cnm beren cok huysuz hıc uyumuyor yemek yemıyor..ona vakıt ayırmaktan ınan yagıda kullanamıyorum bu aralar..bıraz sakınlesse ve su mızmızlıgı ustunden atsa baslıcm bırde yaz gelsınde haftada 2 gun spora gıtcm ıns o amn surer gıderım:) pes etmek yok devammm..bu arada senın rejım nsıl dıdıyor kac kılon kaldı hangı dıyetı yapıosun cnm karataydı sanırım dımı??canım teşekkürler morel verdiğin için,evet takmıyorum çünkü çevremdeki çoğu bebek 1 yaşından sonra yürümeye başlamış,anormal bi durum yok yani,bizim topiğin bebişleri hızlı çıktı maşallah onlara:))
oh hazırlıklar başlamış,eminim çok güzel yakışacak berenime ve tabi annesinede kilolar gitmiş demek,mecit efendiden naber kız ben başladım ama daha faydasını göremedim bende göbek bol olduğu için heralde:))biz de sizi öpüyoruz
aynen ole oldu kuzum sukur verdım ama hedefımı dahada dusurdum 57 olcm bakalım:)Tebrikler canım kızımın doğum gününe fit olcam dedin dedin, yaptın valla. Ben de 61 kilo falanım ama bana yetmiyor, eski halime dönemedim.
Hadi heyecanla fotoğraflarını bekliyoruzzzz
Gülcüm gözünüz aydın.
aynen cnm dedım ve yaptım .. :) foto dogum gununde koycam kuzum tam bır sacları boyatayım eskı ben olım ondan sonra..senın gobısı hemen koyyy ama pasayı sansurlu gorelım:))Kizlarrrrr, organik yenidogan takimi nerden alsamki acaba?? Simdi bunu yazarken guldum dusumsenize agustoa bitermis siz eee bebek nerde dermisiniz bende sakaaa Yaptm dermism:)) uff guldum ama ne salakca oldu:) niise ska maka yokbana cicilerde yardimci olun bakalim. Hep ben yardima kosmucam accik da sizz bisiler diin.
Golgem
Vvllabravo dogum gunune zayiflicm dedin veeee basardinkoy bakalim foto merak ettimm. Snra bende ekleyim gobusumu:))
memnun oldum gülcüm,
sen niye uykusuz kaldin canim? Bizde 2 gündür geceleri aglayarak uyaniyoruz ve 2 saat agliyoruz, hafif grip oldu yine oglusum..
mujjcum sirayi iyi güzel yazmissinda, ben inan ikinciyle nasil basa cikarim yaaa.. Ah sevindim canim, sezeryandan yana SIKINTIN olmadigina, insallah bizdede olmaz ileride tekrar hamile kalirsam. Inan ben bile heyecanliyim senin adina, saka maka korka korka bu oglusu dogurdum ya, Allah ikinciyede zamani gelince nasip eder insallah.
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah.
ay findiga bak hele, tam oyun cocugu oldular ya...
gölgemm sen nasilsin canim, masallah iyi kilo vermissin, ya nasil yaptin - ben 2 kilo vermistim ama simdi yine 57 olmusum, ne güzel 55 e düstüm diye sevinirken.. benim hedef 54 kilo falan...
ooo sen dogum gününe 1 ay var, simdiden baslamissin hazirligi, bizim dogum günümüz sali günü ben henüz bisey hazirlamadim. Artik cumartesi kutlariz cünkü hafta ici babamiz zaten 9 gibi geliyor eve, ee dayi dede nene de gelemezler, cocuklardan dolayi... hafta sonu olur artik...
ooo menü iyiymis, insallah cok güzel gecer dogum gününüz... bu arada annen adina sevindim canim, vallah 1 doktora degil bir kac doktora göstermek lazim baksana önce koa diyorlar ondan sonra yok diyorlar.. insanla dalga mi geciyorlar nedir...
