Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Canim oglunun iyi olmasina sevindim. Sen nasilsin iyimisin? Patik òrmeye devam ediyorum,, ilk ördügüm vardi onu arkadasa hediye ettim. Tesekkür canim öylesine ugrasiyorum iste. Öpüyoruz ikinizide.

Magnetiniz cok hos

Martimcim sanada tesekkürler canim. Siz nasilsiniz? Malum dogum günu bizimde yaklasiyor ama ben öyle bir hazirlik yapmadim. Bu hafta icinde hallederim artik. Sizde baska ne var ne yok?

Ada hanım kendı kahvaltısını yaptıktan snra ebbegını beslıooooo:))) asıl komıği arada kendı de bıberondan faydalanıo:)

armın yurumeye basladı teyzlrı daha dogrusu kosmaya tutabılene ask olsun...

Merhaba kizlar,

Ya gecmisi okudum yazacaktim ama cepten girdigim icin pek beceremedim. Nasilsiniz iyimisiniz, bdbislerde iyi insallah. Uzun zaman oldu giremedim, sormayin mikail yine dis cikardi huysuzluk õksürük istahsizlik falan inanin cok yoruldum. Sizlerde aklimdasiniz.

Mujjcum dogum günün kutlu olsun, nice yeni yaslara insallah.

Kizlarrrr oglusum artik adim atiyor bir haftaya kalmaz adim sayisini artirir. Darisi diger bebislerin basina. Artik arkalarindan kosariuz, ha simdide yerlerinde durmuyorlarya ;-) . ne garip degilmi daha gecen yil bu zamanlar dogum icin gun sayiyorduk, Rabbim yavrularimiza uzun sagliklli ömürler versin insallah
Hepinizi öpüyoruz. Cepten bu kadar yazabiliyorum

Demek Mikailcik de yuruoooo, bı bırakska hepsını ortaya talan ederler vlla:))) çok sağol tatlım tsk ederım öptm seni de oğluşu da

BENİM OĞLUŞUM YÜRÜMEYE BAŞLADI. TUTABİLENE AŞK OLSUN.

2-3 adım atıyordu bir iki haftadır. ama dün akşam eve gittim bir baktım salondan babasının yanına koşar adım yürüyor. arkasından baka kaldım darısı diğer arkadaşlarımızın başına. yaşına kadar herkes yürür inşallah...

Merhaba canım.
Biz iyiyiz çok şükür. Mikail'e geçmiş olsun. Şimdi nasıl? Yeni dişi hayırlı olsun. Kaç dişi var şimdi?
Adımlarınız da hayırlı olsun, maşallah ona
Bizlere asıl spor zamanı başlıyor artık. Benim bi 5 kilom kaldı vereceğim, artık Sare yardımcı olur inşallah bana o konuda, bi yürümeye başlasa sizin bıdıklar gibi :)

Huhuuu aferin benim damatcığıma
Vidyoya çekmeyi unutma annesii :))

canım biz bu aşıyı 10.ayımızda olduk. istanbulda salgın var diye 12. ayda yapılacak olanın 1.dozu şeklinde yapıldı. çok şükür benim oğluşum hiç ağlamadı. ateş falan da yapmadı. inşallah minik gelinime de ateş falan yapmaz... geçmiş olsun canımcım...

Anladım canım. Hemşire hatun eve gidince ateş düşürücü ver dedi, vermedim tabi. Çok şükür ki ateş olmadı bizde de.

