Adanınki böyle bunun azdha kucugu olsun dıyorum önerı alayım marka? Stokke yı begenıyorum ama dıyat cok 2.500
Kızlar yapacağım süslemeden birini paylaşmak istedim, hoşuna gidip yapmak isteyen olursa diye.
Eki Görüntüle 657926 Eki Görüntüle 657927
Bu şekilde uçan balon bulmak zor, araştırdım evde uçan balon yapmak ya pahalı oluyor ya da tehlikeli.
Ben de minik bantlarla tavana yapıştırmaya karar verdim.
Fotoğraflardaki gibi ortaya sık sık değil de etrafa daha seyrek ve dağınık şekilde dağıtcam.
Uçlarına da Sarenin fotoğraflarından tutturcam.
Bazılarına not/yazı ya da bir sıra 'iyi ki doğdun' harfleri tek tek tutturulabilir.
Ben de böyle değişik fikirlere açığım
canım bu süslemeler çok hoş gözüküyor. minik bantlarla tavana yapıştırma biraz zahmetli olacak ama. birde bantlar düşer kısa sürede. bende internette doğumgünü süsleri satan yerlere bakıyorum ama şimdilik karar veremedim. bu arada ilk doğum günü mikail'in dimi? ben yanlış hatırlamıyorsam öyleydi.
merhaba kızlar,
annem bu akşam yanımda olacak. şimdi çıkıp annem için alışveriş ve hazırlık yapacağım. ay ne zor güzel birşeyler yapmak istiyorum ama hem kollestrol hem tansiyon hem miğde... seçeneğim çok az(
hepinize güzeel bir haftasonu diliyorum.
hyrm
süsleme balonlara bayıldım ve bir şeyi fark ettim...ben pastayı düşündüüm kıyafeti düşündüm ama süsleme işini hiiç düşünmemiştim. ay napsam napsam...
evet erken doğuran kızlar doğum gününüzü kutlar kutlamaz hatta pastayı kesin misafirler yerken siz girip resimleri bize atın bakalım fikir olsun:)))
iyi geceler kızlar çok moralim bozuk uyuyamadım. aannem uzundur hastaydı bugün koah tanısı koymuşlar. sigara düşmanıydı içmedi hiçbirimize içirmedi kaçamak ayda yılda içtiğimizi yakalasa ağlardı hasta olursunuz bu zehir diye.neden benim annem? internetten araştırıyorum hastalığı ve araştırdıkça daha çok moralim bozuluyor.
kızlar size daha önce bahsettiğim anne bebek grubuna başladık bugün ve müthiş zevk aldı deniz.devamlı gitme kararı aldık:))napın edin götürün kuzuları böylesi etkinliklereEki Görüntüle 659084
Ay amann nerde burda oyle sey yoktur sanmam. İzmirde nasl hangı gunler gıdıosun? Ayy oraya ısterdım gelmek vlla ya
gelsen süper olur kesin aynı grupta oluruz,biz 9-18 aylık gruptayız çünküm:))cumartesileri sadece
Selam kızlar
Bugün eşimin yardımıyla kızımıza tütü yaptım :)
Aslında kırmızı istiyordum biliyorsunuz. Ama hediye ayakkabımız vardı, hiç giymediği. Onu buldum. Bir de ayakkabı masrafımız olmasın dedim, ona uygun pembe yaptık.
Biz pek beğendik, bakııııınnnn :))
Eki Görüntüle 660093 Eki Görüntüle 660094
Eki Görüntüle 660095 Eki Görüntüle 660096
Kızlar suan ıcın bu arabayı alıcm sanırım. Kadıfegul cnm neden bırdhaa araba cunku Ada da var gercı dun Foruma araba gpturmedık pıtır ğıtır yurudu:)))) ama tabı onun ayagıyla bayagı yavas yada kosup falan:))
Dun bu arabaya kaydım neden dıcenız Ada krese gıdecek 2 yasında dıodum dun eşime dıo arkadası ayyy cook erken hadta oluyorlar mıllet alıo kresten esımde 2,5 da gıtsın dıınce eee bız nasıl dısarı cıkcaz dedım:)))
Buarada arkadakı snra cıkabılıo yano tek arabaya da donusebılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?