Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
biraz geç kaldım sanırım ama öncelikle MİKAİL paşamızın sonrada ARMİN prensesimizin yesyeni çıtır çıtır birinci yaşlarını kutluyoruz kızım Azra'yla maşallah bebişlere.. zaman nasılda su gibi akıp geçiyor değilmi?

Doğum günün kutlu olsun minik paşa
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Ailenle birlikte bir ömür mutlu sağlıklı huzurlu yaşayın inşallah.
martim canım senin de anne olmanın 1. yılı kutlu olsun

cnm vallahı beren hep huysuz bır bebektı fakat bu dısler bızı cazgır yaptı cıkardı..bır an once cıksada rahatlasak aılecek suan 2 dısımız var:)) bızde sızı optk kuzum

super fıkır canım hemen paylascam ıns:)

MIKAIL IYIKI DOGDUN NICE MUTLU YILLARA AILENLE BIRLIKTE..CANIM BENIM OPUYORUM COOKKK

ARMIN BEBEGIM KUZUMMM TEYZEMMMMMMMMM IYIKI ANNEN SENI DOGURMUS:)) ARAMIZA KATILALI 1 YIL OLDU TEKRAR IYIKI GELDIN HOSGELDINNN TEYZESININ MINIK KUZUSU:)))

hyrm gorkemlı kadıfegul ayyyy ınsan nasıl duygulanıyor yhaa su kuzulara bak kocaman oldular:)) hepsıde cok tatlı masallahh

elemsu ayyyy okurken ınanamadım neler paylastık yaa heyecan uzuntu sevınc ooo karmasık duygularr:)) fena oldum yahu:))

oyle bır gecer zaman ki dedikleri bu olsa gerek:))

Eklentiler

• $IMG_0293.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC06132.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $Fotoğraf0334.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $160320131359.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $13062012326.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $27042012211.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $Fotoğraf0027.webp
    11 KB · Görüntüleme: 53
  • $04122012767.webp
    16 KB · Görüntüleme: 69
  • $190320131377.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
günaydın kızlar,
bu foto ekleme fikri kimden çıktıysa sağolsun aynen dediğiniz gibi öyle bir geçiyor ki zaman
çok güzel oldu tazelendik neşelendik.
ay az kaldı bizimde doğum günümüze yarın akşam yola çıkacağımız için bu gün bütün hazırlıkları bitirmeliyim.
bu arada hep gülcenin giyeceği pastası falan diye düşünmekten hiç kendimi düşünmedim ay ben ne giysem ki o güün...

Bir nefesle bir can geldi dünyaya tam 10.03 te. Korkuyla heyecanla yolunu gözlendiğim aşkla sevgiyle bugünlere getirdiğim canımın parçası , kanım, aşkımın cennet meyvesi oğlum geldi. Rabbim sana hep bahar gibi renk renk güzel bir ömür nasip etsin. O badem gözlerinin içi hep gülsün. Evimizin neşesi bereketi aşkı her şeyi ne söylesem az ne söylesem eksik. kelimeler manasız ve yetersiz bugün . Sevgin kokun ade diyen dillerin yeter bana. İyi ki doğdun bebeğim, annen ve baban seni canından çok seviyor.

Iyikiiiiii dogdunnnnn minik pasaaaaa:))) hepiniz patir patir ard arda dogum gunu kutluyorunuz ehehe ne guzel.nice senelerr dilerimm tatlim bnmmmmmmm:103::103::103::103:

9 ay suren dert ortakligi, uzuntu, sevinc, vs paylasiminin ardindan 1 yil once bebeklerimize kavusmaya basladik.
Mikail,Armin ve Ege, Allah size anne babanizla, uzun, saglikli, nese dolu bir omur nasip etsin insallah.
Elemsu, o gunleri bize ne guzel hatirlatmissin, Allah evladini sana bagislasin insallah.
Martim, evlat sahibi olmayi, evlada duyulan sevgiyi kelimelere o kadar guzel yansitmissin ki, hepimizin duygularina deginmissin. Allah evladini sana bagislasin insallah.

