Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canimmm, seni ve yavrularini tekrar gorup, haber aldigima coook sevindim. Allah bagislasin pirlanta bunlar pirlanta. Dogum gunleri kutlu olsun, Allah nice saglikli ve mutlu yillar nasip etsin insallah.

Teşekkür ederim canım sağol.Bende yeniden görüştüğümüze çok sevindim inanki ,çocuklardan fırsat buldukça görüşürüz artık.

Eki Görüntüle 673492 Eki Görüntüle 673493
Doğum günümüzden 2 foto inşallah doğru koyabilmişimdir.

canım, hoşgeldin... yeni yaşınız kutlu olsun. sağlıklı, huzur dolu nice güzel yaşlarınız olsun inşallah. bebişlerin çook tatalı allah nazarlardan saklasın. biz bir tane ile uğraşıyoruz da zaman yetmiyor diyoruz. sen iki taneyle 24 saat az gelir. zaman buldukça gel canım. biz hep burdayız

Netten şiparişini verdiğim minik çerçeveler geldi bakıııınnnnnn :))

Eki Görüntüle 668616 Eki Görüntüle 668617

canım doğum gününe gelenlere vermk için mi yaptırdın. çok güzeller. bende magnet yaptırcam nette buldum bir yer hem ucuz 1,2falan eymenin resmini falan ekleyip hatıra olsun.

gülece kızımızın da 1. yaşgünü kutlu olsun. sağlıklı huzur dolu nice güzle yaşları olsun. arabasında pek de mutlu cimcime. pastaya ben hala karar veremedim. sizinki gayet güzel olmuş fiyat ucuz muydu canım? tahmin edin demişsin 50-100 falan mı fiyatı?

Nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlara Gülce :119::119::119::119:
Her şey hayal ettiğin gibi olmasa da çok güzel olmuş canım, arabasını da güle güle kullansın

Sizi burda görmek ne güzeeelll Hoşgeldiniz, gerçekten çok hoş geldiniz. En son minnacık fotoğraflarını görmüştük, kocaman bebişler olarak geri döndünüz :)
Nice mutlu yıllara :119::119::119: çok öpüyorum bıdıkları.

canım doğum gününe gelenlere vermk için mi yaptırdın. çok güzeller. bende magnet yaptırcam nette buldum bir yer hem ucuz 1,2falan eymenin resmini falan ekleyip hatıra olsun.

...

Evet canım gelenlere vermek için aldım. İçine de fotoğrafını doğum gününde çekip koycam. Tanesi 1.30 kr.

merhaba canım sizi gördüğüme çok sevindim,doğumgününüz kutlu olsun,büyümüşler bennu ve kerem,maşallah onlara:)

Bebislerinizin dogum gunlerini ayri ayri kutluyorum.masallah koca bir sene gecmisde yaslarini dolduruyorlar. Benim oglumada 28 gün kaldi teyzeleri insallah.Allahima sukur pek aglamayan istahli uykusu duzenli bir oglum var.bilmem ilerde degisirmi belli olmaz. Umarim boyle gider çünkü ogluma kismetse ortalama 8 ay sonra kardes gelicek.test yaptim henuz kan testim olmadi.persembeye tam belli olur. Hem cok mutlu hem cok heyecanlıyım ama bunun yaninda korkum da yok degil.daha oglum minicikken yeni bir bebek gelişi ona haksizlikmi diye dusunuyorum ama kardesi olmasida en buyuk arzum. Benim yasadigim gibi kardesi olma mutlulugunu yaşasın hemde bu hayatta aile kardes kavraminin guzellligini yasasin istiyorum. Yasimda ilerliyor vakti zamani gecmeden olmuş oldu boylece. Gece uyanmalara o kadar alismisim ki oglum uyusada bir kalkiyorum geceleri.ilerde olsa bana daha zor olacak biliyorum. Ikiz üçuz annelerini düşünüp onlar nasil bakiyorlarsa bende bakarim insallah niye olmasin diye düşünüyorum.
Hatice cancigim mikailimi öpüyorum. Nasil oldu oglusun .valla ben bu burun spreyi olayini siterimar alarak cozdum.deniz suyu byda ama baya guzelce yikiyo disari akitiyo tozu pisi burnun icinde.obur yfaklardan al al biktiydim.bitiyordu cokda verimli degildi.bu bolca fiskirtiyor yikiyo baya.amazondan kendimede bi kac sise getirttim. Ozellikle dikkat et evi supururken oglun yaninda gezinmesin.ben edize dikat ettim ne zaman supurge isi yaparsam benim yanimda dolanirsa ogun extra tikaniyo.
Bu arada edizde uzun zamandir iyce siraliyo duz duvara tutunup kalkiyo yada bacagima sarilip kalkiyo.yuruycek belli.ayakkabi giydirmiyorum.emekleme ayakkabıları var el yapimi deri oluyo ya surekli onunla.doktor kontrolunede okuldaydim.ben gitmedim babasiylaydi.soramadim.yurumesine hangisi yardimci diye.seninki bise soylemismiydi merak ettim.