Bgn eşime dedım benı ceksene kızlar için syfaya koyucam:))) göbüşüm bu hfta bıanda cıkıverdı sankı:)
cnm beren cok huysuz hıc uyumuyor yemek yemıyor..ona vakıt ayırmaktan ınan yagıda kullanamıyorum bu aralar..bıraz sakınlesse ve su mızmızlıgı ustunden atsa baslıcm bırde yaz gelsınde haftada 2 gun spora gıtcm ıns o amn surer gıderım:) pes etmek yok devammm..bu arada senın rejım nsıl dıdıyor kac kılon kaldı hangı dıyetı yapıosun cnm karataydı sanırım dımı??
aynen ole oldu kuzum sukur verdım ama hedefımı dahada dusurdum 57 olcm bakalım:)
saremın fotosunu gordum bayıldımmm sacına olurummmm sıpaaaa dedıgımı sole hemen hanımefendıye:)))
aynen cnm dedım ve yaptım .. :) foto dogum gununde koycam kuzum tam bır sacları boyatayım eskı ben olım ondan sonra..senın gobısı hemen koyyy ama pasayı sansurlu gorelım:))
tatlım uyguladıgım bır dıyet yoktu .dukan yapım dedım zararlarından sonra vazgectım detoks yapcktım cok otcu bır dıyet geldı vazgectım.. ben tatlı cıkolata makarna ekmek cıkardım hayatımdan ardındanda kılolar gıttı:) bırde metabolızmam ıyı calısıyor o yuzden hızlı verdım cnm .onemlı olan tekrar almamak tabı 6 ay daha dıkkat etmem gerekıyor..haa unutmadan bak kızımın hakkını yemıyeyım onun pesınde kosmakta erıttı benı:)) darısı sana cnm ama kılon gayet ıyı bence
Bgn eşime dedım benı ceksene kızlar için syfaya koyucam:))) göbüşüm bu hfta bıanda cıkıverdı sankı:)
cnm beren cok huysuz hıc uyumuyor yemek yemıyor..ona vakıt ayırmaktan ınan yagıda kullanamıyorum bu aralar..bıraz sakınlesse ve su mızmızlıgı ustunden atsa baslıcm bırde yaz gelsınde haftada 2 gun spora gıtcm ıns o amn surer gıderım:) pes etmek yok devammm..bu arada senın rejım nsıl dıdıyor kac kılon kaldı hangı dıyetı yapıosun cnm karataydı sanırım dımı??
aynen ole oldu kuzum sukur verdım ama hedefımı dahada dusurdum 57 olcm bakalım:)
saremın fotosunu gordum bayıldımmm sacına olurummmm sıpaaaa dedıgımı sole hemen hanımefendıye:)))
aynen cnm dedım ve yaptım .. :) foto dogum gununde koycam kuzum tam bır sacları boyatayım eskı ben olım ondan sonra..senın gobısı hemen koyyy ama pasayı sansurlu gorelım:))
tatlım uyguladıgım bır dıyet yoktu .dukan yapım dedım zararlarından sonra vazgectım detoks yapcktım cok otcu bır dıyet geldı vazgectım.. ben tatlı cıkolata makarna ekmek cıkardım hayatımdan ardındanda kılolar gıttı:) bırde metabolızmam ıyı calısıyor o yuzden hızlı verdım cnm .onemlı olan tekrar almamak tabı 6 ay daha dıkkat etmem gerekıyor..haa unutmadan bak kızımın hakkını yemıyeyım onun pesınde kosmakta erıttı benı:)) darısı sana cnm ama kılon gayet ıyı bence
maşallah size,çok hoşsunuz
ben hamiş kaldığım kiloya indim çok şükür arkadan bak incecik dersin ama göbeğimi toparlamaya çalışıyorum sarktı çünkü..evet pes etme azimedince veriliyor çünkü..ben 20 kilo verdim nerdeyse ekimden bu yana..öpüyorum sizi..
haticecan merhaba biz iyiyiz çok şükür deniz cadısıyla uğraşıp duruyorum ,mikaile maşallah demek azılar da çıktı,kaç diş oldu toplamda.?kene aşısı yapılacak öylemi??keşke bizim burdada yapılsa yaz geliyor piknikler başlayacak..
İyi geceler kizlarrrrrrrrr.....
Ben ve kizim iyiyiz umarim sizler de iyisinizdir..
