- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
HATİCECAN, çok şükür oğluşum iyileşti. minik mikail ve sen nasılsın? patik örmeye devam mı? gördüm çok beceriklisin maşallah. çocukla uğraş arasında iyi yapabilmişsin patikleri. öpüyoruz sizi çok. kendinize cici bakın
Canim oglunun iyi olmasina sevindim. Sen nasilsin iyimisin? Patik òrmeye devam ediyorum,, ilk ördügüm vardi onu arkadasa hediye ettim. Tesekkür canim öylesine ugrasiyorum iste. Öpüyoruz ikinizide.
doğum günüm için güzel dileklerinize çoook teşekkür ederim. bir hafta oldu giremedim. hızlıca okudum alıntı yapamadım kusura bakmayın olur mu.
haticecan şimdi aklıma geldi canım bak, size de geçmiş olsun. ah o dişler yedi bitirdi bizi çıkmadan..
bize gelince doğum günü telaşı içindeyim. kurabiyeler siparişte. magnetler siparişte. pastamız kaldı. kıyafet tamam sayılır. geçende chicco dan gömlek pantalon almıştım. onu giydireceğim. temamız arabalar. keçeden arabalar yapacağım falan filan. hastasıyız çünkü. diş buğdayı yapmadığım için buna özeniyorum bakalım. sağlıkla çıkalım o günlere inşallah.
pastaya karar veremedim. yeşim pastanız çok güzel. çünkü bjk liyim ben de :)
Eki Görüntüle 656599 magnetimiz bu nasıl kızlar*
Magnetiniz cok hos
Martimcim sanada tesekkürler canim. Siz nasilsiniz? Malum dogum günu bizimde yaklasiyor ama ben öyle bir hazirlik yapmadim. Bu hafta icinde hallederim artik. Sizde baska ne var ne yok?
dün sabah kızım sık uyandığı için yine gözümü eşimin değil gülcenin yanında açtım uyanmış yanıma oturmuş beni öpüyor gözümü açtım başladı gülmeye.sonra kızım çok erken ama falan derken kapıya uzatıp elini baba baba dedi "baba işe gitti kızım dedim sonra açtım kapıyı çıktı baktı odalara dönmüş bana didtti diyo..öyle tatlı diyorki anlatamam tabi kaç defa tekrarlattım baba didtti... güne başladık eline almaması gereken bir şeyi almış olmazz o olmaz dedim aldım elinden hızlıca dikkati dağılsın diye hoop attım arkasından koltuğun arkasına. ellerine bakıyo didtti diyor. çok güldürdü beni tatlı kızım. didttiye takmış durumdayız:))
Ada hanım kendı kahvaltısını yaptıktan snra ebbegını beslıooooo:))) asıl komıği arada kendı de bıberondan faydalanıo:)
Selam kızlar
Bugün eşimin yardımıyla kızımıza tütü yaptım :)
Aslında kırmızı istiyordum biliyorsunuz. Ama hediye ayakkabımız vardı, hiç giymediği. Onu buldum. Bir de ayakkabı masrafımız olmasın dedim, ona uygun pembe yaptık.
Biz pek beğendik, bakııııınnnn :))
Eki Görüntüle 660093 Eki Görüntüle 660094
Eki Görüntüle 660095 Eki Görüntüle 660096
armın yurumeye basladı teyzlrı daha dogrusu kosmaya tutabılene ask olsun...
Yaa Mujj Sarenin yürümesine az kaldı diyoruz biz de ama hanım hiç oralı değil. Adım atmayı denemiyor bile.
Ama hep ayakta. Maşallahı var gerçi 1-2 dakika duruyor böyle, devrilecek gibi olsa da dengeyi kuruyor hemen.
Eki Görüntüle 660304 Eki Görüntüle 660305 Eki Görüntüle 660306
Not: Fotoğraflarda tokayı ham yapma girişiminde cadı.