Pimpiriklikte seri kitap yazacak biriyim benO yüzden herşeyi araştırıyorum şimdiden.Tabi bi de işin maddi durumu var.Ona göre hazırlıklı olmak,indirimleri kaçırmamak adına araştırıyorum.Gerçi ahım var 6.aya kadar hiçbirşey almayacağım.Bende senin gibiyim.Oğlum olsun diye yalvarıyorum Allahım'a.Önce sağlıklı sonra hayırlı bi evlat diliyorum.3.sırada ikiz erkek evlat geliyordu.İkiz olmadı Rabbim paşamı gönderir inşallah :106: Eşimde benimle aynı fikirde.Şimdiden fiyat sorarken,model bakarken bile erkek diyorum soranlara.İnşallah Rabbim yanıltmaz.Yakınlarımızdaki rüyalar,6.hisler,akıldan geçenlerde erkek hep.İnşallah oğlumuz geliyordur sağlıkla...
Kafamda o kadar çok soru varki ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım
Büyüyebilen oda takımı alacağız.Ama 2-3 ay odamda kalacağı için beşik almak zorundayım.Park yatak almak istemiyorum.400-500tl gibi bi rakamı da bu kadar kısa süreliğine bağlamak istemiyoruz.Kararsızlığımın ilk noktası bu...
Bebek arabası ve puset konusu var.Araba koltuğu puset midir?Yoksa sadece bebeği taşıdığımız boş ağırlığı 4-6 kg olan şeymidir?Onun ayrımını bile bilmiyorum.Fazla (gereksiz) eşya almak istemiyorum.Baston pusetler 6aydan büyükler içnmiş.Zaten çok güvensiz duruyorlar.Travel sistemler de çok hantal görünüyor.Katlanması,tek başıma iken kontrol etmesi (taşıt inip binmelerinde) çok zor oluyormuş.
Nasıl geçecek bu 9 ay bilmiyorum bu telaşla
merhaba kızlar,
kızımla doktordan geldik şimdi.accildeki ilaç alerjisine benzemiyor demişti ama kızımın doktoru kullandığı antibiyotik bisemol gibi bişi ismi. o yapmış alerjiyi dedi. alerji ilacı verdi iki gün kullanınca geçecekmiş. iyiki yine acildekinin dediğini yapıp ilaçlara devam etmemişim. birde çok ilginç kızım bir iki gündür çok durgundu. sakar ikide bir düşüyo dengeyi kaybediyo bakışları bile saflaşmıştı hatta komşular bile farketmişti nesi var niye böyle bakıyo diyolardı hepsii ilaçtanmış vay be...
hoşçakalın
Heyyyyyy dişi cıkan yuruyen ohhh ohhh neler neler olmuş vlla, kocaman oldu bebıişkolarımız. Hayırlısı olsun kızlar
Ayyy perş gunu bı arkadas gelmıştigelmez olaydı pglunun burnu sapur supur akıodu 2 gun snra Ada ben babası hastaydık hafta sonu yattık şukurki simdi de bıcı bıcı yaptı kızım daha ıyı cok sukur cabuk gecırcek sanırım. Ztn ADAnın cabuk gecırme sebebı dehset su ıcıo ben gıbı ıdrarla atıo sukıurki
Kadıfegul cnm o kırmızılık bı kere Adada olmustu foto cekıp bı atarmısın bakayım aynı ıse korkulcak bırsey dgl kendıgınden ılacsız bırkac gune gecmıstı cnm bnm coook gcmıs olsun
Ayse hanım hosgeldınız tabıı seve seve yardımcı oluruz ama cınsıyete bu kdr odaklanmayın ya ılk bebek sanırım ne olursa olsun buarada kızı olanlar için şanslı der annem ve cevredekı ınsanlar onu da dıyeyeımbnm de sımdı oglusum olcak mutluyum degısık ama emın ol ıkıncı de kız olsa ucardı. Yıne:) cıcılı bıcılı elbıselerımz boşa gıtmezdi:)) Allah gonlunuze gore versın ıns saglıklı dogumlar dılerım
Ben de henuz bırsey aldıgım baktıgım yok nasılsa cok erken dıe
Hatıcecan nasılsın tatlım?