Ben de hamileyken 30 kilo almis biri olarakk, simdilerde yaklasik 2 aydir hamilelik oncesi kiloma donmus bulunmaktayim. Ama cikolatayi kesmedim ve hic kisitlamadim kendimi. Hatta nutellasiz bir kahvalti dusunemiyorum o derece yani) zaten sanirim bo cogunuzun hamilelik tamaminda aldigi toplam kiloyu ben 3-4 ayda tamamlamistim
Bu arada dun doktoruma gittim ve yasmine baslayacagim, denemekten hic bisey kaybetmem
Bu arada biraz da azra'dan haberlerkizim hala yurumedi hala 2 disi var evde balkonu acik bulunca hemen kaciyor disari. Dur tadim dur diyo bi de bana. Acaba yurumeden konusmayi mi cozecek dersiniz baya net kelimeler cikariyor ve bilincli olarak......
Neyse tekrar gorusmek uzere.....
Masallah mujj cnm galiba bebegimiz erkek olucak ben oyle dusunuyorum cunku gobusun o yonde sinyal veriyor..hayirlisi ile saglicakla kavusur ins..
Kizlar biliyorum bir kaybolup,bir ortaya cikiyoruz ama bizlerde de cok yogun gunler var, bana 24 saat yetmiyor desem belki sizler icinde cok yabanci olmuyacak birsey soylemis olucam..saglik olsunda ins bu gunleride atlatiriz..
Dogum gunleri yaklamaya baslamistir sizlerde hatta yapanlar bile olmustur..simdiden hepsine hayirli ve huzur dolu nice yillar dilerim..
Bende dogum gunu icin temami sectim ve zurafaya karar kildik..bakalim nasil olcak bende cok merak ediyorum..biz 3 mayis dogumluyuz ama simdiden arastirmalara basladim hazirliklar icin..dekorasyon icin bayagi kafa yormam lazim..internet simdilik tek kaynagim ama burdan bulabildigim magazalarada bakmaya basladim yavastan...
Dogum gunu icin cocuklara verilecek hediyeleriniz neler olucak kizlar, birde yiyecek menulerinizi hazirladinizmi..cupcakeler icin ne gibi seyler var kafanizda..bir dunya sorum ve bir dunyada yapilcak sey var..umarim sizleri bundan sonra daha cok takip edebilirim..ins diyelim..hepinizi ve ekmek kadayiflarinizi cok opuyorum..
Bu arada hasta bebeklerimize de acil sifalar dilerim..
HaticeCan cnm Mikail icinde gecmis olsun umarim huysuzlugu gecer ve uykularida duzene girer..bizimde asilarimiz 12 ve 13 aylikken olucak , 12. aylik igenesinde kizamik olucak
sağol canım. üç renki börek hazır yufkayı içine bişiler koyup sarıyoruzya öyle oluyor havuç-patates-ıspanak bunları teker teker ekleyip sarıyoruz dilimleyince çok güzel görünüyor lezzetlide.şükür gün stresimde bitti:)Kadifeeeegüllll
Cnm hadi gözunuz aydın çoook sevındımbuarada o turp tarıfını annem ben cok oksurdugumde de bana soyledı
Menu gayet normal cnm amkarna slaatası da yap ıstersen o da kolay hembuarada 3 renklı borek ne ben bılemedım?
sağol canımTebrikler canım kızımın doğum gününe fit olcam dedin dedin, yaptın valla. Ben de 61 kilo falanım ama bana yetmiyor, eski halime dönemedim.
Hadi heyecanla fotoğraflarını bekliyoruzzzz
Gülcüm gözünüz aydın.
evet ya ne güzel olurdu ortak gün yapsak aynı aylarda bi sürü bıcırık ortalıkta:))mujj canım sağol,umarım tanıdığı vardır o ablanın,gerçekten titizlikle düşünülecek bir konu.eğer kafama göre birini bulamazsam görümceme teklifte bulunacağım en azından güvenebileceğim birisi,kendi canından birisi..
