Cok sagolun arkadaslar.
Gorkemm huuu gecen bnm aklimdn geciodu eski hali koyalim die. Htta adadski gobusu de koyaym diodum:)) farkima bakardk:)
başınız sağolsun canım. Allah rahmet etsin.gülce aralıkta 11kiloydu şimdi 10Tsk ederız teyzelerı
Dün harıka bırgundu anneannemız de geldık pikniğe gittk cs. Amaaaaa akşam bı telefon annem İstanbula gerı gıttı dedem olmuş. Dedem dedıgım cook yakınımız oldugundan dede derız bız. Yaşı ılerı de olsa ınsan uzuluo kasıklarım agrıdı dun akşam ya:/
Kadifegül cnm bi Gülcenın dr unu ara bı sor vıtamını ne deseme yalan olur ama elevıt ıcsen sorun yok çünkü emziren anne ztn onu içmelibırde kız zayıfladı dıyorsjn yaa delırme buna mı uzuluyorsun artık çoook hareketlıler bu coook normal ada da sımdı ay grubuna gore 100-200 gr az dedı son dr. Aa 4-5 cm . Daha uzun dedı. Bu hareketlere kilo dayanamz:) hem ztn boşver sağlıklısı bu suan kac kılo gulce??bıran evvel Gülceye bol uykuşar sanırım diş sıkıntısı bayagı cekıo
Kim ne yazdı unuttm beynım donuo basıma agrı gırdı dunden berı vlla
arkadaşım gece 3te yatıyor sabah erkenden yine ayakta anlamıyorum bu çocuğu... dünde ağla ağla 11de uyudu sabah 6da bana dee(yani ceee) yapıyor. pek yüz vermedim emzirdim uykusuna devam ettirdim.benimkide uyandığında beni görmeyince kıyametleri koparır ama hanım zaten garanti anne odada biliyor kalkıp evde geziyor.önceden ben nerdeysem orada duruyordu şimdi evin içinde kaybediyorum kızı:))Kilo konusunda aynıymışız tatlım ben de 30 kilo aldım. Ama eski halime dönme çabalarım devam ediyor.
Azra'ya maşallah, demek öyle diyor cimcime. Biz de yürümeden konuşacak galiba diyoruz.
Miniğe öpücükler..
Hoşgeldin canım doğum günleri yaklaştı evet heyecanlar da arttı. Yavaş yavaş kutlama fotoğraflarıyla dolacak topiğimiz.
Mönümüz için bi kaç şey var aklımda ama tam karar vermedim. Sadece pasta hazır olacak, gerisini evde yapcam. Çocuklara hediye olmıcak bizde, çünkü çocuk yok zaten. Gelenlere kızımın fotoğrafı olan minik çerçeveler hazlırlıcam, magnetli.
Kutlamamız 20sinde olacak, daha epey zaman var diye ağırdan alıyorum bakalım..
Senin minik nasıl bu arada?
Uykusuz geceler bizde de devam ediyor canım ya. Sare uyuyor uyumasına ama sık sık uyanıyor. 3te uyudu demek. Neyse ki biz o geç yatmaları (hatta biliyorsun biz sabah yatıyorduk) atlattık. Sizin de düzene girer inş.
Cimcime geziniyor gece kalkında hı! Bizimki de aksine, beni yanında göremediği için basıyor çığlığı.
Vitamini bilemiyorum.
Ayy Gül zayıflayacak tabi bebişin artık çok hareketliler maşallah.
Müjj harika görünüyorsunuz yaaa maşallah maşallah maşallahhhhhh
Bu arada Allah rahmet eylesin inşallah. Sen çok düşünmemeye çalış böyle üzücü haberleri.
Haticecan Mikail'e de maşallah, ve geçmiş olsun yine rahatsızlığı var diye yazmışsın. Şimdi daha iyidir umarım. Çok öpüyorum.
güzel fikir benimki doğduğunda tıpkı babasıydı hep değişiyor değişir dediler hiç değişme falan yok aynı tip devam hala babasının kopyası.bende aa geçen sene şunu yapıyordum geçen sene şöyle korkulu bekliyordum falan geliyor aklıma. şükür diyorum sağlıklıca aldık kucağımıza kocada bir yılı devirdik.kızlar geçen yıl bu zamanlar başlamıştık patır patır doğurmaya,,,(mujj sen en büyük destekçimizdin canım benim)bende bir heyecan başladıki sormayın..sürekli duygulanıyorum,o günler geliyor aklıma..sizde de öyle şeytler oluyorumu??