Yeşimmmmm ohh ohh hergun yurume hbrlerı gelıo hepınızden:)) maaşallah kuzularaaa

Kızzzz hyrm :)) ben senın tutune bısııı yazmamışım bak sen terbıyesıze:))) cnm cok begendım rengı de cook tatlı. Ayrıcaaa neden 1 kere gıyecek dıe dusunuyorsunuzzzkıııııı???? Yzın dugun vs olursa gıyer yada byle ozel bırseye katılırsanız bırının dogumgunu yada ne bıleyım ıste herhangı bırsey o zmnda gıyer Ada ılk yılbasında gıydı snrada dogumgununde snraaw mısafırım geldı o zmn:)) bgn de gıydırcektım ama hava esıo vaGectım sımdı arabaya bınene kdr usumesın totosu:) yani bırde tam 1 yasa gore dgl 2-2,5 da da gıyerler üstüne hep farklı bırsey uydurup

Kız buarada ben senın adını hep hayrıme vs gıbı bırseydır dıe dusundum:)) ne zmndır soylucem unutuyorum:)))

Hay sen çok yaşa emi Hayrime he :))) Hiç aklıma gelmezdi.
Benim eşimin adı Hayrettin, onun hayatıma girmesi en büyük hayrımdı benim. hayrım'ın kısaltması yani hyrm :)

Tütüyü bir defa giyer demiyorum canım ben de aynen. Ayakkabımız çok giyilebilecek bir ayakkabı değil, hem tabanı ince sokakta giyilmez, belki bi kaç ev oturmasında, sonra sığmaz ayağı zaten.
Teşekkür ederim bu arada, tütümüzü beğenmene sevindim :)

tembel deniz ,ilk emekleyenlerdensin sen ama yürümede sınıfta kaldın..

kızlar hepinize hayırlı olsun ilk adımlarınız,darısı başımıza

merhaba kızlar,
dün kızım sabaha kadar kustu Allah ım ne bitmek bilmez bulantıymış. hani aşerirken çıkarır çıkarırda artık miğdede bişi kalmaz kuru kuru öğürürdükya çocuk aynen öyle oldu. bitkin düştü çıkarmaktan uyku halinde gözler kapalı öğürüyor...sonra sabah beze bir doldurdu resmen miğdem kalktı felaket kokulu battı ortalık. kızımı yıkadım sonra patates yedirip uyuttum uyandığında şükür çok iyiydi. vee 3 makine çamaşır yıkayıp astım geceden beri.

Ah yavrum ya nasıl harap olmuştur kıyamam. geçmiş olsun. Neden öyle oldu acaba üşüttü mü ki? Neyseki toparlanmış.

çok geçmiş olsun minik gülceye... istanbulda hafta sonundan beri hava epey soğuk. belki de midesini üşüttü senin ufaklık. inşallah bir daha tekrarı olmaz canım.

çok geçmiş olsun minik gülceye... istanbulda hafta sonundan beri hava epey soğuk. belki de midesini üşüttü senin ufaklık. inşallah bir daha tekrarı olmaz canım.

evet canım büyük ihtimal öyle oldu. inşallah bir daha olmaz ama çocuk işte ister istemez hasta oluyor...

kızlar ya ne zamndır aklımda mujj yazınca soylım dedım isimlerınızı paylassanız da ısımlerımızle hıtap etsek bırbırımızıe boyle garıp oluyo bıraz mesela hyrm yazama dıylım 40 defa dusunuyorum r mi önceydi y mi diye?

uuuzuuun bir aradan sonra merhabalar kızlarrrrr ve şeker şerbet melekleri
umarım herkes iyidir. bu günlerde havalar iyice karışık dikkatli olmak lazım
bu arada teni yeni minik adımlar karışmış hepinizi tebrik ederim
bizde daha henüz yok 4x4 üz hala 4x2 olamadık, gayret var da tam cesaret toplayamadı kuzum benim
geçenlerde bizde kusma yaşadık kızımda. 1 saatte tam 4 kez kusunca soluğu acilde aldık. kan idrar tahlili yapıldı. az da serum takmayı denediler kuzuma, ilk önce damardan güzel gidiyordu ama sonra cilt altına toplandı serum. tabi kolu şişti bir anda bacağı kadar oldu nerdeyse. sonra serumu çıkarttılar devam etmedik. zaten o 1 saatten sonra bi daha kusma da olmamıştı. çok ağladı kuzucuğummmm
neyse bakalım görüşürüz yine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…