Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yeşim,hyrm,elemsu çok teşekkürler kızlar. bende sizlerle yeniden muhabbet ettiğime çok mutluyum.

Herkul kizim ,surekli birseyler tasima derdinde:))) agir oyuncaklarini bile zorlana zorlana tasiyor:))

Mujj çok büyümüş bu maşallah,abla olmaya hazır artık.

Yeşim davetiyeniz güzel olmuş canım yakışıklı bir erkek maşallah.

Mujj çok büyümüş bu maşallah,abla olmaya hazır artık.

Yeşim davetiyeniz güzel olmuş canım yakışıklı bir erkek maşallah.

maviiii ikizlerimizin annesiiiii :) nasılllar sana zor oldumu büyütmek valla büyüttün ama maşallah ben 2. bir yapayım bir yok kalsın modundayım :)))

Zamansız ve üzücü bir haber olmuş. Allah bol rahmet eylesin canım.
Elif kızımıza da geçmiş olsun aşıları da atlattınız.

Herkul kizim ,surekli birseyler tasima derdinde:))) agir oyuncaklarini bile zorlana zorlana tasiyor:))

Cimcime ya cimcime boyu kadar şeyi almış taşıyor :) Müjgan yoksa çok mu ıspanak yedirdin de güçlü oldu :))))

mujj kansızlık bende de var malesef bende hep sınırdayım banada doktor ferrum başladı hamileikteki gibi tabi içmeye başlamışken acaba genemi doğursam diyorum çok imreniyorum ama cesaret edemiyorum:))

dahası de vitami eksikliği b ve b12 eksikliğiçıktı bende sabahları çok yorgun kalkıyordum birde kemiklerim ağrıyordu bir sürü vitamin verdi doktorda hepsi bekliyor içicem inşallah hap içmeyi hiç sevmiyom yaaaaa.. ama normalde minium 30 olması gerekirken bende 8 çıktı oran bu yaz hep güneş tam güneş b12 yide hapla destek....

tepiklesin bakalım 2. hamilelik dahamo kolay dahamı zzor bakalımmm..
kızınada maşallah şimdiden ağırlık çalışmaya başlamış..

bişeyi çok istemiceksin demekki diyorum nasıl planlar yapıyordum haftalardır. hatta giremedim kızlar ne yaptı diye meraktanda çatladım...

babannemiz 100 yaşındaydı tam ama sonuçta kayınpederimin acısı var bu durumda eğlencelik yapmak olmaz şimdi..

Mavi cnm dur yuzden de ekleyim Adacigi
Hyrm aynen aemizotu hastasiyim onu da cok yedirdim simdi de cikti kavustuk sukur semizotumuza:)))
Elfznr
Cnm sen bi toparlan da kaninda ii olsun ondn snra yap istersen 2.
Bnm de kanim yuksek o yuzden dedim sen de varmi die.sen toparlanki bebis de emsin ii olsun kani cnm

saol canım begenmne cok sevındım,valla cok ugrastım.erkekler oyle zaten herseyın gereksi,abartı oldugunu düşünüyolar.benım eşimde oyle diyodu dogumgunun bıttıkten sonra cok begendı,ıyıkı yapmıssın dedı :))

canım basın saolsun bende babaannemden korktum valla o da yaslı bayaa,ben çünku bı seyı cok ısteyınce mutlaka bı sey cıkıyo cok sukur bı sorun olmadan atlattık,sizde seneye gönlünüzce yaparsınız.

valla kuzum herseyı kendım yaptım ayse (martım) sahıdım,sizinki de cok guzel olur eminim,başlayın hazırlıklaraaaa

Aynen ya:))
Gerci bnmki bi baktim susleri kendi almis netten ben almadan.ama kina icin demisti vlla abarti gibisinden:)) tabi yaaa ne guzel hatira ben snrakinlerde palyaco istiyorum 2 de anlarmi bilmiyorum.birde cocuklarlarla rahatca kosagi alanda ypmak

Sonunda eklendi:)

Eklentiler

• $image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 60
Aynisefa

Hayirlisi olsun cnmm,bzmkilerin arasi tam 20 ay olacak sanirim sizinde oyle:)))
Yasim gecmeden demissin kac yasindaydin? Ben de gerci ayni cumleyi kuruyorum 25 olmama ragmen

canım başınız sağolsun, allah geride kalan sevdiklerinize sağlıklı uzun ömür nasip etsin. sende inşallah seneye güzel bir şekilde kutlarsın.

MUJ ADA Maşallah boyu kadar damacanayı kaldırmış gidiyor. eymen'de sürekli mutfakta damacanayla oyun oynuyor. oğlumun en yaşın arkadaşı damacana şu anda. oyuncaklarla hiç işi yok bizimkinin. çantasıda çok güzel küçük hanımefendi yolculuk nereye öyle. arkasına bile bakmadan gidiyor

ELEM canım doğumgünü parti resimlerinizi face de gördüm herşey çok güzel olmuş. ortada büyük bir özen ve emek var belli. siz atlattınız darısı bizlerin başına. ben evde aile arasında sade bir kutlama yapacağım. bakalım bu hafta sonu resimleri eklerim.

mujj eşimin babaannesi öldü 2-3 aydır yatıyordu sürekli 100 yaşına girmişti hatta 100 yaş dişi derler oda ıkmıştı dün haberini aldık şimd
i herkes cenazede biz gitmedik kızımla evdeyiz.

sağolun kızlar...inşallah seneye allah yakınlarımızın acısını göstermesin doya doya kutlarız...kızım yarın 1 yaşındaaaaaa bari buradan kutlama yapayımmm....

Allah hepsine uzun sağlıklı güzel anlamlı dolu dolu güzel maneviyatları dolu güzel imanlı ömürler versin... musmutlu yaşasınlar ..

eleem
doğum gününüz muhteşem görünüyor bu eline emeğine sağlık ne kadar özenmişsin. bu kızım bir yaşı böyle kutlandıysaaa düğünü nasıl ola ki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…