cnm vallahı beren hep huysuz bır bebektı fakat bu dısler bızı cazgır yaptı cıkardı..bır an once cıksada rahatlasak aılecek suan 2 dısımız var:)) bızde sızı optk kuzummerhaba canim,
Nesi var Berenin, o neden huysuzluk ediyor, yemek yemiyor ve uyumuyor? Acaba onunda mi disleri geliyor yoksa.. cünkü Mikail de disleri gelirken öyle huysuz oluyor, istah mistah kalmiyor..
Insallah su an daha iyidir. Sagolasin canim, insallah o bir kac kilo da gittimi daha iyi olacak.. benim boyum cok uzun degil ya, ondan ince zayif olsam cok daha iyi.. boyum 152....
Öpüyorum canim sizi!
canim yaaaaa, cok sekersiniz ücünüzde.. ay vallah halen inanamiyorum hamis olduguna... Darisi isteyenlerin basina insallah!! Ada ya da masallah cok seker olmus.
göbek aynen bendede var halen ya, aynada bazen bakiyorum sanki hamismisim gibi geliyor. Mekik cekeyim diyorum ama onuda yapmiyorum tembelligimden..
Su anda canim tam olarak cikmis olan 7 disimiz var, diger 5 diste eti yarip cikti, büyüme asamasindalar.. biz cok hizliyiz dis konusunda malesef. Burada kene asisi canim parali, yani özel ödüyoruz. Ama burada önemli cünkü keneler tehlikel, Allah korusun öldürebiiyor..
canim iyi olmaniza sevindim ne güzel. Ohhh sende kilona dönmüssün eski... Azra hanim da demek kelimeleri düzgün cikartiyor, masallah ona. Dis konusunda siz yavas takiliyorsunuz demek, nasil huysuzluk ediyor mu disi cikarken?
Yürür yakinda canim merak etme.. Allah ne zaman yürü derse o zaman yürür insallah...
melegim hosgeldin canim,
Bebislerle dedigin gibi gün yetmiyor ki, ben bile anlayamiyorum ne cabuk aksam oluyor.. sabah kalk, yemegini yedir, altini al, oynat sonra uyut, kendin yemegini ye, tekrar uyansin, yine yemek vs vs... birde bakiyorsun aksam olmus. Sizin dogum günü ne zaman canim?
Bizim dogum günü sali günü, ama ben cumartesi yapicam, cünkü hafta ici oldugndan bizimkilerin gelmesi zor olur... birde esim aksam 9 - 9:30 arasi isten geliyor.. hafta sonu daha rahat olacak.. o zamana kadar süslerimi alicam, pastamizi ayarlayacagim falan... menümüzde sanirim Kisir, pogaca, kurabiye, muffin falan olur sanirim... bakalim....
Sagol canim, Mikailim vallah bir dis, bir hastalik derken yavas yavas atlatiyor iste.. simdi geceleri yaninda yatiyorum.. Insallah canim bir an önce tekrar kendi yatagina yatar... öpüyoruz canim sizi..
Tam simdi yazarken, bana niye bakmiyorsun diye bir isirdi ki sorma, ciglik attim
kızlar geçen yıl bu zamanlar başlamıştık patır patır doğurmaya,,,(mujj sen en büyük destekçimizdin canım benim)bende bir heyecan başladıki sormayın..sürekli duygulanıyorum,o günler geliyor aklıma..sizde de öyle şeytler oluyorumu??
ben diyorumki bebişlerimizin son hallerini paylaşalım bi de ilk doğduğu zamanki hallerini,ne dersiniz..başka fikri olan paylaşsın onuda uygulayalım
Bebeklerimizi beklerken neler yapmalıyız, paylaşarak öğrenelim :)
Günaydın annecikler, ha doğurdum ha doğuracağım derken kısmet 28 Mart gununeymis. Dogum hikayem biraz uzun o yüzden sadece iyi haberlerimizi verebileceğiz sizlere, genel anesteziye sezo oldum. Anlatıldığı kadar kolay değildi benim icin. Ne zaman iyilesirsem o vakit unuturum artık.. Sütüm geldi cok şükür , gogus ucum catlamaya pek musaitmis şimdiden canım yanıyor. Neyse oğlum iyi cok sukur .Ne olursa olsun her seye değerdi. Rabb'ime binlerce şükür darısı sizlerin basına saglikla insallah... Dualarınız ve guzel dilekleriniz icin ne kadar teşekkür etsem azdır eve geçince daha sık girer, detayları anlatırım. Hepinizi cok ama cok öpüyorum...
oyle bır gecer zaman ki dedikleri bu olsa gerek:))
günaydın kızlar,
bu foto ekleme fikri kimden çıktıysa sağolsun aynen dediğiniz gibi öyle bir geçiyor ki zaman
çok güzel oldu tazelendik neşelendik.
ay az kaldı bizimde doğum günümüze yarın akşam yola çıkacağımız için bu gün bütün hazırlıkları bitirmeliyim.
bu arada hep gülcenin giyeceği pastası falan diye düşünmekten hiç kendimi düşünmedim ay ben ne giysem ki o güün...
