Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar evlendıgımden berı ılk defa butun tavukla basbasayım. Ne gerekse ordu var sankı evde hasladım Adaya corba bızde ıcerız sehrıyelı aksam da fırına atıcam ama suankokusundan geberıcem((( heryerı actım resmen

Ahh iyiki gell demiş yaa vallaa:) iyi yapmışınız vlla bgn burası uçmasa ben de cıkacaktım eveeeeeet sıranın sonu sensın hadı yıne ıyısın:) martım, hatıcecan vs gelıo sırada:))))

Aman aman iyi ki sıranın sonundayımm :) hiiiiç hazır değilim yeni bir bebeğe valla. Allah isteyenlere versin inş.

Gebelik işte bak sen tavuk kokusundan rahatsız olmuşsun, bense bayılırım şimdi o kokuya ohh misss :)

Cnm şuan corbayı zevkle ıctım ama ben hııc sevmem haşlanmıs tavugun kokusunu suyunu falan. Yanı aslında sırf gebelıkten degıl. Şimdi domestosluycm ortalıgı. Buarada bızzzz egelıler domestos bıle kullansak klorak derizzz:)) dimi görkemli bu bı marka agıza alışmış sana yağ gibi:))

Oyuncak kutusundaki cadıcık:)) dün böyle oynamak ıstedı yıne.:))

Eklentiler

• $image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 51

aynen tezgahı klorakladım denir mesela..hala var biliyomusun kipalarda görüyorum:))

özgü gel birlikte saçını başını çekelim bu mujganın,ama yazık dimi şimdi hamişya canı yanmasın:))

mujgancım benim senin gibi annem işe yarasa,kayınvalidem işe yarasa,temizlikçim gelse haftada 2 gün,2 çocuk deil üç bile yaparım çocuk kadar güzel biş varmı.ama biliyosun durumumu(

bu arada ben de görkem,ama s,z bana görkem abla deyin ,hahaha

Aynen ya:)) ben hııc almadım klorak ama adı ağzımda:)) kızzzz sormaaa anlatmadım dha sana bızım abla hasta bıraz halsız kansız da ztn:/ bu ay kesn gıdıyor. Dedı bu ay sonu yokum. Ben de tmm dınlen sen doğumuma kdr snra kayınvalıdemle eltıme gıtmeden sadece bana gelırsın 2 gun dedım. Ama bılmıyorum bakarım çalışmayı dusunursem gelırım dedı. O da haklı yaaa haftanın 5 gunu durmadan deterjan kokusu cekıyor kadın . Şimdi kayınvalıdem aranıyor bı kadın bakalım duzgun birsey kısa zmnda bulabılcez mı ufff ış degıl de yazlık kışlık ayrımında napcam. Yrn bana gelcektı gelme gıt dedım yrndan hfta sonu gezmeye gıtcek dıe olmadı yazlığı cıkarırken cagırırım. Bska kadın gelse nsl guvencem nsl evi bırakcm biii sure bu mumkun olmayacak vlla

Görkem ablaaa, suss sen ben edıyorum duamı Allahımm eğer bırgun duam tutarsa suraya yazıyorum hemen helva yaparım :)))) aman olsun cıkar ıste beee aradan sana da gelıodu bayan şimdi yok mu? Annem de istanbul da buarada cuma gelıo salı gunu var anca hfta sonuna dgru kesın gelır Adayı çok özlemiş, benı özlemedıysen gelme dıyorum:)))))

Yaa buarada brz önce gördum ne kdr çok ıkıncı el gıyım satan var . Bnm alıp da hıııc gıyemedıgı. 2 abıyem var ben de onları satıcam bu ıkıncı elde:)) evlenmeden almıştım gebe kaldım gıyemedım dogurdum yıne gelmedı:/

Doğum yaptıktan sonra eski fit haline dönersin de giyersin canım ya hiç giymemişsin yazık ucuza giderler.

