Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gülcüm daha iyisiniz insallah, uyku düzeniniz halen oturmadi degil mi, bizim ki de malesef Mikail hastalandimi degisiyor... Su siralarda 1 de uyuyoruz ama sabahta kalkmiyoruz taaa 12lere kadar yatiyoruz . Insallah yakinda daha iyi olurlar.

canim kiloyu dert etme sakin, ona kalirsa bizim mikailin kilosuda cok düsüyor, hastalandiginda ve dis cikarirken... birde oglum devam sütü de icmiyor, önceleri gece iciyordu ama simdi onuda icmiyor.. yürümeleri acisindan hafif olsunlar daha iyi bence.

Haticecan[/B] Mikail'e de maşallah, ve geçmiş olsun yine rahatsızlığı var diye yazmışsın. Şimdi daha iyidir umarım. Çok öpüyorum.

canim cok tesekkürler, simdi daha iyi sükür.. sen nasilsin findik nasil??

görkemlicim cok güzel bir fikir bencede.. resimlerini bende koyayim

ne güzel elinden öyle seyler geliyorsa canim.. ben pek beceremem, zaten mikailde yaptirmaz kesin, herseyin icine giriyo zaten , ben burada yazmaya calisiyorum o gecmis yemek masasinin sandalyelerini kemiriyor, zaten derilerini soydu hep... neyse az önce uyuttumda öyle yazabiliyorum..

Mikail bardaktan icebiliyor, ben ara sira veriyorum iciyor, bazende oyun yapip hep döktürüyor... canim bir süre daha dene, alisiyor zamanla...
Demek uzun calisacaksin hmm, kolay degil canim ya.. ben bile düsünmeye basladim isi ha..nasil olacak diye.. insallah yarim gün icin ikna edersin.. ben calissam sanirim haftalik 30 saat calisirim...

cok cok cok cok tesekkürler teyzesi!!!! Dogum günü cocugu uyudu az önce , miz miz ederek... Canim duygulandirdin beni!!!

yerim seni badem sekeri - masallah barekallahhhhh cok tatli olmus

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
iyi ki doğdun evinize huzur mutluluk bereket getirdin. öyle de güzel bir ömür dilerim.

topiğin kar tanesi ada ile ilk bahar kuzusu mikail ile topiğimiz şenlenmişti bugünlerde. bizler de ha doğurduk ha doğuracağız sancıydı çatıydı derken büyttük yavrularımızı

doğum günü hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. çok özendim.umarım sonuç güzel olur kızlar. o yüzden giremiyorum hiç. harcadığım paranın haddi hesabı yok ufff napiyim ilk olunca özendim çok..
geçmişi telden okurum artık.

Haticecan Ben de teşekkür ederim. Duygulanmamak elde mi ya Şükürler olsun.
Biz iyiyiz. Doğum günü çocuğu uyanınca öp bizim için :)

Ah martimmm iş telaşı bebiş yorgunluğu derken bir de doğum günleri girdi araya hepten görüşemez olduk. Aman bütün yoğunluğumuz kutlamalar heyecanlar yüzünden olsun da. Fotoğraflarınızı dört gözle bekliyorum. Fikir çalcam hı ona göre :)
Özendiğin kadar güzel bir kutlama geçirirsiniz umarım.

aynen canım valla oğluş iyice hareketlendi okul yoğun hele bir de bu etkinlik ama dediğin gibi tatlı yorgunluklar. ben de çok özledim sizleri. hele bu anlamlı günlerde her türlü yardımı yaparım. uzman olacağım yakında :) hatta bu işe girebilirim yani.. eşim banner hazırladı kişiye özel tasarım çok güzel oldu. foto atarım artık güzel olursa her şey :)

kuzuuuucuuukk sen buyudunde dogumgunu mu kutluyosuuuunn ooyy yerım yerımmm nice gzüel yaslara kzucum ailenle saglıkla inş

Son düzenleme:
kızlaaarrr nasılsınız özledim sizleri ayol kucagımda armınle yazıyorum mikail in doğumgunun kutlayayım size de bı slm vereyım dedım malum dogumgunu telası,öpüyorum sizleriiii

mARTİM , ELEMSU sırada sizin bebişler var. herşey gönlünüze göre olur inşallah. Bende sabırsızlıkla bekliyorum fotoları. allah kolaylık versin...

İyikiiiiii dogdunnnnnnnn kuzucuukkk. Teldn yaziyorum smile ekleyemedim:) niceeeeeee mutlu yilllaraaa annen babanla . Nedir bgnku plan cnm?

