merhaba canim,
hamd olsun ben iyiyim, oglusum yine dis cikarmaya basladi, 2 gecedir aglayarak kalkiyor sanirim dis yerleri agriyor.. sag ve soldaki azi disleri cikiyor , o yüzden agrisi var sanirim... onun disinda hamd olsun bir sorun yok... sen nasilsin, minik oglus nasil annesi???
dünya tersine demisler canim... kendi kendine nasil uyutuyorsun, nasil alisti ki ya.. bizimki niye uyumuyor. Ben yatagina koydum mu oyun oynamaya basliyor..
dogum günün kutlu olsun canim, nice güzel yeni yaslara insallah...
elemsu canim nasilsin ya, hic sormuyorsun - kac seferdir takip ediyorum... bizim dogum günümüz de 26 mart´ta, saka maka az kaldi....
bende e-bbekten bakmıştım çok güzel gerçekten kumaşıda çok iyi ama fiyat olarak biraz fazla geldi biraz daha uygun bişi arayacağım tabi kızımın rahat etmesi şartıyla, gerekirse şartlarıda zorlarım kızımın canı sağolsun...
sunny görünüş olarak hoşuma gitti özellik takılma falan recaro ile benziyor hatta nerdeyse aynı ama terletiyor mu onu merak ediyorum.terletiyo mu bebeğini?
ben yetişemiyorum herşeyi, ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama olmuyorhelal olsun sana valla özeniyorum. az gelinlik gibi bişi olsa nasıl olur ki sence? birde tütülere bakayım bizimki 1kez giydi ama yürüyünce daha bi tatlı oluyor tütüyle olabilir..
iyi geceler kızlar çok moralim bozuk uyuyamadım. aannem uzundur hastaydı bugün koah tanısı koymuşlar. sigara düşmanıydı içmedi hiçbirimize içirmedi kaçamak ayda yılda içtiğimizi yakalasa ağlardı hasta olursunuz bu zehir diye.neden benim annem? internetten araştırıyorum hastalığı ve araştırdıkça daha çok moralim bozuluyor.
iyi geceler kızlar çok moralim bozuk uyuyamadım. aannem uzundur hastaydı bugün koah tanısı koymuşlar. sigara düşmanıydı içmedi hiçbirimize içirmedi kaçamak ayda yılda içtiğimizi yakalasa ağlardı hasta olursunuz bu zehir diye.neden benim annem? internetten araştırıyorum hastalığı ve araştırdıkça daha çok moralim bozuluyor.
kızzlar selam ben bugün baya baya 30 oldum yawwww....
garip hissediyorum 30 olmaka couk sahibi olmak vay vay oysaki okul günlerim aklımda zaman gerçekten abuk geçiyormuş....
Selam canım. Geçmiş olsun paşaya. Çabuk atlatsın hastalığı inşallah. D vitamini kullanmaya devam ediyorduk biz zaten ama hiç test falan yaptırmadık değerleri ne durumda bilmiyorum.
Adımlarını da yesinler onun. Maşallah.
gecmıs olsun canmı ya yneı gordum kusura bakma
garip hissediyorum 30 olmaka couk sahibi olmak vay vay oysaki okul günlerim aklımdqa zaman gerçekten abuk geçiyormuş....
teşekkürler canım insanın elinin kolunun bağlı olması çok kötü uzaktayım moral vermekten ve dua etmekten başka yapabileceğim hiç bir şey yok. çok dikkat edilmesi gereken bir hastalık kontrol altına alınmalı ama birinin anneme göz kulak olması dikkat etmesi lazım fakat bi okuyan kardeşimin dışına bunu yapacak kimse yok herkes kendi rahatının peşinde eminim şimdi ben anneme kim bakacak ben ne yapabilirim diye deli olurken çare ararken birileri eyvah bize kim bakacak diye panik olmuştur.kadiegülcüm eminim hayatımızdaki en kötü anlar yakınlarımızın hasta olduğunu duyduğumuz anlardır ama yaptığımız en büyük hatada hemen karamsarlığa kapılmaktır. gerçekten cok üzüldüm ama kontrol altına alınabilecek bir hastalık meraklanma öyle okuyup okuyupda en kötülerini düşünme canım. benimde kayınpederim siroz oldu o da alkol ağzına koyma ama olacak işte bende böyle arastırmaktan artık kötü günler yaşamaya başlamıştım.
allah şifasını verecektir bol dua ve annene destek moral herşey allahın izniyle düzzzeleccektir inşallah canım. çok geçmiş olsun..
teşekkürler canım.Allah acil şifalar versin inşallah canım ya ama derdi veren Allah dermanını da verir. Bazen sorgulamak yerine sadece dua etmek gerek. Tekrar tekrar geçmiş olsun.