Bu vesile ile, uzuuun bir aradan sonra hepinize merhaba. Eger dogum gununu kacirdigim bebeklerimiz varsa, anneleri lutfen kusuruma bakmasin, sadece son sayfayi okuyarak bunlari yazabildim. Yakin gelecekte dogum gunu olan bebislere de, belki yakinda foruma tekrar girmezsem diye, simdiden hayirli yaslar diliyorum.
Emir'im ve ben iyi olmaya calisiyoruz. Emir'cigim biraz ishal oldu, virus varmis, insallah gecmek uzere. Bir de bir aydir suren bir istahsizligimiz var, doktor normal dese de anne yuregi dayanmiyor yememesine Onun haricinde, ilk dogdugu zamanda doktorumuzun "surekli emzir ki sutun artsin" soylemleri, ve benim de emzirmekten, emzirirken kollarimda tutmaktan zevk almamdan dolayi oglusum bir meme canavari oldu :) memesiz kesinlikle uyumuyor ve emzik almiyor. Bizden haberler simdilik bu kadar, hepinizi kucakliyor, evlatlarinizi opuyorum.

Bebeklerimizi beklerken neler yapmalıyız, paylaşarak öğrenelim :)

zaman ne çabuk geçiyor dimi... ve hala hep birlikte ilk tekmede, doğumda ilk dişte ilk yürüyüşte hep biraradaydık ve inşallah böylede devam eder.
iyiki doğmuş oğluşun sağlıklı yaşlar diliyorum.

Aynen canım :) Minik Beren'imize de kocamaaaaaaan bir maşallah

Evet canım yaa Görkem ablanın fikrine sağlık :)
Hadi size şimdiden iyi yolculuklar.
Benim de giyecek hiç bişeyim yokkk Bi de ona masraf yapmak istemiyorum, bakalım bişeyler ayarlıcaz.

Kelimeler manasız ve yetersiz dedin ya tam olarak öyle işte canım. Arkadaşlarıma söylesem anlamazlar beni, evli değiller ve çocukları yok. Bizler iyi ki burda bir aradayız da birbirimizi anlıyoruz.
Allah bebişlerimizle bir ömür mutlu yaşamayı nasip etsin inşallah.
Tekrar mutlu yıllar miniğe.

Merhaba permers. Geçmiş olsun Emir paşaya. Düzene girer inşallah tez zamanda. Bizimki de aynı durumda, meme canavarı :)
Sık sık girmeye çalış haberlerinizi merak ediyoruz.

teşekkür ederiz görkem... oğluşumun başı bağlı evet )

sarı şeker maşallah. çok içten bir gülümsemesi var. hep böyle yüzü gülsün inşallah..

amin yeşimcim hepsinin yüzü gülsün inşallah..

bizde size teşekkür ederiz teyzesi,inşallah hepsi zeka küpü olsun bizi mutlu etsinler..

beren fıstığı çok tatlısın o bacaklarn sıkı sıkı vercem senin..

iyiyolculuklar gül,elbise giymelisin bence özel bir gün çünkü..

egecik doğum günün kutlu olsun ,uzun uzun sağlıklı ömürlerin olsun..annesi sende topiğimiz kurucusu olarak çok boşladın bizi,neyse doğumgünü telaşınıza veriyoruz:))

martimCanım, Minik EGE'ye sağlıklı, huzurlu nice güzel yaşlar diliyorum. Sen ne güzel ifade etmişsin anne olmanın güzelliğini, oğluşuna olan sevgini. Yüreğine sağlık valla.. çok güzle bir paylaşım olmuş.

GÜL hani annen sana güzel birşey yapınca kadife diyormuş ya. Bu TÜT'yü de çok güzel yapmışsın kadifee valla sende çok beceriklisin bu konuda. birde kızının kilosu gayet güzel takılma hiç. Tütü de çok yakışmış, resimleri de çok güzel maşallah...
bu arada sizlere hayırlı yolculuklar canım.

