Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
doğum günüm için güzel dileklerinize çoook teşekkür ederim. bir hafta oldu giremedim. hızlıca okudum alıntı yapamadım kusura bakmayın olur mu.

haticecan şimdi aklıma geldi canım bak, size de geçmiş olsun. ah o dişler yedi bitirdi bizi çıkmadan..

bize gelince doğum günü telaşı içindeyim. kurabiyeler siparişte. magnetler siparişte. pastamız kaldı. kıyafet tamam sayılır. geçende chicco dan gömlek pantalon almıştım. onu giydireceğim. temamız arabalar. keçeden arabalar yapacağım falan filan. hastasıyız çünkü. diş buğdayı yapmadığım için buna özeniyorum bakalım. sağlıkla çıkalım o günlere inşallah.
pastaya karar veremedim. yeşim pastanız çok güzel. çünkü bjk liyim ben de :)

canım çok teşekkür ederim verdiğin tarifi hemen yazdım hemen söyleyeceğim yapsınlar diye. bu arada aklıma geldi bizim kızın burnu sümüklü ama grip değil sabahtan beride ishali var ay kız galiba diş çıkaracak geçen alt azı dişi şişmiş gibi gelmiştide yok değildir demiştim.

Yesinlerrr düüütdütünüüü:))
Tatlım kıyafetı böyle erkekler ıcın cok hos kravatlı gıbı yada dırek kravatlı papyonlu var oyle giydir erkeklere hiiç kıyafet yok dıyenler gorsun:)) ben sımdıden prense bakıyorum:)))
Sağol buarada tatlım Ada ıyı şukur sımdı:) ben ıdare eder

dün sabah kızım sık uyandığı için yine gözümü eşimin değil gülcenin yanında açtım uyanmış yanıma oturmuş beni öpüyor gözümü açtım başladı gülmeye.sonra kızım çok erken ama falan derken kapıya uzatıp elini baba baba dedi "baba işe gitti kızım dedim sonra açtım kapıyı çıktı baktı odalara dönmüş bana didtti diyo..öyle tatlı diyorki anlatamam tabi kaç defa tekrarlattım baba didtti... güne başladık eline almaması gereken bir şeyi almış olmazz o olmaz dedim aldım elinden hızlıca dikkati dağılsın diye hoop attım arkasından koltuğun arkasına. ellerine bakıyo didtti diyor. çok güldürdü beni tatlı kızım. didttiye takmış durumdayız:))

ay inşallah şifa bulsun. bizimki de diş sanırım. bir sıkıntı yok uyku da yok geceleri. vık da vık.. anam azılar mı minicikler bu kadar zor çıkarken azılar napar acaba..

iyi olmanıza sevindim. kravat alacağım ben de. üzerine araba yapacağım keçeden artık. cool bi havası olsun istiyorum doğum günüsünde :))) genelde giydirdiklerimi çok beğenirler görenler. bir kot bir kazak alıp geçmiyorum. lcw den de alıyorum chicco dan da kanz da ama hep kombin yaparak alıyorum. zevk sahibi olsun küçük sıpam benim... arayınca bulunuyor neyseki :)

oyyy maşallah size maşallah... gıpta ettim. bizimki anca sıralıyor. konuşmayı desen bıraktı. 9 aylıktı çiççek diyordu. şimdi rınnn rınnn adda ınnn ade(anne) baba mama bu kadar. ben de ona dışarı çıkarken anlatıyorum. anne cici giysin. sen de giy. sonra adda gidelim. arabaya binelim diye. okuldan geldim, üstümü değiştiriyorum. anne cici giysin bekle dedim. yattı bekliyor bir yandan da ınnn diyor. kıyamam onu dişarı çıkacaracağımı sandı.

canım bizimkide gezmeye götürcem zaman, miyava gidiyoz diyorum kapıya bakıyo:))çok erken emeklemişti bizimki ama yürümesi zaman alacak galiba korkuyo çünkü..ilk arabamda kendi başına koridorda gidiyo..hevesi var beni yürüt diyo ben evi turlatıyorum elinden tutarak ama yalnız başına adımatmaya korkuyo hemen kollarını bana bırakıyo

doğumgünü hazırlıklarımın çoğu bitti ,bundan sonrası ufak şeyler..

magnetinizi çok beğendim ,paşamızı hayal ettim kravatlı falan çok tatlı olacak eminim.keçe işini hobi olarak mı yapıyosun,kursuna mı gittin..benim de hevesim var ama nerden başlarım bilmiyorum..ben de aynen heryerden giydiriyorum ,marka takıntım yok,yeterki sağlıklı olsun ve uyumlu dursun..öpüyorum sizi

