selam kızlar;
nassınız iyimisiniz?
giremedim ben birrkaç gün okuduğum kadarıyla hastalar atlatmıs kadifegülüm kötü birşey çıkmamasına sevindim geçmiş olsun...
ayyy berenin dişi de hayırlı uğurlu olsun maşallah durdum durdum hepsini bir arada hallettim dedi yavrum. annesi sende dedğin gibi bütün kutlamaları br arada yaparsın artık:)
mujj ikinci bebek yakında ses verir dedikleri doğru daha erken hissediliyormuş..ayy bazen bende karnımdaki hareketleri hatrılıyorumda ordan oraya kolu baağı ıp zıp zıplıyordu...öslediiimmmmm.....
hyrm bence sen ara ara gene ayırma çalışmları yapsan iyi olur gibi sen zorlanıyorsundur baya yazz da geliyor hem rahat rahat uyursunuz ailecek.....
bizde kızımla yürüme alıştırmalarına devam ediyoruz 8-9 adım atıyor ama daha cok iyi kavrayamadı.. hadi gel diyince ayakta dikiliyken kolayına geldiğinden yere atıyor kendini emeklemeye başlıyor hemen..
bizimde üst dişlerimi çıkmadı bütürlü ağzımızda sürekli salya var ha cıktı ıkıyor derken 2 ay oldu doktor da çok kabarmış çıkar demişti taaaaa 2 ay öncesi acaba sorunmu vardır kızlar bilemedimmm yaa....
Bugün doğdum ben oğluşumla yeniden)))) en güzel hediyem kollarımda çok şükür Rabb'ime ) yaş Kemal'e erdi 31 olduk vesselam
Evde neti açınca yazacağım geçmişiseviyorum hepinizi
Aranızda ilk sütten önce 1-2 damla nar suyunu veya 1 tatlı kaşığı sodayı bebeğine içirip gaz sorununu çözen var mı anneler?2 gündür sürekli duyar oldum bu konuyu.Hamilelikte annenin günde 2 soda (sade ve mineralli olanlardan) içmesinin de bebeğin gazına faydası olduğunu duydum.:26:
Aranızda ilk sütten önce 1-2 damla nar suyunu veya 1 tatlı kaşığı sodayı bebeğine içirip gaz sorununu çözen var mı anneler?2 gündür sürekli duyar oldum bu konuyu.Hamilelikte annenin günde 2 soda (sade ve mineralli olanlardan) içmesinin de bebeğin gazına faydası olduğunu duydum.:26:
hyrm kızım benle hiç uyumuyor bazen diyorum şöyle sarılsak uyusak diye ama yok anacım hasret kaldım alıştığı için yatağına bırakınca uyuyor birde hep yüzüstü yatıyor gecede dönmüyor takip ettim sağa sola en azla ama sırtüstü yatmıyor gariplikmi var yoksa öylemi alıştığından bilemiyorum. 6. ayına girdiğinde ben odasına aldım aramıda kocaman bir hol var ay git gel geeleri zor oldu baya ama alıştı en azından birde chioconun uyku arkadasıyla uyuyor hep o sesi duyuca uyku geldi mesajını alıyor sanırım ondan yeride uyuyor sadece tabi dışarda olunca zulum olmuyor değil salla salla yok anam zar zor uyursa uyur...
ama az önce kucak kucağa otururken baktım uyumuş sabah 8 de kalkmıştı demekki daha erken uyanmış.. hadi kızım yatalım diye baktım gözler kapanmış... ohhh sıaık mis gibi 20 dakka götürmedim yatağına özlemimi giderdim. işte kimi yatsın yanımda dicek kimisi yatmasın bu çocuklar bir alem:))))
Heyyy martimmmmm, nice senelereeeee tatli ablacigim dicem sana daniceeee senelerreee bebiskonla esinle beraber cnmcim.
Kdifegulllllll
Dun hbrleri izlerken anaaaa acaba Gulce de mi kizamik dedim bnde esime belirtiler ayni ilk kulak da iltihap snra bu kirrmizilik vs. Eee simdi dr ne dio??