ÖZGÜ minik gelinim nasıl? demek babasının kalbini fet ettik birşey demediğine göre aman ne güzel dünürümün bu yaklaşımından dolayı yarıbuçuk onay aldık sayıyorum

GÖLGEMM minik beren çok süslü yaa... annesi ne kadar da güzel giydiriyorsun sen bu güzelliği. allah nazarlardan korusun herbirini.. vallahi öyle bir geçtiki zaman ufaklıklar yaşına giriyor yavaş yavaş. ben hiç anlamadım zaman nasıl geçti...

PERMERS canım minik emir'e çok çok geçmiş olsun. inşallah kısa sürede iyileşir. ishal ve iştahsızlık diş çıkarıyorsa o yüzden de olur. sende ara ara uğra topik de sizleri tekrar görmek çok güzel. öpüyoruz seni...

MUJ minik oğluşun adı belli oldu mu? kıpraşımlar var mı? başladın mı hareketlerini hissetmeye. ayy tekrar yaşamak ne güzel. bende özledim valla )

haticecan mikail nasıl oldu? huysuzluğu hala devam ediyor mu? doğum günü resimlerinizi bekliyoruz.

dogum gunun kutlu olsun ege paşamm:)) nıce mutlu yıllara saglıkla ınsallah..ıstedıgınız tum guzellıkler sızınle olsun:))

Yesimmm

Cnm hafif bi kipirti varrr:))) ben de burdayim dio artik valla:)) cnm ikincinin ismini babamiz koycak aslinda ben ona diyorum bak su isim guzel bu isim guzel o hep yok yok diyorduuuuuuu) pazar gunu beni sasirtttttiii demesin oglumjzun adi Allah nasip ederse Ataolacak dieeee ayyy gozlerim dolduuuu nsl oldum anlatamam size de yazdim sandim demek yazmamisim:)) anneme de dio karim da istio ondn dio oleeey dedim:))

mikail paşa doğumgünün kutlu olsun seni güzel yanaklarından kocaman öpüyorum,sağlıkla ve huzurla..

cok tesekkürler görkemlicim!!!!

iyiki dogdun mikailcim nice saglikli mutlu yillara insallah...

hatice cancigim iyiki dogurmussun dimi Allaha sukurler olsun Allah tum isteyenlere bu guzelligi nasip etsin...

canim sanada cok tesekkür ediyorum, mesajini bekliyordum - burdan yazmissin ne güzel! Darisi Ediz beyin basina insallah!! Iyi ki dogurmusum gercekten, evimizin nesesi oldu minik bal küpüm benim.. Amin canim amin...

....işte karşınızda minik eymen....

Eki Görüntüle 669241

bakınn.... Ben büyüdüm büyüdüm komacan oldum

Eki Görüntüle 669242

masallah cok yakisikli olmus bu minik erkek yaaaa... tütütüü 41 kere masallah

ya ne kadar degisiyorlar degil mi, su resimlere bak ya... iyi ki bizimleler

iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll

iyi dogdun sarkisini söyledigini duyar gibi oldum canim bu dizelerinde... tesekkürlerrrrrrr

amannda amannn masallahhhhhhh, tam isirmalik yaaa

Haticecan

Fotoğraflarınıza baktım canım çok güzeller maşallah küçük paşaya :)

okudum canim yorumunu, tesekkürler.. bazen esimle diyoruz adini acaba Mikail Efe mi koysaymisiz... tam efe yani... istedigini vermeyince bir kiziyor ki sormayin...

canim sorun degil, yinede yazmis olman güzel!!! Umarim iyisiniz Azrayla ikiniz...

canim insalalh Bereninde cikar disleri de rahatlar, inan bizde cok cekiyoruz dis cikarirken Mikailden, Allaha sükür azilar falan patladida, biraz rahatladik... Ayrica oglusumun dogum gününü kutladigin icinde tesekkürler..