Doğum günün kutlu olsunAklımdaydı ama girip yazamadım önceden.
Nice mutlu yıllara.. Aynen, zaman su gibi akıp gidiyor. Güzel şeyler yaşayıp güzel insanlarla karşılaşmak dileğiyle..
doğru Allah dermansız dert vermesin. sizede geçmiş olsun çok zor gerçekten.kadifegül anneme alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğunda bende NEDEN benim annem diye sorgulamıştım günlerce,haftalarca...ama sonra alıştık ,alışmak zorunda kaldık ona yardımcı olabilmek için...allah dermensız dert vermesin yeterki,çok geçmiş olsun..
elfznr oo 30 oldun demek..nice 30lu yıllara o zaman elifle ve sevdiklerinle beraber..
sağol canım inşallah öyle olur. uzaktan birşeyler yapmaya yardım etmeye çalşıyorum arıyorum "sakın kokulu şey soluma çamaşır suyunu evden atın, suyu süpürge alın,halıları kaldırın..." alışana kadar zor kadının belli bir düzeni vardı hayatının yarısı çamaşır suyuyla temizlikti inşallah biran önce herşey yoluna girer olması gerektiği gibi olabilirteşekkür ederim canım. çok şükür eymen paşa iyileşti. Babaannemizin yoğun ilgi ve alakası ile bir hastalığı uzun sürmeden atlattık. test sonuçları sınır değerde. kalsiyum ve d vitamini için toz karışım verdi doktor onu kullanmaya başladık.
minik gelinim nasıl. uyku düzeni düzeldi mi? kendinize iyi bakın. bu arda rejime başladığından bahsetmişsin. yolun açık olsun. bende evlenmeden önceki kotlarımı senin gibi denemiştim bundan 6ay önce benim de yukarı çıkmıyordu ama şimdi belli biraz sıkar halde oluyor. 57kg düştüm. ama işe başlayınca 5kg verdim. iş stresi yemek düzeni değiştiği için. evde olsam veremezdim bende. çünkü ev işi yapıp sonra kayınvalidemle beraber kek börek yap 3 çayında götürüyorduk. inşallah sende kolay verirsin canım.
ne kusuru canım benim. çok teşekkür ederim. herkes bir koşturmaca halinde çalışan anne olmaz çok zor gerçekten. seninde allah yardımcın olsun. tek koşturmak çok zor gerçekten.
canım allah şifa versin. umutsuzluğa kapılma. derdi veren allah dermanını da verir. yakınlarımız bizim herşeyimiz. inşallah kısa sürede bu hastalığı atlatır annen canım.
canım bende 30 yaşıma girdim bu sene. aynı senin gibi hissediyordum. hatta eşime diyorum ki bundan sonra ben soranlara hep 29 yaşındayım diyeceğimiyi doğdun canım nice nice yaşlara inşallah. eşinle, bebişinle beraber sağlıklı, mutlu huzur dolu günler hep seninle olsun.
MARTİM canım senin de doğum günün kutlu olsun. minik paşalarımızla yeniden doğduk aynen canım. sağılıklı, huzurlu sevgi dolu yaşlara canım benim...
sağolun kızlar 1 yaş daha işte...
bizde elie henüz sayım yaptırmadık 1 yasına gelince yapıcam dedi doktor birde benim doktorum 1 yasına gelince smear testi yapıcam demişti sizde yaptıran oldumu daha evvel.
bu arada kızım geccen hafta 2-3..7-8 derken artık evi turluyor 10 günde ç özdü işi:))) suan çok temkinli ama sürekli yürümek istiyor elini de tuturmuyo küçük hanım bugün bahcede saldım yerden yere attı kendini daha yaz gelmeden başladık zaten günde kaç kez üst değiştiryoruz bilmiyorum (salyaları fena) artık hergün makine....
veeee çıkmaz dedik dedik üst 2 dişini birden patlattı yavrum gene iyi gidiyor bakalım biraz burun akıntısı falan oldu ama çok şükür ateş falan yok şimdilik..
bizzde yaş günü pastalarını arastırmaya başladık vakit geliyor yapanlar huuuuuu paylaşında görek fikir alak bizde:)))
Cnm smear yaptırdım bnde Ada 5 aylık mı neydısorun yok acı da yok merak etme bazı tanıdıklr acır dıodu ben de salak gıbı korkmustum :))
Cnmm bızım de azı dısler kabarmış bakalm nsl çıkacak sızınkı hayırlısı olsunohh artık hepsi yuruo yavas yavaş. Benminnili pasta yaptıdmıştı. Senın ıçın yıne ekleyım cnm bı bakarsın
herkese selam... epey ayrı kaldım sizlerden. öyle yoğun ki işlerim anlatamam. pazartesi günü biri şehir dışı olmak üzere 3 yeni şantiye birden başladı. Bildiğiniz üzere ben satıalma yapıyorum ve pazartesiden beri yerimden kalkmadan çalışıyorum. akşam nasıl oluyor anlamıyorum hiç. geçmişi okuyamadım sonra okuyup dönüş yapıcam.