Elfznr evet yaaa o hareketleri hissetmek superrrr benle bir yasarsiniz artik:)
Adiskonun sabah burnuna bruna sikacaktik hadi yat annecim bak acilsin burnun sikmamiz lazim dedim cadicik minik parmaklariyla burnunu kapadi))) ayy be gulduk. Hic sevmio hep aglio aikarken snra hemen susuo gerci
Bugün doğdum ben oğluşumla yeniden)))) en güzel hediyem kollarımda çok şükür Rabb'ime ) yaş Kemal'e erdi 31 olduk vesselam
maaşallah maaşallah nazar değmesin kuzuya. ben bu akşam tam 1,5saat uyutmaya çalıştım ve çalışmasam 12olur yine uyumazdı.sabah 6da kalktı, öğleden önce 1.5 sonra 1.5 saat uyudu ama şu gece uykusuna dalma işi yok mu kendide mahfoluyo benide mahfediyor.kucakta uyuyan çocuk aman Allah ım gülceden öyle bir gün görürmüyüm acabahyrm kızım benle hiç uyumuyor bazen diyorum şöyle sarılsak uyusak diye ama yok anacım hasret kaldım alıştığı için yatağına bırakınca uyuyor birde hep yüzüstü yatıyor gecede dönmüyor takip ettim sağa sola en azla ama sırtüstü yatmıyor gariplikmi var yoksa öylemi alıştığından bilemiyorum. 6. ayına girdiğinde ben odasına aldım aramıda kocaman bir hol var ay git gel geeleri zor oldu baya ama alıştı en azından birde chioconun uyku arkadasıyla uyuyor hep o sesi duyuca uyku geldi mesajını alıyor sanırım ondan yeride uyuyor sadece tabi dışarda olunca zulum olmuyor değil salla salla yok anam zar zor uyursa uyur...
ama az önce kucak kucağa otururken baktım uyumuş sabah 8 de kalkmıştı demekki daha erken uyanmış.. hadi kızım yatalım diye baktım gözler kapanmış... ohhh sıaık mis gibi 20 dakka götürmedim yatağına özlemimi giderdim. işte kimi yatsın yanımda dicek kimisi yatmasın bu çocuklar bir alem:))))
benimkide diyo az aramızda yatsın diye:) özlüyor adam akşam 8,30-9,00gibi geliyo tam uyku zamanı huysuzluğu bişi anlamıyor ama ben bi daha alıştırmak istemiyorum sabah her yerim tutulmuş işe gitmek çok gerçekten.Maşallah maşallah. Ben de yatağında yatan bebeklere imreniyorum. Eşim de benim aksime, ben yerine koydukça getir yanımızda yatsın diyor. Tamam birlikte yatmaya ben de bayılıyorum ama nereye kadar yahu :) Bi de biz memeden kopamadık meme hep ağzında olacak. O yüzden ayrı yatmak istemiyor
kızlaaaar nabersınız
yıne gecmıse cok bakamdım soyle bı goz ucuyla okuduklarım yazacagım kusura bakayın olur mu bu cadı fırsat vermıyo bana
gölgeeeeeeeeeeemmmmm hadı gozun aydın ıstedın ıstedın al sana dıs ısırıklara hazır ol
kadifegul yıne mı hastasınız yahu gecmıs olsun yoksa yanlıs mı okudum
baska hasta olan kuzular veya annler varsa herkese cooook gecmıs olsun
bıızm dogumgunumuz 27 sınde bılıyosunz ama carsambaya geldıgı ıcın 30 unda yanı cumartesı yapacaz ıl dıısnadan gelecekler felan da var haftasonu yerımızı tuttuk cafe-restoran,bir menu uzerıde anlastık menuyu bız belırlıycez herkese konustugumuz yemek ve ıstedıklrı bı ıcecek gelecek bı de sonunda pasta evde cok bı sey yapmıycam belkı cupcake veya kurabıye yaparım.sabah erkenden gııdp susleme yapıcaz bakalım heyecanla beklıyoruz.sizler nasılsınız ozledım sızlerııııı
günaydın kızlar,
nasılsınız?
az sorunlu bol gülmeli bir gün olsun. günü aklımdaki bir soruyla başlatayım.
aranızda araba koltuğu alan var mı varsa hangi modeller yada almayı düşündüğünüz model hangisi???
ben bir kaç tane baktım resimleri eklim...
