Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Biz iyiyiz canım siz nasılsınız?
Epey adım atıyormuş Elif ya maşallah. Dişte sorun yoktur bence canım bizim de kabardıktan epey sonra çıkmıştı hep. Yakında gelir.
Benim bebişi ayırma durumum çok zor ya ama uğraşıyorum, uyudukça yerine koyuyorum, 5 dk sonra yokluğumu anlayıp ağlayıp bana gelmek istiyor. Bu böyle sürüp gidiyor, bakalım sonunda birimiz pes etcez ama hangimiz :/

Bugün doğdum ben oğluşumla yeniden )))) en güzel hediyem kollarımda çok şükür Rabb'ime ) yaş Kemal'e erdi 31 olduk vesselam

Evde neti açınca yazacağım geçmişi seviyorum hepinizi

İyi ki doğduuuunnnnnnnn :119::119:
Nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun canım

Aramızda bunu yapan bi arkadaşımız var canım, Elem , nar damlatmıştı ağzına. Hiç gaz sorunu yaşamadılar. Ama nar sayesinde mi yoksa zaten gazlı bir bebek olmayacak mıydı bilemem. Ben yapmadım ama yine çok şükür ciddi gaz sorunları yaşamadık hiç.

öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah.. telaşa şimdiden apılıp herşeyi erkenden halletme sonra son zamanlarda yapacak birşey kalmayınca vakit geçmek bilmiyoooo:)))

ben senin dediğini duymadım ama sodanın ileride yaşayacağın kemik ağrılarında aydası olduğunu söylemişlerdi. magneyum eksikliğinde etkisi olabilir..

canım musmutlu seneler sana ömür boyu inşallah... 31 oldun demek yahu bende 30 olucm paar günü kendimi garip hissetmeye başladım 20 ler bitttiiiii.....

hyrm kızım benle hiç uyumuyor bazen diyorum şöyle sarılsak uyusak diye ama yok anacım hasret kaldım alıştığı için yatağına bırakınca uyuyor birde hep yüzüstü yatıyor gecede dönmüyor takip ettim sağa sola en azla ama sırtüstü yatmıyor gariplikmi var yoksa öylemi alıştığından bilemiyorum. 6. ayına girdiğinde ben odasına aldım aramıda kocaman bir hol var ay git gel geeleri zor oldu baya ama alıştı en azından birde chioconun uyku arkadasıyla uyuyor hep o sesi duyuca uyku geldi mesajını alıyor sanırım ondan yeride uyuyor sadece tabi dışarda olunca zulum olmuyor değil salla salla yok anam zar zor uyursa uyur...

ama az önce kucak kucağa otururken baktım uyumuş sabah 8 de kalkmıştı demekki daha erken uyanmış.. hadi kızım yatalım diye baktım gözler kapanmış... ohhh sıaık mis gibi 20 dakka götürmedim yatağına özlemimi giderdim. işte kimi yatsın yanımda dicek kimisi yatmasın bu çocuklar bir alem:))))

Maşallah maşallah. Ben de yatağında yatan bebeklere imreniyorum. Eşim de benim aksime, ben yerine koydukça getir yanımızda yatsın diyor. Tamam birlikte yatmaya ben de bayılıyorum ama nereye kadar yahu :) Bi de biz memeden kopamadık meme hep ağzında olacak. O yüzden ayrı yatmak istemiyor

canım doktorun dediği bioment denen zıkım kızıma alerji yapmış zaten antibiyotik verdim falan dedim hemen bioment mi dedi yapan bi ilaçmış bu gün hiç bişi kalmamıştı vermedim daha alerji şurubu şükür formuna kavuştu hareketlendi ama hala yemiyor ne zormuş yemeyen bebek içim hep huzursuz kız aç diye oof of(

