Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cnm bu dedıklerın kaç kişilik? Yani dilim fiyat nedir? Sen istanbuldasın eger fıyat 10 tl gibşyse burcınbırdanye yaptır gır bak sayfasına super pastalar. Htta o reklamlardakı ayakkabıyı vs yapan da o

Cnm bu dedıklerın kaç kişilik? Yani dilim fiyat nedir? Sen istanbuldasın eger fıyat 10 tl gibşyse burcınbırdanye yaptır gır bak sayfasına super pastalar. Htta o reklamlardakı ayakkabıyı vs yapan da o

butik pastanede dilim 8tl dedi 15kişilik. dedeoğlu pastanesi de 15kişilik ama dilim fiyatı döylemedi direkt 225 dedi

butik pastanede dilim 8tl dedi 15kişilik. dedeoğlu pastanesi de 15kişilik ama dilim fiyatı döylemedi direkt 225 dedi

Ohaaa 225 dıenın dılım fıyatı 14 u gecıo manyak mı ne o . 8 tl iyi cnm sanırım dha duaugu bulamazsın bence oraya yaptır hersekılde tadı pek super olmuo bu pastlar bıraz goruntu:) ben sekerını atıp yemıştm en son

burcınbırdanye şimdi inceledim çok çeşit var hem. birde oradan fiyat alıyım. teşekkürler canım..

Cnm aramıstım 10 tl dıe bılıyorum . Pasta uzaga gonderemıo dıe vazgecmıştım . Eet cok kalıtelı hep unlulerın pastayı vs de yapmış

bence bebek beklerken en guzel yapılacak sey uyumak cunku bebegınız oldugunda en cok hasret cektıgınız uzun uzun delıksız uyumak

HYRM güzel gelinimin güzel annesi nasılsın? sare kızımız nasıl?

Canım yazamadım bugün, anca müsait olabildim. Biz iyiyiz. Siz nasılsınız? Paşamız neler yapıyor?
Sare hanımın hızına yetişemiyorum çok oyuncu oldu çok.

Pastalardan konuştunuz, çok pahalılar gerçekten yaa! Önce pahalı diye kendim yapayım dedim ama sonra 1.yaş gününde özel olsun dedik. Kıycaz paralara :)

Ama tütüsünü kendim yapcam kafaya koydum.
gorkemli'nin tavsiye ettiği yer güzeldi ama 22 Nisana kadar doluyum dedi.
Haftasonu malzemeleri alcaz, önümüzdeki hafta bitirip eklerim.

Kadifegül canım '5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun' derler ya o misal kırmızı yap sen de, bi örnek olsun bizimkiler :)

Çok hevesliyim şu doğum gününe yaaa kızlar önce doğum günü kutlayacak olanlar hemen koysun fotoları emi? Fikir çalalım faydalanalım biz de :))

eğer uğurböcekliyi yaptırırsan denizle gülce pişti olur ..gerçi aynı yerde giymeyecekleri için sorun olmaz:))

Kızlar adanın arabası bılıosun demıstım aazı arabası maasallah herkes beynımın etını yıyoo kucuk bırsey al dıe adaya soyle durum var bazı yollar duz dgl burda kucuk araba sarsmazmı???? Bgendıgım model var ıngıltereden onu getırtelım dedım yarı yarıya fıyat cunku fakat arkadas da dedı bu kucuk tekerlekle sarsar dıe esım de dıo sarsar eeee sımdı napcm ben?? Ikız arabası onlu arkada da bebek olandn alcktm ada krese gıtcek gerek yok dedık neyse sunu dıım su modelı alan var mı?? Quinny zapp 2012- bı yazın kızlar googledan gorursunuz yada ekliim bizim araba buyuk muyuk herkesın bagaja sıgmıo belkı ama rahat surumu cocuk ıcındede rahst ya sımdı kardesıne ne alsam derdındeyım

Adanınki böyle bunun azdha kucugu olsun dıyorum önerı alayım marka? Stokke yı begenıyorum ama dıyat cok 2.500

Eklentiler

• $image.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 43
eğer uğurböcekliyi yaptırırsan denizle gülce pişti olur ..gerçi aynı yerde giymeyecekleri için sorun olmaz:)) Eki Görüntüle 657846

Bi pişti de bizden gelecek galiba :) Böcekleri yeriz hep beraber.

Mujj canım biz uygun fiyata bişey almıştık o yüzden yardımcı olamıcam ben. Ada'nınki pembe olduğu için kullanamıcaksınız dimi eskidiğinden değil?

Kızlar yapacağım süslemeden birini paylaşmak istedim, hoşuna gidip yapmak isteyen olursa diye.

Bu şekilde uçan balon bulmak zor, araştırdım evde uçan balon yapmak ya pahalı oluyor ya da tehlikeli.
Ben de minik bantlarla tavana yapıştırmaya karar verdim.
Fotoğraflardaki gibi ortaya sık sık değil de etrafa daha seyrek ve dağınık şekilde dağıtcam.
Uçlarına da Sarenin fotoğraflarından tutturcam.
Bazılarına not/yazı ya da bir sıra 'iyi ki doğdun' harfleri tek tek tutturulabilir.

Ben de böyle değişik fikirlere açığım

Cnmcım sırf ondan dgl cunku onu Ada kullancak dha cocugum 2 yasına dgru olcak yazık o yırusun mu:)) htta onun esprisini yptı babmız o yuruyuse cıktıgınızda yurur dıodu ay bı kahkaha attım mınnacık cocuk yoruldumu mahfolurum. Krese gıtcek ama htfa sonu hep bırlıkte oldugumuzda ona da lazım cnm. Bebıs dogdugunda adanın o yataklı kısmını kullancm ona pembe olsun esıme dedım asla almam ne oto koltugu ne yenıdogan . O oto koltugu alalım dıodu valla kaplatırım dha ıı neden alalım bosuna ztn hemen 9-18 e gecıcez snrasında yada 9--36 alırım bu sefer.

Gorkemlı cnm du ona da bakayım ben nasıl

merhaba bence bebeğimizi beklerken yapmamız gereken en önemlı şey kımseyı dinlememek herşeyı kafamıza takmamak böylece mutlu oluruz ve bebeğimizde mutlu olur :)etrafta okadar çok boşa konuşan insan varki:)

Can'ın îkinci kez araba alacaksın anladığın kadarıyla. Ben de concord neo dan çok memnunum. Bizim araba küçük bagaja tam sığıyor. Aç kapa çok pratik. Tek başıma rahat kullanıyorum ve taşıyorum. Bir bak derim oba da. Tekerleri iri sarsıntı minimum , arka tekerler çukabildiği için bagaja rahat yerleşiyor.

Anladım canım haklısın tabi ya ben de Adişkoyu büyüdü gözüyle görüyordum artık :))
Hadi güzel bişey bulursun inş kızların tavsiyeleriyle.

Veeeeeee doğum günün kutlu olsun canım bugünü kolay kolay unutmam çünkü çok yakın bir arkadaşımın da doğum günü :)
:119::119::119:
Ailenle bebişlerinle nice mutlu yılların olsun inşallah.
Çok öpüyorum.

Evet cnm
Çoook sağol tatlım o zmn her yıl kutlamanı beklerım artık

Martimcim bakıyorum hemen senınkıne

Martim

Cnm evet bu arabayı gormustum bakmıstım markaya bakmamısım. Dur buna da bakalım
Quinny buzz ı da cok begenıyorum aslında ama 1.300 cıvarı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…