Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çok güzl olmuuus gul gule gıysın sare kuzusu.bak tutu perisi var face de benım arkadaslarım arsında hatta onu ekle ondan fikir calabılrsın azcık guzel syler yapıyo o.

armın yurumeye basladı teyzlrı daha dogrusu kosmaya tutabılene ask olsun...

Teşekkür ederim canım.
Armin doğum gününe yetiştirdi demek yürümeyi Maşallah kuzuya maşallah.

Armini tutabılene askkk olsun sımdı amaaaa hyrmınkıne de azzzz kaldı koy kızz foto gorsunler ayakta duruo bebısı:))
Elemsu cnmm Turkıyede gıc bu tarz yok ama dediğin gibi bugabooda var o da maalesef ebay de yok veeeee burda fıyatı 2.500 :))) açıkcası burdn almam yarı yarıya fark var vlla o kdr vermeye de gerk yok yaw:) ztn byle alınca Adanın arabasını kullanamıcm oysakı cok sevıyordum onu çok iyidi:/

Yaa Mujj Sarenin yürümesine az kaldı diyoruz biz de ama hanım hiç oralı değil. Adım atmayı denemiyor bile.
Ama hep ayakta. Maşallahı var gerçi 1-2 dakika duruyor böyle, devrilecek gibi olsa da dengeyi kuruyor hemen.

Not: Fotoğraflarda tokayı ham yapma girişiminde cadı.

martimcim dediğini anneme yaptım hatta yine biri daha söyledi siyah turpun içini oy bal koy diye sonra onu bir bardağın üstüne oturt diye. daha iyi olur diye deli bal da diyorlarya kestane balı aldım siyah turpun içini oyup koydum ve turun heryerinden dışarı çıkmaya başladı.damlacıklar halinde dışarı çıkan turp bal karışımı su bardağa iniyor biriktikçede anneme veriyorum. tekrar çok sağol inşallah şifa olur.

çok teşekkür ederim canım. bende hiiç uygulama evresine geçemedim.

annene cokgecmıs olsun canım Allah sıfa versın
sağol elemsucum inşallah.
hay Allahım sağır duymaz uydururmuş. kör okumaz uydurur mu desem. bende anladım adanın arabası büyük diye adaya başka küçük araba bakıyorsun. sen arabayı paşaya bakıyorsuunn. hmmm biz adayı takip ederken paşada gittikçe büyüyor tabi.

çok güzel olmuş nasıl yaptığınıda anlatır mısın? uzun uzun kesip bağladın mı? birde içine badiyi nasıl yapacaksın?

maşallah kızına yaa... çok tatlı hele o saçlar..
sanada bravo valla güzel beermişsin. bende evde hiç giymediği beyaz bir tütüsü vardı onu giydirmeyi düşünüyorum pastası süsü püsü derken gerçekten masrafı artıyor doğum günüsünün.. bir kaç kere giyeceğinden almak istemedim ekstradan evdekini kullanıama ama üstüne baktığım badiler neredeyse tütü iyatı uygun bişey bulurum inşallah...

elite uzun uun dikilmeye başlamıştı 10. ayında ama adım atmıyordu hiç.. sonra ayakta durmaktanda sıkıldı dedik sürünmeyi tercih ediyordu ama 11. ayına girdik maşallah birden yürüdü.. şuana sah,p olamıyorum pıtır pıtır hiç durmuyor 10 günde costu kudurdu seninkide yaşını ya karşılıaktır canım yada doğum günüsünü yapar yürür genelede cocuklar doğumgününden sonra yürüyor:))) kutlama bekliyorlar herhalde...

hadi kolay gelsin ay off aman kızım düşüceksin yavas kelimeleri sizin evdede sıksık kullanılacak artık:)

annenin yanına gelmesine sevindim yanında olunca için rahatlar aklın kalmaz. Allahın izniyle düzelicek inşallah..

bende de chicco kullanıyorum ufak ama kulanışlı gerçi senin durumun farklı ikisi bir arada olucak ama ben sana diyim Ada gezzmeyi daha cok tercih edecek ama geçiş döneminde lazım tabi..bu arkasında selesi olan modeli bir bayanda görmiştümi cekmişti dikkatimi çekti baktım hatta ingiltereden aldığını anlatıyordu yanındaki bayana cocuklarda cok memnuın kendiside cok kullanışlı falan diyordu.... ayy kulak haber bu olur herhalde..içinde arkadaki çocuk pek rahat gibi değildi sanki ama daha doğrusu çocuk büyüdükçe çok kullanılmaz gibi geldi bana gene çift arabaya dönersini...+-

Cnmmm duyduklarını eşime iletince sevincek:)) çünkü o bu modelı ıstedı bnm ıstedıgım aCık dha ucuz kıbar geldı bana o htta ekleyım bı gor. Evet cnmm herseyı dgru duymuşşsun Türkiyede yok. Bak goruyormusun bırgun bu ıse yarayackmış duydukların:))) ehehe:)) evet 4 yaşa kdr oturabılceklermıiş. Arkadaki de oylemymiş ben de duyunca sasırdım nsl oturck dıe:) demek sıgıyor. Ben de Didim e ingiliZ bayanda gormuştm o zmn gebe dgldım bılseydım konusurdum nerden bıleym bana da lazım olacagını:))))))

