetler 6aydan büyükler içnmiş.Zaten çok güvensiz duruyorlar.Travel sistemler de çok hantal görünüyor.Katlanması,tek başıma iken kontrol etmesi (taşıt inip binmelerinde) çok zor oluyormuş.
Nasıl geçecek bu 9 ay bilmiyorum bu telaşla

Geçmiş olsun canım ilaçlar mı dokudu acaba.. Hadi inşallah güzel bi sonuçla dönersiniz.

merhaba kızlar,
kızımla doktordan geldik şimdi.accildeki ilaç alerjisine benzemiyor demişti ama kızımın doktoru kullandığı antibiyotik bisemol gibi bişi ismi. o yapmış alerjiyi dedi. alerji ilacı verdi iki gün kullanınca geçecekmiş. iyiki yine acildekinin dediğini yapıp ilaçlara devam etmemişim. birde çok ilginç kızım bir iki gündür çok durgundu. sakar ikide bir düşüyo dengeyi kaybediyo bakışları bile saflaşmıştı hatta komşular bile farketmişti nesi var niye böyle bakıyo diyolardı hepsii ilaçtanmış vay be...
hoşçakalın

Merhaba canım.
Güzel haberlerle gelmene çok sevindim. Maşallah Mikail'imize ve hamarat annesine :)

Inan bende rahatladim biraz...

Amin canim insallah...
tesekkür ederim canim iltifatn icin... ya botu yaptimda pek olmadi gibi , ama ilk denemem ya insallah deneye deneye iyi olacak..

ıste bekledıgım annnnnnnnnnnnnnnnnnnn berenımın dısı cıktıııııııııııııı:)cok mutluyum a be dostlar:)))

yupppiiiiiii beklenen gün... masallah berenimize... Insallah kolay cikartir dislerini.. huysuzluklarina, atesinin cikmasina, burun akintisina ve bazende öksürüge hazir ol canim

sana katiliyorum canim... ama her cocukta ayni olmuyor bu dis cikarma sorunlari..

hosgeldin canim sende, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin yavrunu. Biz hepimiz hamileligimizin basindan beri buradayiz ve su an bebislerimizi büyütüyoruz... yardimci olmaya calisiriz...

canim aman dikkat et... insallah alerjiside hemen gecer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…