Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cnm cok sagol.Aras nasil peki ona da yorum yapin.buarada Ata istegim birazda Ataturk askimdan birde uyumu olunca tam oldu:) ayy yazik kiza yaa sonucda o da anasi doguruyor bari iki isim yapsaymis karisini kirmayip ayi iste tovbe yarabbim.bnmki de bana hep numara ypmis.kendini agirdan alio eeee ne dusundun diyordum durrr dha var bakmadim dusunmedim diyordu:)) bi anda soyleyince adi agladim annem de ayyyy superrrr bi isimmm uyumlu da hem dedi .hayirlisiyla alalim kucagimiza ins.aslinda ikinciyi gercekten esime birakmistim cunku Adayi da ben koydum gerci begenmisti o da ztn

Yeşimcim sağol canım iyi gelinin de :) Ama bu 3-4 gündür bi sıkıntısı var çözemedim. Çok ağlıyor gece, sabahları da ağlayarak uyanıyor susturamıyorum. Acaba kulak iltihabı mı oluyor yine diye düşünüyorum. Ya da ayrı yatırmaya çalışıyorum. Sare hanım benimle uyuyordu ya. Sürekli uyanıp beni arıyor, pışpışlayıp yerine koyuyorum hep. Belki de bu yüzden uykusunu iyi alamıyor ve bu yüzden huysuz. Bakalım bi kaç gün daha gözlemlicem sonra doktor yolu...
Miniğimize de geçmiş olsun, demek birden öksürmeye başladı. İlerlemeden geçiverir inşallah.

Müjj tatlım isminizi çok beğendim ben de. Aras da çok hoşuma gitti aslında, kulağa çook karizmatik geliyor ama anlamına baktım da kalın yün, at kılı diye okuyunca soğudum birden. Ben Ata'yı çok beğendim.

Hyrm

Kizz bilmiyordum ben arasin o anlamini.tek bildigim nehir:))))

Kizlarr yaa patatesim 2 tane kalmis.etli patates yapsam cok mu az olur patatesi?:)))
Bgn de cuma esim yogun olur al demeye degmez ya ztn biran evvel yemek yapmm lazim hava super arkadas eltim vs. disari cikicaz .ada hnm simdi uyusa ii olck .yoksa tam cikmaz vakti uyucak yada arabasinda uyur artik

canım 2 büyük patates ise yeter ama küçük 2 patates ise çok az olur hava bugün istanbulda da güneşli. pazar günü de güzel olur inşallah sahilde gezeriz ailecek. ama oğluşum öksürmesi ilerlerse çıkarmam bu hafta sonu :-(

özgücanım bende eymenin yanında yatıyorum. uyanıp yanında olmadığımı görünce başlıyor ağlamaya. bunu alışkanlık haline getirmesinden korkuyorum. sare belki yeni bir dişi çıkıyordur. kulak iltihabı olsa kulağını falan çekiştirir sürekli. için rahat etsin aile hekimi falan yakınsa bir göster isersen. malum yarın hafta sonu İnşallah huysuzluğu geçer de gerek kalmaz.

Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim, ben de sizi ozledim. Ev isiydi, oglusla vakit gecirmekti derken aksam oluveriyor, inanin vakit bulamiyorum cogukez foruma girmek icin. Hatice canim mikail de mi istahsizlandi, rahatsiz mi su an? Cok sukur birgunde duzelmis diyorsun, bizimki 1 aydir bu sekilde, zorla yiyor Zorlmamaya calisiyorum ama biraksam butun gun ac yasayacak.

Kan ve idrar tahlilleri cok sukur temiz cikti ancak bizim burada yayginmis bu donem, yavrumda rota virusu cikti. Yalniz istahsizligini ona baglayamiyorum cunku bu hastalik sadece 1 hafta once ortaya cikti, istahsizligi ise 1 aydir suren bir olay. Ne yapayim, baska doktorami gotureyim bilemiyorum, yememesi beni kahrediyor.

Sizler kahvalti, ogle ve aksam neler yediriyorsunuz bebislerinize?

Not: Bu arada toplam 8 disimiz var, ama gorunurde yeni gelen veya kabaran baska dis yok. O yuzden istahsizligi bu kez dis cikartmaya baglayamiyorum, keske oyle olsa, dis cikinca duzelirdi yavrum

Son düzenleme:
merhaba pamperscim
nasılsın. çok açtın arayı özlettin kendini. geçmiş olsun bebişine rota aşısı yapılmışmıydı? bizdede ishal istifar falan olmuştu tahliller yapıldı doktor rota virüsü olabilir demişti.

benimkide öksürüyor geçmiş olsun o öksürürken benim içim parçalanıyor. bize doktor bricanly gibi bişi vermişti 4gün kullandım hiiç faydasını görmedik. daha önce öksürdüğü bi zaman kendi doktoru hyralin diye bi şurup verdi devlet karşılamayan özel bişimiş bende dün akşam ona başladım gece şükür olsun rahat uyudu ve tabi bende...

