Eki Görüntüle 656599 magnetimiz bu nasıl kızlar*
canım çok teşekkür ederim verdiğin tarifi hemen yazdım hemen söyleyeceğim yapsınlar diye. bu arada aklıma geldi bizim kızın burnu sümüklü ama grip değil sabahtan beride ishali var ay kız galiba diş çıkaracak geçen alt azı dişi şişmiş gibi gelmiştide yok değildir demiştim.
Yesinlerrr düüütdütünüüü:))
Tatlım kıyafetı böyle erkekler ıcın cok hos kravatlı gıbı yada dırek kravatlı papyonlu var oyle giydir erkeklere hiiç kıyafet yok dıyenler gorsun:)) ben sımdıden prense bakıyorum:)))
Sağol buarada tatlım Ada ıyı şukur sımdı:) ben ıdare eder
dün sabah kızım sık uyandığı için yine gözümü eşimin değil gülcenin yanında açtım uyanmış yanıma oturmuş beni öpüyor gözümü açtım başladı gülmeye.sonra kızım çok erken ama falan derken kapıya uzatıp elini baba baba dedi "baba işe gitti kızım dedim sonra açtım kapıyı çıktı baktı odalara dönmüş bana didtti diyo..öyle tatlı diyorki anlatamam tabi kaç defa tekrarlattım baba didtti... güne başladık eline almaması gereken bir şeyi almış olmazz o olmaz dedim aldım elinden hızlıca dikkati dağılsın diye hoop attım arkasından koltuğun arkasına. ellerine bakıyo didtti diyor. çok güldürdü beni tatlı kızım. didttiye takmış durumdayız:))
geçmiş olsun herkese. geçmişi okurken aklıma yazılanlardı.
kadifegülcüm bugün okulda konuşuldu. arkadaşın tanıdığı koah hastalığını turp içinde bekletilen bal ve zencefil karışımıyla tabii tıbbı tedaviyle birlikte yenmiş. o da annen gibi apzına sürmemiş. inanıyorumki annen de atlatır. gülce ye geçmiş olsun. kıyamam ne çekti şu ilaçlardan ama allah dermansız dert vermesin. biz de sümüklü sümüklü geziyoruz ortalıkta..
yeşim cim gemiş olsun, siz de kış madurlarından oldunuz ama geçmiş sanırım. ben de kan sayımı yaptıracağım ama geçen de alamadılar. korkuyorum çocuğuma eziyet edecekler diye. bu arada senin kvalide ile uyumuna da maşallah.. bu devir de zor. biz de fena değiliz ama siz kadarmıyız bilemem.
görkemli annene de geçmiş olsun canım. dediğin gibi güçlü olmak hastalıklarla baş etmede en büyük silahımız. doğum günü hazırlıkları başladı mı deniz nasıl yürüme hevesi var mı.
mujj cum ikinize de geçmiş olsun. kıyamam size. adişkom da iyi olur inşallah hemen.
Eki Görüntüle 656599 magnetimiz bu nasıl kızlar*
merhaba bayanlar nasılsınz
bu gün evimde hummalı bir temizlik var annem biliyorsunuz rahatsızdı. yanıma gelmesini istedim bakmak için ona hazırlık evde tek toz olmaması lazım özelliklede durulama sularına sirke koymalarını söyledim. malum işteyim başlarında duramadım ama inşallah istediğim gibi olur.
kızımın bakıcısının okulunda gösteri için tütü giyecekmiş çocuklar ve velilere nasıl yapılacağı tarif edilmiş kalıpta vermişler. bende o kalıpla kızıma yapacağım:))
Eki Görüntüle 657337 Eki Görüntüle 657338
sizce pembe mi yapim kırmızılı mı?
şimdii benim kız biraz esmer ya sanki kırmızılı siyahlı kapar mı diyorum. ama kırmızıya uygun çok tatlı ayakkabımız mevcut.
fikirlerinizi bekliyorum...
geçmiş olsun herkese. geçmişi okurken aklıma yazılanlardı.
kadifegülcüm bugün okulda konuşuldu. arkadaşın tanıdığı koah hastalığını turp içinde bekletilen bal ve zencefil karışımıyla tabii tıbbı tedaviyle birlikte yenmiş. o da annen gibi apzına sürmemiş. inanıyorumki annen de atlatır. gülce ye geçmiş olsun. kıyamam ne çekti şu ilaçlardan ama allah dermansız dert vermesin. biz de sümüklü sümüklü geziyoruz ortalıkta..
yeşim cim gemiş olsun, siz de kış madurlarından oldunuz ama geçmiş sanırım. ben de kan sayımı yaptıracağım ama geçen de alamadılar. korkuyorum çocuğuma eziyet edecekler diye. bu arada senin kvalide ile uyumuna da maşallah.. bu devir de zor. biz de fena değiliz ama siz kadarmıyız bilemem.
görkemli annene de geçmiş olsun canım. dediğin gibi güçlü olmak hastalıklarla baş etmede en büyük silahımız. doğum günü hazırlıkları başladı mı deniz nasıl yürüme hevesi var mı.
mujj cum ikinize de geçmiş olsun. kıyamam size. adişkom da iyi olur inşallah hemen.
merhaba bayanlar nasılsınz
bu gün evimde hummalı bir temizlik var annem biliyorsunuz rahatsızdı. yanıma gelmesini istedim bakmak için ona hazırlık evde tek toz olmaması lazım özelliklede durulama sularına sirke koymalarını söyledim. malum işteyim başlarında duramadım ama inşallah istediğim gibi olur.
kızımın bakıcısının okulunda gösteri için tütü giyecekmiş çocuklar ve velilere nasıl yapılacağı tarif edilmiş kalıpta vermişler. bende o kalıpla kızıma yapacağım:))
Eki Görüntüle 657337 Eki Görüntüle 657338
sizce pembe mi yapim kırmızılı mı?
şimdii benim kız biraz esmer ya sanki kırmızılı siyahlı kapar mı diyorum. ama kırmızıya uygun çok tatlı ayakkabımız mevcut.
fikirlerinizi bekliyorum...
ama siz böyle tütüler falan ekleyince ben de bir tanede kızım olsun diye özeniyorumcanım, her ikiside çook cici. gülce kızımıza da yakışır. tontiş tontiş gözümün önünde canlandı bir an. birde ayakkabı var diyorsan kırmızı yap. sonuçta pembe için artı ayakkabı alman gerekmez.
anneciğine kavuşuyorsun ne mutlu sana. inşallah hastalığı da kısa sürede atlatır canım. senin yanında olmak ve hava değişikliği ona da iyi gelir..
muj, canım sen pastayı kaç kişilik ve ne kadara yaptırmıştın?
Cnm o mınnıe dilim fiyatı 9 tl . Özsuttem yaptırmıştım. Vlla ya 8 yada 9 kişilk o unuttum:) arttı çook çok valla . Kaç kişi olcak kafadan söyle hesaplarsan? Sen de oyle az kısılık yaptır hem aza mal olsun:))) şeker hamurlu ztn pahalı. Ben kınadakıne 200 tl vermiştim günah valla ya neyse 40 yılda bır oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?