Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
iyiki dogdun mikailcim nice saglikli mutlu yillara insallah...

hatice cancigim iyiki dogurmussun dimi Allaha sukurler olsun Allah tum isteyenlere bu guzelligi nasip etsin...

HERKESE GÜNAYDIN...

Yağmurlu istanbul sabahından herkese günaydınlar aydın günler diliyorum... miniklerinizi ve sizleri koskocaman öpüyorum...

hepinize resimlerle günaydın diyoruz....
tatlı kızımın bir saatlik, 1haftalık ve 5aylık üç fotografı

şimdide son foto dün tütüsünü bitirdim küçük bir kaç rötüş kaldı işte böyle oldu...

iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll

Netten şiparişini verdiğim minik çerçeveler geldi bakıııınnnnnn :))

Eki Görüntüle 668616 Eki Görüntüle 668617
çok güzelmiş çok beğendim.

merhaba canım. ben ekledim az önce dediğin gibi ismini falan keçeden yaptım. kalın ince bilmiyordum bir yerden istedim verdiler kalınmış meğer hani sorsalar kalın mı istersin ince mi diye bende acaba hangisiydi diye düşünürdüm:)) kalından yapmak zorunda kaldım ama hiçde fena olmadı sadece yapıştırma işini sağlam yapmak gerekti.

bu kız bir elime geçme bir geçseee yiyecem onu... ilk resimleri hatırladım zaten Allah ım o asi saçlar nasılda uysallaştı yapttı öyle anlamadım. fotolar tam reklamlık.
41kere...

ben burda doğuruyorum siz öyle mışıl mışıl uyuyun
suyum geldi kızlar gece 4.30da
hastaneye gittim baktılar nst de doğum başlamış
lütfen bana dua edin,öpüyorum hepinizi

hadi kalkın artık yahuuuuu
Elemsu muz doğum yapacakmış kızlar.....
ayy çok heyecanlı...

amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanamıyorum.......

elemsu naptı acaba ya allah yardımcısı olsun

Kızlar açılmam cok az nst deyim sancım hiç yok.suni. Sancıya başladılar, yine olmazsa sezeryana alacaklar,dua edin bana olur mu

elemsu allah yardımcın olsun inşallah kolayca kurtulursun

Ahh kuzum benim.... herşeyin hayırlısı.... bebeğimiz sağsağlim gelsinde ,hele sende iyi olda doğum ne şekilde olursa olsun...
hakkıdna hayırlısı, dualarımız seninle...................

Dualarımız seninle canım....İnş gönlüne göre su gibi kolay bir doğum geçirirsin canım..

elemmmmmm ne durumdasınnnn?

canım gözünaydın Allah yardımcın olsun sağlıklı rahat doğumlar dilerim, darısı başımıza inşallah kısa zamanda

naptın kuzummmm

anacım burdasın ama nıye yazmıonkı
sancıların cokmu sıklastı kuzumm..

oohhh maşallah.. büyük gün geldi iştee, arminine kavuşucan ... boşber sen gerisini... dualarımız seninle.... maşallahh güzel anneye.

elemsu cıktı sanırım bu defa doguma gıttı haydı hayırlı haberlerle donsun ınsallah

kızlar; elem sancı çekmeye devam ediyormuş, açılma olmuş.... süreç devammmmmmm

ayyy catladim meraktan nasil ogrendin kusum? tam 1 saattir site acilmiyor, server hatasi verip duruyor catlattilar beni burada. ya kiz aksamdan beri sanci mi cekiyor yani?!! ayy bir an once kurtulsa su acilardan

İnşallah tez zamanda.....

Bence elemsu dogurdu yoksa habersiz birakmazdi acaba nasil oldu ya sancilardan kurtulmustur insallah acisi agrisi olmaz insallah

ayyyyy canım benım ya.b.ır an once bıtsede kurtulsa..bebişini kucagına alsa..
heyecanla haber beklıyoruz..
martımden hıc haber yok

bu mesajları yazalı taaaammm 1 yıl oldu,koskoca 1 yıl o gunden bugune hatta daha oncesınden yanımda olan kalplaeı bzımle atan dualarına bızı katan sız canım arkadaslarım iyiki varsınız sizi çok seviyorum

Elemsuuuuuuuu

Ay hepsinii tek tek okudum nslllll duygulandim anlatamammm!!! dogum animi yazdiklarimi okudugumda da bi tuhaf oluyorum:)))

Iyikiiiiiii dogdunnn Arminnnnnnnn:))))) nice senelerr dilerimmmmmm

Guzel nostalji yaptik bu sabah vlla elemsucu

İYİKİ DOĞDUN ARMİN... MUTLU, HUZURLU, SAĞLIKLI NİCE GÜZEL YAŞLARIN OLSUN.

elemsu sabah sabah ağlattın beni yaa... okurken nasıl duygulandım anlatamam...

canım ellerine sağlık bravo vallahi birebir aynısı olmuş bizimkinin,çokta yakışmış gülceye:))

benide duygulandırdın elemsucum.
iyiki doğmuş armin güzel ömürler görsün sağlılı mutlu huzurlu...

eymen paşamız da çok yakışıklılaşmış büyüdükçe,,tüh başı bağlıydı dimi annesi :))

Sağol canımcım. Siz de ana-oğul çok tatlı görünüyorsunuzzzzzz. Maşallah size. Göbüşünden öptümm :)))

....işte karşınızda minik eymen....

Eki Görüntüle 669241

bakınn.... Ben büyüdüm büyüdüm komacan oldum

Eki Görüntüle 669242

Oyyyyy damatcııımmm maşallah sana maşallah. Kayınpeder adayına gösterdim şimdi, bak dedim müstakbel damadın. Kızmasını beklemiştim, böyle lafları hiç sevmiez çünkü şimdiden kıskanıyor kızını ama hiç ses etmedi :)

Teşekkürler canım saçlarımız uzadıkça yer çekimine yenik düştü :) inşallah böyle dümdüz kalır hep de anası gibi düzleştiricilerle uğraşmaz :)
Gülce'mize de maşallaaahhh. Tütüsü de hayırlı olsun. Ellerine sağlık, badisini de çok güzel yapmışsın. Güle güle giysin.

fıstık çok tatlısın,nasılda büyüyorlar dimi..saçlarına maşallah,malum bizde az olunca:))biz fırsat bulunca ekleyeceğiz

Teşekkür ederiz teyzesi, pamuk prensese de maşallah maşallah zeka dolu gülümsüyor.

Ne kadar güzel düşünmüşsün o güzel günlerimizden alıntı yapmayı. Nasıl da geçmiş koca yıl. Nasıl da hevesle bekliyorduk zaman geçmiyor gibi geliyordu.
Şükürler olsun kavuştuk onlara.

Minik Armin de 1 yaşını doldurdu, maşallah
:119::119::119::119::119::119:

Hep gülsün o güzel gözleri inşallah. Nice nice mutlu yıllara
Kocamaaaaaan öpüyorum ikinizi de.

Haticecan

Fotoğraflarınıza baktım canım çok güzeller maşallah küçük paşaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…