Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım ikiizde çok geçmiş olsun bazı durumlarda antibiotik vermemek daha kötü sonuçlar doğurabiliyor o yüzden rahat ol öpüyprum adişkoyu,yeni resim koy özledik ama ablamızı:))

Kızlar sağolun bgn sesım cıktı en azından annemle tel de konusacak kdr tmmdır eklerım foto ztn elfznr e de eklıcem dogum gunu ıcın ıstemış aklımdyken sımdı yapayım

Cnmcım senın ıcın bırdaha ekledım foto bu seferkı pasta tam ıstedıgım gıbı olmadı ama şeker hamurlu olursa senınkıde guzel degısık olur ayrıca cok buyuk yaptırmayın derım, 6 ay kınasında 20 kışilik bosuna yaptırmıstım baska ıkramlar vs de oldugundan 45 kısı cıvarı olmasına ragmen bıtmemıstı

Cnmm gecende terAsda kurumuş fesleğenimi talan ediyordu:))) eşeledi iyice topragıda:)) çook zevk aldı

Eklentiler

• $image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 46
merhaba kızlar,
nasılsınız?
doğum günü pastaları konuşulmaya başlamış bizim pastanın şekline falan eşim el attı.bana sen yapmayacaksın ben süslü püslü alacam diyor:) ben hala ne giydireceğimle ilgiliyim fırsat buldukça bakınıyorum.

adacım herzamanki gibi çook tatlı mujjcum sende maaşallah manken gibisin...yoksa gibisi fazla mı?

Kadıfegul cnm baksana tütülere çook cici yanı bana gore ama a&r butıkten almayın bosuna kazık yedm acıkcası. Ve bady buyuk geldı kızıma12-18 ay mothercare badysı yapmışlar ama ıste buyuyk geldı. Annem gıydırme demıstı ayy bgn gıydırmem lazım demıştım:))))) cnm sen bu fotoyu gormemışmşydşn Adanın ocakdakı dogumgununden . Eheheh artık mankenlk kalmadı ama dogurup hala işini yapan arkadaslarıma bravo dıyorum dha once de demişimdir:) çalışcagımdan degıl ama neyse 2. Den snra 1-2 yıl geçince eskı halıme gelırım

Ben oğluşum için beğendiğim pastanın resmini ekledim kimse görmedi mi :-( bir önceki sayfanın en altında kaldı ondan olsa gerek...

Aaaa cnm sımdı gordum ben de sen yazınca baktım tatalım. Ben beğenmedim hatta hiiiç beğenmedim çünkü ben Gs liyim:))))))
Cnmm çook hoş kibar netleştirdin mi ? Afiyetle yiyinn pastalarınızı:) cuma da bnm pastamı yicezzzzz:))

Merhaba canım. Biz iyiyiz çok şükür. Uykumuz düzene girdi, yine geç yatıyor ama en azından gece uykusu uyuyoruz :)
Babaannesi iyi bakıyor demek paşaya maşallah.
Bugün misafir geldi kayınvalideme, bi dünnya mama olunca dayanamadım, ucundan yiyecektim ama durduramadım kendimi, patlayana kadar yedim :)) Şimdi yavaş yavaş vicdan yapmaya başladım ama durmak yok yarın hiçbir şey olmamış gibi devam diyete. 62-63kiloyum ben de şu an. 5-6 kg vermem lazım bakalım inş..
Dediğin gibi iş hayatı koşuşturmaca sizde kilo zaten kalmaz.
Daha daha neler yapıyor paşamız?
Pastanız çok hoş canım, eşime göre Bursasporlu olsam da içten içe Bjkliyim ben de :)))
Ama ben bu ilk doğum gününde 1 şeklinde pasta düşünüyorum, klasik bir 1 yaş doğum günü kutlaması istiyorum yani.

Mujj çok geçmiş olsun canım. Daha iyi olduğunu yazmışsın, şimdi daha da iyisindir umarım. Adacık da hemen geçirir iltihabı merak etme. İlaç konusunda ben de sen gibiyimdir normalde ilaç kullanmam kolay kolay. En ufak baş ağrısında falan hap alanlara da kızarım. Ama antibiyotik kullanacak diye ağlayacak kadar da karşı değilimdir. Kullanması gerekiyorsa kullanacak ve iyi olacak, hiç sıkma canını.

Bu arada biliyor musun, netten tütü modelleri bulmuştum ve aynı Adişkonunkinden beğendik biz de.

En uygun nasıl olur diye araştırmadayım şu an, yaptırcaz bakalım, babaanemiz alacak

Hyrm cnm çook cici işte benim aldıgım yerden alma da bi bak bakalım 110 tl daha ucuZ bulursun kesın. Gercı ben kazıklandım mı edım ama ucuz olanları pek begenmemıstım ıns ıı fıyata yapılır bu da cnm.

Yaa ne sorcam sıze 10 gun ıcecek antıbıotık Ada annem dıo sıse bıtınce alma ya ne oyle dıo eee sıse 7 gunde bıter gıbı sız ne dıonu? Dr ctesı kontrole gıdıcez olmadı perş gıderız. Sesim çıkıo ama gece cok oksuruyorum nene gıbı:) Ada ıyı burnu akmıo artık cnmcım

Fiyatları genelde 60-80 arası buldum hep. Bakalım nasıl yapcaz. Tütü hiç giymedi Sare, pek hevesim var ay :) Doğum gününde de giymezse ne zaman giycek dimi..

