Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tekrar merhaba kizlar,
oglusum örgü anlatimlarini topladigim dosyayla oynarken hemen yazayim dedim... Gecmisi okuyup birsey yazmaya calisiyorum, Mikail beyden firsat bulunca.. cep telefonundan da girip yazmaya calisiyorum ama oradan pek kolay olmuyor..

Nasilsiniz iyimisiniz, findiklar fistiklar da iyi insallah? Bizden haberlere gelince söyle siralayayim en iyisi

- dis cikarmamiz bitmisti, biraz düzeldi derken yine hafif grip oldu, malum havalar bir sicak bir soguk. Halbu ki disarida cok cikmadim..

- 2 gecedir aglayarak kalkiyor ve en az 1 saat agliyor, gece gece oyun oynuyoruz, sonra da oturma odasinda yerde uyuyup kaliyoruz ikimiz.. her tarafim tutuluyor tabi ki. Inanin o agladiginda ne yapacagimi sasiriyorum artik, oturmama izin vermiyor, ayagimda sallayamiyorum.. deli oluyor o an..

- bayaaa cok disimiz var artik, azilarin bir kismida eti yarip cikti
- su an hafif yine öksürük var
- adimlarimizi arttirdik, 5-6 adim gidebiliyor artik.. bir tane yürüme arabasi var ona tutunup odada dolasiyor
- anne, dede, anneanne, a dedeee a neneee, hadi bunlar kullandigimiz kelimeler
- bye bye diye el salliyoruz
- müzik dinlerken basimizi salliyoruz ve oynuyoruz , alkis yapiyoruz...

sorunlarimizdan birisi devam sütü icmiyoruz, önceleri gece iciyordu ama simdi onuda icmiyor, bende gündüzleri devam sütü ile bisküvi yapip onu yediriyorum. Pütürlü henüz yutamiyoruz...

Uyku saatlerimiz sabah 10:15 - 10:30 kalkis, sonra yemek yiyor, 13:00 - 13:30 gibi uyuyor 2 saate yakin.. sonra aksam üstü yine yemek yiyor, yogurt falan... ondan sonra 18:30 - 19:30 gibi uyuyor en az 1 saat, bazen 2 saate yaklasiyor... sonra 23:30 gibi yemek yiyor, 00:30 - 01:00 arasi uyuyor... gecede rahatsiz olmazsa pek kalkmiyor...

27 subatta asi olduk karma asiydi - kizamik vs vs.. haftaya carsamba kene asisi ve bir asi daha var o yapilacak...

Iste böyle... sanirim cokkk uzun yazdim yaaaaa... firsatttan istifade.. Hepinizi öpüyoruz!!!!!

cnm beren cok huysuz hıc uyumuyor yemek yemıyor..ona vakıt ayırmaktan ınan yagıda kullanamıyorum bu aralar..bıraz sakınlesse ve su mızmızlıgı ustunden atsa baslıcm bırde yaz gelsınde haftada 2 gun spora gıtcm ıns o amn surer gıderım:) pes etmek yok devammm..bu arada senın rejım nsıl dıdıyor kac kılon kaldı hangı dıyetı yapıosun cnm karataydı sanırım dımı??
aynen ole oldu kuzum sukur verdım ama hedefımı dahada dusurdum 57 olcm bakalım:)
saremın fotosunu gordum bayıldımmm sacına olurummmm sıpaaaa dedıgımı sole hemen hanımefendıye:)))
aynen cnm dedım ve yaptım .. :) foto dogum gununde koycam kuzum tam bır sacları boyatayım eskı ben olım ondan sonra..senın gobısı hemen koyyy ama pasayı sansurlu gorelım:))

tatlım uyguladıgım bır dıyet yoktu .dukan yapım dedım zararlarından sonra vazgectım detoks yapcktım cok otcu bır dıyet geldı vazgectım.. ben tatlı cıkolata makarna ekmek cıkardım hayatımdan ardındanda kılolar gıttı:) bırde metabolızmam ıyı calısıyor o yuzden hızlı verdım cnm .onemlı olan tekrar almamak tabı 6 ay daha dıkkat etmem gerekıyor..haa unutmadan bak kızımın hakkını yemıyeyım onun pesınde kosmakta erıttı benı:)) darısı sana cnm ama kılon gayet ıyı bence

Son düzenleme:
Bgn eşime dedım benı ceksene kızlar için syfaya koyucam:))) göbüşüm bu hfta bıanda cıkıverdı sankı:)

Eklentiler

• $image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 61
Bgn eşime dedım benı ceksene kızlar için syfaya koyucam:))) göbüşüm bu hfta bıanda cıkıverdı sankı:)

maşallah size,çok hoşsunuz

ben hamiş kaldığım kiloya indim çok şükür arkadan bak incecik dersin ama göbeğimi toparlamaya çalışıyorum sarktı çünkü..evet pes etme azimedince veriliyor çünkü..ben 20 kilo verdim nerdeyse ekimden bu yana..öpüyorum sizi..

haticecan merhaba biz iyiyiz çok şükür deniz cadısıyla uğraşıp duruyorum ,mikaile maşallah demek azılar da çıktı,kaç diş oldu toplamda.?kene aşısı yapılacak öylemi??keşke bizim burdada yapılsa yaz geliyor piknikler başlayacak..