Mujjcum ata ismini bende Atattürk den dolayı çok severim ve Ata Ada çok uyumlu ama aras çok karizmatik bir isim. adaya bi danış bakalım ablası ne ister:))

Yesimmm

Cnm cook sagol ayy en dicem:)) buzluktan ben degilde esim cikarmis olsaydi sayet cikardigim seyin et dgl kiyma oldugunu anlardi ahahaha:)) kiymali amkarna yapayim desem dha gecenlerde yedik.neyse burda ark.im var 2 patetes dha yolladi kiymali patates yapiyorum suan.siz yoktunuz ben de hemen dha fazla dusunmeden yapayim dedm.esim de yemek de kiymayi sevmio pek etli sevio amma artik yaptim yiyecek:))))hoss bgn yemek yemicez evde sanirim ama bulunsun dedim.
Ay insallah iyi olur oglun,evet annem de soyledi hava cok guzel biurdada dedi.
Suan varya kuslar cikcikk otuyor superrrrr .bnm ev ztn tam yesillik icinde terasda boyle ferahliyorum.

Permers sagol cnm.ya nerelerdesin sen??? Iyimisiniz cnm?

Evt Kdifegull
Bana da Aras karizmatik de gelio biryandan:)) ahh keske danisabilsem.ben ona Ata desem o bana mama der kesin hahahahah:))) kadesinin adini anca o bebeeeeee koyar:)))))

Kizlar o mu bu mu su mu derkennn bu araba yeni cikmis birde kilosu dha hafifmis ayin 8 inde kismetse getircek arkadas oglusumla kizimin yeni arabasiiii:))

Eklentiler

• $image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 46
Isteeee buuu:))

Eklentiler

• $image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 51
bandana mı çok kolay çok ta şık:))
10cm tül aallll düz beyaz bandana önce tülü şekillendir sonracım bandanaya dik. çok açık anlatamadım ama keşke anlatmayıda becerebilsem

Evet cnm ben de dikim olur die dusundum.tmmdir yapayim.sen de yapsana tutuunun ustune kaldiysa kirmizidn

Arkadasim,ztn duygusalim ustune birde gebelik...... Yazinizi okurken ilk basta tuhaf oldu icim gerisini okurken bu ne sacma bir yazdi dedim...sonrasina gelince bitirmeden sayfayi kapadim!!!!

Bayan burda calismak zorunda olan insanlar var! Kimse bebegi birakip ise gitmek istemez tmm mi! Bana yaziniz sacma geldi yada bilmiyorumki bana mi oyle geldi herkes okusun merak ediyorum ne yorum yapacaklar hos ben bitirmeden kapadim ...umarim buraya girersiniz sizde bnm dusuncemi gorursunu

eee düsünceliymis esin canim yinede... Ata ismi daha güzel, eger Aras´in anlami öyleyse.. zaten cocuklarimiza anlami güzel olan isimler koymamiz gerek...

evet canim carsamba günü asi yaptirdik, haftaya carsamba bir daha var asilari, Kene asisinin ikincisi 1 ay sonra yapilacak, ama haftaya menenjit ve hepatit a asilari yapilacak.. Ya Yesssimcim gece deli olucam, aglayarak bir kalkiyor - bu gece 3 te bir uyandi sabah 5e kadar, oda burnu tikandigindanmis, bizim kalorifer sagolsun yanmaz yanmaz gece bir yanar evin ici masallah hamama döner.. sicagi hic mi hic sevmiyor Mikail.. sonra gece oglumla yine yerde yattik, oturma odasinda , vallah bende yanindayim ya ona da alismasindan korkuyorum...dönünce beni hissediyorya, ondan dönüp tekrar uyuyor..

Canim cok gecmis olsun oglusuna, antibiyotik hemen vermeyin - bize doktor hic antibiyotik vermedi burada ya, o kadar öksürük oldu.. gecen ay öksürük olmustu ve hirilti vardi, o zaman bile sadece inhalasyon yapmasi icin hava verdi... TR deki doktorlari anlayamiyorum, hemen antibiyotik.. doktor önce kendi vücudu savasmasi gerek diyor, en son care antibiyotik... insallah canim hemen atlatirsiniz sizde... Mikailinde burnu akiyor yine..

canim gece aglamasi burun tikanikligindan falan olmasin, sicak oluyorsa evin ici falan.. gece agladilar mi inan stres basiyor insani.. bende susturamadim mi mecbur babasi kalkiyor, onun kucagina gidince, dönüp bana bakiyor, ona kiziyormuyum diye, düsün yani...

Insallah kulak iltihabi falan yoktur... ve carcabuk gecer..

yemegi halletmissin sanirim

canim Mikailin istahsizligi disler eti yarip cikana kadar devam etti, sükür ondan sonra gecti... ha birde öksürük oldumu o zamanda yemiyor.. benim ki mama falanda icmiyor yani, bütün gün ac kaldi ama yinede bisey yediremedim, üzme canini, aciksa yer diyorum.. ha arada yine denemek gerek.. azda yese yeter yani...
Su an iyi sükür yemesinde sorun yok... Insallah bir an önce düzelir canim..

Kizlar o mu bu mu su mu derkennn bu araba yeni cikmis birde kilosu dha hafifmis ayin 8 inde kismetse getircek arkadas oglusumla kizimin yeni arabasiiii:))

cok güzelmis bu araba mujjcum ya.. güle güle kullansin kardesler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…