Martım gorkemlı nerdesınızzzzzz yahuuuu!
Heyyyyyy dişi cıkan yuruyen ohhh ohhh neler neler olmuş vlla, kocaman oldu bebıişkolarımız. Hayırlısı olsun kızlar
Ayyy perş gunu bı arkadas gelmıştigelmez olaydı pglunun burnu sapur supur akıodu 2 gun snra Ada ben babası hastaydık hafta sonu yattık şukurki simdi de bıcı bıcı yaptı kızım daha ıyı cok sukur cabuk gecırcek sanırım. Ztn ADAnın cabuk gecırme sebebı dehset su ıcıo ben gıbı ıdrarla atıo sukıurki
Kadıfegul cnm o kırmızılık bı kere Adada olmustu foto cekıp bı atarmısın bakayım aynı ıse korkulcak bırsey dgl kendıgınden ılacsız bırkac gune gecmıstı cnm bnm coook gcmıs olsun
Ayse hanım hosgeldınız tabıı seve seve yardımcı oluruz ama cınsıyete bu kdr odaklanmayın ya ılk bebek sanırım ne olursa olsun buarada kızı olanlar için şanslı der annem ve cevredekı ınsanlar onu da dıyeyeımbnm de sımdı oglusum olcak mutluyum degısık ama emın ol ıkıncı de kız olsa ucardı. Yıne:) cıcılı bıcılı elbıselerımz boşa gıtmezdi:)) Allah gonlunuze gore versın ıns saglıklı dogumlar dılerım
Pimpiriklikte seri kitap yazacak biriyim benO yüzden herşeyi araştırıyorum şimdiden.Tabi bi de işin maddi durumu var.Ona göre hazırlıklı olmak,indirimleri kaçırmamak adına araştırıyorum.Gerçi ahım var 6.aya kadar hiçbirşey almayacağım.Bende senin gibiyim.Oğlum olsun diye yalvarıyorum Allahım'a.Önce sağlıklı sonra hayırlı bi evlat diliyorum.3.sırada ikiz erkek evlat geliyordu.İkiz olmadı Rabbim paşamı gönderir inşallah :106: Eşimde benimle aynı fikirde.Şimdiden fiyat sorarken,model bakarken bile erkek diyorum soranlara.İnşallah Rabbim yanıltmaz.Yakınlarımızdaki rüyalar,6.hisler,akıldan geçenlerde erkek hep.İnşallah oğlumuz geliyordur sağlıkla...
Yatak odamda park yatak için bile yer yok.Bambu beşikler gibi ufak olanlardan anca sığdırabilirim.Yada dün bi ev tipi ana kucağı gördüm.Hem yatabiliyor hem ilerde mama sandalyesine dönüşebiliyor.Uzun vadede kullanılabilecek bi eşya.Çok pahalı da değil 400 civarı.Mantıklı geldi.Çift masraftan kurtarır bizi.Beşik 5-6 ay bile kullanılamıyormuş.Ben yatağıma almayı düşünmüyorum.Yerde de yatsa yatağımıza almak istemiyorum.Alıştığında bırakmak zulüm oluyormuş.Rabbim isteyin vereyim demiş:26: Dualarım o yüzden net benim....Ben erkek olmasını çok istedim ama hiç dua etmedim. İnşallah gönlünüze göre verir Allah ama erkek olacak diye o kadar şartlama kendini hayırlısı dile.
İhtiyaçları da ben hep zamanı gelince aldım. Yatak odan genişse karyolasını yanına alabilirsin ilk aylar için. Benim yatak odamda yürümeye bile yer yok normalde, bi tekli koltuk koydum zorla, onda geçti ilk aylarımız. Sonra da karyolasına alıştıramadık. Ve mutsuz son; benimki çok kucakçı ve ayrı yatmıyor. Hala beraber uyuyoruz koyun koyuna.