Bu arada maşallah Adişkoya.

bizimkilerde haftaya geliyor hem doğuma hem doğumgününe:))annem bir sene içinde hem babanne hem annane oldu saka gibi..kadın geliyor ama hayatım ben sneye işe başlıyorum şimdiden denize bakıcı bakmaya başladım..senin annnen bizim buralarda oturyodu arkadaşları varmıdır torununa bebek baktıran bir sorsana tatlım ya

Cnm bak bak bakıcı ama soyle ıns tam ısı olan bırı olsun. Sıradan cocuk bakan bırı dgl yanı yanında oturup çekırdek yemesın. Oyunlar oynasın vs. Yokt hiç annemın tanıdıgı ama:/ Bornovada oturan cook sevdıgım bı ablam var staj yapmıştım Tarım kredı kopp . Ordan benı de sever hala konusuruz olmadı ona sorayım belkı vardır bıldıgı. Onunda bakıcısı var.

Mesela kayınvalıdem Adayı haydı eller dıe oynatmaktn baska yaptıgı bırsey gormedım. Oyuncak oynaması vs...
Annem sureklı oyun oynuo Adayla çok şey ögrenıo. Bgn annem telefonda burda bı kuş varmış dıo Ada da . Bii bii dierek avucunun ıcıne parmagını koyuyuor:))

Hyrm cnm vlla ben d ebılemedım ztn satayım derım ne cıkar ortaya ne brsey :) öyle gorunce gaza geldım:))

slm kızlar nasılsınız..
pek fırsat bulupta gıremıyorum beren cok aktıf ve mızmız sureklı nerelerı karıstırsam kafama ne dusursem hangı cekmecede ne var modunda gezıyor:))

hastalara acıl sıfalar dılıyorum..
yuruyen bebıslerın ılk adımları hayırlı ugurlu olsun masallah
yurumeyen bebıslerede hemencık yurusun dıorum:)) gorkemlı acele etme kuzum her bebek farklıdır elbette yurur ah bır yurusun gorursun sen keske az daha emekleseydı dersın ehehehee:))

dogum gunumuze 1 aydan az kaldı bende telas yenı basladı..tutumuzu ben 3 ay onceden yaptırmıstım:))pembe tee sıde 1 yazıyor pullarla ve tac var.. pastamızın temasını bol pembelı pamukprenses dusnuyorum ama karar veremedım suslerıde arastırıyorum evde pek fazla bırsey yapmayı dusunmuyorum hazır alcam herseyı sanırım..

bu araa ben 60 kıloyum kızlar yanı tum kılolarımı verdım sukur hamılelıkten oncekı halımdeyım ama eksılere oynıcam sımdı verdıkce veresı gelıyor ınsanın:))) ozguvenıde tekrar gelıyor valla:))
saclarımıda sarıya boyatcam berenımın dogum gununde eskı halıme doncem ınsallah..sonra sıze ıkı resım yuklıcem ve aradakı 7 farkı bulcaksınız hahahahahaaa:)))

hepınızı opuyoruz

canım teşekkürler morel verdiğin için,evet takmıyorum çünkü çevremdeki çoğu bebek 1 yaşından sonra yürümeye başlamış,anormal bi durum yok yani,bizim topiğin bebişleri hızlı çıktı maşallah onlara:))

oh hazırlıklar başlamış,eminim çok güzel yakışacak berenime ve tabi annesinede kilolar gitmiş demek,mecit efendiden naber kız ben başladım ama daha faydasını göremedim bende göbek bol olduğu için heralde:))biz de sizi öpüyoruz

merhaba kızlar
nasılsınız? dün kırmızı tül aldım dün akşam annemle tütü yapımına başladık ama gülücük çok izin vermedi yarı kaldı(
aaa valla size yazarken aklıma geldi yarın günüm varrr...az kaldı diyecektim bu akşam tamamlarız diye neyi tamamlıyorum..
ay napacaktıım;
-3renkli börek
-patates salatası
-alman pastası
-kemal paşa tatlısı
-turşu kavurma
-poğaça
nasıldır menüm? itiraf ediyoruuum basite kaçtım

arkadaşım turplu tarif için çok çok çok teşekkür ederim. dün annemi doktora götürdüm sen koah değilsin dedi ama öyle dediler dedik eski röntgenleri gösterdik burada koah a benziyor ama şuan sende koa yok dedi şok olduk ama havalara uçtuuk çok sevindik.