Resimler bir harikaaaaa, masallah barekallahhhh

canim insallah sag salim gider gelirsiniz, dogum günüde istediginiz gibi gecer...kendine de güzel bir kiyafet secersin artik!!! Öp fistigi benim yerime...

martimcim canim,
cok duygulandim yazdiklarini okurken!! Rabbim yavrularimiza saglikli uzun ömürler versin...

permers,
hosgeldin canim tekrar. Tesekkürler öncelikle.. nasilsin iyimisin, meme canvari niye huysuzluk yapiyor, istahsiz dönemleri illa ki oluyor canim, belki dis cikariyordur... o zaman israr etme ye diye... bezer birde... Mikail dede yasadik biz, anne yüregi iste insan yesin istiyor ama yemeyincede zorlamamak gerek... inan oglum bir gün boyunca hic bisey yemedi icim gitti ama sonra düzeldi sükür.. Mikail de emzik emmiyordu ama simdi beyefendi emzigini gördügü yerde hemen atliyor aliyor... tekrar tekrar dene bari..belki alir..
öpüyoruz sizi!!!

haticecan mikail nasıl oldu? huysuzluğu hala devam ediyor mu? doğum günü resimlerinizi bekliyoruz.

canim Mikailin dün asisi vardi, onlari yaptirdik, iyi yavrum sükür, öyle cok ateslenmedi.. yemek yemesi düzeldi sükür.. bir daha ki dis cikarma atagina kadar rahatiz... ama simdilerde uyku düzenimiz ters - geceeeee taa 1-2 yi bulyor uyumasi, onu düzeltmeye calisiyorum.. Dogum günümüz pazar günü kutlayacagiz, resim eklemeye calisirim canim...

canimmmm adiyla gelsin insallah... güzel isim ada ve ata... ikiside üc harfli ve kisa... esinide tebrik ettim, senin istedigini dikkate almis...

IYI KI DOGDUN ARMIN;
IYI KI DOGDUN ARMIN;
IYI KI DOGDUN IYI KI DOGDUN;
MUTLU YILLAR SANA

DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!!!!!

:26::26:

IYI KI DOGDUN EGE;
IYI KI DOGDUN EGE;
IYI KI DOGDUN IYI KI DOGDUN;
MUTLU YILLAR SANA!!!!!!!

MINIK EGE DOGUM GÜNÜNN KUTLU OLSUN::: RABBIM HAYIRLI SAGLIKLI BIR ÖMÜR NASIP ETSIN!!!!

Hatice

Cnm sagol valla benle hep kafa bulmus:) beenmedim diodu ismi bi baktim simdi boyle dio:))) Aras da hosuma gidio .
Sizce hangisi guzel Sen hangisini dersen dio .oysa o sececekti yine ben seciyorum icinde kalmasin diorum yok ben de begendim dio.

MUJJ isimi çok güzel seçmişsiniz canım. ada ve ata kardeşler hem çok da uyumlu olmuş. bende eşini tebrik ederim. ne güzel seni kırmaması. maşallah eşine ve kocaman bir alkış benim iş arkadaşım çocuğu oldu doğduğu gün eşi ismi bu olacak dedi. kız sürekli bir isim beğeniyor söylüyor eşi hiç beğenmiyor yorum yapmıyordu. doğum yaptı hastanede soruyorum ismi ne oldu diye. zorunlu kabul ettirdi yani.

haticecan canım mikail paşa aşı olmuş çok geçmiş olsun. inşallah uykusu da kısa sürede düzene girer canım. benim oğluşumda hasta oldu nasıl oldu anlamadım dünden beri öksürüyor :-( inşallah ilerlemez. doktora götürmüş kayınvalidem antibiyotik vermiş ama hemen açma demiş. bu akşam öksürmekten uyuyamadı sürekli yatakta döndü uyandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…