İyi geceler kizlarrrrrrrrr.....
Ben ve kizim iyiyiz umarim sizler de iyisinizdir..
Ben de hamileyken 30 kilo almis biri olarakk, simdilerde yaklasik 2 aydir hamilelik oncesi kiloma donmus bulunmaktayim. Ama cikolatayi kesmedim ve hic kisitlamadim kendimi. Hatta nutellasiz bir kahvalti dusunemiyorum o derece yani) zaten sanirim bo cogunuzun hamilelik tamaminda aldigi toplam kiloyu ben 3-4 ayda tamamlamistim
Bu arada dun doktoruma gittim ve yasmine baslayacagim, denemekten hic bisey kaybetmem
Bu arada biraz da azra'dan haberler kizim hala yurumedi hala 2 disi var evde balkonu acik bulunca hemen kaciyor disari. Dur tadim dur diyo bi de bana. Acaba yurumeden konusmayi mi cozecek dersiniz baya net kelimeler cikariyor ve bilincli olarak......
Neyse tekrar gorusmek uzere.....

oyyy ıste cıkmıs gobüsss:))) cok guzel bır kare allah bozmasın..pasa dogduktan sonra dahada guzellescek bu..ay saka maka 2.kez anne oluyorsun yaa hala ınanamıyorum:))

Masallah mujj cnm galiba bebegimiz erkek olucak ben oyle dusunuyorum cunku gobusun o yonde sinyal veriyor..hayirlisi ile saglicakla kavusur ins..

Kizlar biliyorum bir kaybolup,bir ortaya cikiyoruz ama bizlerde de cok yogun gunler var, bana 24 saat yetmiyor desem belki sizler icinde cok yabanci olmuyacak birsey soylemis olucam..saglik olsunda ins bu gunleride atlatiriz..
Dogum gunleri yaklamaya baslamistir sizlerde hatta yapanlar bile olmustur..simdiden hepsine hayirli ve huzur dolu nice yillar dilerim..
Bende dogum gunu icin temami sectim ve zurafaya karar kildik..bakalim nasil olcak bende cok merak ediyorum..biz 3 mayis dogumluyuz ama simdiden arastirmalara basladim hazirliklar icin..dekorasyon icin bayagi kafa yormam lazim..internet simdilik tek kaynagim ama burdan bulabildigim magazalarada bakmaya basladim yavastan...
Dogum gunu icin cocuklara verilecek hediyeleriniz neler olucak kizlar, birde yiyecek menulerinizi hazirladinizmi..cupcakeler icin ne gibi seyler var kafanizda..bir dunya sorum ve bir dunyada yapilcak sey var..umarim sizleri bundan sonra daha cok takip edebilirim..ins diyelim..hepinizi ve ekmek kadayiflarinizi cok opuyorum..
Bu arada hasta bebeklerimize de acil sifalar dilerim..
HaticeCan cnm Mikail icinde gecmis olsun umarim huysuzlugu gecer ve uykularida duzene girer..bizimde asilarimiz 12 ve 13 aylikken olucak , 12. aylik igenesinde kizamik olucak

merhaba canim,
Nesi var Berenin, o neden huysuzluk ediyor, yemek yemiyor ve uyumuyor? Acaba onunda mi disleri geliyor yoksa.. cünkü Mikail de disleri gelirken öyle huysuz oluyor, istah mistah kalmiyor..

Insallah su an daha iyidir. Sagolasin canim, insallah o bir kac kilo da gittimi daha iyi olacak.. benim boyum cok uzun degil ya, ondan ince zayif olsam cok daha iyi.. boyum 152 ....
Öpüyorum canim sizi!

canim yaaaaa, cok sekersiniz ücünüzde.. ay vallah halen inanamiyorum hamis olduguna... Darisi isteyenlerin basina insallah!! Ada ya da masallah cok seker olmus.

göbek aynen bendede var halen ya, aynada bazen bakiyorum sanki hamismisim gibi geliyor . Mekik cekeyim diyorum ama onuda yapmiyorum tembelligimden..
Su anda canim tam olarak cikmis olan 7 disimiz var, diger 5 diste eti yarip cikti, büyüme asamasindalar.. biz cok hizliyiz dis konusunda malesef. Burada kene asisi canim parali, yani özel ödüyoruz. Ama burada önemli cünkü keneler tehlikel, Allah korusun öldürebiiyor..

