Aynen ya:))
Gerci bnmki bi baktim susleri kendi almis netten ben almadan.ama kina icin demisti vlla abarti gibisinden:)) tabi yaaa ne guzel hatira ben snrakinlerde palyaco istiyorum 2 de anlarmi bilmiyorum.birde cocuklarlarla rahatca kosagi alanda ypmak
eleem
doğum gününüz muhteşem görünüyor bu eline emeğine sağlık ne kadar özenmişsin. bu kızım bir yaşı böyle kutlandıysaaa düğünü nasıl ola ki:))
biz basta oyun-parti eviyle anlaştık orda palyaco,oyun alanları vardı ama bodrum kattaydı,basık bıraz vazgectık,burası daha cok hosuma gıttı,şimdi palyaço dan analamzlarda ilerde güzel olur.
Yesim
Evet ya arkasina bakmio vlla:)) babasi da gorunce onu sasirdi:))
Elfznr
Cnm 1 hfta snra yap dogumgunu.tmm olum var ama ayri birsey kes cocugun pastasini parti modunda olmasi sart dgl.bnm babam oldu 24 gun snra Ada dogdu .Ada 5 gunlukken isim gununde pastasini kestik napalm hepsinin yeri ayri yinede
Maasallah ne guzel yasamis bizz nerdeee goremeyiz o yaslari vlla
Merhaba kizlar nasilsiniz? Hadi bana bir akil verin bakalim; kuzenimin nisan torenine katilacagiz, ne hediye almali? ne goturmeli? Dugun olsa taki takilir da, nisan da ne yapilir, ne hediye verilir hic bilmiyorum.
bizde nişanda sadece erkek tarafından damat-kaynana-kayınbaba kıza takı takar başka da kimse kimseye bişi takmaz. eşim tarafındada aynı normal takı töreni gibi olur ama akraba yakın eş dost takı ve para takar. eğer sizde hediye veriliyorsa bence resim çerçevesi güzel olur.basit olur diyosandaa hani şöyle bir kaç tane birden resim koyulan çok şık şeyler var bakarsan.
Cnm nisanda taki takman sart dgl ama bilemedimki .birsey alman lazimsa illa ceyrek tak:))
Kizlar bugun annem ile telefonda konusurken, komsusunun kendisine anlattigi birseyi anlatti, nasil uzuldum anlatamam. Annemin komsusunun tanidigi bir aile ile ilgili, kizcagizin 7 aylik bir kizi varmis, annesi de kayinvalidesi de hayatta degillermis. Simdi esi rahatsizlandigi icin isten cikmis, kizin calismasi gerekiyormus ama kizcagiz hem bebegini krese ya da bir bakiciya emanet etmekte son derece endiseli (ayni zamanda yavrusunu bu durumda birakmak istemiyormus, kiyamiyormus), hem de krese vs verecek paralari yokmus. Guvenebilecekleri kimseleri de yokmus. E esi de hasta, o da cocuga bakamazmis. Kiz simdi hem calismasi lazim hem de cocuga nasil bakacakmis diye kara kara dusunup, agliyormus. Ana yuregi tabii, cok iyi anliyorum, ben de calissaydim kres ya da bakiciya nasil verirdim diye dusundum de, tamam mecbur kalinca verilir belki ama, ya bizim gibi bakamaz ki kimse evladimiza. Halimize sukur ettim. Allah kimseyi caresiz ve kimsesiz birakmasin.
Eki Görüntüle 673272 Eki Görüntüle 673273 Eki Görüntüle 673274
işte doğum günümüzden görüntüler kurabiyeleri ben yaptım onun için ekledim o tabakları inşallah canın çekmez mujjcum.doğrusu aman amanda bişi yokta hamilelik işte.
dedesi ve amcası akülü araba almış bayıldı bizimki ve uzaktan kumandası var kendi kullanana kadar biz yardım edeceğiz.
yaş pastamız nasıl olmuş GATA nın pastanesinde yapıldı çok lezzetliydi tahmin edin kaça?
doğum gününde maalesef kızım çok mızmızlık yaptı ve kendi evimde olmamanın dezavantajını yaşadım servis sunum tabiki ev sahibinin istediği gibi olmak zorundaydı. ben büyük masa üzerine herşeyi koyup self servis taraftarıydım ama ayrı tabak yapılıp verince ve misafirler sağolsun heep farklı farklı zamanlar gelince gece servis yapmakla çay doldurmakla falan geçti.haftasonu başka kutlayacak arkadaşlarda vardı elemsu, haticecan inşallah sizlerinki çok güzel geçmiştir.