Pusetler arabaya bağlanıyor bildiğim kadarıyla. Pusete sığmayacak kadar büyüdüğünde alınabilir oto koltuğu.
Bebek arabasını otobüse falan bineceğim zamanlarda almıyorum, o yüzden çok araştırmadan uygun fiyatlı bişey almıştık.
Telaş yapma hiç, neyi nasıl alacağına dair bi liste yap, ondan sonrası kolay.
İlaçlar alt üst etmiş demek kuzuyu. Yeni ilacı iyi gelir inşallah.
merhaba ayşe,
sana az önce uuzn uzun bir sürü şey yazdım resimler ekledim cevaplaya bastım giriş yap yazdı giriş yaptım hhooop ne varsa gitti.şimdide zamanım yokneyse zamanım olunca yine yaarım. hayırlı olsun.
Bitmek bilmeyen açlığıma kahvaltılık mısır gevreğine ceviz-badem-süt karıştırarak çözüm buldum.Enerji verdiği için de işyerinde rahat ediyorum.Sağlıksız mıdır bu beslenme?:26:
Bitmek bilmeyen açlığıma kahvaltılık mısır gevreğine ceviz-badem-süt karıştırarak çözüm buldum.Enerji verdiği için de işyerinde rahat ediyorum.Sağlıksız mıdır bu beslenme?:26:
Gorkemlı hyrm sagolun kızlar
Cnm henuz tekme hıssetmedım aslında bıgun kıpırtı hıssettım bana mı oyle geldı bılmıyorum :)) normalde 19. Hfta gıbı hıssedılıo ama 2. Bbıs olunca bıraz dha once hıssederım bakalım:)))
Sorma Ada da fotosuna bakmak ıcın sureklı tusa basıo ısık sondukce:) ne zmndır Adayı hıc anlatmadım:)) tam bı fena cadı kız:)))
Banyo yapmadan once bıcııııbıcıııııı dıe sevınıo ıcerı gırınce ırımıırım edıo oysakı yazın superdı neyse yıne yaza alışır :) annem gıttı . Onun yattıgı odaya gıdıp nenneneee anneannneeeeee dıe bagırıp yorganı acıo kıyamam her sabah acardık yorganı gunaydın dıe:)) ayyy nasıl fena bırsey bu:) herseyı anlatıyor tek derdı tam konuşamamak konustumu rahatlayacak vlla
Denızım nasıl? Aman aman ıcsın bool bol su .
Kadıfegul ahaaaa tamda anlattıgın gıbı oldu farklı yerlerıne dagılmıştı. Dr. Vıral bı enfeksıyon ama onemlı bırsey degıl 6. Hastalıkla karıstırmayın merak etmeyın dedı. Kan alcaktı eger dha surseydı sıIn kanda ne cıktı??
Bende gezmeyi çok severim o yüzden en kullanışlı arabayı ve puseti istiyorum.Arabamız olurmu o zamana bilmiyorum ama en azından yürüyüş yapabilmeliyim kuzumla...o sayfanın tamamen gitmesi çok geliyo başıma ikide bir sayfadan çıkıyorum. daha önce dediğin gibi geri geri yapıp hallediyordum ama bu sefer olmadı
neyse daha çook birlikteyiz yine yazarım. bence mısır gevreği dışındakiler gayet sağlıklı:))
bu arada pusetin araba koltuğu olarak kullanılanbilen bir çeşidi oluyor. arabaya emniyet kemeri ile bağlayıp kullanabiliyorsun bizde ondan var çok rahat kızımla başbaşa gezmeler yapabiliyoruz. diğeride koyuluyor ama araba içinde olanlar daha korumalı güvenli. mesleğin ne nerde çalışıyorsun?
