merhaba pamperscim
nasılsın. çok açtın arayı özlettin kendini. geçmiş olsun bebişine rota aşısı yapılmışmıydı? bizdede ishal istifar falan olmuştu tahliller yapıldı doktor rota virüsü olabilir demişti.
Eki Görüntüle 673272 Eki Görüntüle 673273 Eki Görüntüle 673274
işte doğum günümüzden görüntüler kurabiyeleri ben yaptım onun için ekledim o tabakları inşallah canın çekmez mujjcum.doğrusu aman amanda bişi yokta hamilelik işte.
dedesi ve amcası akülü araba almış bayıldı bizimki ve uzaktan kumandası var kendi kullanana kadar biz yardım edeceğiz.
yaş pastamız nasıl olmuş GATA nın pastanesinde yapıldı çok lezzetliydi tahmin edin kaça?
Mujj canim ikinci hamileleginde de ilk 3 ay, Ada'da oldugu gibi zor gecti mi? Mide bulantilari, yorgunluk cok zorladimi seni? Yaninda insallah bir yardim edenin vardir, hem Ada ile ilgilenmek hem hamilelik zor olmuyordur insallah.
aaa mavi nbr nerlerdesin sen
Inanamiyorummm burdasin...
Ya siz nie kayiplara karistiniz:/
Sana yeni hbr vereyim 19 hftalik gebeyim,oglum olack ins
Mavicim,nice mutlu seneler bebislerine
Ay aynen sen gigi olcm ben de ikiz buyutcem resmen aralarinda 20 ay olacakseninkiler de bi yurudu mu birz dha sikintin var snra rahat edeceksin cnm vlla.umarim sakindirler
Cnm bnm tek sorunum uyku:)))) simdi daha az uyuyorum gercibnm mide bulantim olmadi sukur ikisindede.
evet ben evlendigimden beri yardimci aliyorum hftada 2 .fakat bgn yalnizim cunku bu ay cikti cok yoruldu haftada 5 gun calisiyordu kayinvalidemde eltimde falan.artik bu hfta yeni biri aldik carsamba gibi gelsin dedim umarim iyi ve guvenilir biridir:/ cunku dha once bi siteleri temizleyen bayan almistik lanet olsun bi calisanimizin karisinin yuzugunu calmisti neyseki anlasildi alindi o zmn .umarim helal sut emmis biri gelir yeri geldginde Adayi da teslim edebilcegim biri.cnm annem geliyor genelde yanima sagolsun o da yemeklerle Adayla ugrasio.buarada bgn yalnizim ya nasil terledim hizli hizli birseyler yapmaktn .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?