Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mujjjjjjj canim nasilsinnnn...nasil gidyor hamilelikkkkk cinsiyeti bellimi unutum bennnnnn bizim prensesimiz geliyorr bugun doktor oyle dedi...ama 20.haftayi bekle kesinlesir dedi bakalim artik

Aaaa cnmm bnm hadi hayirlisi olsun saglikla gelsin bebislerrrr evet erkekimm gelio simdide cnmm

Buarada 14. Hftadn beri belli olur neden 20 hftayi beklededi dr. Un anlamadim. İstersen yrn baskasina da gorun ama muhtemelen o da kizz der:) cok sevindim , hayirli saglikli evlat olsun ins

canimmmm resimlerini gordummm cok tatli masallah benimde karnim cikti...cok yakismis hamielikkk...hayirlisiyla dogururuz insallah...burada pek soylemezler suan arabistandayim...kiz erkek farketmezz canimm..esim erkek istiyordu iki aileedede ilk torun olacakkk erkek olmasini istedi bende kiz tabiki annemi 1 sene once kaybettim allahima dualar ettim annemi bana geri gonder bir kiz evladim olsun istedimm cok sukur kabul oldu cok heyecanliyim yaa...ama babamiz sok oldu simdilik kizini hissetmedigi icin dogal karsiliyorummm...nasilda asik olaak kizina cunku ben kendimden biliirimm..

oglusunu yerim kizinida yerim bennnn cok seker masallah kucuk cadinnn...babamizin tepkisi ne oldu kiz olunca cok merak edfiyoummm..

Anladm cnm. Bnm esim kiZi olsn cook iatiyordu Adayi duydugunda ucmustu allah gonlune gre verdi ddemistm. 2 . Degisik olursa guzel olur dedik iyi oldu eminnn ol kizz olsa yine ucardi, ilerde bunu anlayacak vlla:)) ben arkadaslara alismisim dgr topige girmiyorum alisamadim:)) sorun olursa yaz herkes seve seve cvplar

canimmmm orda kimse konusmuyor konustumu kimse birbiryle samimi degilll..bende aradea yaziyorummm...buraya yazarim artik benim ilk gebeligim yardimci olurlar artik dimi...esimde kiz duskunu ne olduysaa erkek diye hazirlamis kendini sanirim o yuzdennn sok oldu,,,hayurlisini istiyorum canimmm...saglikli olsunda baska birsey istemem

Amann bosver gel gel buraya ztn eylul annesi de olmucm:)) eeken gelmezse tam gununde 30 agustos da sezeryani olmk istiyorum:) elevit iciyormusun?

Cok sagolun arkadaslar.
Gorkemm huuu gecen bnm aklimdn geciodu eski hali koyalim die. Htta adadski gobusu de koyaym diodum:)) farkima bakardk:)

kalplerimiz birmiş bebeğim,koyalım resim valla canlandıralım şu topiği artık hepberaber..

hayırlı olsun alpina,hoşgeldin topiğimize benim de bir kızım var ..arabistana selamlarrr

başınız sağolsun canım. Allah rahmet etsin.gülce aralıkta 11kiloydu şimdi 10( doğru o harekete kilo mu dayanır ama yemiyor ya içim ondan da çok huzursuz. birde onun kilo harekete dayanmıyor ama benimkiler bayaı dirençli çıktı 69u gördüm 68 olmadı bir türlü:)) dediğin gibi dişler kızımı hiiç rahat bırakmıyor.
arkadaşım gece 3te yatıyor sabah erkenden yine ayakta anlamıyorum bu çocuğu... dünde ağla ağla 11de uyudu sabah 6da bana dee(yani ceee) yapıyor. pek yüz vermedim emzirdim uykusuna devam ettirdim.benimkide uyandığında beni görmeyince kıyametleri koparır ama hanım zaten garanti anne odada biliyor kalkıp evde geziyor.önceden ben nerdeysem orada duruyordu şimdi evin içinde kaybediyorum kızı:))

güzel fikir benimki doğduğunda tıpkı babasıydı hep değişiyor değişir dediler hiç değişme falan yok aynı tip devam hala babasının kopyası.bende aa geçen sene şunu yapıyordum geçen sene şöyle korkulu bekliyordum falan geliyor aklıma. şükür diyorum sağlıklıca aldık kucağımıza kocada bir yılı devirdik.