Saglıksız olurmu hııç. Tamtahıllı da beslenmen gerekıo ben bırgun normal kahvaltı yapıosam bırgun oyle mısır gevreklı vs. Karıstırıprum yıyorum. Buarada hangı mısır gevregı yedıgıne baglı yulaf vs de yeafıyet bal seker olsun
bak sen cadıya. tatlı akıllı kızGorkemlı hyrm sagolun kızlar
Cnm henuz tekme hıssetmedım aslında bıgun kıpırtı hıssettım bana mı oyle geldı bılmıyorum :)) normalde 19. Hfta gıbı hıssedılıo ama 2. Bbıs olunca bıraz dha once hıssederım bakalım:)))
Sorma Ada da fotosuna bakmak ıcın sureklı tusa basıo ısık sondukce:) ne zmndır Adayı hıc anlatmadım:)) tam bı fena cadı kız:)))
Banyo yapmadan once bıcııııbıcıııııı dıe sevınıo ıcerı gırınce ırımıırım edıo oysakı yazın superdı neyse yıne yaza alışır :) annem gıttı . Onun yattıgı odaya gıdıp nenneneee anneannneeeeee dıe bagırıp yorganı acıo kıyamam her sabah acardık yorganı gunaydın dıe:)) ayyy nasıl fena bırsey bu:) herseyı anlatıyor tek derdı tam konuşamamak konustumu rahatlayacak vlla
Denızım nasıl? Aman aman ıcsın bool bol su .
Kadıfegul ahaaaa tamda anlattıgın gıbı oldu farklı yerlerıne dagılmıştı. Dr. Vıral bı enfeksıyon ama onemlı bırsey degıl 6. Hastalıkla karıstırmayın merak etmeyın dedı. Kan alcaktı eger dha surseydı sıIn kanda ne cıktı??
en zor konulardan biri araba mevzusu o kadar çok çeşit ve geniş fiyat aralığı varki... hafif baston tarzı ama rahat olsun dersen arkadaşım baby to go kullanıyo çok memnun resmini eklim;Bende gezmeyi çok severim o yüzden en kullanışlı arabayı ve puseti istiyorum.Arabamız olurmu o zamana bilmiyorum ama en azından yürüyüş yapabilmeliyim kuzumla...
Mısır gevreğiymiş aldığım :) Bir dahaki sefer yulaflı yada tam tahıllı alırım.Teşekkür ederim...
Kırmızıyı gördüm mağazada.Gerçekten çok hafif ve çok küçülüyor katlanınca.Yatmaması kötüymüş.Mavi de hoşmuş.Mecburen travel sistem alacağım artık belli oldubak sen cadıya. tatlı akıllı kız
canım gülceden aldılar kan kızamıktan şüphelenip salgında mı var bişi dedilr ama viral olan kanda çıkarmış kanda hiç bişi çıkmadı.akşam yıkadım kızımı bayağı gitmiş hatta acaba bu günde versem mi şurubu diye düşünüyorum.
en zor konulardan biri araba mevzusu o kadar çok çeşit ve geniş fiyat aralığı varki... hafif baston tarzı ama rahat olsun dersen arkadaşım baby to go kullanıyo çok memnun resmini eklim;
Eki Görüntüle 649241
Eki Görüntüle 649242 Eki Görüntüle 649243
Eki Görüntüle 649244
resimlerden kapatılması falan gösterilen dediğim baston tarzı ama rahat olan hafif.
kırmızısı benim kullandığım travel sistem ilk zamanlar puset üste takılıp kullanılıyor sonra bebek büyünce tentesini geçirip kocaman araba oluyor ve sürümü gerçekten çok rahat.birde pusetin bebek arabasına takılmasının avantajı, diyelimki gezeerken uyudu hiç rahatsız etmeden kaldır arabaya bağla al eve çıkar. kötü tarafıda normal arabanın oturma yeri çok geniş değil ve ayaklık kalkmıyor arkada tam yatmıyor çocuk uyurken sanki çok rahat değil gibi geliyor bana.
eklediğim mavi klasik modelin en hoşuma giden tarafı ve avantajı ayak yerini kaldır arkayı yatır çocuk beşikte gibi oluyor, yine ayağı önden sarkmadan yerde oturur gibi içinde oturup gezebiliyor.tabi sürmesi biraz daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?