Haticecan dogumgunu kutlamaniz nasil gecti canim?
Kaç aydır giremedim nete bende bilmiyorum bir türlü fırsat olmuyor.Son sayfayı okudum hemen bir çırpıda.siz ve bebişleriniz iyidir inşallah.Bizde iyiyiz iyice hareketlendiler.Daha yürüyemiyoruz ama emekleyerek ve tutunarak her yere gidebiliyoruz.Doğum günümüzü bizde yaptık ve 1 yaşına girdik.
Kadifegül sizinde doğum gününüz kutlu olsun gülce hanım harika olmuş maşallah.
Mujj hayırlı olsun bir bebiş daha geliyor galiba.Seninkilerde ikiz gibi büyüyecek desene :)
Birkaç foto ekleyebilirsem ekliycem.Arasıra girmeye çalışırım artık öptüm sizi ve bebişlerinizi.
Bebislerinizin dogum gunlerini ayri ayri kutluyorum.masallah koca bir sene gecmisde yaslarini dolduruyorlar. Benim oglumada 28 gün kaldi teyzeleri insallah.Allahima sukur pek aglamayan istahli uykusu duzenli bir oglum var.bilmem ilerde degisirmi belli olmaz. Umarim boyle gider çünkü ogluma kismetse ortalama 8 ay sonra kardes gelicek.test yaptim henuz kan testim olmadi.persembeye tam belli olur. Hem cok mutlu hem cok heyecanlıyım ama bunun yaninda korkum da yok degil.daha oglum minicikken yeni bir bebek gelişi ona haksizlikmi diye dusunuyorum ama kardesi olmasida en buyuk arzum. Benim yasadigim gibi kardesi olma mutlulugunu yaşasın hemde bu hayatta aile kardes kavraminin guzellligini yasasin istiyorum. Yasimda ilerliyor vakti zamani gecmeden olmuş oldu boylece. Gece uyanmalara o kadar alismisim ki oglum uyusada bir kalkiyorum geceleri.ilerde olsa bana daha zor olacak biliyorum. Ikiz üçuz annelerini düşünüp onlar nasil bakiyorlarsa bende bakarim insallah niye olmasin diye düşünüyorum.
Hatice cancigim mikailimi öpüyorum. Nasil oldu oglusun .valla ben bu burun spreyi olayini siterimar alarak cozdum.deniz suyu byda ama baya guzelce yikiyo disari akitiyo tozu pisi burnun icinde.obur yfaklardan al al biktiydim.bitiyordu cokda verimli degildi.bu bolca fiskirtiyor yikiyo baya.amazondan kendimede bi kac sise getirttim. Ozellikle dikkat et evi supururken oglun yaninda gezinmesin.ben edize dikat ettim ne zaman supurge isi yaparsam benim yanimda dolanirsa ogun extra tikaniyo.
Bu arada edizde uzun zamandir iyce siraliyo duz duvara tutunup kalkiyo yada bacagima sarilip kalkiyo.yuruycek belli.ayakkabi giydirmiyorum.emekleme ayakkabıları var el yapimi deri oluyo ya surekli onunla.doktor kontrolunede okuldaydim.ben gitmedim babasiylaydi.soramadim.yurumesine hangisi yardimci diye.seninki bise soylemismiydi merak ettim.
kızlar nasılsınuız biliyosunuz doğumgunu haftamızdı ve been inanılmaz yoruldum herseyı kendı basıma yapmaya kalkınca böyle oldu,peçetelikten amerıkan servıse cupcake den kurabıyeye kadar herseyı ellerımle yaptım ama degdı dogusu gelen herkes bayıldı bende cok memnun oldum begenılmesın tabı,albümyapıcam bakasıınız dıy burası cok acık bı ortam ulu orta bakılmasın bcereemzsem artık buraya yuklerım,öperım hepınızı
Eki Görüntüle 674047
günaydın, bende oğluşum için doğum günü davetiyesi yaptım..
yine beşiktaş pastamıza uygun olsun
nasıl? güzel olmuş mu?
kızlar nasılsınız yaaa... ne kaaa uzun aman oldu ben giremiyorum baktımda.. geçmişide okuyamadım...
