MUJJ isimi çok güzel seçmişsiniz canım. ada ve ata kardeşlerhem çok da uyumlu olmuş. bende eşini tebrik ederim. ne güzel seni kırmaması. maşallah eşine ve kocaman bir alkış benim iş arkadaşım çocuğu oldu doğduğu gün eşi ismi bu olacak dedi. kız sürekli bir isim beğeniyor söylüyor eşi hiç beğenmiyor yorum yapmıyordu. doğum yaptı hastanede soruyorum ismi ne oldu diye. zorunlu kabul ettirdi yani.
haticecan canım mikail paşa aşı olmuş çok geçmiş olsun. inşallah uykusu da kısa sürede düzene girer canım. benim oğluşumda hasta oldu nasıl oldu anlamadım dünden beri öksürüyor :-( inşallah ilerlemez. doktora götürmüş kayınvalidem antibiyotik vermiş ama hemen açma demiş. bu akşam öksürmekten uyuyamadı sürekli yatakta döndü uyandı...
Yeşimcim sağol canım iyi gelinin de :) Ama bu 3-4 gündür bi sıkıntısı var çözemedim. Çok ağlıyor gece, sabahları da ağlayarak uyanıyor susturamıyorum. Acaba kulak iltihabı mı oluyor yine diye düşünüyorum. Ya da ayrı yatırmaya çalışıyorum. Sare hanım benimle uyuyordu ya. Sürekli uyanıp beni arıyor, pışpışlayıp yerine koyuyorum hep. Belki de bu yüzden uykusunu iyi alamıyor ve bu yüzden huysuz. Bakalım bi kaç gün daha gözlemlicem sonra doktor yolu...
Miniğimize de geçmiş olsun, demek birden öksürmeye başladı. İlerlemeden geçiverir inşallah.
Müjj tatlım isminizi çok beğendim ben de. Aras da çok hoşuma gitti aslında, kulağa çook karizmatik geliyor ama anlamına baktım da kalın yün, at kılı diye okuyunca soğudum birden. Ben Ata'yı çok beğendim.
Kizlarr yaa patatesim 2 tane kalmis.etli patates yapsam cok mu az olur patatesi?:)))
Bgn de cuma esim yogun olur al demeye degmez ya ztn biran evvel yemek yapmm lazim hava super arkadas eltim vs. disari cikicaz .ada hnm simdi uyusa ii olck .yoksa tam cikmaz vakti uyucak yada arabasinda uyur artik
Yeşimcim sağol canım iyi gelinin de :) Ama bu 3-4 gündür bi sıkıntısı var çözemedim. Çok ağlıyor gece, sabahları da ağlayarak uyanıyor susturamıyorum. Acaba kulak iltihabı mı oluyor yine diye düşünüyorum. Ya da ayrı yatırmaya çalışıyorum. Sare hanım benimle uyuyordu ya. Sürekli uyanıp beni arıyor, pışpışlayıp yerine koyuyorum hep. Belki de bu yüzden uykusunu iyi alamıyor ve bu yüzden huysuz. Bakalım bi kaç gün daha gözlemlicem sonra doktor yolu...
Miniğimize de geçmiş olsun, demek birden öksürmeye başladı. İlerlemeden geçiverir inşallah.
Müjj tatlım isminizi çok beğendim ben de. Aras da çok hoşuma gitti aslında, kulağa çook karizmatik geliyor ama anlamına baktım da kalın yün, at kılı diye okuyunca soğudum birden. Ben Ata'yı çok beğendim.
merhaba pamperscimKizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim, ben de sizi ozledim. Ev isiydi, oglusla vakit gecirmekti derken aksam oluveriyor, inanin vakit bulamiyorum cogukez foruma girmek icin. Hatice canim mikail de mi istahsizlandi, rahatsiz mi su an? Cok sukur birgunde duzelmis diyorsun, bizimki 1 aydir bu sekilde, zorla yiyorZorlmamaya calisiyorum ama biraksam butun gun ac yasayacak.
Kan ve idrar tahlilleri cok sukur temiz cikti ancak bizim burada yayginmis bu donem, yavrumda rota virusu cikti. Yalniz istahsizligini ona baglayamiyorum cunku bu hastalik sadece 1 hafta once ortaya cikti, istahsizligi ise 1 aydir suren bir olay. Ne yapayim, baska doktorami gotureyim bilemiyorum, yememesi beni kahrediyor.
Sizler kahvalti, ogle ve aksam neler yediriyorsunuz bebislerinize?
