....işte karşınızda minik eymen....
Eki Görüntüle 669241
bakınn.... Ben büyüdüm büyüdüm komacan oldum
Eki Görüntüle 669242
çok güzelmiş çok beğendim.Netten şiparişini verdiğim minik çerçeveler geldi bakıııınnnnnn :))
Eki Görüntüle 668616 Eki Görüntüle 668617
merhaba canım. ben ekledim az önce dediğin gibi ismini falan keçeden yaptım. kalın ince bilmiyordum bir yerden istedim verdiler kalınmış meğer hani sorsalar kalın mı istersin ince mi diye bende acaba hangisiydi diye düşünürdüm:)) kalından yapmak zorunda kaldım ama hiçde fena olmadı sadece yapıştırma işini sağlam yapmak gerekti.arkadaşlar oğluşuma doğum gününde giydirmek için düz beyaz badi üzerine keçeden harfler kesip eymen 1 yaşında siye yazmak istiyorum. birde keçeden papyonda yaparım. ama internette araştırdım bu keçeleri kalını var incesi var. hangisini alsam acaba. elimden dikiş nakış az buçuk geliyor. bakalım yaptıktan sonra burada da paylaşırım.
birde bebişlerin 1yaşına kadar bardaktan su içmeye alışması gerekiyor diye okudum. sizde durum nasıl ben birkaç kez denedim ama bizimki bardağı ağzına dayadığımda dişliyorgülüyor hep önü ıslanıyor. yavaş yavaş alıştırmaya başlamak lazım.
birde eymen artık bana çok düşkün oldu. eve gelince anne anne peşimde artık yokluğumu hemen farkediyor. nisandan sonra haftanın 6günü çalışamaya başlayacağım ve tam gün çalışma... kara kara düşünüyorum ben ne yapıcam 6gün iş. 9 senedir aynı yerde çalışıyorum bir konuşacağım belki yarım güne ikna olurlar. ama çok zor gibi...
bu kız bir elime geçme bir geçseee yiyecem onu... ilk resimleri hatırladım zaten Allah ım o asi saçlar nasılda uysallaştı yapttı öyle anlamadım. fotolar tam reklamlık.İlk 1 haftasında bile her günkü pozu değişik;
Eki Görüntüle 668483
Sare'min dik saçlı halini hatırlatmak için bu da, 3.5 aylıkken;
Eki Görüntüle 668484
Veeee son çekilen fotoğafları, 11.5 aylık;
Eki Görüntüle 668489 Eki Görüntüle 668490
ben burda doğuruyorum siz öyle mışıl mışıl uyuyun
suyum geldi kızlar gece 4.30da
hastaneye gittim baktılar nst de doğum başlamış
lütfen bana dua edin,öpüyorum hepinizi
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy hadi bakalım Allah yardımcın olsun canım
Dualarımız senle....
Bak herşey çok güzel geçecek inş...
Prensesini kucaklayınca dünyalar senin olacak...
İnş gönlüne göre bi doğum gerçeleştirirsin canım...
Dualarım seninle...
Hadi güzel haberler bekliyoruz senden...
hadi kalkın artık yahuuuuu
Elemsu muz doğum yapacakmış kızlar.....
ayy çok heyecanlı...
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanamıyorum.......
elemsu naptı acaba ya allah yardımcısı olsun
Kızlar açılmam cok az nst deyim sancım hiç yok.suni. Sancıya başladılar, yine olmazsa sezeryana alacaklar,dua edin bana olur mu
elemsu allah yardımcın olsun inşallah kolayca kurtulursun
Ahh kuzum benim.... herşeyin hayırlısı.... bebeğimiz sağsağlim gelsinde ,hele sende iyi olda doğum ne şekilde olursa olsun...
hakkıdna hayırlısı, dualarımız seninle...................
Dualarımız seninle canım....İnş gönlüne göre su gibi kolay bir doğum geçirirsin canım..
elemmmmmm ne durumdasınnnn?
ayyy sonunda senin inatçı kızın doğmaya karar verdi...
allah yardımcın olsun canım benim... dualarımız seninle ...
sağlıkla ve hayırlısıyla mis kokulu bebişine kavuşacaksın bugün...
omrumuz maşallah kuzucuğuna.... tombik olmuş. hem doğru yolu da bulmuş doğum kanalında olması da çok güzel. hayırlısıyla sağlıklı sıhatli annesine kavuşacağı günü bekliyor artık.
bende emzirme sütyenimi büyük aldım. ayaklarım da şimdiden çok şiş olduğu için terlikte büyük koydum.
canım gözünaydın Allah yardımcın olsun sağlıklı rahat doğumlar dilerim, darısı başımıza inşallah kısa zamanda
elemsuuuuuuuu Allah yardımcın olsun canım nihayet o büyük gün geldi iyi haberlerini bekliyoruz normal doğum yapacak biri olarak senden öneriler bekliyorummm
a.şahin sevindim canım herşeyin yolunda olmasına dikkat et kendine ...