Bugün doğdum ben oğluşumla yeniden )))) en güzel hediyem kollarımda çok şükür Rabb'ime ) yaş Kemal'e erdi 31 olduk vesselam

oooy canım arkadasım benıııımmmm guzel dunurm mutlu yıllarıyıkı dogdun ıyıkı tanıdım senıııı
buraların en yaşlıları benle senız galıba malum funda gıttı

ben ılk sutten once 2 nar tanesı sıktım agzına kızıımn hc gazı olmadık cok sukur tabı onunl aılgısı var mı bılmıyorum

kızlaaaar nabersınız
yıne gecmıse cok bakamdım soyle bı goz ucuyla okuduklarım yazacagım kusura bakayın olur mu bu cadı fırsat vermıyo bana
gölgeeeeeeeeeeemmmmm hadı gozun aydın ıstedın ıstedın al sana dıs ısırıklara hazır ol
kadifegul yıne mı hastasınız yahu gecmıs olsun yoksa yanlıs mı okudum
baska hasta olan kuzular veya annler varsa herkese cooook gecmıs olsun
bıızm dogumgunumuz 27 sınde bılıyosunz ama carsambaya geldıgı ıcın 30 unda yanı cumartesı yapacaz ıl dıısnadan gelecekler felan da var haftasonu yerımızı tuttuk cafe-restoran,bir menu uzerıde anlastık menuyu bız belırlıycez herkese konustugumuz yemek ve ıstedıklrı bı ıcecek gelecek bı de sonunda pasta evde cok bı sey yapmıycam belkı cupcake veya kurabıye yaparım.sabah erkenden gııdp susleme yapıcaz bakalım heyecanla beklıyoruz.sizler nasılsınız ozledım sızlerııııı

hepi börtdey martimmm,dimi bebişlerimizle daha bir anlamlı oldu özel günler,sağlıkla sıhhatle inşallah:))

yaş olarak en büyük benim kimseye kaptırmam tathtımı

maaşallah maaşallah nazar değmesin kuzuya. ben bu akşam tam 1,5saat uyutmaya çalıştım ve çalışmasam 12olur yine uyumazdı.sabah 6da kalktı, öğleden önce 1.5 sonra 1.5 saat uyudu ama şu gece uykusuna dalma işi yok mu kendide mahfoluyo benide mahfediyor.kucakta uyuyan çocuk aman Allah ım gülceden öyle bir gün görürmüyüm acaba kucağımda bile sakin durmuyoki kucağa çıkar çıkmaz ııh ıhh ayağa kaldırıyo beni sonra tek kolu uzatıyo süpermen gibi hııı hııı gösetrdiği hedefe sıkıyosa gitme. gülce çook zor bir bebek ayyy bittim uyku arkadaşı nasıl bişi onuda deneyim anlatsana nasıl uyutuyorsun?

benimkide diyo az aramızda yatsın diye:) özlüyor adam akşam 8,30-9,00gibi geliyo tam uyku zamanı huysuzluğu bişi anlamıyor ama ben bi daha alıştırmak istemiyorum sabah her yerim tutulmuş işe gitmek çok gerçekten.

iyiyiz canım sen nasılsın valla özletiyorsun kendini,
vay be doğum günleride geldi o kadar yakın geliyorki benim nişanım gelmişti ve evde sabırla korkuyla sancı bekliyordum ama benden önce sen hastaneye gidip doğurmuştun. bizimkide 30unda babanesinde kutlayacağız bizde. benim düşüncem ne giydireceğim? sen ne giydirmeyi düşünüyorsun o gün?
hastalık meselesi az doktor kurbanı olduk alerji olasılığı çok olan bir antibiyotik yazmış kulağının iltihapı 3günde geçti 3günde ilaçın alerjisi sürdü şükür iyiyiz şimdi.

canımmmmmmm ıyıkı dogdun nıce 30 lu yaslara ıns aılenle bırlıkte:)

günaydın kızlar,
nasılsınız?
az sorunlu bol gülmeli bir gün olsun. günü aklımdaki bir soruyla başlatayım.
aranızda araba koltuğu alan var mı varsa hangi modeller yada almayı düşündüğünüz model hangisi???
ben bir kaç tane baktım resimleri eklim...

grilisi recaro marka 649
siyahlı grilide suny marka 279
özelliklere baktım çok fark göremedim ikiside 9-36

recaro young sport grili olan ben denize ebebkten aldım çok memnunum evet 9-36 olması büyük avantaj

bizde de siyah sunny den var, fiyat avantajlı olduğu için almıştım yaklaşık 1 senedir kullanıyoruz, güneşden rengi artık gri olsada kızım rahat ediyor

gecmış olsun canım tekrar ne dengesız bı dr mus o sıkayet etseydın bence Allah korusun daha kotu bı sey de olabılırdı.