bu arada oğluşum salı gününden beri hasta. burnu akıyor öksürüyor. pazar günü motor fuarına gittik. eşim, kız kardeşim eşi ve birkaç arkadaşla. sanırım bizim ufaklık üşüttü dışarıda. anlamadım o kadar da dikkat ettim ama şifayı kaptı. bu arda doktor vitamin eksikliği teşhisi koydu. kalsiyum ve d vitamini ilaçları yazdı. kan tahlili yaptırdım. eymenin yüzü çook beyaz ve göz altları kararıyor. bende şüphelendim ve kansızlık var mı diye tahlil istedim.kan sayımı sınır değerde kansızlık yok ama değerleri sınırda çıktı. üstten bir dişimi daha geliyor. toplamda 4 dişimiz olacak bununla beraber. birde 1-2gündür 2-3adım atıyor bize doğru. sanırım yaşına kadar yürüyecek bizim oğlan.
eymen 10 nisan doğumlu. bizde aile arasında kutlama yapacağız. bende yavru kartal pasta yaptırıcam oğluşuma. zaman akıp geçiyor mini mini yavrularımız büyüyor... allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin...
canııımm kusme nolur valladun tama sen aklımdaydın yazacaktımkı armın kalktı apar topar kapattım pc yi,ama haklsın çogu zaman 2 dak. göz ucuyla okuyup çıkıyorum görmedıgımm ve yazmadıgım cok oluyo ama yetısmeıyorum dıyorum ya kusura bakmayın
mikail nasıl sen nasılsın sizin de az kaldı var mı plan dogumgunu için
garip hissediyorum 30 olmaka couk sahibi olmak vay vay oysaki okul günlerim aklımdqa zaman gerçekten abuk geçiyormuş....
Elfznr cnmcım nıce saglıklı yaşlara inşallah tatlım
Kadıfegul cnmcı. Çoook gecmıs olsun akcigerle ilgili problem nefes almada kı zorluk cektı gıttınız? Suan yası genc inşallah hemen kolayca tedavısı olur annecıgının
Yesım cnmmm yaaa sana da cok gecmıs olsun.
Ben gıremedım nete kızlar cuma adayı dr. A goturdum nezleden sag kulak ıltıhap yapmış maalesef 10 gun antıbıotık ıcıek agladım ılk defa ıcıcek dıe esım de yapma bu kdr buyutme dıo borde dr. Un herseylerıne karısırım ben valla sen dr olaydın reprezantlar senı sevmezdı dıo:))) ılac son raddeye kdr ıstemedıgımden.
Bna gelelim ilaç kullanmamam gerektıgını soyledı bnmn dr. Ama yıne de bgn bı baktırayım dedım cunku dun bız pıknık yaptık onadan mı yoksa dha ıyı olmadıgımdan mı bılmıyorum suan sesım çıkmıooookonusamıyorum. Bgırmamam cok sessız konuşmam lazım. Laro faranjıtsın dedı. Konuşamamak cok acı:/ ada geldı optum babaannedeydı ben de uyumuştum da snra yazarım
Elfznr cnmcım nıce saglıklı yaşlara inşallah tatlım
Kadıfegul cnmcı. Çoook gecmıs olsun akcigerle ilgili problem nefes almada kı zorluk cektı gıttınız? Suan yası genc inşallah hemen kolayca tedavısı olur annecıgının
Yesım cnmmm yaaa sana da cok gecmıs olsun.
Ben gıremedım nete kızlar cuma adayı dr. A goturdum nezleden sag kulak ıltıhap yapmış maalesef 10 gun antıbıotık ıcıek agladım ılk defa ıcıcek dıe esım de yapma bu kdr buyutme dıo borde dr. Un herseylerıne karısırım ben valla sen dr olaydın reprezantlar senı sevmezdı dıo:))) ılac son raddeye kdr ıstemedıgımden.
Bna gelelim ilaç kullanmamam gerektıgını soyledı bnmn dr. Ama yıne de bgn bı baktırayım dedım cunku dun bız pıknık yaptık onadan mı yoksa dha ıyı olmadıgımdan mı bılmıyorum suan sesım çıkmıooookonusamıyorum. Bgırmamam cok sessız konuşmam lazım. Laro faranjıtsın dedı. Konuşamamak cok acı:/ ada geldı optum babaannedeydı ben de uyumuştum da snra yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?