anammmmmmmmm hadı bakalım kuzum Allah kolaylık versın ınsallah..ıstedıgın gıbı bır dogum olur...sonrada bana nıspet yaparsın artık armını emzırıorum kokluorum opuyorum dıye ohh mısssss:))
masallah kuzuna cnm
temızlık konusunda dıkkat et aman cok yormayasın kendını
elemsuAllah yardimcin olsun rahatca kurtulun siz de insallah
fundasen ne alemdesin cnmmm?ayyy 20 nisannnn oyy oyy az kaldiii:))
golgem,kadifegulsimdi iyi misinizzzzz????Martim bakalim bgn dogurcak mi acaba
gorkemsBgn kavusucan oglusuna ayy cok sevindim .kizinla da iyisinizdir ins
veeeeeeee ismini saymadigim arkadaslar,hepiniz iyisinizdir umarim ...varmi dogum belirtisi olan bgn baska
naptın kuzummmm
Kızlar suni sancıya devam.ayni anda nst ye bağladılar,suni sancıyla bile 40-50 arasında sancilar
Suyum erken gelmis o yuZden açılma cok geç oluyormuş.
2 cm açıklık henüz,Dr ve ebe baktı ikiside cok dar yapın dedi normal olması biraz zor dediler. Bende sezocu olacam galiba.
Bana dua edin olur mü hepinizi ayrı ayrı cok seviyorum
anacım burdasın ama nıye yazmıonkı
sancıların cokmu sıklastı kuzumm..
kuzummm dualarımız senınlee..bebısn ıcın ve senın ın saglıklısı neyse o olur ınsallah..ılla normalde ısrarcı olma yapın darsa sezo ol kuzum ..nolcak sonu guzel olsun..Allahım yardımcın olsun haberlerını beklıoruz burda kk aılesı olarak bızde senı cok sevıoz kuzummm
elemsuAllah yardimcin olsunn.kizlarr elemsu da ben gibi hast. canli yayin yapiyor vlla:) suan epidural falan istemee hii acilman zorlanmasin.umarim acilirsin ama acilmicak gibiyse de uff bosuna sanci cekmenin anlami yok ya bence ok de olsun sezeryan yine tabi sen bilirsin
fundaayy kuzum ckacaktik ama mumkun dglmis bir baktim disari ucuyor,ruzgaz var korktum .ben de anneme dedim madem cikamiyoruz ,ben cikayim bari :)))))) B-fit e gidicem 15:00 de .anneanne gezcez die heveslendi ama evde birakiyorum onlari ehehehe:))
oohhh maşallah..büyük gün geldi iştee, arminine kavuşucan ... boşber sen gerisini... dualarımız seninle.... maşallahh güzel anneye.
hayırlısı canım...doğum şekli ne olursa olsun sağlıklı olun bebek te sen de gerisi öenmli değil..Allah yardımcın olsun tekrar canım..
Bu arada dediğiniz gibi Martimi de göremedik bunlar iki dünür beraber doğum yapacaklar heralde inş hayırlı haberlerini alırız...
Kadifegül sen de heyecanlısın şimdi demi geldi geecek bebk diye...soğukkanlılığını koru canım inş hayırlısıyla sen de alacaksın bebişini kucağına....
AAyyy ne güzel sıraya girdi herkes...Ben en sondayım sanırım yaaaa yalnız kalacam bebişimle en son heralde....
canım yaaaa kalbimi nasıl attırdın pıt pıt vallahi bir bilsen şimdi doğuracağıma inanadım bende.... hayırlısı nasıl ise öyle olsun bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah sezeryan olur normal olur duacınım valla heyecandan titredim böyle pır pır oldu kalbim...
martimmmm benden önce doğuramazsın sırada ben varım hani çarşamba aynı gündü bizim kontrolümüz....
kadifegül seninde Allah yardımcın olsun canım az kaldı hiç heyecan yapma zaetn Allahtan herhalde inanılmaz sakinim bende bebeğimi meraktan diğerleri daha az kalıyor yanında...
canimmm, hadi hayirlisi, Allah bebisini saglikla kucagina almani nasip etsin insallah. Bak kiza kizip durdun kac gundur naz yapma diye o da sozunu dinledi, hayirlisiyla geliyor cok sukur annesi. Arkadaslarin soyledigi gibi dogum seklinin nasil olacagini dusunme artik, saglikla kucagina al artik onemli olan o. Cok cekmeden, zorlanmadan kucagina aldigin haberini alalim, bizler de rahatlayalim insallah, aklimiz sende kalmasin. Seni seviyoruz, Rabbim yardimcin olsun kuzum.