canim iyi olmaniza sevindim ne güzel. Ohhh sende kilona dönmüssün eski... Azra hanim da demek kelimeleri düzgün cikartiyor, masallah ona. Dis konusunda siz yavas takiliyorsunuz demek, nasil huysuzluk ediyor mu disi cikarken?
Yürür yakinda canim merak etme.. Allah ne zaman yürü derse o zaman yürür insallah...

melegim hosgeldin canim,
Bebislerle dedigin gibi gün yetmiyor ki, ben bile anlayamiyorum ne cabuk aksam oluyor.. sabah kalk, yemegini yedir, altini al, oynat sonra uyut, kendin yemegini ye, tekrar uyansin, yine yemek vs vs... birde bakiyorsun aksam olmus. Sizin dogum günü ne zaman canim?
Bizim dogum günü sali günü, ama ben cumartesi yapicam, cünkü hafta ici oldugndan bizimkilerin gelmesi zor olur... birde esim aksam 9 - 9:30 arasi isten geliyor.. hafta sonu daha rahat olacak.. o zamana kadar süslerimi alicam, pastamizi ayarlayacagim falan... menümüzde sanirim Kisir, pogaca, kurabiye, muffin falan olur sanirim... bakalim....

Sagol canim, Mikailim vallah bir dis, bir hastalik derken yavas yavas atlatiyor iste.. simdi geceleri yaninda yatiyorum.. Insallah canim bir an önce tekrar kendi yatagina yatar... öpüyoruz canim sizi..

Tam simdi yazarken, bana niye bakmiyorsun diye bir isirdi ki sorma, ciglik attim

sağol canım. üç renki börek hazır yufkayı içine bişiler koyup sarıyoruzya öyle oluyor havuç-patates-ıspanak bunları teker teker ekleyip sarıyoruz dilimleyince çok güzel görünüyor lezzetlide.şükür gün stresimde bitti:)

sağol canım

evet ya ne güzel olurdu ortak gün yapsak aynı aylarda bi sürü bıcırık ortalıkta:))

canım bu apartman günü için yaptığım menü doğum günümüz bu cuartesi ve babanneye ankaraya gideceğiz. o yüzden sadece doğum günü pastası ve kıyafetini düşünüyorum diğer yiyecekleri babanne ayarlar artık bi zahmet birde süsleme işi kafamda ya kaynanamla hiç mücadele etmek istemiyorum ay duvar kötü olacak vay onlara ne gerek vardı.... geçmiş olsun oğluşuna.benim kıza geliyorlar arasıra tahminlerim var ama bilemiyorum.

sizi fıstıklar sizii çok güzel görünüyorsunuz.göbüşte çıkmıış oh oh ne güzel

merhaba bayanlar günaydın,
sağlıklı, mutlu, eğlenceli güzel bir hafta diliyorum
martın son haftasınada gelmiş bulunuyoruz...

bizden haberler;
gülce hanım uykusuz gecelere devam dün öğlen 2,30da uyudu 17.30da uyandı akşam 23gibi zorla uyuttum 15dakka sonra uyanmış kalkmış ayağa mümkün değil yatırmak ve gece 3de uyudu inanır mısınız? annem uyumadığını sesini duydu geldi kapıyı açtı bizimki kafasını uzatmış deee diyor öyle mutlu öyle oyun istiyorki şaştım.ben artık bir zombiyim gözler kan çanağı altlar morardı hatta. dün gecede çok ağladı azı dişler şiş gibi. yataktan inmeyi öğrendi gece uyandığı gibi emekleyerek odadan fırlıyor başlıyor evin içinde gezmeye korkuyorum biri gece kalkacak görmeyip ezecek kızı.korkmuyorda karanlıkta.
size bir sorum olacak şu vitaminler falan varya supradyn youplus falan süte geçer mi öyle bi takviye alsam mı tükendim artık ya

birde kızım çok zayıfladı.doğdu doğalı hep kilolu tombul bir bebektiya alışamadım bu haline çok üzülüyorum sanki bakamamışım aç kaldı zayıfladı gibi oof of nerde o eski iştahlı gülce.herşeyi ağzından atıyor(

Tsk ederız teyzelerı

Dün harıka bırgundu anneannemız de geldık pikniğe gittk cs. Amaaaaa akşam bı telefon annem İstanbula gerı gıttı dedem olmuş. Dedem dedıgım cook yakınımız oldugundan dede derız bız. Yaşı ılerı de olsa ınsan uzuluo kasıklarım agrıdı dun akşam ya:/