Not: Bu arada toplam 8 disimiz var, ama gorunurde yeni gelen veya kabaran baska dis yok. O yuzden istahsizligi bu kez dis cikartmaya baglayamiyorum, keske oyle olsa, dis cikinca duzelirdi yavrum
benimkide öksürüyor geçmiş olsun o öksürürken benim içim parçalanıyor. bize doktor bricanly gibi bişi vermişti 4gün kullandım hiiç faydasını görmedik. daha önce öksürdüğü bi zaman kendi doktoru hyralin diye bi şurup verdi devlet karşılamayan özel bişimiş bende dün akşam ona başladım gece şükür olsun rahat uyudu ve tabi bende...MUJJ isimi çok güzel seçmişsiniz canım. ada ve ata kardeşlerhem çok da uyumlu olmuş. bende eşini tebrik ederim. ne güzel seni kırmaması. maşallah eşine ve kocaman bir alkış benim iş arkadaşım çocuğu oldu doğduğu gün eşi ismi bu olacak dedi. kız sürekli bir isim beğeniyor söylüyor eşi hiç beğenmiyor yorum yapmıyordu. doğum yaptı hastanede soruyorum ismi ne oldu diye. zorunlu kabul ettirdi yani.
haticecan canım mikail paşa aşı olmuş çok geçmiş olsun. inşallah uykusu da kısa sürede düzene girer canım. benim oğluşumda hasta oldu nasıl oldu anlamadım dünden beri öksürüyor :-( inşallah ilerlemez. doktora götürmüş kayınvalidem antibiyotik vermiş ama hemen açma demiş. bu akşam öksürmekten uyuyamadı sürekli yatakta döndü uyandı...
Cnm cok sagol.Aras nasil peki ona da yorum yapin.buarada Ata istegim birazda Ataturk askimdan birde uyumu olunca tam oldu:) ayy yazik kiza yaa sonucda o da anasi doguruyor bari iki isim yapsaymis karisini kirmayip ayi iste tovbe yarabbim.bnmki de bana hep numara ypmis.kendini agirdan alio eeee ne dusundun diyordum durrr dha var bakmadim dusunmedim diyordu:)) bi anda soyleyince adi agladim annem de ayyyy superrrr bi isimmm uyumlu da hem dedi .hayirlisiyla alalim kucagimiza ins.aslinda ikinciyi gercekten esime birakmistim cunku Adayi da ben koydum gerci begenmisti o da ztn
Kadifegul hocammmmm ne docem sana ben bunu yapabilirmiyim??? Begendim de alasm gelmedi siz ne gizel beceriyorsunuz ben de becersen hiiic fena olmaz :)))
http://www.............../urundetay/2434/2407/181006/tul-sac-bandiacik-pembe
Isteeee buuu:))
bandana mı çok kolay çok ta şık:))
10cm tül aallll düz beyaz bandana önce tülü şekillendir sonracım bandanaya dik. çok açık anlatamadım ama keşke anlatmayıda becerebilsem
Hatice
Cnm sagolvalla benle hep kafa bulmus:) beenmedim diodu ismi bi baktim simdi boyle dio:))) Aras da hosuma gidio .
Sizce hangisi guzel Sen hangisini dersen dio .oysa o sececekti yine ben seciyorum icinde kalmasin diorum yok ben de begendim dio.
Kizlarr yaa patatesim 2 tane kalmis.etli patates yapsam cok mu az olur patatesi?:)))
Bgn de cuma esim yogun olur al demeye degmez ya ztn biran evvel yemek yapmm lazim hava super arkadas eltim vs. disari cikicaz .ada hnm simdi uyusa ii olck .yoksa tam cikmaz vakti uyucak yada arabasinda uyur artik
Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim, ben de sizi ozledim. Ev isiydi, oglusla vakit gecirmekti derken aksam oluveriyor, inanin vakit bulamiyorum cogukez foruma girmek icin. Hatice canim mikail de mi istahsizlandi, rahatsiz mi su an? Cok sukur birgunde duzelmis diyorsun, bizimki 1 aydir bu sekilde, zorla yiyorZorlmamaya calisiyorum ama biraksam butun gun ac yasayacak.
Kan ve idrar tahlilleri cok sukur temiz cikti ancak bizim burada yayginmis bu donem, yavrumda rota virusu cikti. Yalniz istahsizligini ona baglayamiyorum cunku bu hastalik sadece 1 hafta once ortaya cikti, istahsizligi ise 1 aydir suren bir olay. Ne yapayim, baska doktorami gotureyim bilemiyorum, yememesi beni kahrediyor.
Sizler kahvalti, ogle ve aksam neler yediriyorsunuz bebislerinize?
Not: Bu arada toplam 8 disimiz var, ama gorunurde yeni gelen veya kabaran baska dis yok. O yuzden istahsizligi bu kez dis cikartmaya baglayamiyorum, keske oyle olsa, dis cikinca duzelirdi yavrum
Kizlar o mu bu mu su mu derkennn bu araba yeni cikmis birde kilosu dha hafifmis ayin 8 inde kismetse getircek arkadasoglusumla kizimin yeni arabasiiii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?