GOKEMS oğluşunun iyi olasına çok sevindim anneciğinin sütüyle kısa sürede topralanır minik prensin. hayırlısıyla hastaneden çıkıp abisine, babasına annesin kavuşup güzel , şen şakrak bir yuvanız olur artık... darısı biz bekleyen hamişlerin başına inşallah...
KADİFEGÜL, senin doğum belirtilerin başladı artık kısa sürede doğum gerçekleşir. strestendir etrafındakileri istememen ve kızman. seninde allah yardımcın olsun güzel haberler verirsin inşallahhh...
cnm ilk aylarda mide bulantısı hiç çekillmez tuzlu kraker ye o biraz bastırıyor. bebeğin hayırlı olsun bu arada...
ELEMSU hastaneden canlı bağlantı diye buna derler valla... sen yazdıkça sanki gözümde canlanıyor , bende okudukça heyecanlanıyorum. artık yolun sonuna yaklaştın. dualarımız hep seninle, allah yardımcın olsun canımcım.. akşam saatlerinde bebişin kucağında olur artık hayırlısıyla...
elemsu cıktı sanırım bu defa doguma gıttı haydı hayırlı haberlerle donsun ınsallah
kızlar; elem sancı çekmeye devam ediyormuş, açılma olmuş.... süreç devammmmmmm
ayyy catladim meraktan nasil ogrendin kusum? tam 1 saattir site acilmiyor, server hatasi verip duruyor catlattilar beni burada. ya kiz aksamdan beri sanci mi cekiyor yani?!!ayy bir an once kurtulsa su acilardan
İnşallah tez zamanda.....
Bence elemsu dogurdu yoksa habersiz birakmazdi acaba nasil oldu ya sancilardan kurtulmustur insallah acisi agrisi olmaz insallah
ayyyyy canım benım ya.b.ır an once bıtsede kurtulsa..bebişini kucagına alsa..
heyecanla haber beklıyoruz..
martımden hıc haber yok
eymen paşamız da çok yakışıklılaşmış büyüdükçe,,tüh başı bağlıydı dimi annesi :))
hepinize resimlerle günaydın diyoruz....
tatlı kızımın bir saatlik, 1haftalık ve 5aylık üç fotografı
Eki Görüntüle 669258 Eki Görüntüle 669259 Eki Görüntüle 669260
şimdide son foto dün tütüsünü bitirdim küçük bir kaç rötüş kaldı işte böyle oldu...
Eki Görüntüle 669261 Eki Görüntüle 669262
Hyrm cnmm fotoya cok guldum cook tatli sultan 6. Gununde tam kendi olmus simdi esime gsterdim o da maasallah cok tatli dio. Nsl komik 6. Gunde diklesmis uZamis saci dimi:)) ben de Adayi eklicem amma esimin laptop da boZulma htta yeni bakio suan neyseki footolr bellek de onu takip eklicm ykin zmndasimdi yine beni cekti esim onu ekliyim idare edin benle:))))))))) buarada cerceve cok tatlii, ben de oglan da gecerli byle kullanilck bisey dusunuyorum dogum gununde dagitmadim hediye.
....işte karşınızda minik eymen....
Eki Görüntüle 669241
bakınn.... Ben büyüdüm büyüdüm komacan oldum
Eki Görüntüle 669242
hepinize resimlerle günaydın diyoruz....
tatlı kızımın bir saatlik, 1haftalık ve 5aylık üç fotografı
Eki Görüntüle 669258 Eki Görüntüle 669259 Eki Görüntüle 669260
şimdide son foto dün tütüsünü bitirdim küçük bir kaç rötüş kaldı işte böyle oldu...
Eki Görüntüle 669261 Eki Görüntüle 669262
çok güzelmiş çok beğendim.
merhaba canım. ben ekledim az önce dediğin gibi ismini falan keçeden yaptım. kalın ince bilmiyordum bir yerden istedim verdiler kalınmış meğer hani sorsalar kalın mı istersin ince mi diye bende acaba hangisiydi diye düşünürdüm:)) kalından yapmak zorunda kaldım ama hiçde fena olmadı sadece yapıştırma işini sağlam yapmak gerekti.
bu kız bir elime geçme bir geçseee yiyecem onu... ilk resimleri hatırladım zaten Allah ım o asi saçlar nasılda uysallaştı yapttı öyle anlamadım. fotolar tam reklamlık.
41kere...
fıstık çok tatlısın,nasılda büyüyorlar dimi..saçlarına maşallah,malum bizde az olunca:))biz fırsat bulunca ekleyeceğiz
bu mesajları yazalı taaaammm 1 yıl oldu,koskoca 1 yıl o gunden bugune hatta daha oncesınden yanımda olan kalplaeı bzımle atan dualarına bızı katan sız canım arkadaslarım iyiki varsınız sizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?