evet canım şeker hamuru pahalı oluyor gerçekten. bende 2yerden fiyat aldım. çalıştığım yerde bir butik pastane var 120tl dedi birde başka bir pastane var oturduğum yerde pastalarını beğeniyorum oda 225tl dedi. ben yanına ıvır zıvır da yapıcam öyle çok büyük de olsun istemiyorum o yüzden.
Cnm bu dedıklerın kaç kişilik? Yani dilim fiyat nedir? Sen istanbuldasın eger fıyat 10 tl gibşyse burcınbırdanye yaptır gır bak sayfasına super pastalar. Htta o reklamlardakı ayakkabıyı vs yapan da o
butik pastanede dilim 8tl dedi 15kişilik. dedeoğlu pastanesi de 15kişilik ama dilim fiyatı döylemedi direkt 225 dedi
burcınbırdanye şimdi inceledim çok çeşit var hem. birde oradan fiyat alıyım. teşekkürler canım..
HYRM güzel gelinimin güzel annesi nasılsın? sare kızımız nasıl?
eğer uğurböcekliyi yaptırırsan denizle gülce pişti olur ..gerçi aynı yerde giymeyecekleri için sorun olmaz:)) Eki Görüntüle 657846
Bi pişti de bizden gelecek galiba :) Böcekleri yeriz hep beraber.
Mujj canım biz uygun fiyata bişey almıştık o yüzden yardımcı olamıcam ben. Ada'nınki pembe olduğu için kullanamıcaksınız dimi eskidiğinden değil?
Can'ın îkinci kez araba alacaksın anladığın kadarıyla. Ben de concord neo dan çok memnunum. Bizim araba küçük bagaja tam sığıyor. Aç kapa çok pratik. Tek başıma rahat kullanıyorum ve taşıyorum. Bir bak derim oba da. Tekerleri iri sarsıntı minimum , arka tekerler çukabildiği için bagaja rahat yerleşiyor.Kızlar adanın arabası bılıosun demıstım aazı arabası maasallah herkes beynımın etını yıyoo kucuk bırsey al dıe adaya soyle durum var bazı yollar duz dgl burda kucuk araba sarsmazmı???? Bgendıgım model var ıngıltereden onu getırtelım dedım yarı yarıya fıyat cunku fakat arkadas da dedı bu kucuk tekerlekle sarsar dıe esım de dıo sarsar eeee sımdı napcm ben?? Ikız arabası onlu arkada da bebek olandn alcktm ada krese gıtcek gerek yok dedık neyse sunu dıım su modelı alan var mı?? Quinny zapp 2012- bı yazın kızlar googledan gorursunuz yada ekliim bizim araba buyuk muyuk herkesın bagaja sıgmıo belkı ama rahat surumu cocuk ıcındede rahst ya sımdı kardesıne ne alsam derdındeyım
Cnmcım sırf ondan dgl cunku onu Ada kullancak dha cocugum 2 yasına dgru olcak yazık o yırusun mu:)) htta onun esprisini yptı babmız o yuruyuse cıktıgınızda yurur dıodu ay bı kahkaha attım mınnacık cocuk yoruldumu mahfolurum. Krese gıtcek ama htfa sonu hep bırlıkte oldugumuzda ona da lazım cnm. Bebıs dogdugunda adanın o yataklı kısmını kullancm ona pembe olsun esıme dedım asla almam ne oto koltugu ne yenıdogan . O oto koltugu alalım dıodu valla kaplatırım dha ıı neden alalım bosuna ztn hemen 9-18 e gecıcez snrasında yada 9--36 alırım bu sefer.
Gorkemlı cnm du ona da bakayım ben nasıl
Anladım canım haklısın tabi ya ben de Adişkoyu büyüdü gözüyle görüyordum artık :))
Hadi güzel bişey bulursun inş kızların tavsiyeleriyle.
Veeeeeee doğum günün kutlu olsun canım bugünü kolay kolay unutmam çünkü çok yakın bir arkadaşımın da doğum günü :)
:119::119::119:
Ailenle bebişlerinle nice mutlu yılların olsun inşallah.
Çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?