Canimmm, seni ve yavrularini tekrar gorup, haber aldigima coook sevindim. Allah bagislasin pirlanta bunlar pirlanta. Dogum gunleri kutlu olsun, Allah nice saglikli ve mutlu yillar nasip etsin insallah.
Netten şiparişini verdiğim minik çerçeveler geldi bakıııınnnnnn :))
Eki Görüntüle 668616 Eki Görüntüle 668617
Eki Görüntüle 673272 Eki Görüntüle 673273 Eki Görüntüle 673274
işte doğum günümüzden görüntüler kurabiyeleri ben yaptım onun için ekledim o tabakları inşallah canın çekmez mujjcum.doğrusu aman amanda bişi yokta hamilelik işte.
dedesi ve amcası akülü araba almış bayıldı bizimki ve uzaktan kumandası var kendi kullanana kadar biz yardım edeceğiz.
yaş pastamız nasıl olmuş GATA nın pastanesinde yapıldı çok lezzetliydi tahmin edin kaça?
Eki Görüntüle 673272 Eki Görüntüle 673273 Eki Görüntüle 673274
işte doğum günümüzden görüntüler kurabiyeleri ben yaptım onun için ekledim o tabakları inşallah canın çekmez mujjcum.doğrusu aman amanda bişi yokta hamilelik işte.
dedesi ve amcası akülü araba almış bayıldı bizimki ve uzaktan kumandası var kendi kullanana kadar biz yardım edeceğiz.
yaş pastamız nasıl olmuş GATA nın pastanesinde yapıldı çok lezzetliydi tahmin edin kaça?
doğum gününde maalesef kızım çok mızmızlık yaptı ve kendi evimde olmamanın dezavantajını yaşadım servis sunum tabiki ev sahibinin istediği gibi olmak zorundaydı. ben büyük masa üzerine herşeyi koyup self servis taraftarıydım ama ayrı tabak yapılıp verince ve misafirler sağolsun heep farklı farklı zamanlar gelince gece servis yapmakla çay doldurmakla falan geçti.haftasonu başka kutlayacak arkadaşlarda vardı elemsu, haticecan inşallah sizlerinki çok güzel geçmiştir.
Kaç aydır giremedim nete bende bilmiyorum bir türlü fırsat olmuyor.Son sayfayı okudum hemen bir çırpıda.siz ve bebişleriniz iyidir inşallah.Bizde iyiyiz iyice hareketlendiler.Daha yürüyemiyoruz ama emekleyerek ve tutunarak her yere gidebiliyoruz.Doğum günümüzü bizde yaptık ve 1 yaşına girdik.
Kadifegül sizinde doğum gününüz kutlu olsun gülce hanım harika olmuş maşallah.
Mujj hayırlı olsun bir bebiş daha geliyor galiba.Seninkilerde ikiz gibi büyüyecek desene :)
Birkaç foto ekleyebilirsem ekliycem.Arasıra girmeye çalışırım artık öptüm sizi ve bebişlerinizi.
canım doğum gününe gelenlere vermk için mi yaptırdın. çok güzeller. bende magnet yaptırcam nette buldum bir yer hem ucuz 1,2falan eymenin resmini falan ekleyip hatıra olsun.
...
maşşallah kuzularına bi doğduklarını duyduk sonra ne kadar büyümüşler çok tatlılar ya nice güzel ömürlerr yaşları olsun.
pastamız 40tl. sağolsun gata da çalışan bi ablamız ayarladı.canım doğum gününe gelenlere vermk için mi yaptırdın. çok güzeller. bende magnet yaptırcam nette buldum bir yer hem ucuz 1,2falan eymenin resmini falan ekleyip hatıra olsun.
gülece kızımızın da 1. yaşgünü kutlu olsun. sağlıklı huzur dolu nice güzle yaşları olsun. arabasında pek de mutlu cimcime. pastaya ben hala karar veremedim. sizinki gayet güzel olmuş fiyat ucuz muydu canım? tahmin edin demişsin 50-100 falan mı fiyatı?
hos gldın kuzuuuummm nasılsın özledık cok gercı bende cok gıremıyorum ama senı burda görmek yıne de cok guzel.hasta olmussunuz gecmıs olsun kıyamam ıns bır an önce atlatır kuzum
Bebislerinizin dogum gunlerini ayri ayri kutluyorum.masallah koca bir sene gecmisde yaslarini dolduruyorlar. Benim oglumada 28 gün kaldi teyzeleri insallah.Allahima sukur pek aglamayan istahli uykusu duzenli bir oglum var.bilmem ilerde degisirmi belli olmaz. Umarim boyle gider çünkü ogluma kismetse ortalama 8 ay sonra kardes gelicek.test yaptim henuz kan testim olmadi.persembeye tam belli olur. Hem cok mutlu hem cok heyecanlıyım ama bunun yaninda korkum da yok degil.daha oglum minicikken yeni bir bebek gelişi ona haksizlikmi diye dusunuyorum ama kardesi olmasida en buyuk arzum. Benim yasadigim gibi kardesi olma mutlulugunu yaşasın hemde bu hayatta aile kardes kavraminin guzellligini yasasin istiyorum. Yasimda ilerliyor vakti zamani gecmeden olmuş oldu boylece. Gece uyanmalara o kadar alismisim ki oglum uyusada bir kalkiyorum geceleri.ilerde olsa bana daha zor olacak biliyorum. Ikiz üçuz annelerini düşünüp onlar nasil bakiyorlarsa bende bakarim insallah niye olmasin diye düşünüyorum.
Hatice cancigim mikailimi öpüyorum. Nasil oldu oglusun .valla ben bu burun spreyi olayini siterimar alarak cozdum.deniz suyu byda ama baya guzelce yikiyo disari akitiyo tozu pisi burnun icinde.obur yfaklardan al al biktiydim.bitiyordu cokda verimli degildi.bu bolca fiskirtiyor yikiyo baya.amazondan kendimede bi kac sise getirttim. Ozellikle dikkat et evi supururken oglun yaninda gezinmesin.ben edize dikat ettim ne zaman supurge isi yaparsam benim yanimda dolanirsa ogun extra tikaniyo.
Bu arada edizde uzun zamandir iyce siraliyo duz duvara tutunup kalkiyo yada bacagima sarilip kalkiyo.yuruycek belli.ayakkabi giydirmiyorum.emekleme ayakkabıları var el yapimi deri oluyo ya surekli onunla.doktor kontrolunede okuldaydim.ben gitmedim babasiylaydi.soramadim.yurumesine hangisi yardimci diye.seninki bise soylemismiydi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?