Ada hanım kendı kahvaltısını yaptıktan snra ebbegını beslıooooo:))) asıl komıği arada kendı de bıberondan faydalanıo:)

Eklentiler

• $image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 40
merhaba bayanlar nasılsınz
bu gün evimde hummalı bir temizlik var annem biliyorsunuz rahatsızdı. yanıma gelmesini istedim bakmak için ona hazırlık evde tek toz olmaması lazım özelliklede durulama sularına sirke koymalarını söyledim. malum işteyim başlarında duramadım ama inşallah istediğim gibi olur.
kızımın bakıcısının okulunda gösteri için tütü giyecekmiş çocuklar ve velilere nasıl yapılacağı tarif edilmiş kalıpta vermişler. bende o kalıpla kızıma yapacağım:))

sizce pembe mi yapim kırmızılı mı?
şimdii benim kız biraz esmer ya sanki kırmızılı siyahlı kapar mı diyorum. ama kırmızıya uygun çok tatlı ayakkabımız mevcut.
fikirlerinizi bekliyorum...

Tatlım gözun aydın sımdıden annen gelcek. İnş iş temizlerler. Cnm bence ıkı renk de guzel . Bn hep pembemsi giydiriyorum degısık olsun dıe kırmızı yaptırmıştım sen bak ıste hangısını ıstersen

CANIM, çok şükür hastalığı kısa sürede atlattı oğluşum. kan sayımı gerçekten çok zor canım. bende kucağıma oturttum parmağını sıka sıka aldılar kanı ama ağlamaktan kırpkırmızı oldu yavrum. çok zor gerçekten. kayınvalidem benim çok geç o yüzden iyi anlaşıyorum sanırım. 48yaşında. ufak tefek anlaşmazlıklar yaşıyoruz ama hiç birbirimizin kalbini kırmadık şimdiye kadar. yoksa altlı üstlü oturmak işkence olurdu allaha çok şükür sorun yaşamıyoruz.

bende oğluşuma papyon takıcam doğumgünü için. gerçi kesin huylanıp çekiştirecek ve 5dk durmayacak. çünkü yakalığı dahi hiç sevmiyor.

bu arada magnetiniz çok hoş olmuş. herşeyi gönlüne göre halledersin inşallah.

ama siz böyle tütüler falan ekleyince ben de bir tanede kızım olsun diye özeniyorum canım, her ikiside çook cici. gülce kızımıza da yakışır. tontiş tontiş gözümün önünde canlandı bir an. birde ayakkabı var diyorsan kırmızı yap. sonuçta pembe için artı ayakkabı alman gerekmez.

anneciğine kavuşuyorsun ne mutlu sana. inşallah hastalığı da kısa sürede atlatır canım. senin yanında olmak ve hava değişikliği ona da iyi gelir..

Ehehhe kzıı olmayannnnnnn çatlasınnnnn cicili bicili çok şekerlerrrrr
Hııı bırde oglu olmayan da çatlasn nasılsa bmmde olcak kısmetsee:))))

muj, canım sen pastayı kaç kişilik ve ne kadara yaptırmıştın?

Cnm o mınnıe dilim fiyatı 9 tl . Özsuttem yaptırmıştım. Vlla ya 8 yada 9 kişilk o unuttum:) arttı çook çok valla . Kaç kişi olcak kafadan söyle hesaplarsan? Sen de oyle az kısılık yaptır hem aza mal olsun:))) şeker hamurlu ztn pahalı. Ben kınadakıne 200 tl vermiştim günah valla ya neyse 40 yılda bır oluyor

evet canım şeker hamuru pahalı oluyor gerçekten. bende 2yerden fiyat aldım. çalıştığım yerde bir butik pastane var 120tl dedi birde başka bir pastane var oturduğum yerde pastalarını beğeniyorum oda 225tl dedi. ben yanına ıvır zıvır da yapıcam öyle çok büyük de olsun istemiyorum o yüzden.

Yesimmmm kınadakı özsutten kafam karıstı. Dogum gununu annem ızmırden getırdı. Çünkü özsute sınır olmuştum tanıdıklarda aynı zmnda bana dedı 10 kişiden az olmaz ben de yaptırmamıştm . Htta dedım mıllet mesela evlılık yıldonumu ktulucak seker hamurlu 2 kışi 10 kişilik yaptırmak zorunda mı demıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…