- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
merhaba bayanlar günaydın,
sağlıklı, mutlu, eğlenceli güzel bir hafta diliyorum
martın son haftasınada gelmiş bulunuyoruz...
bizden haberler;
gülce hanım uykusuz gecelere devam dün öğlen 2,30da uyudu 17.30da uyandı akşam 23gibi zorla uyuttum 15dakka sonra uyanmış kalkmış ayağa mümkün değil yatırmak ve gece 3de uyudu inanır mısınız? annem uyumadığını sesini duydu geldi kapıyı açtı bizimki kafasını uzatmış deee diyor öyle mutlu öyle oyun istiyorki şaştım.ben artık bir zombiyim gözler kan çanağı altlar morardı hatta. dün gecede çok ağladı azı dişler şiş gibi. yataktan inmeyi öğrendi gece uyandığı gibi emekleyerek odadan fırlıyor başlıyor evin içinde gezmeye korkuyorum biri gece kalkacak görmeyip ezecek kızı.korkmuyorda karanlıkta.
size bir sorum olacak şu vitaminler falan varya supradyn youplus falan süte geçer mi öyle bi takviye alsam mı tükendim artık ya
gülcüm daha iyisiniz insallah, uyku düzeniniz halen oturmadi degil mi, bizim ki de malesef Mikail hastalandimi degisiyor... Su siralarda 1 de uyuyoruz ama sabahta kalkmiyoruz taaa 12lere kadar yatiyoruz
birde kızım çok zayıfladı.doğdu doğalı hep kilolu tombul bir bebektiya alışamadım bu haline çok üzülüyorum sanki bakamamışım aç kaldı zayıfladı gibi oof of nerde o eski iştahlı gülce.herşeyi ağzından atıyor(
canim kiloyu dert etme sakin, ona kalirsa bizim mikailin kilosuda cok düsüyor, hastalandiginda ve dis cikarirken... birde oglum devam sütü de icmiyor, önceleri gece iciyordu ama simdi onuda icmiyor.. yürümeleri acisindan hafif olsunlar daha iyi bence.
Haticecan[/B] Mikail'e de maşallah, ve geçmiş olsun yine rahatsızlığı var diye yazmışsın. Şimdi daha iyidir umarım. Çok öpüyorum.
canim cok tesekkürler, simdi daha iyi sükür.. sen nasilsin findik nasil??
kızlar geçen yıl bu zamanlar başlamıştık patır patır doğurmaya,,,(mujj sen en büyük destekçimizdin canım benim)bende bir heyecan başladıki sormayın..sürekli duygulanıyorum,o günler geliyor aklıma..sizde de öyle şeytler oluyorumu??
ben diyorumki bebişlerimizin son hallerini paylaşalım bi de ilk doğduğu zamanki hallerini,ne dersiniz..başka fikri olan paylaşsın onuda uygulayalım
görkemlicim cok güzel bir fikir bencede.. resimlerini bende koyayim
arkadaşlar oğluşuma doğum gününde giydirmek için düz beyaz badi üzerine keçeden harfler kesip eymen 1 yaşında siye yazmak istiyorum. birde keçeden papyonda yaparım. ama internette araştırdım bu keçeleri kalını var incesi var. hangisini alsam acaba. elimden dikiş nakış az buçuk geliyor. bakalım yaptıktan sonra burada da paylaşırım.
birde bebişlerin 1yaşına kadar bardaktan su içmeye alışması gerekiyor diye okudum. sizde durum nasıl ben birkaç kez denedim ama bizimki bardağı ağzına dayadığımda dişliyorgülüyor hep önü ıslanıyor. yavaş yavaş alıştırmaya başlamak lazım.
birde eymen artık bana çok düşkün oldu. eve gelince anne anne peşimde artık yokluğumu hemen farkediyor. nisandan sonra haftanın 6günü çalışamaya başlayacağım ve tam gün çalışma... kara kara düşünüyorum ben ne yapıcam 6gün iş. 9 senedir aynı yerde çalışıyorum bir konuşacağım belki yarım güne ikna olurlar. ama çok zor gibi...
ne güzel elinden öyle seyler geliyorsa canim.. ben pek beceremem, zaten mikailde yaptirmaz kesin, herseyin icine giriyo zaten
Mikail bardaktan icebiliyor, ben ara sira veriyorum iciyor, bazende oyun yapip hep döktürüyor... canim bir süre daha dene, alisiyor zamanla...
Demek uzun calisacaksin hmm, kolay degil canim ya.. ben bile düsünmeye basladim isi ha..nasil olacak diye.. insallah yarim gün icin ikna edersin.. ben calissam sanirim haftalik 30 saat calisirim...
Mikail
Doğum günün kutlu olsun minik paşa.
Mutlu sağlıklı huzurlu nice yaşlara
İyi ki doğmuşsun da annenle ve senle tanışma fırsatımız olmuş.
Çoooook öpüyoruuuummmmmm.
:119::119::119::119::119::119:
cok cok cok cok tesekkürler teyzesi!!!! Dogum günü cocugu uyudu az önce
İlk 1 haftasında bile her günkü pozu değişik;
Eki Görüntüle 668483
Sare'min dik saçlı halini hatırlatmak için bu da, 3.5 aylıkken;
Eki Görüntüle 668484
Veeee son çekilen fotoğafları, 11.5 aylık;
Eki Görüntüle 668489 Eki Görüntüle 668490
yerim seni badem sekeri - masallah barekallahhhhh cok tatli olmus