Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kizlar tekrar merhaba,

nasilsiniz iyimisiniz??? Gecmise cevap vermekten nasil olduklarinizi soramadim.. herkes daha da iyi insalalh... biz iyi olmaya calisiyoruz..bugün üzerimde bir halsizlik var, hafif bogazim yaniyor, sanirim grip olucam..dün gecede öyleydi... bu arada dün oglumun pastasini siparis verdim, pazar günü alicaz ve o günde kutlamasini yapicaz, kücük aile arasinda olucak, annemler, abimler ve yabanci bir arkadas...

Odamizida süsledik carsamba gecesi - oglusum saskin saskin bakti duvarda ki süslere.. iyi ki dogdun mikail diye sarkisini söylüyom, tempo tutuyor gülüyor...artik baya baya kendisi yürüyor, isi hizlandirdi, cok hevesli yürümeye... evde ben nereye o oraya. Geceleri biraz burnu tikaninca aglayarak kalkiyor ve susturana kadar canim cikiyor..iste böyleeee.. devam yazamiyom minik pasa yanimda uyuyor..

hepinizi öpüyorummm

Yesimm

Blog actim dien biri var tikla bak cnm okuyun ben mi byle tepki verdm bilmiyorum bakalim siz ne diceniz

işte doğum günümüzden görüntüler kurabiyeleri ben yaptım onun için ekledim o tabakları inşallah canın çekmez mujjcum.doğrusu aman amanda bişi yokta hamilelik işte.
dedesi ve amcası akülü araba almış bayıldı bizimki ve uzaktan kumandası var kendi kullanana kadar biz yardım edeceğiz.
yaş pastamız nasıl olmuş GATA nın pastanesinde yapıldı çok lezzetliydi tahmin edin kaça?

doğum gününde maalesef kızım çok mızmızlık yaptı ve kendi evimde olmamanın dezavantajını yaşadım servis sunum tabiki ev sahibinin istediği gibi olmak zorundaydı. ben büyük masa üzerine herşeyi koyup self servis taraftarıydım ama ayrı tabak yapılıp verince ve misafirler sağolsun heep farklı farklı zamanlar gelince gece servis yapmakla çay doldurmakla falan geçti.haftasonu başka kutlayacak arkadaşlarda vardı elemsu, haticecan inşallah sizlerinki çok güzel geçmiştir.

Merhaba canim, tesekkur ederim, ben de sizleri ozledim. Rota asisi yapilmisti, belki de o yuzden ishal tam da ishal gibi degil, gunde bir kez sulu yapiyor o kadar, cok sukur 2 gundur azalma var sanki insallah yarin kaka yaparsa tahlile gondericez.

Canim hersey cok guzel gorunuyor, Gulce prensese hayirli yaslar, mutlu ve saglikli bir omur nasip etsin Rabbim.

Mujj canim ikinci hamileleginde de ilk 3 ay, Ada'da oldugu gibi zor gecti mi? Mide bulantilari, yorgunluk cok zorladimi seni? Yaninda insallah bir yardim edenin vardir, hem Ada ile ilgilenmek hem hamilelik zor olmuyordur insallah.

Mujj canim ikinci hamileleginde de ilk 3 ay, Ada'da oldugu gibi zor gecti mi? Mide bulantilari, yorgunluk cok zorladimi seni? Yaninda insallah bir yardim edenin vardir, hem Ada ile ilgilenmek hem hamilelik zor olmuyordur insallah.

Cnm bnm tek sorunum uyku:)))) simdi daha az uyuyorum gercibnm mide bulantim olmadi sukur ikisindede.

evet ben evlendigimden beri yardimci aliyorum hftada 2 .fakat bgn yalnizim cunku bu ay cikti cok yoruldu haftada 5 gun calisiyordu kayinvalidemde eltimde falan.artik bu hfta yeni biri aldik carsamba gibi gelsin dedim umarim iyi ve guvenilir biridir:/ cunku dha once bi siteleri temizleyen bayan almistik lanet olsun bi calisanimizin karisinin yuzugunu calmisti neyseki anlasildi alindi o zmn .umarim helal sut emmis biri gelir yeri geldginde Adayi da teslim edebilcegim biri.cnm annem geliyor genelde yanima sagolsun o da yemeklerle Adayla ugrasio.buarada bgn yalnizim ya nasil terledim hizli hizli birseyler yapmaktn .

Inanamiyorummm burdasin...
Ya siz nie kayiplara karistiniz:/

Sana yeni hbr vereyim 19 hftalik gebeyim,oglum olack ins

Kadifegul

Cnm hersey gonlunuzce olsun bana patates salatasi ve sarma gonderebilirsin eheheh:))) saka yapiyorum onlari cok severim genelde de tuketirim:))))) arabaniz da coook ciciiii yaniii.
Keske kendi evinizde olsaydiniz:/ zor olmustur tabi.bizim de kayinvalidem bnm eve gelin dha buyuk rahat ederiz dedi istemedik ne gerek var milleti oraya mi cagircm demistim.ama sen mecbur kaldin sanirim cnm

Kaç aydır giremedim nete bende bilmiyorum bir türlü fırsat olmuyor.Son sayfayı okudum hemen bir çırpıda.siz ve bebişleriniz iyidir inşallah.Bizde iyiyiz iyice hareketlendiler.Daha yürüyemiyoruz ama emekleyerek ve tutunarak her yere gidebiliyoruz.Doğum günümüzü bizde yaptık ve 1 yaşına girdik.
Kadifegül sizinde doğum gününüz kutlu olsun gülce hanım harika olmuş maşallah.
Mujj hayırlı olsun bir bebiş daha geliyor galiba.Seninkilerde ikiz gibi büyüyecek desene :)
Birkaç foto ekleyebilirsem ekliycem.Arasıra girmeye çalışırım artık öptüm sizi ve bebişlerinizi.

Mavicim,nice mutlu seneler bebislerine
Ay aynen sen gigi olcm ben de ikiz buyutcem resmen aralarinda 20 ay olacak seninkiler de bi yurudu mu birz dha sikintin var snra rahat edeceksin cnm vlla.umarim sakindirler

Mavicim,nice mutlu seneler bebislerine
Ay aynen sen gigi olcm ben de ikiz buyutcem resmen aralarinda 20 ay olacak seninkiler de bi yurudu mu birz dha sikintin var snra rahat edeceksin cnm vlla.umarim sakindirler

Küçüklüklerine göre şimdi daha iyiler,hareketliler ama ev onlara göre düzenlenince daha rahatız dışarıda gezmeye bayılıyoruz havayı güzel buldukça geziyoruz bizde.Sağlıkları iyi olsunda razıyız herşeye.

Anneciginin gelebilmesine sevindim canim. Insallah yeni yardimciniz da iyi cikar. Sen simdi ev isini falan bosver, gucunu sadece Ada icin kullan ve ekstradan seyler icin kendini yorma cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…