Bizim antibiyotik kullandığımızda ben de şişe biterse ne yapcaz diyordum ama denk gelmişti hatta artmıştı bile. Tahminimce sizin de gerek kalmaz ikinci şişeye. Yine de doktora sorarsın canım, malum antibiyotik tam kullanmadan bırakılmamalı.

merhaba mujjcum,
10gün antibiyotik ilk defa duydum çok uzun değil mi? gülceye alfasit verildiğinde doktor 3gün kullan demişti, geçen bioment verdiklerindede zaman söylemedi ama zaten 3günden sonra kızım kabardı hasta oldu vermedim. tabi doktor verdiyse vardır bir bildiği ismi neydi ilacın

Bencede fazla yahuuuu. Ay çıldırcammm. Augmentın antıbıotık cnm

gerçekten süper tütüler. ben dünakşam evde gülcenin kapı süsünden sepetinden artan koca bir tül vardı büzgüleyip etek gibi taktım beline çok tatlı oldu.evet en güzeli tütü ama istediğim gibi güzel bir gelinlik gibi bişi bulursamda alcam fotografçıyada gideceğiz hep aynı şeyle çekinmemiş olur. tütü görüntü olarak süper ve yapılışı basit geldi bana kendim yapmayı deneyeceğim:)) şimdide gayet iyisin ama tabi meslek olarak yapılıyorsa herhalde sınırlar daha önemlidir. oğluşunda doğsun sağlıkla bence iki tatlı bir arada seni manken standartlarına kavuşturcaklar:))

Ben oğluşum için beğendiğim pastanın resmini ekledim kimse görmedi mi :-( bir önceki sayfanın en altında kaldı ondan olsa gerek...
ben çok beğendim ama sarı lavivert renklerle daha mı güzel olur du ne? :))
birtanemin birinci yaşı sözünüde çaldım bile. eşimde gs li aslan yavrusu diye bişi yaptırmayı düşündüde kıza çok yakışmaz dedik şükür vazgeçti ama erkek olsa kaçışımız yoktu:)) taraftar pastasına karşılığımdan değil güzel oluyoda ben fb li olunca(

benim tütü yaptırdığım yerin adresini mesaj attım sana canım
sağol canım teşekkürler.

Bencede fazla yahuuuu. Ay çıldırcammm. Augmentın antıbıotık cnm

agumentin... ben dişten ağrısından çok çekerim geneldede agumentin verirler iltahap diyip.1000mg verirler ve hatta lansor miğde koruyucu ile kullanırım kolay kolay ağrımayan miğdemi ağrıtıyor diye. adanın ki kaç mg?

Cm bencede elınde tulun varsa yaparsın valla çok kolay belden buzcen halledersin sen bırde bence beyaz bady alın ustune ya sız bulun bırsey yapın yada keçe yapan yerler oluo. Dıcenız sen nıe yapmadın aman ne bıleyım o takımı begenınce gozum bırsey gormedı:))
Cnm 70 ml yazıo ama bılemedım dogru dıom dımı . Ama sen sorunca gıdıp bırdaha baktım dolaba. Hee bakalım 2 çocuktan snra eski halime doneyim inş:) eşime dıyorum 2 yılda kiii dha 2 yıl dolmadı:) benı değiştirdin kilo aldım:))) eski halime dönücem podyumlara gerı donucem dıyorum gülüo:)) çalişmam tabiki ztn zor iş evli bayan için çok çok zor ki ztn nişanlıyken bıraktırmıştı eşim sımdı dusunemıyorum:)))

Allah Allah bizim kızada kulakları iltahaplanmış dediler otitis media gibi bişi yazıyordu. çarşamba akşam götürdük acile perşembe-cuma-cmt üç gün antibiyotik aldı. 2defa ateşini düşüremedim yarım fitil attım. onun dışındada ağrı kesici dolven kullandım. pazar günü kabardığı için tüm ilaçları kestik. salı günüydü galiba kendi doktoruna götürdüm ilaçlık bişi kalmamış iyi görünüyor geçer bundan sonra dedi.

geçmiş olsun herkese. geçmişi okurken aklıma yazılanlardı.

kadifegülcüm bugün okulda konuşuldu. arkadaşın tanıdığı koah hastalığını turp içinde bekletilen bal ve zencefil karışımıyla tabii tıbbı tedaviyle birlikte yenmiş. o da annen gibi apzına sürmemiş. inanıyorumki annen de atlatır. gülce ye geçmiş olsun. kıyamam ne çekti şu ilaçlardan ama allah dermansız dert vermesin. biz de sümüklü sümüklü geziyoruz ortalıkta..

yeşim cim gemiş olsun, siz de kış madurlarından oldunuz ama geçmiş sanırım. ben de kan sayımı yaptıracağım ama geçen de alamadılar. korkuyorum çocuğuma eziyet edecekler diye. bu arada senin kvalide ile uyumuna da maşallah.. bu devir de zor. biz de fena değiliz ama siz kadarmıyız bilemem.

görkemli annene de geçmiş olsun canım. dediğin gibi güçlü olmak hastalıklarla baş etmede en büyük silahımız. doğum günü hazırlıkları başladı mı deniz nasıl yürüme hevesi var mı.

mujj cum ikinize de geçmiş olsun. kıyamam size. adişkom da iyi olur inşallah hemen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…