Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Martimmmmm

Yazmayı unuttum cnm sen bu arabayla mesela alısveriş merkezı dısında taslı yolda da gittin mi?? Ben de oyle bı soruyorumkı sankı yolsuz yerdeyım:))) ama bazı yerler bozuk yaww

Adanınki böyle bunun azdha kucugu olsun dıyorum önerı alayım marka? Stokke yı begenıyorum ama dıyat cok 2.500

arkadaşım adacığın arabası gayet güzel tamam tekerlekleri büyük olabilir ama gayet kullanışlı görünüyor. küçük araba olup normal düz yolda gidip avm de gidip kötü yolda daha doğrusu toprak yolda arnavut kaldırımda gitmez arazi arabası düşün derim ama seninki arazi arabası toprak yoldada markettede heryerde konforlu neden bir araba daha alacaksın ki?

canım bu süslemeler çok hoş gözüküyor. minik bantlarla tavana yapıştırma biraz zahmetli olacak ama. birde bantlar düşer kısa sürede. bende internette doğumgünü süsleri satan yerlere bakıyorum ama şimdilik karar veremedim. bu arada ilk doğum günü mikail'in dimi? ben yanlış hatırlamıyorsam öyleydi.

iyiki doğdun canım. iki yavrunla, eşinle ve tüm sevdiklerinle beraber nice nice sağlıklı, huzur dolu yaşlara...

Düşebilme ihtimali aklıma geldi benim de canım birini 1 gün önceden yapıştırıp denicem bakalım ne kadar süre duruyor diye. Eşim çift taraflı sağlam bantlar var ya onlardan yapıştırırız dedi, yok artık yahu kalıcı olmayacak tavana da zarar veririz dedim.
Zahmet hiç sıkıntı değil ya saatlerce uğraşırım ben zevkle
Netten süslere ben de baktım ama inanamadım küçücük şeylere biçilen pahaya!
İlk doğum gününden emin değilim ben canım, bilen yazar şimdi.

merhaba kızlar,
annem bu akşam yanımda olacak. şimdi çıkıp annem için alışveriş ve hazırlık yapacağım. ay ne zor güzel birşeyler yapmak istiyorum ama hem kollestrol hem tansiyon hem miğde... seçeneğim çok az(
hepinize güzeel bir haftasonu diliyorum.

hyrm
süsleme balonlara bayıldım ve bir şeyi fark ettim...ben pastayı düşündüüm kıyafeti düşündüm ama süsleme işini hiiç düşünmemiştim. ay napsam napsam...
evet erken doğuran kızlar doğum gününüzü kutlar kutlamaz hatta pastayı kesin misafirler yerken siz girip resimleri bize atın bakalım fikir olsun:)))

Anneciğine kavuşacaksın demek hadi gözün aydın. Güzel bişeyler yapamasan da güzel şeyler konuşursunuz

Ben de doğum günü süslemesini o kadar çok düşündüm ki mamalara sıra gelemedi :)
Bu arada ben de düşünme evresini geçip uygulamaya koyulamadım hiç, artık hazırlıklara bi yerden başlamak lazım.

annene cokgecmıs olsun canım Allah sıfa versın

Kızlar suan ıcın bu arabayı alıcm sanırım. Kadıfegul cnm neden bırdhaa araba cunku Ada da var gercı dun Foruma araba gpturmedık pıtır ğıtır yurudu:)))) ama tabı onun ayagıyla bayagı yavas yada kosup falan:))

Dun bu arabaya kaydım neden dıcenız Ada krese gıdecek 2 yasında dıodum dun eşime dıo arkadası ayyy cook erken hadta oluyorlar mıllet alıo kresten esımde 2,5 da gıtsın dıınce eee bız nasıl dısarı cıkcaz dedım:)))
Buarada arkadakı snra cıkabılıo yano tek arabaya da donusebılır

Eklentiler

• $image.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 42
Kızlarr cok sağolun ıyı dıleklerını ıcın. Ee ben de yasımla ılgılı ne yaSamkı ne desem kızRsınız:)) topığin çıtırlarındn bırıyım dıım barı:)))) 25 oldum 2 yılda hem evlı hem anne oldum:)) çok hızlıyım :))

kızlar size daha önce bahsettiğim anne bebek grubuna başladık bugün ve müthiş zevk aldı deniz.devamlı gitme kararı aldık:))napın edin götürün kuzuları böylesi etkinliklere

Selam kızlar

Bugün eşimin yardımıyla kızımıza tütü yaptım :)
Aslında kırmızı istiyordum biliyorsunuz. Ama hediye ayakkabımız vardı, hiç giymediği. Onu buldum. Bir de ayakkabı masrafımız olmasın dedim, ona uygun pembe yaptık.
Biz pek beğendik, bakııııınnnn :))

çok güzl olmuuus gul gule gıysın sare kuzusu.bak tutu perisi var face de benım arkadaslarım arsında hatta onu ekle ondan fikir calabılrsın azcık guzel syler yapıyo o.

araba görünüşolarak guzel ama 3 tekerlkliler öok sarsıntı yapıyo bıldıgım kadarıyla.maxi cosının bı modelı vardı bn cok bgnmıstım ama ebebktekılr sürüş açısından tavsıye etmdılr.2 bebegı tasımak ıcın dıyosan bugabo nun oyle bı modelı var.ben bebek arabası konusunda ıhtısas yaptım sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…