Herkul kizim ,surekli birseyler tasima derdinde:))) agir oyuncaklarini bile zorlana zorlana tasiyor:))
Mujj çok büyümüş bu maşallah,abla olmaya hazır artık.
Yeşim davetiyeniz güzel olmuş canım yakışıklı bir erkek maşallah.
kızlar nasılsınız yaaa... ne kaaa uzun aman oldu ben giremiyorum baktımda.. geçmişide okuyamadım...
önelikle doğumgünü olnaların hepsine ayrı ayrı mucuk mucuk eminim prenses beylerde paşa olmuşlardır.. biz hazırlıklara başladık kızımın tütüsünü sipariş ettim dün geldi dün süslemelri sipariş ediccektimki maleseff kötü haber eşimin babaannesi dün rahmetli oldu kızımın yarın doğum günü hafta sonu yapıcaktım ama bu yaş günümüz olmayacak bu durumda. artık evde babsı ben küçük bir pastayla kutlama yapıaz gibi. gelicek olanlarada haber vericez artık seneyee diye...yapan kızlar artık resimleri paylaşında bakalım onlara sevinelim...
geçen hafta ben hasta kızımın kontrolleri giremedik. 1 yaş aşılarımızı yaptırdık. kan sayımında elifin kan sayımı sınırda cıktı. kan surubuna devam. hergün et balık tavuk..3 ayda 1.300 kilo almış ortalaması iyi dedi doktoru bilmiyorum bundan sonra azalıcaktır herhalde..
sizler napıyonuz keyiffler yerinde inşallah..
mujj bebiş nasıl......
Herkul kizim ,surekli birseyler tasima derdinde:))) agir oyuncaklarini bile zorlana zorlana tasiyor:))
Gunaydinlarrrrrr
Yesim tatlim davetiyen cok hosama istersen o bjk li adamlaari kaldir fotolar sikisik geldi gozume.ne de olsa yukarda bjk fotosu var cnmcim
Elemsuuuu
Hersey cok hos olmus.esime gostericem gelince cunku 6 ay kinasi yarim yas ozenerek hazirlamistim abarttigimi dusunmustu biraz , yarim yas da ne demisti:))) ,htta dogumgununden fazla ozenmisti o zmn.gorsun anneler nsil ozeniyor:)))))
Hatta sordu oglana varmi bisii die.eee artik onunki kina olamayacagindn yrim yas yaparim diyorum:)) o da geri kalmasin die ...olsun onun da sunneti olck Adanin olmayack geri kalmaz dio:))) ehehehe.
mujj kansızlık bende de var malesef bende hep sınırdayım banada doktor ferrum başladı hamileikteki gibi tabi içmeye başlamışken acaba genemi doğursam diyorum çok imreniyorum ama cesaret edemiyorum:))
dahası de vitami eksikliği b ve b12 eksikliğiçıktı bende sabahları çok yorgun kalkıyordum birde kemiklerim ağrıyordu bir sürü vitamin verdi doktorda hepsi bekliyor içicem inşallah hap içmeyi hiç sevmiyom yaaaaa.. ama normalde minium 30 olması gerekirken bende 8 çıktı oran bu yaz hep güneş tam güneş b12 yide hapla destek....
tepiklesin bakalım 2. hamilelik dahamo kolay dahamı zzor bakalımmm..
kızınada maşallah şimdiden ağırlık çalışmaya başlamış..
saol canım begenmne cok sevındım,valla cok ugrastım.erkekler oyle zaten herseyın gereksi,abartı oldugunu düşünüyolar.benım eşimde oyle diyodu dogumgunun bıttıkten sonra cok begendı,ıyıkı yapmıssın dedı :))
bişeyi çok istemiceksin demekki diyorum nasıl planlar yapıyordum haftalardır. hatta giremedim kızlar ne yaptı diye meraktanda çatladım...
babannemiz 100 yaşındaydı tam ama sonuçta kayınpederimin acısı var bu durumda eğlencelik yapmak olmaz şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?