Kadifegül cnm bi Gülcenın dr unu ara bı sor vıtamını ne deseme yalan olur ama elevıt ıcsen sorun yok çünkü emziren anne ztn onu içmeli bırde kız zayıfladı dıyorsjn yaa delırme buna mı uzuluyorsun artık çoook hareketlıler bu coook normal ada da sımdı ay grubuna gore 100-200 gr az dedı son dr. Aa 4-5 cm . Daha uzun dedı. Bu hareketlere kilo dayanamz:) hem ztn boşver sağlıklısı bu suan kac kılo gulce??bıran evvel Gülceye bol uykuşar sanırım diş sıkıntısı bayagı cekıo

Kim ne yazdı unuttm beynım donuo basıma agrı gırdı dunden berı vlla

Kilo konusunda aynıymışız tatlım ben de 30 kilo aldım. Ama eski halime dönme çabalarım devam ediyor.
Azra'ya maşallah, demek öyle diyor cimcime. Biz de yürümeden konuşacak galiba diyoruz.
Miniğe öpücükler..

Hoşgeldin canım doğum günleri yaklaştı evet heyecanlar da arttı. Yavaş yavaş kutlama fotoğraflarıyla dolacak topiğimiz.
Mönümüz için bi kaç şey var aklımda ama tam karar vermedim. Sadece pasta hazır olacak, gerisini evde yapcam. Çocuklara hediye olmıcak bizde, çünkü çocuk yok zaten. Gelenlere kızımın fotoğrafı olan minik çerçeveler hazlırlıcam, magnetli.
Kutlamamız 20sinde olacak, daha epey zaman var diye ağırdan alıyorum bakalım..
Senin minik nasıl bu arada?

Uykusuz geceler bizde de devam ediyor canım ya. Sare uyuyor uyumasına ama sık sık uyanıyor. 3te uyudu demek. Neyse ki biz o geç yatmaları (hatta biliyorsun biz sabah yatıyorduk) atlattık. Sizin de düzene girer inş.
Cimcime geziniyor gece kalkında hı! Bizimki de aksine, beni yanında göremediği için basıyor çığlığı.
Vitamini bilemiyorum.
Ayy Gül zayıflayacak tabi bebişin artık çok hareketliler maşallah.

Müjj harika görünüyorsunuz yaaa maşallah maşallah maşallahhhhhh
Bu arada Allah rahmet eylesin inşallah. Sen çok düşünmemeye çalış böyle üzücü haberleri.

Haticecan Mikail'e de maşallah, ve geçmiş olsun yine rahatsızlığı var diye yazmışsın. Şimdi daha iyidir umarım. Çok öpüyorum.

Son düzenleme:
kızlar geçen yıl bu zamanlar başlamıştık patır patır doğurmaya,,,(mujj sen en büyük destekçimizdin canım benim)bende bir heyecan başladıki sormayın..sürekli duygulanıyorum,o günler geliyor aklıma..sizde de öyle şeytler oluyorumu??

ben diyorumki bebişlerimizin son hallerini paylaşalım bi de ilk doğduğu zamanki hallerini,ne dersiniz..başka fikri olan paylaşsın onuda uygulayalım

mujj canımm başınız sağolsun

kadifegül bence süte geçer onun yerine pekmez tahin kuru üzüm ye daha çok enerji verir..zayıflaması çok normal enerji harcıyorlar rahat ol

kızlar bide hatırlarmısınız aşahin diye biri vardı o hiç girmedi diğer arkadaşlar arada cee diyor ama o hiç yazmadı görüşeniniz varmı??

canım çook güzel bir fikir. ben eve gidince resimlerinden seçer eklerim yarına. benim oğluşumun ilk zamanla alakası yok. bazen resimlerine bakıyorum da bu benim oğlum mu diyorum

gül, canım öncelikle uykusuz geceler inşallah kısa sürede sona erer. çok zor valla allah yardımcın olsun. bu arada kiloyu dert etme lütfen. benim oğlumda 4kg doğdu ilk altı ay tosuncukdu ama şimdi çok zayıfladı. bu kadar harekete normaldir. hem dişleri çıksın gülce eski iştahına döner merak etme sen. allah sağlık versin hepsine..

muj, resimler çok güzel. oğluşun sana ayrı bir güzellik katmış. bu arada başınız sağolsun.allah geride kalanlara uzun ömürler versin

Bende de heyecan ve duygusallık hat safhada Hala inanamıyorum. Geriye bakıp bakıp şükrediyorum.

Çok güzel düşünmüşsün. İlk zamanki fotoğraflarına baktıkça şaşırıyorum ben de, ne kadar değişmiş ne kadar çok büyümüş diye. İlk günlerdeki her hali başka zaten. 1 haftamızı tek tek koyayım hemen hazırlayıp.

Cok sagolun arkadaslar.
Gorkemm huuu gecen bnm aklimdn geciodu eski hali koyalim die. Htta adadski gobusu de koyaym diodum:)) farkima bakardk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…