Eki Görüntüle 650153 Eki Görüntüle 650154
grilisi recaro marka 649
siyahlı grilide suny marka 279
özelliklere baktım çok fark göremedim ikiside 9-36
maaşallah maaşallah nazar değmesin kuzuya. ben bu akşam tam 1,5saat uyutmaya çalıştım ve çalışmasam 12olur yine uyumazdı.sabah 6da kalktı, öğleden önce 1.5 sonra 1.5 saat uyudu ama şu gece uykusuna dalma işi yok mu kendide mahfoluyo benide mahfediyor.kucakta uyuyan çocuk aman Allah ım gülceden öyle bir gün görürmüyüm acabakucağımda bile sakin durmuyoki kucağa çıkar çıkmaz ııh ıhh ayağa kaldırıyo beni sonra tek kolu uzatıyo süpermen gibi hııı hııı gösetrdiği hedefe sıkıyosa gitme. gülce çook zor bir bebek ayyy bittim uyku arkadaşı nasıl bişi onuda deneyim anlatsana nasıl uyutuyorsun?
benimkide diyo az aramızda yatsın diye:) özlüyor adam akşam 8,30-9,00gibi geliyo tam uyku zamanı huysuzluğu bişi anlamıyor ama ben bi daha alıştırmak istemiyorum sabah her yerim tutulmuş işe gitmek çok gerçekten.
iyiyiz canım sen nasılsın valla özletiyorsun kendini,
vay be doğum günleride geldi o kadar yakın geliyorki benim nişanım gelmişti ve evde sabırla korkuyla sancı bekliyordum ama benden önce sen hastaneye gidip doğurmuştun. bizimkide 30unda babanesinde kutlayacağız bizde. benim düşüncem ne giydireceğim? sen ne giydirmeyi düşünüyorsun o gün?
hastalık meselesi az doktor kurbanı olduk alerji olasılığı çok olan bir antibiyotik yazmış kulağının iltihapı 3günde geçti 3günde ilaçın alerjisi sürdü şükür iyiyiz şimdi.
Heyyyyyy dişi cıkan yuruyen ohhh ohhh neler neler olmuş vlla, kocaman oldu bebıişkolarımız. Hayırlısı olsun kızlar
Ayyy perş gunu bı arkadas gelmıştigelmez olaydı pglunun burnu sapur supur akıodu 2 gun snra Ada ben babası hastaydık hafta sonu yattık şukurki simdi de bıcı bıcı yaptı kızım daha ıyı cok sukur cabuk gecırcek sanırım. Ztn ADAnın cabuk gecırme sebebı dehset su ıcıo ben gıbı ıdrarla atıo sukıurki
Kadıfegul cnm o kırmızılık bı kere Adada olmustu foto cekıp bı atarmısın bakayım aynı ıse korkulcak bırsey dgl kendıgınden ılacsız bırkac gune gecmıstı cnm bnm coook gcmıs olsun
Ayse hanım hosgeldınız tabıı seve seve yardımcı oluruz ama cınsıyete bu kdr odaklanmayın ya ılk bebek sanırım ne olursa olsun buarada kızı olanlar için şanslı der annem ve cevredekı ınsanlar onu da dıyeyeımbnm de sımdı oglusum olcak mutluyum degısık ama emın ol ıkıncı de kız olsa ucardı. Yıne:) cıcılı bıcılı elbıselerımz boşa gıtmezdi:)) Allah gonlunuze gore versın ıns saglıklı dogumlar dılerım
Ben de henuz bırsey aldıgım baktıgım yok nasılsa cok erken dıe
Hatıcecan nasılsın tatlım?
Martım gorkemlı nerdesınızzzzzz yahuuuu!
selam kızlar;
nassınız iyimisiniz?
giremedim ben birrkaç gün okuduğum kadarıyla hastalar atlatmıs kadifegülüm kötü birşey çıkmamasına sevindim geçmiş olsun...
ayyy berenin dişi de hayırlı uğurlu olsun maşallah durdum durdum hepsini bir arada hallettim dedi yavrum. annesi sende dedğin gibi bütün kutlamaları br arada yaparsın artık:)
mujj ikinci bebek yakında ses verir dedikleri doğru daha erken hissediliyormuş..ayy bazen bende karnımdaki hareketleri hatrılıyorumda ordan oraya kolu baağı ıp zıp zıplıyordu...öslediiimmmmm.....
hyrm bence sen ara ara gene ayırma çalışmları yapsan iyi olur gibi sen zorlanıyorsundur baya yazz da geliyor hem rahat rahat uyursunuz ailecek.....
bizde kızımla yürüme alıştırmalarına devam ediyoruz 8-9 adım atıyor ama daha cok iyi kavrayamadı.. hadi gel diyince ayakta dikiliyken kolayına geldiğinden yere atıyor kendini emeklemeye başlıyor hemen..
bizimde üst dişlerimi çıkmadı bütürlü ağzımızda sürekli salya var ha cıktı ıkıyor derken 2 ay oldu doktor da çok kabarmış çıkar demişti taaaaa 2 ay öncesi acaba sorunmu vardır kızlar bilemedimmm yaa....
