kızlar ya ne zamndır aklımda mujj yazınca soylım dedım isimlerınızı paylassanız da ısımlerımızle hıtap etsek bırbırımızıe boyle garıp oluyo bıraz mesela hyrm yazama dıylım 40 defa dusunuyorum r mi önceydi y mi diye?
uuuzuuun bir aradan sonra merhabalar kızlarrrrr ve şeker şerbet melekleri
umarım herkes iyidir. bu günlerde havalar iyice karışık dikkatli olmak lazım
bu arada teni yeni minik adımlar karışmış hepinizi tebrik ederim
bizde daha henüz yok 4x4 üz hala 4x2 olamadık, gayret var da tam cesaret toplayamadı kuzum benim
geçenlerde bizde kusma yaşadık kızımda. 1 saatte tam 4 kez kusunca soluğu acilde aldık. kan idrar tahlili yapıldı. az da serum takmayı denediler kuzuma, ilk önce damardan güzel gidiyordu ama sonra cilt altına toplandı serum. tabi kolu şişti bir anda bacağı kadar oldu nerdeyse. sonra serumu çıkarttılar devam etmedik. zaten o 1 saatten sonra bi daha kusma da olmamıştı. çok ağladı kuzucuğummmm
neyse bakalım görüşürüz yine....
Slm Özgü,
Ama ben senın adını artık hayrıme koydum zuhahahahaahh:))) nbuarada çok guzel bır ksım kyomus annen aana çok degısık valla
Hayrıme heeee :)) Pişman edeceksin yani hyrm yaptığıma :)))
Ay canım nasıl istersen öyle diyebilirsin hiç sorun değilBen de sana bişeyler uydururum ama
Bu arada teşekkür ederim. ismimi severim ben de. Genelde karşımdakinin anlaması zor oluyor falan ama alıştım.
Özg 'den sonrası şekilden şekle giriyor
Büyük ihtimalle Sare de çekecek, anamdan miras der napalım koyduk adını bi kere :))
Hyrm
Msg atcaktım sana ama kızlarda gulsun dıe buraya yazıı. Dedım. Dun esıme dıyorum sırtımı kasırmısın Ada hemen önunu açıo kaşıoo falan kızım yapma kızartcan yat ben de senı kasıyom dıyorum . Düşün ne fena cadı oldu:) ama en komıgı bırbırıme sarıldıgımıZda vğbenı çekiştirmesi:))
kızlar ya ne zamndır aklımda mujj yazınca soylım dedım isimlerınızı paylassanız da ısımlerımızle hıtap etsek bırbırımızıe boyle garıp oluyo bıraz mesela hyrm yazama dıylım 40 defa dusunuyorum r mi önceydi y mi diye?
uuuzuuun bir aradan sonra merhabalar kızlarrrrr ve şeker şerbet melekleri
bizde daha henüz yok 4x4 üz hala 4x2 olamadık, gayret var da tam cesaret toplayamadı kuzum benim
geçenlerde bizde kusma yaşadık kızımda. 1 saatte tam 4 kez kusunca soluğu acilde aldık. kan idrar tahlili yapıldı. az da serum takmayı denediler kuzuma, ilk önce damardan güzel gidiyordu ama sonra cilt altına toplandı serum. tabi kolu şişti bir anda bacağı kadar oldu nerdeyse. sonra serumu çıkarttılar devam etmedik. zaten o 1 saatten sonra bi daha kusma da olmamıştı. çok ağladı kuzucuğummmm
Hyrm
Msg atcaktım sana ama kızlarda gulsun dıe buraya yazıı. Dedım. Dun esıme dıyorum sırtımı kasırmısın Ada hemen önunu açıo kaşıoo falan kızım yapma kızartcan yat ben de senı kasıyom dıyorum . Düşün ne fena cadı oldu:) ama en komıgı bırbırıme sarıldıgımıZda vğbenı çekiştirmesi:))
Bak sen şu cimcimeye yaaa :)) Tatlı olduğu kadar da zeki yani maşallah :)
Sarılmaları neden çekemiyor bu bebişler yahu dedim ya bizimki de üstümüze tırmanmaya çalışıyor.
