Eki Görüntüle 655204
işte benim minik yavru kartalımın pastası...
İnternette yaptığım araştırmalar sonunda bu pastayı yaptırmaya karar verdim.
Yıldızların üzerinde EYMEN ve ENVER yazdıracağım. 1 TANEMİZ 1 YAŞINDA diye ekleyeceğim.
teşekkür ederim canım. çok şükür eymen paşa iyileşti. Babaannemizin yoğun ilgi ve alakası ile bir hastalığı uzun sürmeden atlattık. test sonuçları sınır değerde. kalsiyum ve d vitamini için toz karışım verdi doktor onu kullanmaya başladık.
minik gelinim nasıl. uyku düzeni düzeldi mi? kendinize iyi bakın. bu arda rejime başladığından bahsetmişsin. yolun açık olsun. bende evlenmeden önceki kotlarımı senin gibi denemiştim bundan 6ay önce benim de yukarı çıkmıyordu ama şimdi belli biraz sıkar halde oluyor. 57kg düştüm. ama işe başlayınca 5kg verdim. iş stresi yemek düzeni değiştiği için. evde olsam veremezdim bende. çünkü ev işi yapıp sonra kayınvalidemle beraber kek börek yap 3 çayında götürüyorduk. inşallah sende kolay verirsin canım.
.....
Elfznr cnmcım nıce saglıklı yaşlara inşallah tatlım
Kadıfegul cnmcı. Çoook gecmıs olsun akcigerle ilgili problem nefes almada kı zorluk cektı gıttınız? Suan yası genc inşallah hemen kolayca tedavısı olur annecıgının
Yesım cnmmm yaaa sana da cok gecmıs olsun.
Ben gıremedım nete kızlar cuma adayı dr. A goturdum nezleden sag kulak ıltıhap yapmış maalesef 10 gun antıbıotık ıcıek agladım ılk defa ıcıcek dıe esım de yapma bu kdr buyutme dıo borde dr. Un herseylerıne karısırım ben valla sen dr olaydın reprezantlar senı sevmezdı dıo:))) ılac son raddeye kdr ıstemedıgımden.
Bna gelelim ilaç kullanmamam gerektıgını soyledı bnmn dr. Ama yıne de bgn bı baktırayım dedım cunku dun bız pıknık yaptık onadan mı yoksa dha ıyı olmadıgımdan mı bılmıyorum suan sesım çıkmıooookonusamıyorum. Bgırmamam cok sessız konuşmam lazım. Laro faranjıtsın dedı. Konuşamamak cok acı:/ ada geldı optum babaannedeydı ben de uyumuştum da snra yazarım
Hyrm cnm çook cici işte benim aldıgım yerden alma da bi bak bakalım 110 tl daha ucuZ bulursun kesın. Gercı ben kazıklandım mı edım ama ucuz olanları pek begenmemıstım ıns ıı fıyata yapılır bu da cnm.
Yaa ne sorcam sıze 10 gun ıcecek antıbıotık Ada annem dıo sıse bıtınce alma ya ne oyle dıo eee sıse 7 gunde bıter gıbı sız ne dıonu? Dr ctesı kontrole gıdıcez olmadı perş gıderız. Sesim çıkıo ama gece cok oksuruyorum nene gıbı:) Ada ıyı burnu akmıo artık cnmcım
Hyrm cnm çook cici işte benim aldıgım yerden alma da bi bak bakalım 110 tl daha ucuZ bulursun kesın. Gercı ben kazıklandım mı edım ama ucuz olanları pek begenmemıstım ıns ıı fıyata yapılır bu da cnm.
Yaa ne sorcam sıze 10 gun ıcecek antıbıotık Ada annem dıo sıse bıtınce alma ya ne oyle dıo eee sıse 7 gunde bıter gıbı sız ne dıonu? Dr ctesı kontrole gıdıcez olmadı perş gıderız. Sesim çıkıo ama gece cok oksuruyorum nene gıbı:) Ada ıyı burnu akmıo artık cnmcım
merhaba mujjcum,
10gün antibiyotik ilk defa duydum çok uzun değil mi? gülceye alfasit verildiğinde doktor 3gün kullan demişti, geçen bioment verdiklerindede zaman söylemedi ama zaten 3günden sonra kızım kabardı hasta oldu vermedim. tabi doktor verdiyse vardır bir bildiği ismi neydi ilacın
gerçekten süper tütüler. ben dünakşam evde gülcenin kapı süsünden sepetinden artan koca bir tül vardı büzgüleyip etek gibi taktım beline çok tatlı oldu.evet en güzeli tütü ama istediğim gibi güzel bir gelinlik gibi bişi bulursamda alcam fotografçıyada gideceğiz hep aynı şeyle çekinmemiş olur. tütü görüntü olarak süper ve yapılışı basit geldi bana kendim yapmayı deneyeceğim:)) şimdide gayet iyisin ama tabi meslek olarak yapılıyorsa herhalde sınırlar daha önemlidir. oğluşunda doğsun sağlıkla bence iki tatlı bir arada seni manken standartlarına kavuşturcaklar:))Kadıfegul cnm baksana tütülere çook cici yanı bana goreama a&r butıkten almayın bosuna kazık yedm acıkcası. Ve bady buyuk geldı kızıma12-18 ay mothercare badysı yapmışlar ama ıste buyuyk geldı. Annem gıydırme demıstı ayy bgn gıydırmem lazım demıştım:))))) cnm sen bu fotoyu gormemışmşydşn Adanın ocakdakı dogumgununden . Eheheh artık mankenlk kalmadı ama dogurup hala işini yapan arkadaslarıma bravo dıyorum dha once de demişimdir:) çalışcagımdan degıl ama neyse 2. Den snra 1-2 yıl geçince eskı halıme gelırım
ben çok beğendim ama sarı lavivert renklerle daha mı güzel olur du ne? :))Ben oğluşum için beğendiğim pastanın resmini ekledim kimse görmedi mi :-( bir önceki sayfanın en altında kaldı ondan olsa gerek...
sağol canım teşekkürler.benim tütü yaptırdığım yerin adresini mesaj attım sana canım
Bencede fazla yahuuuu. Ay çıldırcammm. Augmentın antıbıotık cnm
agumentin... ben dişten ağrısından çok çekerim geneldede agumentin verirler iltahap diyip.1000mg verirler ve hatta lansor miğde koruyucu ile kullanırım kolay kolay ağrımayan miğdemi ağrıtıyor diye. adanın ki kaç mg?
Allah Allah bizim kızada kulakları iltahaplanmış dediler otitis media gibi bişi yazıyordu. çarşamba akşam götürdük acile perşembe-cuma-cmt üç gün antibiyotik aldı. 2defa ateşini düşüremedim yarım fitil attım. onun dışındada ağrı kesici dolven kullandım. pazar günü kabardığı için tüm ilaçları kestik. salı günüydü galiba kendi doktoruna götürdüm ilaçlık bişi kalmamış iyi görünüyor geçer bundan sonra dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?