Bir nefesle bir can geldi dünyaya tam 10.03 te. Korkuyla heyecanla yolunu gözlendiğim aşkla sevgiyle bugünlere getirdiğim canımın parçası , kanım, aşkımın cennet meyvesi oğlum geldi. Rabbim sana hep bahar gibi renk renk güzel bir ömür nasip etsin. O badem gözlerinin içi hep gülsün. Evimizin neşesi bereketi aşkı her şeyi ne söylesem az ne söylesem eksik. kelimeler manasız ve yetersiz bugün . Sevgin kokun ade diyen dillerin yeter bana. İyi ki doğdun bebeğim, annen ve baban seni canından çok seviyor.
9 ay suren dert ortakligi, uzuntu, sevinc, vs paylasiminin ardindan 1 yil once bebeklerimize kavusmaya basladik.
Mikail,Armin ve Ege, Allah size anne babanizla, uzun, saglikli, nese dolu bir omur nasip etsin insallah.
Elemsu, o gunleri bize ne guzel hatirlatmissin, Allah evladini sana bagislasin insallah.
Martim, evlat sahibi olmayi, evlada duyulan sevgiyi kelimelere o kadar guzel yansitmissin ki, hepimizin duygularina deginmissin. Allah evladini sana bagislasin insallah.
Bu vesile ile, uzuuun bir aradan sonra hepinize merhaba. Eger dogum gununu kacirdigim bebeklerimiz varsa, anneleri lutfen kusuruma bakmasin, sadece son sayfayi okuyarak bunlari yazabildim. Yakin gelecekte dogum gunu olan bebislere de, belki yakinda foruma tekrar girmezsem diye, simdiden hayirli yaslar diliyorum.
Emir'im ve ben iyi olmaya calisiyoruz. Emir'cigim biraz ishal oldu, virus varmis, insallah gecmek uzere. Bir de bir aydir suren bir istahsizligimiz var, doktor normal dese de anne yuregi dayanmiyor yememesineOnun haricinde, ilk dogdugu zamanda doktorumuzun "surekli emzir ki sutun artsin" soylemleri, ve benim de emzirmekten, emzirirken kollarimda tutmaktan zevk almamdan dolayi oglusum bir meme canavari oldu :) memesiz kesinlikle uyumuyor ve emzik almiyor. Bizden haberler simdilik bu kadar, hepinizi kucakliyor, evlatlarinizi opuyorum.
teşekkür ederiz görkem... oğluşumun başı bağlı evet)
sarı şeker maşallah. çok içten bir gülümsemesi var. hep böyle yüzü gülsün inşallah..
Sağol canımcım. Siz de ana-oğul çok tatlı görünüyorsunuzzzzzz. Maşallah size. Göbüşünden öptümm :)))
Oyyyyy damatcııımmm maşallah sana maşallah. Kayınpeder adayına gösterdim şimdi, bak dedim müstakbel damadın. Kızmasını beklemiştim, böyle lafları hiç sevmiez çünkü şimdiden kıskanıyor kızını ama hiç ses etmedi :)
Teşekkürler canım saçlarımız uzadıkça yer çekimine yenik düştü :) inşallah böyle dümdüz kalır hep de anası gibi düzleştiricilerle uğraşmaz :)
Gülce'mize de maşallaaahhh. Tütüsü de hayırlı olsun. Ellerine sağlık, badisini de çok güzel yapmışsın. Güle güle giysin.
Teşekkür ederiz teyzesi, pamuk prensese de maşallah maşallah zeka dolu gülümsüyor.
günaydın kızlar,
bu foto ekleme fikri kimden çıktıysa sağolsun aynen dediğiniz gibi öyle bir geçiyor ki zaman
ay az kaldı bizimde doğum günümüze yarın akşam yola çıkacağımız için bu gün bütün hazırlıkları bitirmeliyim.
bu arada hep gülcenin giyeceği pastası falan diye düşünmekten hiç kendimi düşünmedim ay ben ne giysem ki o güün...
mikail paşa doğumgünün kutlu olsun seni güzel yanaklarından kocaman öpüyorum,sağlıkla ve huzurla..
iyiki dogdun mikailcim nice saglikli mutlu yillara insallah...
hatice cancigim iyiki dogurmussun dimi Allaha sukurler olsun Allah tum isteyenlere bu guzelligi nasip etsin...