Demek Mikailcik de yuruoooo, bı bırakska hepsını ortaya talan ederler vlla:))) çok sağol tatlım tsk ederımöptm seni de oğluşu da
BENİM OĞLUŞUM YÜRÜMEYE BAŞLADI. TUTABİLENE AŞK OLSUN.
2-3 adım atıyordu bir iki haftadır. ama dün akşam eve gittim bir baktım salondan babasının yanına koşar adım yürüyor. arkasından baka kaldımdarısı diğer arkadaşlarımızın başına. yaşına kadar herkes yürür inşallah...
Merhaba canım.
Biz iyiyiz çok şükür. Mikail'e geçmiş olsun. Şimdi nasıl? Yeni dişi hayırlı olsun. Kaç dişi var şimdi?
Adımlarınız da hayırlı olsun, maşallah ona
Bizlere asıl spor zamanı başlıyor artık. Benim bi 5 kilom kaldı vereceğim, artık Sare yardımcı olur inşallah bana o konuda, bi yürümeye başlasa sizin bıdıklar gibi :)
tembel deniz ,ilk emekleyenlerdensin sen ama yürümede sınıfta kaldın..
kızlar hepinize hayırlı olsun ilk adımlarınız,darısı başımıza
merhaba kızlar,
dün kızım sabaha kadar kustu Allah ım ne bitmek bilmez bulantıymış. hani aşerirken çıkarır çıkarırda artık miğdede bişi kalmaz kuru kuru öğürürdükya çocuk aynen öyle oldu. bitkin düştü çıkarmaktan uyku halinde gözler kapalı öğürüyor...sonra sabah beze bir doldurdu resmen miğdem kalktı felaket kokulu battı ortalık. kızımı yıkadım sonra patates yedirip uyuttum uyandığında şükür çok iyiydi. vee 3 makine çamaşır yıkayıp astım geceden beri.
yerim ben bu kızı yerr tatlııı.... maşşallah kızına annesi bu kız gittikçe güzelleşiyor zaten saçlar yetiyor başlı başına.
çok geçmiş olsun zor valla. geçen kusunca bende serun takacaklar mı diye korktum ama takılmadı. öyle bir dönemki ikna edilemiyor ve çok güzel karşı koyuyor. bizimkinin ağzını açtıramıyorlar mesela bi türlü. şimdi nasıl geçti mi tamamen ishal falan var mı?uuuzuuun bir aradan sonra merhabalar kızlarrrrr ve şeker şerbet melekleri
Kız hyrm yolacam saçını. Ahh benım kuşumu sen dha yenı mı goturdun yaaaaa parkanasıl sevınıyrlar salıncak da ada sımdı kayma modunda . Hava kotu olursa kapalı alanlardakıne kacın yaw
Hatıce cnmcım ben ıyıyım yok herhangı sezeryana daır zorlugum yok. Nefes nefese kalıyorum arada Adayla oyun vs oynarken o kdryaaa şimdi heyecanlıyım ıyıkı olmuş doyorummmmmmmm:))) veee dun dua edıyordm gorkemlıicin Allahımmmm bır kaza da ona ber dıe :)) ay saçımı yolacak benım:)))) ben doğum yapayım snra sızınde sıralansın bebişler:) hayırlısı
Kadıfegul
Cnm Allah yardımcın olsun valla ne dıyeyım
Ay canım valla daha yeni götürdüm. O da karşı komşum dedi gel bebişleri parka götürelim diye de öyle. Bir de sen gelmezsin gerçi diyor. Adım çıktı, evden dışarı çıkmaz diye. Artık sık sık çıkcaz
Bak yaaa demek gorkemli için de dua ediyorsunnn ne fenasınn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?