kızlaaaar nabersınız
yıne gecmıse cok bakamdım soyle bı goz ucuyla okuduklarım yazacagım kusura bakayın olur mu bu cadı fırsat vermıyo bana
gölgeeeeeeeeeeemmmmm hadı gozun aydın ıstedın ıstedın al sana dıs ısırıklara hazır ol
kadifegul yıne mı hastasınız yahu gecmıs olsun yoksa yanlıs mı okudum
baska hasta olan kuzular veya annler varsa herkese cooook gecmıs olsun
bıızm dogumgunumuz 27 sınde bılıyosunz ama carsambaya geldıgı ıcın 30 unda yanı cumartesı yapacaz ıl dıısnadan gelecekler felan da var haftasonu yerımızı tuttuk cafe-restoran,bir menu uzerıde anlastık menuyu bız belırlıycez herkese konustugumuz yemek ve ıstedıklrı bı ıcecek gelecek bı de sonunda pasta evde cok bı sey yapmıycam belkı cupcake veya kurabıye yaparım.sabah erkenden gııdp susleme yapıcaz bakalım heyecanla beklıyoruz.sizler nasılsınız ozledım sızlerııııı
bende e-bbekten bakmıştım çok güzel gerçekten kumaşıda çok iyi ama fiyat olarak biraz fazla geldi biraz daha uygun bişi arayacağım tabi kızımın rahat etmesi şartıyla, gerekirse şartlarıda zorlarım kızımın canı sağolsun...recaro young sport grili olan ben denize ebebkten aldım çok memnunum evet 9-36 olması büyük avantaj
sunny görünüş olarak hoşuma gitti özellik takılma falan recaro ile benziyor hatta nerdeyse aynı ama terletiyor mu onu merak ediyorum.terletiyo mu bebeğini?bizde de siyah sunny den var, fiyat avantajlı olduğu için almıştım yaklaşık 1 senedir kullanıyoruz, güneşden rengi artık gri olsada kızım rahat ediyor
ben yetişemiyorum herşeyi, ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama olmuyorgecmış olsun canım tekrar ne dengesız bı dr mus o sıkayet etseydın bence Allah korusun daha kotu bı sey de olabılırdı.
canım ben okuldan geliyorum armın kalkıyohıc fırsatım olmuyo ınan yatana kadar hoplayıp zıplıyoruz bı de onun yemegı meyvesı ekmegı yap derken herseyı evde kendın yapınca yorucu oluyo bıraz.tlf dan gırıyorum sureklı ınternete ama kk ya tlf dan gırmek cok zor
ben chic frog dan bı elbise aldım canım onu giydirecem.genelde tutu gıydırıyolarr dogumgununde ama ben o kadar cok tutu gordumkı son zamanlarda bıktım artık bı de yazın cekım ıcın gıymıstı armın zaten hevesımı aldım,şık guzel bı elbıse alabılırsın sende
herkese selam... epey ayrı kaldım sizlerden. öyle yoğun ki işlerim anlatamam. pazartesi günü biri şehir dışı olmak üzere 3 yeni şantiye birden başladı. Bildiğiniz üzere ben satıalma yapıyorum ve pazartesiden beri yerimden kalkmadan çalışıyorum. akşam nasıl oluyor anlamıyorum hiç. geçmişi okuyamadım sonra okuyup dönüş yapıcam.
bu arada oğluşum salı gününden beri hasta. burnu akıyor öksürüyor. pazar günü motor fuarına gittik. eşim, kız kardeşim eşi ve birkaç arkadaşla. sanırım bizim ufaklık üşüttü dışarıda. anlamadım o kadar da dikkat ettim ama şifayı kaptı. bu arda doktor vitamin eksikliği teşhisi koydu. kalsiyum ve d vitamini ilaçları yazdı. kan tahlili yaptırdım. eymenin yüzü çook beyaz ve göz altları kararıyor. bende şüphelendim ve kansızlık var mı diye tahlil istedim.kan sayımı sınır değerde kansızlık yok ama değerleri sınırda çıktı. üstten bir dişimi daha geliyor. toplamda 4 dişimiz olacak bununla beraber. birde 1-2gündür 2-3adım atıyor bize doğru. sanırım yaşına kadar yürüyecek bizim oğlan.
eymen 10 nisan doğumlu. bizde aile arasında kutlama yapacağız. bende yavru kartal pasta yaptırıcam oğluşuma. zaman akıp geçiyor mini mini yavrularımız büyüyor... allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?