....işte karşınızda minik eymen....
Eki Görüntüle 669241
bakınn.... Ben büyüdüm büyüdüm komacan oldum
Eki Görüntüle 669242
hepinize resimlerle günaydın diyoruz....
tatlı kızımın bir saatlik, 1haftalık ve 5aylık üç fotografı
Eki Görüntüle 669258 Eki Görüntüle 669259 Eki Görüntüle 669260
şimdide son foto dün tütüsünü bitirdim küçük bir kaç rötüş kaldı işte böyle oldu...
Eki Görüntüle 669261 Eki Görüntüle 669262
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
iyiki doğduu mikailll
Haticecan
Fotoğraflarınıza baktım canım çok güzeller maşallah küçük paşaya :)
biraz geç kaldım sanırım ama öncelikle MİKAİL paşamızın sonrada ARMİN prensesimizin yesyeni çıtır çıtır birinci yaşlarını kutluyoruz kızım Azra'ylamaşallah bebişlere.. zaman nasılda su gibi akıp geçiyor değilmi?
cnm vallahı beren hep huysuz bır bebektı fakat bu dısler bızı cazgır yaptı cıkardı..bır an once cıksada rahatlasak aılecek suan 2 dısımız var:)) bızde sızı optk kuzum
super fıkır canım hemen paylascam ıns:)
MIKAIL IYIKI DOGDUN NICE MUTLU YILLARA AILENLE BIRLIKTE..CANIM BENIM OPUYORUM COOKKK:))
günaydın kızlar,
Bir nefesle bir can geldi dünyaya tam 10.03 te. Korkuyla heyecanla yolunu gözlendiğim aşkla sevgiyle bugünlere getirdiğim canımın parçası , kanım, aşkımın cennet meyvesi oğlum geldi. Rabbim sana hep bahar gibi renk renk güzel bir ömür nasip etsin. O badem gözlerinin içi hep gülsün. Evimizin neşesi bereketi aşkı her şeyi ne söylesem az ne söylesem eksik. kelimeler manasız ve yetersiz bugün . Sevgin kokun ade diyen dillerin yeter bana. İyi ki doğdun bebeğim, annen ve baban seni canından çok seviyor.
9 ay suren dert ortakligi, uzuntu, sevinc, vs paylasiminin ardindan 1 yil once bebeklerimize kavusmaya basladik.
Mikail,Armin ve Ege, Allah size anne babanizla, uzun, saglikli, nese dolu bir omur nasip etsin insallah.
Elemsu, o gunleri bize ne guzel hatirlatmissin, Allah evladini sana bagislasin insallah.
Martim, evlat sahibi olmayi, evlada duyulan sevgiyi kelimelere o kadar guzel yansitmissin ki, hepimizin duygularina deginmissin. Allah evladini sana bagislasin insallah.
Bu vesile ile, uzuuun bir aradan sonra hepinize merhaba. Eger dogum gununu kacirdigim bebeklerimiz varsa, anneleri lutfen kusuruma bakmasin, sadece son sayfayi okuyarak bunlari yazabildim. Yakin gelecekte dogum gunu olan bebislere de, belki yakinda foruma tekrar girmezsem diye, simdiden hayirli yaslar diliyorum.
Emir'im ve ben iyi olmaya calisiyoruz. Emir'cigim biraz ishal oldu, virus varmis, insallah gecmek uzere. Bir de bir aydir suren bir istahsizligimiz var, doktor normal dese de anne yuregi dayanmiyor yememesineOnun haricinde, ilk dogdugu zamanda doktorumuzun "surekli emzir ki sutun artsin" soylemleri, ve benim de emzirmekten, emzirirken kollarimda tutmaktan zevk almamdan dolayi oglusum bir meme canavari oldu :) memesiz kesinlikle uyumuyor ve emzik almiyor. Bizden haberler simdilik bu kadar, hepinizi kucakliyor, evlatlarinizi opuyorum.
haticecan mikail nasıl oldu? huysuzluğu hala devam ediyor mu? doğum günü resimlerinizi bekliyoruz.
Yesimmm
Cnm hafif bi kipirti varrr:))) ben de burdayim dio artik valla:)) cnm ikincinin ismini babamiz koycak aslinda ben ona diyorum bak su isim guzel bu isim guzel o hep yok yok diyorduuuuuuu) pazar gunu beni sasirtttttiii demesin oglumjzun adi Allah nasip ederse Ataolacak dieeee ayyy gozlerim dolduuuu nsl oldum anlatamam size de yazdim sandim demek yazmamisim:)) anneme de dio karim da istio ondn dio oleeey dedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?