ben diyorumki bebişlerimizin son hallerini paylaşalım bi de ilk doğduğu zamanki hallerini,ne dersiniz..başka fikri olan paylaşsın onuda uygulayalım
evet hatırlıyorum a.şahin vardı,mavi vardı ikizi olacaktı sonra funda var hepsi gitti valla hepsiyle ve hepinizle öyle bir duygusal bağ kurmuşum ki tam hayatın en önemli en zor zamanları yaptığımız arkadaşlıkla. buraya giremeyince merak ediyorum bir şey olunca paylaşmak istiyorum.iyiki varsınızmujj canımm başınız sağolsun
kadifegül bence süte geçer onun yerine pekmez tahin kuru üzüm ye daha çok enerji verir..zayıflaması çok normal enerji harcıyorlar rahat ol
kızlar bide hatırlarmısınız aşahin diye biri vardı o hiç girmedi diğer arkadaşlar arada cee diyor ama o hiç yazmadı görüşeniniz varmı??
canım çook güzel bir fikir. ben eve gidince resimlerinden seçer eklerim yarına. benim oğluşumun ilk zamanla alakası yok. bazen resimlerine bakıyorum da bu benim oğlum mu diyorum
gül, canım öncelikle uykusuz geceler inşallah kısa sürede sona erer. çok zor valla allah yardımcın olsun. bu arada kiloyu dert etme lütfen. benim oğlumda 4kg doğdu ilk altı ay tosuncukdu ama şimdi çok zayıfladı. bu kadar harekete normaldir. hem dişleri çıksın gülce eski iştahına döner merak etme sen. allah sağlık versin hepsine..
muj, resimler çok güzel. oğluşun sana ayrı bir güzellik katmış. bu arada başınız sağolsun.allah geride kalanlara uzun ömürler versin
canimmmm orda kimse konusmuyor konustumu kimse birbiryle samimi degilll..bende aradea yaziyorummm...buraya yazarim artik benim ilk gebeligim yardimci olurlar artik dimi...esimde kiz duskunu ne olduysaa erkek diye hazirlamis kendini sanirim o yuzdennn sok oldu,,,hayurlisini istiyorum canimmm...saglikli olsunda baska birsey istemem
arkadaşlar oğluşuma doğum gününde giydirmek için düz beyaz badi üzerine keçeden harfler kesip eymen 1 yaşında siye yazmak istiyorum. birde keçeden papyonda yaparım. ama internette araştırdım bu keçeleri kalını var incesi var. hangisini alsam acaba. elimden dikiş nakış az buçuk geliyor. bakalım yaptıktan sonra burada da paylaşırım.
birde bebişlerin 1yaşına kadar bardaktan su içmeye alışması gerekiyor diye okudum. sizde durum nasıl ben birkaç kez denedim ama bizimki bardağı ağzına dayadığımda dişliyorgülüyor hep önü ıslanıyor. yavaş yavaş alıştırmaya başlamak lazım.
birde eymen artık bana çok düşkün oldu. eve gelince anne anne peşimde artık yokluğumu hemen farkediyor. nisandan sonra haftanın 6günü çalışamaya başlayacağım ve tam gün çalışma... kara kara düşünüyorum ben ne yapıcam 6gün iş. 9 senedir aynı yerde çalışıyorum bir konuşacağım belki yarım güne ikna olurlar. ama çok zor gibi...
İlk 1 haftasında bile her günkü pozu değişik;
Eki Görüntüle 668483
Sare'min dik saçlı halini hatırlatmak için bu da, 3.5 aylıkken;
Eki Görüntüle 668484
Veeee son çekilen fotoğafları, 11.5 aylık;
Eki Görüntüle 668489 Eki Görüntüle 668490
bugün mikailin doğum günü dimi.. iyiki doğdun minik paşa.. allah sağlıklı uzun ömürler versin...
Rabbim nazardan korusun ya çok tatlı maşaallah hele saçlarının dik hali çok şirin :) Rabbim kem gözden sakınsın :)İlk 1 haftasında bile her günkü pozu değişik;
Eki Görüntüle 668483
Sare'min dik saçlı halini hatırlatmak için bu da, 3.5 aylıkken;
Eki Görüntüle 668484
Veeee son çekilen fotoğafları, 11.5 aylık;
Eki Görüntüle 668489 Eki Görüntüle 668490
ayyyyyyyyy benim güzeller güzeli gelinimmmm.... yaaa annesi SARE çoook tatlı ama yaaaa... Allahım nazarlardan korusun.
Rabbim nazardan korusun ya çok tatlı maşaallah hele saçlarının dik hali çok şirin :) Rabbim kem gözden sakınsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?