evet hatırlıyorum a.şahin vardı,mavi vardı ikizi olacaktı sonra funda var hepsi gitti valla hepsiyle ve hepinizle öyle bir duygusal bağ kurmuşum ki tam hayatın en önemli en zor zamanları yaptığımız arkadaşlıkla. buraya giremeyince merak ediyorum bir şey olunca paylaşmak istiyorum.iyiki varsınız
tahin-pekmez falan bayağı bol tüketiyorum:))

canım çook güzel bir fikir. ben eve gidince resimlerinden seçer eklerim yarına. benim oğluşumun ilk zamanla alakası yok. bazen resimlerine bakıyorum da bu benim oğlum mu diyorum

inşallah canım. hani görenler falan aaa buna noldu yarıyarıya inmiş falan diyince ister istemez üzülüyorum ama önemli olan sağlıklı beslenmesi sağlıklı olması inşallah şu durumlarıda geçer beslenmesi düzelir.

HOŞGELDİN.. SEFALAR GETİRDİN...

Öncelikle tebrik ederim. Allah minik kızını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim oğlum var. eşim hamile olduğum ilk günden itibaren erkek dedi allah onun gönlüne göre verdi. benim için kız erkek fark etmiyordu. biz 4 kız kardeşiz mesela. ben topikteki minik kızlarımızı görünce o kadar çok özeniyorum ki; bir tane de kızım olsun diye düşünüyorum. ilerde şöyle 3-5-10 sene sonra falan dermişim

bu arada soruların olursa hertürlü seve seve sevaplarız emin ol. bu topik başka topik diğerlerine benzemez. biz bir arada 9 ayımızı tamamladık. şimdi de bebişlerimiz yaşına giriyor. tekrar aramıza hoş geldin arabistana kucak dolusu selamlar..

arkadaşlar oğluşuma doğum gününde giydirmek için düz beyaz badi üzerine keçeden harfler kesip eymen 1 yaşında siye yazmak istiyorum. birde keçeden papyonda yaparım. ama internette araştırdım bu keçeleri kalını var incesi var. hangisini alsam acaba. elimden dikiş nakış az buçuk geliyor. bakalım yaptıktan sonra burada da paylaşırım.

birde bebişlerin 1yaşına kadar bardaktan su içmeye alışması gerekiyor diye okudum. sizde durum nasıl ben birkaç kez denedim ama bizimki bardağı ağzına dayadığımda dişliyor gülüyor hep önü ıslanıyor. yavaş yavaş alıştırmaya başlamak lazım.

birde eymen artık bana çok düşkün oldu. eve gelince anne anne peşimde artık yokluğumu hemen farkediyor. nisandan sonra haftanın 6günü çalışamaya başlayacağım ve tam gün çalışma... kara kara düşünüyorum ben ne yapıcam 6gün iş. 9 senedir aynı yerde çalışıyorum bir konuşacağım belki yarım güne ikna olurlar. ama çok zor gibi...

Ben de beyaz badi üzerine keçeden şekiller kesip dikeceğim canım. Doğum zamanında tacımı keçeden yapmıştım, o zaman bükülmesin diye kalın keçe almıştık. Şimdi kesmesi rahat olsun ve batmasın diye incesini aldık.

Sare'ye bardaktan su veriyorum ben, çok seviyor ama yudum yudum veriyorum yoksa yutmadan hepsini alıyor ağzına ve tıkanıyor.

İş hayatı zor valla hep derim çalışan annelerimize Allah kolaylık versin diye. Artık çok bilinçli bıdıklar, daha çok özler tabi.
Ben de bi kaç yıl sonra çalışmayı düşünüyorum ama şimdiden nasıl ayrılcam diyorum.

ALPPIN hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla kucağına al inşallah
Bu arada anneciğine Allah rahmet eylesin.

Mikail

Doğum günün kutlu olsun minik paşa.
Mutlu sağlıklı huzurlu nice yaşlara
İyi ki doğmuşsun da annenle ve senle tanışma fırsatımız olmuş.
Çoooook öpüyoruuuummmmmm.

:119::119::119::119::119::119:

İlk 1 haftasında bile her günkü pozu değişik;

Sare'min dik saçlı halini hatırlatmak için bu da, 3.5 aylıkken;

Veeee son çekilen fotoğafları, 11.5 aylık;

bugün mikailin doğum günü dimi.. iyiki doğdun minik paşa.. allah sağlıklı uzun ömürler versin...

Yessimcim canim,
evet oglusumun bal küpümün bugün dogum günü, gecen sene bu vakitler dogali 1 saat 9 dk olmustu findigim... Amin canim cümlemizin evlatlarina insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…