canım ben okuldan geliyorum armın kalkıyohıc fırsatım olmuyo ınan yatana kadar hoplayıp zıplıyoruz bı de onun yemegı meyvesı ekmegı yap derken herseyı evde kendın yapınca yorucu oluyo bıraz.tlf dan gırıyorum sureklı ınternete ama kk ya tlf dan gırmek cok zor
ben chic frog dan bı elbise aldım canım onu giydirecem.genelde tutu gıydırıyolarr dogumgununde ama ben o kadar cok tutu gordumkı son zamanlarda bıktım artık bı de yazın cekım ıcın gıymıstı armın zaten hevesımı aldım,şık guzel bı elbıse alabılırsın sende

merhaba canim,
hamd olsun ben iyiyim, oglusum yine dis cikarmaya basladi, 2 gecedir aglayarak kalkiyor sanirim dis yerleri agriyor.. sag ve soldaki azi disleri cikiyor , o yüzden agrisi var sanirim... onun disinda hamd olsun bir sorun yok... sen nasilsin, minik oglus nasil annesi???

dünya tersine demisler canim... kendi kendine nasil uyutuyorsun, nasil alisti ki ya.. bizimki niye uyumuyor . Ben yatagina koydum mu oyun oynamaya basliyor..

dogum günün kutlu olsun canim, nice güzel yeni yaslara insallah...

elemsu canim nasilsin ya, hic sormuyorsun - kac seferdir takip ediyorum ... bizim dogum günümüz de 26 mart´ta, saka maka az kaldi....

herkese selam... epey ayrı kaldım sizlerden. öyle yoğun ki işlerim anlatamam. pazartesi günü biri şehir dışı olmak üzere 3 yeni şantiye birden başladı. Bildiğiniz üzere ben satıalma yapıyorum ve pazartesiden beri yerimden kalkmadan çalışıyorum. akşam nasıl oluyor anlamıyorum hiç. geçmişi okuyamadım sonra okuyup dönüş yapıcam.

bu arada oğluşum salı gününden beri hasta. burnu akıyor öksürüyor. pazar günü motor fuarına gittik. eşim, kız kardeşim eşi ve birkaç arkadaşla. sanırım bizim ufaklık üşüttü dışarıda. anlamadım o kadar da dikkat ettim ama şifayı kaptı. bu arda doktor vitamin eksikliği teşhisi koydu. kalsiyum ve d vitamini ilaçları yazdı. kan tahlili yaptırdım. eymenin yüzü çook beyaz ve göz altları kararıyor. bende şüphelendim ve kansızlık var mı diye tahlil istedim.kan sayımı sınır değerde kansızlık yok ama değerleri sınırda çıktı. üstten bir dişimi daha geliyor. toplamda 4 dişimiz olacak bununla beraber. birde 1-2gündür 2-3adım atıyor bize doğru. sanırım yaşına kadar yürüyecek bizim oğlan.

eymen 10 nisan doğumlu. bizde aile arasında kutlama yapacağız. bende yavru kartal pasta yaptırıcam oğluşuma. zaman akıp geçiyor mini mini yavrularımız büyüyor... allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin...

recaro young sport grili olan ben denize ebebkten aldım çok memnunum evet 9-36 olması büyük avantaj
bende e-bbekten bakmıştım çok güzel gerçekten kumaşıda çok iyi ama fiyat olarak biraz fazla geldi biraz daha uygun bişi arayacağım tabi kızımın rahat etmesi şartıyla, gerekirse şartlarıda zorlarım kızımın canı sağolsun...

bizde de siyah sunny den var, fiyat avantajlı olduğu için almıştım yaklaşık 1 senedir kullanıyoruz, güneşden rengi artık gri olsada kızım rahat ediyor
sunny görünüş olarak hoşuma gitti özellik takılma falan recaro ile benziyor hatta nerdeyse aynı ama terletiyor mu onu merak ediyorum.terletiyo mu bebeğini?

ben yetişemiyorum herşeyi, ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama olmuyor helal olsun sana valla özeniyorum. az gelinlik gibi bişi olsa nasıl olur ki sence? birde tütülere bakayım bizimki 1kez giydi ama yürüyünce daha bi tatlı oluyor tütüyle olabilir..

Selam canım. Geçmiş olsun paşaya. Çabuk atlatsın hastalığı inşallah. D vitamini kullanmaya devam ediyorduk biz zaten ama hiç test falan yaptırmadık değerleri ne durumda bilmiyorum.
Adımlarını da yesinler onun. Maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…