Eki Görüntüle 673492 Eki Görüntüle 673493
Doğum günümüzden 2 foto inşallah doğru koyabilmişimdir.
maşşallah kuzularına bi doğduklarını duyduk sonra ne kadar büyümüşler çok tatlılar ya nice güzel ömürlerr yaşları olsun.

pastamız 40tl. sağolsun gata da çalışan bi ablamız ayarladı.

kızlar nasılsınuız biliyosunuz doğumgunu haftamızdı ve been inanılmaz yoruldum herseyı kendı basıma yapmaya kalkınca böyle oldu,peçetelikten amerıkan servıse cupcake den kurabıyeye kadar herseyı ellerımle yaptım ama degdı dogusu gelen herkes bayıldı bende cok memnun oldum begenılmesın tabı,albümyapıcam bakasıınız dıy burası cok acık bı ortam ulu orta bakılmasın bcereemzsem artık buraya yuklerım,öperım hepınızı

hos gldın kuzuuuummm nasılsın özledık cok gercı bende cok gıremıyorum ama senı burda görmek yıne de cok guzel.hasta olmussunuz gecmıs olsun kıyamam ıns bır an önce atlatır kuzum

oyy oyyy kımler gelmıs kuzular
coook sevındım senı ve yavrularınıı gördugum ıcın ıyıkı geldınız gıtmeyın bı daha dogumgunuuz kutlu olsun bu arada nıce yaslara

hos gldın kuzuuuummm nasılsın özledık cok gercı bende cok gıremıyorum ama senı burda görmek yıne de cok guzel.hasta olmussunuz gecmıs olsun kıyamam ıns bır an önce atlatır kuzum

Taatttlimmm, hosbulduk canim, tesekkur ederim ben de sizleri cok ozledim, eskisi gibi calisan anne olsaydim daha mi rahat firsat bulup foruma girebilecektim acaba :) Dogum gunu albumunu hazirlayinca haber ver olurmu canim, armin prenses gibi olmustur, canim ya nasil da gecti zaman. Allah anali babali, uzun bir omur nasip etsin insallah. Yarin tahlil ve kontrolumuz var insallah temiz cikar sonuc, ama istahsizlik 1 aydir devam sadece arada bir muhallebi tarzi yiyor, 1-2 kasik yemek ve yogurt aliyor Napicam bilmiyorum inan. Album haberini takip etmeye calisicam canim.

canım gülceye mmutlu saglıklı bır ömur dılıyorum,iyiyki dogdu dogumgunuz de cok guzel gecmıs ellerın saglık hersey cok guzel

günaydın, bende oğluşum için doğum günü davetiyesi yaptım..

yine beşiktaş pastamıza uygun olsun

nasıl? güzel olmuş mu?

aynisefa, hoşgelsin... ben 2bebeği allah nasip ederse 3yaşından sonra düşünüyorum. söylediklerine katılıyorum bir kardeşi olması önemli gerçekten. 2. bebişini de sağlıkla al kucağına inşallah. oğluşun gibi uslu bir bebeğin olur yine inş.

Gunaydinlarrrrrr

Yesim tatlim davetiyen cok hos ama istersen o bjk li adamlaari kaldir fotolar sikisik geldi gozume.ne de olsa yukarda bjk fotosu var cnmcim

Elemsuuuu
Hersey cok hos olmus.esime gostericem gelince cunku 6 ay kinasi yarim yas ozenerek hazirlamistim abarttigimi dusunmustu biraz , yarim yas da ne demisti:))) ,htta dogumgununden fazla ozenmisti o zmn.gorsun anneler nsil ozeniyor:)))))

Hatta sordu oglana varmi bisii die.eee artik onunki kina olamayacagindn yrim yas yaparim diyorum:)) o da geri kalmasin die ...olsun onun da sunneti olck Adanin olmayack geri kalmaz dio:))) ehehehe.

Eleeeemmmm Ben o süsleri facede görmüştüm ya hep hazır sanmıştım. Demek kendin yaptın ya ellerine sağlık, hepsi harika olmuş. Çoook beğendim. Tam bir genç kız doğum günü kutlaması olmuş. Ben rengarenk cicili bicili yapmayı düşünmesem çalardım senden bişeyler
Tekrar tekrar nice mutlu yıllara..

Yeşimm kendin mi hazırladın canım? Valla çok güzel olmuş olmasına da Müjgan'ın dediği gibi bana da biraz karışık geldi, azcık eksiltirsen tadından yenmezz bal olur ball :)

kızlar nasılsınız yaaa... ne kaaa uzun aman oldu ben giremiyorum baktımda.. geçmişide okuyamadım...

önelikle doğumgünü olnaların hepsine ayrı ayrı mucuk mucuk eminim prenses beylerde paşa olmuşlardır.. biz hazırlıklara başladık kızımın tütüsünü sipariş ettim dün geldi dün süslemelri sipariş ediccektimki maleseff kötü haber eşimin babaannesi dün rahmetli oldu kızımın yarın doğum günü hafta sonu yapıcaktım ama bu yaş günümüz olmayacak bu durumda. artık evde babsı ben küçük bir pastayla kutlama yapıaz gibi. gelicek olanlarada haber vericez artık seneyee diye...yapan kızlar artık resimleri paylaşında bakalım onlara sevinelim...

geçen hafta ben hasta kızımın kontrolleri giremedik. 1 yaş aşılarımızı yaptırdık. kan sayımında elifin kan sayımı sınırda cıktı. kan surubuna devam. hergün et balık tavuk..3 ayda 1.300 kilo almış ortalaması iyi dedi doktoru bilmiyorum bundan sonra azalıcaktır herhalde..

sizler napıyonuz keyiffler yerinde inşallah..

mujj bebiş nasıl......

Elfznr
Cnm gecmis olsun.uzu. De yedir kizina tatlim .duzelsin biran once .sen de kansiz misin peki??
Biz iyiyiz cnm bebis de ii tekmeler minik minik:)))

Herkul kizim ,surekli birseyler tasima derdinde:))) agir oyuncaklarini bile zorlana zorlana tasiyor:))

Eklentiler

• $image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 68
  • $image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…