Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kadıfegulll

Cnm çok hastalandı mınık Gulce yaaa çok uzuluyorum Allah yardımcın olsun ınsallah dha ıyıdır bgn

Elemsu cnm benım adım Mujgan herkes bana müjj dedıgınden ben de nıckımı ondan oyle yapmıştım yanı mujj dedıgınızde bnm tuhafıma gıtmıyor alışkınım Müjgan da dıyebılırsınız

Canım faceden biliyorsun adımı aslında. Buraya da yazayım tekrar
Ben Özgü
Kendimi tuhaf hissettim şimdi, sanki aranıza yeni katılmışım gibi :)

Merhaba canım. Geçmiş olsun ya miniğin epey sıkıntı çekmiş. Serum falan denendi demek :/
Tekrar olmaz inş.

Slm Özgü,
Ama ben senın adını artık hayrıme koydum zuhahahahaahh:))) nbuarada çok guzel bır ksım kyomus annen aana çok degısık valla

Slm Özgü,
Ama ben senın adını artık hayrıme koydum zuhahahahaahh:))) nbuarada çok guzel bır ksım kyomus annen aana çok degısık valla

Hayrıme heeee :)) Pişman edeceksin yani hyrm yaptığıma :)))
Ay canım nasıl istersen öyle diyebilirsin hiç sorun değil Ben de sana bişeyler uydururum ama
Bu arada teşekkür ederim. ismimi severim ben de. Genelde karşımdakinin anlaması zor oluyor falan ama alıştım.

Wheheheheheheh:)))
Özge falan dıolardır anlamayan dımı

Hyrm
Msg atcaktım sana ama kızlarda gulsun dıe buraya yazıı. Dedım. Dun esıme dıyorum sırtımı kasırmısın Ada hemen önunu açıo kaşıoo falan kızım yapma kızartcan yat ben de senı kasıyom dıyorum . Düşün ne fena cadı oldu:) ama en komıgı bırbırıme sarıldıgımıZda vğbenı çekiştirmesi:))

Bak sen şu cimcimeye yaaa :)) Tatlı olduğu kadar da zeki yani maşallah :)
Sarılmaları neden çekemiyor bu bebişler yahu dedim ya bizimki de üstümüze tırmanmaya çalışıyor.

bencede canım çok daha iyi olur. zaten benim nick ile isim aynı Ben YEŞİM Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

canım, çoook geçmiş olsun. ben hala serum takılırken korkarım, canım acır. minik kızın nasıl acı çekmiştir kim bilir. allah sağlık versin tüm yavrularımıza..

Bak sen şu cimcimeye yaaa :)) Tatlı olduğu kadar da zeki yani maşallah :)
Sarılmaları neden çekemiyor bu bebişler yahu dedim ya bizimki de üstümüze tırmanmaya çalışıyor.

sizin prensesler sizi kıskanıyor anlaşılan çook tatlılar yaa... baksana babalarını paylaşamıyor minikler...

Aynen yeşim vlla:))
Bırde guldugumuz ne yapıo terlıklerı elledıgı zmn bız koltuk arasına atıyoruz o gıremıyor tabı alamıyor:)))
Cadıcık bu sefer ortada terlık gordumu bız bırsey yapmadan o araya atıyor:)) hey yarabbim:)))))

Demek Mikailcik de yuruoooo, bı bırakska hepsını ortaya talan ederler vlla:))) çok sağol tatlım tsk ederım öptm seni de oğluşu da

Haklisin canim, inan su an zaten yerinde durmuyo, tam yürüyünce isim var vallahh . Sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor,zor oluyormu bir bebisle. Sezeryandan dolayi sorun yok demi? Öpüyorum canim

Merhaba yessimcim, nasilsin iyimisin? Masallah pasaya findiklarimiz büyüyor artik. Nasil huysuzlugu falan varmi, gece uykusu nasil, kac kere kalkiyor? Bu arada pastaniz cok güzel, simdiden afiyet olsun.

Canim cok sagolasin bu hafta iyiyiz sükür. Bizim dis cikarma baya zahmetli, vallah canim su an tam cikmis olan 8 disi var, sag ve soldan azilar var eti yarip cikan falan.
Sagol canim darisi diger yürüyeceklere. Bemn 55 kiloya inmistim, mikail hasta olali pek dis

ari cikamadigimizdan yine 57 olmusum :-(. Insallah bir kac kilo daha vereblirim. Olmadi bu yaz türkiyede veririm, Allah nasip ederse 2 ay trde olucaz. Opuyorum canim sizide

tembel deniz ,ilk emekleyenlerdensin sen ama yürümede sınıfta kaldın..

kızlar hepinize hayırlı olsun ilk adımlarınız,darısı başımıza

Sagol canim darisi basiniza insallah. Bir bakkmissin deniz dd baslamis adim atmaya

Canim biraz gec oldu ama gecmis olsun.

Elemsucum iyi fikir canim. Benim adim hatice )

yerim ben bu kızı yerr tatlııı.... maşşallah kızına annesi bu kız gittikçe güzelleşiyor zaten saçlar yetiyor başlı başına.
çok geçmiş olsun zor valla. geçen kusunca bende serun takacaklar mı diye korktum ama takılmadı. öyle bir dönemki ikna edilemiyor ve çok güzel karşı koyuyor. bizimkinin ağzını açtıramıyorlar mesela bi türlü. şimdi nasıl geçti mi tamamen ishal falan var mı?

kızlar uykusuzluktan infilak olmak üzereyim... ayakta uyur duruma geldim resmen dün dolmuşta uyumuşum az kaldı durağı kaçırıyodum:))
benim ismiim gül. bazen güzel bişi yapınca şaşırtınca kadife derdi bana annem ondan kadife gül yazdım.bebek yaptım ya güzel bişi sonuçta:))

Kız hyrm yolacam saçını. Ahh benım kuşumu sen dha yenı mı goturdun yaaaaa parka nasıl sevınıyrlar salıncak da ada sımdı kayma modunda . Hava kotu olursa kapalı alanlardakıne kacın yaw

Hatıce cnmcım ben ıyıyım yok herhangı sezeryana daır zorlugum yok. Nefes nefese kalıyorum arada Adayla oyun vs oynarken o kdr yaaa şimdi heyecanlıyım ıyıkı olmuş doyorummmmmmmm:))) veee dun dua edıyordm gorkemlıicin Allahımmmm bır kaza da ona ber dıe :)) ay saçımı yolacak benım:)))) ben doğum yapayım snra sızınde sıralansın bebişler:) hayırlısı

Kadıfegul
Cnm Allah yardımcın olsun valla ne dıyeyım

Ay canım valla daha yeni götürdüm. O da karşı komşum dedi gel bebişleri parka götürelim diye de öyle. Bir de sen gelmezsin gerçi diyor. Adım çıktı, evden dışarı çıkmaz diye. Artık sık sık çıkcaz

Bak yaaa demek gorkemli için de dua ediyorsunnn ne fenasınn :))

Ahh iyiki gell demiş yaa vallaa:) iyi yapmışınız vlla bgn burası uçmasa ben de cıkacaktım eveeeeeet sıranın sonu sensın hadı yıne ıyısın:) martım, hatıcecan vs gelıo sırada:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…