Hyrm cnmm fotoya cok guldum cook tatli sultan 6. Gununde tam kendi olmus simdi esime gsterdim o da maasallah cok tatli dio. Nsl komik 6. Gunde diklesmis uZamis saci dimi:)) ben de Adayi eklicem amma esimin laptop da boZulma htta yeni bakio suan neyseki footolr bellek de onu takip eklicm ykin zmnda simdi yine beni cekti esim onu ekliyim idare edin benle:))))))))) buarada cerceve cok tatlii, ben de oglan da gecerli byle kullanilck bisey dusunuyorum dogum gununde dagitmadim hediye.

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
iyi ki doğdun evinize huzur mutluluk bereket getirdin. öyle de güzel bir ömür dilerim.

martim canimmm cok tesekkürler!!!!

gecen sene bu zamanlarda dedigin gibi ha dogdular dogacaklar, nasil olacaklar, nasil doguracagim falan derken Rabbim bize bu findiklari nasip etti.. Zaman su gibi akip geciyor, insallah darisi isteyen dileyenlerin basina insallah. Bizim dogum günümüz o kadar sasali olmayacak sanirim ...

Insallah sizin dogum gününüz de cokkkk güzel gecer!
Öpüyoruz sizi canim

Haticecan Ben de teşekkür ederim. Duygulanmamak elde mi ya Şükürler olsun.
Biz iyiyiz. Doğum günü çocuğu uyanınca öp bizim için :)

canim, uyandi pasa öptüm hepinizin yerine

Kizlar albüme resim koydum bakmak isterseniz!!! Bakamayanlar bana yazsin buradan, albüm özel - sadece arkadas listemdekiler görebiliyor!!

Bu arada aramiza yeni katilan hamile arkadasimizda hosgelmis sefa getirmis...

kuzuuuucuuukk sen buyudunde dogumgunu mu kutluyosuuuunn ooyy yerım yerımmm nice gzüel yaslara kzucum ailenle saglıkla inş

İyikiiiiii dogdunnnnnnnn kuzucuukkk. Teldn yaziyorum smile ekleyemedim:) niceeeeeee mutlu yilllaraaa annen babanla . Nedir bgnku plan cnm?

===================================

Elemsucum, Mujjcum ikinizede cok tesekkürler güzel dilekleriniz icin.

Bugün icin bir plan yok malesef, hafta ici oldugu icin gelen olmayacagindan cumartesi yapacagiz dogum gününü insallah. Bugün oglusumun sansindan kar yagiyor , her yer yine bembeyaz oldu. Yarin da doktora gidicez, asisi yapilacak.... Bütün isleri yarina biraktik bakalim, yetistirebilecekmiyiz, pastasi süsleri vs vs...

Hava soguk oldugu icin Mikail pasayi disari da cikaramiyorum hasta olacak yine diye, zatende hafif burun akintisi devam ediyor... yarin babamiz evde, artik o evde bekler, bende isleri hallederim doktordan sonra...

Iste böyle canlarim bizde durum!!!

Eheheeee yineeeenben veree gobusss:) alpinn sen de ekle gobusu bu kizlar ozensin de 2. Yapsin tam dogum gununde ben gbi hediye alip sok olsunlar:))))

Eklentiler

• $image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 62
Hatice olsun bizde gununde 3 umuz yemege gidip kutlamistik seneye de oyle yaparim.ilk ailecek snra arkidislerii gelir artik seneye:)) kardesi de 4 aylik olck kismetse

Eheheeee yineeeenben veree gobusss:) alpinn sen de ekle gobusu bu kizlar ozensin de 2. Yapsin tam dogum gununde ben gbi hediye alip sok olsunlar:))))

Hatice olsun bizde gununde 3 umuz yemege gidip kutlamistik seneye de oyle yaparim.ilk ailecek snra arkidislerii gelir artik seneye:)) kardesi de 4 aylik olck kismetse

mujj cok hosss göbis cikmisss, özendiriyorsun insani... annen sana kac gün geliyo haftada merak ettim...

mujj cok hosss göbis cikmisss, özendiriyorsun insani... annen sana kac gün geliyo haftada merak ettim...

Cnm annem aklina estimi gelio,bizden biri gitti izmire annem gelio 3-5 gun kalio donuyor.ehehehehheheeh biii kisi ozendi:) hergun ekliiim bari hergun biri ozenir belkim eheuehuehu:)))

mikail paşa doğumgünün kutlu olsun seni güzel yanaklarından kocaman öpüyorum,sağlıkla ve huzurla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…