kadifegül annene sevindim bir de koah ta bulunduğu ortamda toz bulunmayacak,yemek buharı olan ortamda olmayacak,bunlar hep tetikliyor..menünü beğendim.ay şimdi aklıma ne geldi keske hepimiz aynı yerde olsaydık ve gün yapsaydık aramızda,hem çocuklar da kaynaşırdı
canım bu apartman günü için yaptığım menü doğum günümüz bu cuartesi ve babanneye ankaraya gideceğiz. o yüzden sadece doğum günü pastası ve kıyafetini düşünüyorum diğer yiyecekleri babanne ayarlar artık bi zahmet birde süsleme işi kafamda ya kaynanamla hiç mücadele etmek istemiyorum ay duvar kötü olacak vay onlara ne gerek vardı.... geçmiş olsun oğluşuna.benim kıza geliyorlar arasıra tahminlerim var ama bilemiyorum.memnun oldum gülcüm,
sen niye uykusuz kaldin canim? Bizde 2 gündür geceleri aglayarak uyaniyoruz ve 2 saat agliyoruz, hafif grip oldu yine oglusum..
mujjcum sirayi iyi güzel yazmissinda, ben inan ikinciyle nasil basa cikarim yaaa.. Ah sevindim canim, sezeryandan yana SIKINTIN olmadigina, insallah bizdede olmaz ileride tekrar hamile kalirsam. Inan ben bile heyecanliyim senin adina, saka maka korka korka bu oglusu dogurdum ya, Allah ikinciyede zamani gelince nasip eder insallah.
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah.
ay findiga bak hele, tam oyun cocugu oldular ya...
gölgemm sen nasilsin canim, masallah iyi kilo vermissin, ya nasil yaptin - ben 2 kilo vermistim ama simdi yine 57 olmusum, ne güzel 55 e düstüm diye sevinirken.. benim hedef 54 kilo falan...
ooo sen dogum gününe 1 ay var, simdiden baslamissin hazirligi, bizim dogum günümüz sali günü ben henüz bisey hazirlamadim. Artik cumartesi kutlariz cünkü hafta ici babamiz zaten 9 gibi geliyor eve, ee dayi dede nene de gelemezler, cocuklardan dolayi... hafta sonu olur artik...
ooo menü iyiymis, insallah cok güzel gecer dogum gününüz... bu arada annen adina sevindim canim, vallah 1 doktora degil bir kac doktora göstermek lazim baksana önce koa diyorlar ondan sonra yok diyorlar.. insanla dalga mi geciyorlar nedir...
İyi geceler kizlarrrrrrrrr.....
Ben ve kizim iyiyiz umarim sizler de iyisinizdir..
Ben de hamileyken 30 kilo almis biri olarakk, simdilerde yaklasik 2 aydir hamilelik oncesi kiloma donmus bulunmaktayim. Ama cikolatayi kesmedim ve hic kisitlamadim kendimi. Hatta nutellasiz bir kahvalti dusunemiyorum o derece yani) zaten sanirim bo cogunuzun hamilelik tamaminda aldigi toplam kiloyu ben 3-4 ayda tamamlamistim
Bu arada dun doktoruma gittim ve yasmine baslayacagim, denemekten hic bisey kaybetmem
Bu arada biraz da azra'dan haberlerkizim hala yurumedi hala 2 disi var evde balkonu acik bulunca hemen kaciyor disari. Dur tadim dur diyo bi de bana. Acaba yurumeden konusmayi mi cozecek dersiniz baya net kelimeler cikariyor ve bilincli olarak......
Neyse tekrar gorusmek uzere.....
Masallah mujj cnm galiba bebegimiz erkek olucak ben oyle dusunuyorum cunku gobusun o yonde sinyal veriyor..hayirlisi ile saglicakla kavusur ins..
Kizlar biliyorum bir kaybolup,bir ortaya cikiyoruz ama bizlerde de cok yogun gunler var, bana 24 saat yetmiyor desem belki sizler icinde cok yabanci olmuyacak birsey soylemis olucam..saglik olsunda ins bu gunleride atlatiriz..
Dogum gunleri yaklamaya baslamistir sizlerde hatta yapanlar bile olmustur..simdiden hepsine hayirli ve huzur dolu nice yillar dilerim..
Bende dogum gunu icin temami sectim ve zurafaya karar kildik..bakalim nasil olcak bende cok merak ediyorum..biz 3 mayis dogumluyuz ama simdiden arastirmalara basladim hazirliklar icin..dekorasyon icin bayagi kafa yormam lazim..internet simdilik tek kaynagim ama burdan bulabildigim magazalarada bakmaya basladim yavastan...