Kadifeeeegüllll

Cnm hadi gözunuz aydın çoook sevındım buarada o turp tarıfını annem ben cok oksurdugumde de bana soyledı
Menu gayet normal cnm amkarna slaatası da yap ıstersen o da kolay hem buarada 3 renklı borek ne ben bılemedım?

Tebrikler canım kızımın doğum gününe fit olcam dedin dedin, yaptın valla. Ben de 61 kilo falanım ama bana yetmiyor, eski halime dönemedim.
Hadi heyecanla fotoğraflarını bekliyoruzzzz

Gülcüm gözünüz aydın.

Son düzenleme:
mujj canım sağol,umarım tanıdığı vardır o ablanın,gerçekten titizlikle düşünülecek bir konu.eğer kafama göre birini bulamazsam görümceme teklifte bulunacağım en azından güvenebileceğim birisi,kendi canından birisi..

kadifegül annene sevindim bir de koah ta bulunduğu ortamda toz bulunmayacak,yemek buharı olan ortamda olmayacak,bunlar hep tetikliyor..menünü beğendim.ay şimdi aklıma ne geldi keske hepimiz aynı yerde olsaydık ve gün yapsaydık aramızda,hem çocuklar da kaynaşırdı

Eveet oyle olsa partı supe rolurdu cnm. Buarada eve kamera taktır arkadasım gecen dıodu alarm sıstemı gıbı bıryerde calısmış işte fıyat syledı de aklımda kalmadı ama cok uygundu 300 falana sanırım. Gb olarak kuçuk oldugundan gunlukmş snra sılmen gerek dedı olsun yıne de super gunluk bakılır sılınır. Konuldugunda kımse anlamıomuş fotograf ıcıne mı ne dedı. Görumcen napıo evde sanırım varmı cocugu unuttum?

Kizlarrrrr, organik yenidogan takimi nerden alsamki acaba?? Simdi bunu yazarken guldum dusumsenize agustoa bitermis siz eee bebek nerde dermisiniz bende sakaaa Yaptm dermism:)) uff guldum ama ne salakca oldu:) niise ska maka yok bana cicilerde yardimci olun bakalim. Hep ben yardima kosmucam accik da sizz bisiler diin.

Golgem

Vvllabravo dogum gunune zayiflicm dedin veeee basardin koy bakalim foto merak ettimm. Snra bende ekleyim gobusumu:))

memnun oldum gülcüm,
sen niye uykusuz kaldin canim? Bizde 2 gündür geceleri aglayarak uyaniyoruz ve 2 saat agliyoruz , hafif grip oldu yine oglusum..

mujjcum sirayi iyi güzel yazmissinda, ben inan ikinciyle nasil basa cikarim yaaa.. Ah sevindim canim, sezeryandan yana SIKINTIN olmadigina, insallah bizdede olmaz ileride tekrar hamile kalirsam. Inan ben bile heyecanliyim senin adina , saka maka korka korka bu oglusu dogurdum ya, Allah ikinciyede zamani gelince nasip eder insallah.

Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah.

Oyuncak kutusundaki cadıcık:)) dün böyle oynamak ıstedı yıne.:))

ay findiga bak hele, tam oyun cocugu oldular ya...

gölgemm sen nasilsin canim, masallah iyi kilo vermissin, ya nasil yaptin - ben 2 kilo vermistim ama simdi yine 57 olmusum, ne güzel 55 e düstüm diye sevinirken.. benim hedef 54 kilo falan...
ooo sen dogum gününe 1 ay var, simdiden baslamissin hazirligi, bizim dogum günümüz sali günü ben henüz bisey hazirlamadim . Artik cumartesi kutlariz cünkü hafta ici babamiz zaten 9 gibi geliyor eve, ee dayi dede nene de gelemezler, cocuklardan dolayi... hafta sonu olur artik...

ooo menü iyiymis, insallah cok güzel gecer dogum gününüz... bu arada annen adina sevindim canim, vallah 1 doktora degil bir kac doktora göstermek lazim baksana önce koa diyorlar ondan sonra yok diyorlar.. insanla dalga mi geciyorlar nedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…