Cnm fotodaakı benm begendıgımdı. Sızce hangısı dha guZel eşin yeşile takıldı ben de dıyorum tum özellık aynı+300 farka ne gerek var dıyorum. Sız tıpıne bı bakın sız hangısını begencenız ona gore karar vermelıyım bgn artık almam lazım arkadas gelmeden

Eklentiler

• $image.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 69
Kdıfegul ıkımızde uyduruyoruz durmadan ahahaah:))))
Hyrm cnm ıste anca durur byle snra 2-3 adım derken 7-8 snraa tuttt tutabılırsen hersey bıranda oluyor dpgum gunune yurur. Yeterkı korkmasın duserse tepkısz kalın tabıı kötü duşmesn de aman maaşallah onalr cok dıkkatlı tutunuo edıolar

ahahahhhaaa:))))

çocuğun olunca bütün arabalar ıvırlar ıvırlar dikkatini çekiyor yoksa bende o an takılmazdım herhalde.. benimde bir arkadasım ikinci bebeğini alıcak kucağına ha geldi he gelecek. oda ikiz arabası alan alıcam diyordu diğer kızı küçük 18 aylık daha onunda benimde o gün arabayı görünce dikkatimi çekmişti at güel 300 ten bebek bakım odasının önünde sıra bekliyorduk denk geldi bende kulağımıı kabarttım bayaaa:))

valla siyah gayet güsel 300 lira emin ol başka ihtiyacına laım olucaktır. sen dinleme kocanı al bunu alll...

Cnm coook sağolll arkadaısn da alcksa onlu arkalı bulmaya calıssın o yanyana olanlar bence kotu hıcbıryere sıgamaz onla:/ tmm du bakalım iletcem şimdi eşime artk kara bağlayalım:)) aynen bebek olunca ınsan hep araba vs bakınıo:))

:))
mujjcum en son eklediğin arabayla ilgili birşey soracağım bunda adacık önde paşacık arkada olacak ya hani ada kızımız yürümek istediğinde paşa önde oturabilecek mi? yani ön tarafı yeni doğana uygun mu? birde eğer adanın arabasını vereceğin bir yer yoksa saklamayıda düşünmüyorsan e-bebek te takas yapılıyor. eskiyi götür yeniyi getirde yapabilirsin doğrusu pek eski sayılmaz gayet gıcır hala...

Cnm evet one de oturabılır paşacık:)) yenıdogandan 3-4 yaşa kdr mı neymiş 15 kg aaaa bakayım bı e bebeke ıyı olur. Ucuza gıdermı acaba aynen cok da ıyı arabam ve tertemız kılıfını yıne yıkar verırım ztn . Gözüm gibi baktım:) çünkü çok seviyorum herkes buyuk desede

Cnm araba boyle de olabılır

Eklentiler

• $image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 50
....

çok güzel olmuş nasıl yaptığınıda anlatır mısın? uzun uzun kesip bağladın mı? birde içine badiyi nasıl yapacaksın?

Sağol canım hemen anlatayım nasıl yaptığımı.
10-12 cm (ben 11 yaptım) eninde şeritler kesiyorsun. Uzunluğu da 48 cm, iyi geldi Sareme, sen de 48 yapabilirsin.

Resimdeki gibi bağlıyorsun parçalarını. 80 parça kullanmışım ben.
Lastiğe bağladım. Lastiği bebişin beline göre ama biraz daha dar tutmakta fayda var, çünkü tülleri bağlayınca biraz sünüyor.
Bu da benimkinin fotosu;

Badisine karar veremedim ben de henüz. Uzun kollu beyaz çıtçıtlı badi aldım, bir de evde yine hiç giymediği cicili bir tişörtü var.
Fotoğraflarını koyar sizin de fikrinizi isterim :44:
Keçe aldım, önüne süs yapcam ama kafamda belirlemedim henüz. Bir de bir örnek toka yapcam kendimize.

Sen de sağol canım. Dediğin gibi kutlama bekliyor olabilir Sare :)
Aynen ya osu busu derken epey pahalıya geliyor kutlama, diyorum bu 1. yaş günü özel olacak, ama seneye kuru bir pasta tamamdır )
Elif kızımız nasıl bu arada?

Doğum gününde yürüse hoş olacak ama en azından ayakta pozlarını çekebilcez diyoruz. Şimdi de düştüğünde hiç tepki vermiyorum ben alıştım ama kayınvalidemler fena o konuda hemen ayy ahh yapıyorlar. Onlar da alışır inşallah.

Sağlık ocağından geliyoruz, çağırmışlar da.
1 yaşında yapılacak olan kızamık aşısını salgın sebebiyle iki doz vuruyorlarmış. Aşı olup geldik. Çok ağladık

Sizin bebişlere yapıldı mı bu ayda bu aşı?

evet biz yaptırmıştık birkaç hafta önce..

mujj siyah olanı beğendim bende..

bebişlerin dişini fırçalıyomusunuz,diş fırçası aldınızmı??bazen fırçalamalıyız gibi geliyor özellikle koyu renkli bişey yediğinde

Tatlım aynen dha kibar geldi bana da o sıyah ya cnm sorma ben 3 ay önce flan aldım fırcasını. Rocks da macunu ama fırcalamıyorr:) ben forcalarken guluo ben ne zmn wc gtsem agzını gosterıo guluo çok hoşuna gıdıo ızlemek ama fırcayı alıo gezıo:)) bana yaptırmıyor tam:))

Hyrm geçmş olsun sareciğede cnm

Hmmm hiç aklıma gelmemişti diş fırçalama. Cidden büyüdü bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…