Dogum gunu icin cocuklara verilecek hediyeleriniz neler olucak kizlar, birde yiyecek menulerinizi hazirladinizmi..cupcakeler icin ne gibi seyler var kafanizda..bir dunya sorum ve bir dunyada yapilcak sey var..umarim sizleri bundan sonra daha cok takip edebilirim..ins diyelim..hepinizi ve ekmek kadayiflarinizi cok opuyorum..
Bu arada hasta bebeklerimize de acil sifalar dilerim..
HaticeCan cnm Mikail icinde gecmis olsun umarim huysuzlugu gecer ve uykularida duzene girer..bizimde asilarimiz 12 ve 13 aylikken olucak , 12. aylik igenesinde kizamik olucak
merhaba bayanlar günaydın,
sağlıklı, mutlu, eğlenceli güzel bir hafta diliyorum
martın son haftasınada gelmiş bulunuyoruz...
bizden haberler;
gülce hanım uykusuz gecelere devam dün öğlen 2,30da uyudu 17.30da uyandı akşam 23gibi zorla uyuttum 15dakka sonra uyanmış kalkmış ayağa mümkün değil yatırmak ve gece 3de uyudu inanır mısınız? annem uyumadığını sesini duydu geldi kapıyı açtı bizimki kafasını uzatmış deee diyor öyle mutlu öyle oyun istiyorki şaştım.ben artık bir zombiyim gözler kan çanağı altlar morardı hatta. dün gecede çok ağladı azı dişler şiş gibi. yataktan inmeyi öğrendi gece uyandığı gibi emekleyerek odadan fırlıyor başlıyor evin içinde gezmeye korkuyorum biri gece kalkacak görmeyip ezecek kızı.korkmuyorda karanlıkta.
size bir sorum olacak şu vitaminler falan varya supradyn youplus falan süte geçer mi öyle bi takviye alsam mı tükendim artık ya
birde kızım çok zayıfladı.doğdu doğalı hep kilolu tombul bir bebektiya alışamadım bu haline çok üzülüyorum sanki bakamamışım aç kaldı zayıfladı gibi oof of nerde o eski iştahlı gülce.herşeyi ağzından atıyor(
kızlar geçen yıl bu zamanlar başlamıştık patır patır doğurmaya,,,(mujj sen en büyük destekçimizdin canım benim)bende bir heyecan başladıki sormayın..sürekli duygulanıyorum,o günler geliyor aklıma..sizde de öyle şeytler oluyorumu??
ben diyorumki bebişlerimizin son hallerini paylaşalım bi de ilk doğduğu zamanki hallerini,ne dersiniz..başka fikri olan paylaşsın onuda uygulayalım
birde kızım çok zayıfladı.doğdu doğalı hep kilolu tombul bir bebektiya alışamadım bu haline çok üzülüyorum sanki bakamamışım aç kaldı zayıfladı gibi oof of nerde o eski iştahlı gülce.herşeyi ağzından atıyor(
Tsk ederız teyzelerı
Dün harıka bırgundu anneannemız de geldık pikniğe gittk cs. Amaaaaa akşam bı telefon annem İstanbula gerı gıttı dedem olmuş. Dedem dedıgım cook yakınımız oldugundan dede derız bız. Yaşı ılerı de olsa ınsan uzuluo kasıklarım agrıdı dun akşam ya:/
canım çook güzel bir fikir. ben eve gidince resimlerinden seçer eklerim yarına. benim oğluşumun ilk zamanla alakası yok. bazen resimlerine bakıyorum da bu benim oğlum mu diyorum
kızlar geçen yıl bu zamanlar başlamıştık patır patır doğurmaya,,,(mujj sen en büyük destekçimizdin canım benim)bende bir heyecan başladıki sormayın..sürekli duygulanıyorum,o günler geliyor aklıma..sizde de öyle şeytler oluyorumu??
ben diyorumki bebişlerimizin son hallerini paylaşalım bi de ilk doğduğu zamanki hallerini,ne dersiniz..başka fikri olan paylaşsın onuda uygulayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?