önelikle doğumgünü olnaların hepsine ayrı ayrı mucuk mucuk eminim prenses beylerde paşa olmuşlardır.. biz hazırlıklara başladık kızımın tütüsünü sipariş ettim dün geldi dün süslemelri sipariş ediccektimki maleseff kötü haber eşimin babaannesi dün rahmetli oldu kızımın yarın doğum günü hafta sonu yapıcaktım ama bu yaş günümüz olmayacak bu durumda. artık evde babsı ben küçük bir pastayla kutlama yapıaz gibi. gelicek olanlarada haber vericez artık seneyee diye...yapan kızlar artık resimleri paylaşında bakalım onlara sevinelim...
geçen hafta ben hasta kızımın kontrolleri giremedik. 1 yaş aşılarımızı yaptırdık. kan sayımında elifin kan sayımı sınırda cıktı. kan surubuna devam. hergün et balık tavuk..3 ayda 1.300 kilo almış ortalaması iyi dedi doktoru bilmiyorum bundan sonra azalıcaktır herhalde..
sizler napıyonuz keyiffler yerinde inşallah..
mujj bebiş nasıl......
Herkul kizim ,surekli birseyler tasima derdinde:))) agir oyuncaklarini bile zorlana zorlana tasiyor:))
Sonunda eklendi:)
Kizlar bugun annem ile telefonda konusurken, komsusunun kendisine anlattigi birseyi anlatti, nasil uzuldum anlatamam. Annemin komsusunun tanidigi bir aile ile ilgili, kizcagizin 7 aylik bir kizi varmis, annesi de kayinvalidesi de hayatta degillermis. Simdi esi rahatsizlandigi icin isten cikmis, kizin calismasi gerekiyormus ama kizcagiz hem bebegini krese ya da bir bakiciya emanet etmekte son derece endiseli (ayni zamanda yavrusunu bu durumda birakmak istemiyormus, kiyamiyormus), hem de krese vs verecek paralari yokmus. Guvenebilecekleri kimseleri de yokmus. E esi de hasta, o da cocuga bakamazmis. Kiz simdi hem calismasi lazim hem de cocuga nasil bakacakmis diye kara kara dusunup, agliyormus. Ana yuregi tabii, cok iyi anliyorum, ben de calissaydim kres ya da bakiciya nasil verirdim diye dusundum de, tamam mecbur kalinca verilir belki ama, ya bizim gibi bakamaz ki kimse evladimiza. Halimize sukur ettim. Allah kimseyi caresiz ve kimsesiz birakmasin.
Aynisefa
Hayirlisi olsun cnmm,bzmkilerin arasi tam 20 ay olacak sanirim sizinde oyle:)))
Yasim gecmeden demissin kac yasindaydin? Ben de gerci ayni cumleyi kuruyorum 25 olmama ragmen
Merhaba kizlar,
yaaa ben girmeyeli baya sohbet olmus, ancak bitirebildim gecmisi okumayi.. herkes iyidir insallah. Bizi sorarsaniz hamd olsun iyiyzde, tek sorunumuz su öksürük bir türlü kurtulamadi ogluslum ya.. yarin doktora gidiyoruz, asilari yapilacak yine, ve öksürügünü soracagim bakalim bu sefer ne verecek...
Dogum günümpz güzel gecti aslinda da ben pek bisey anlayamadim servis falan yapmaktan.. toplam 18 kisiydik, hatta üc kisi falan eksikti. Sagolsun gelenlerden yardimci olanlarda oldu, kendi yengemde cok yardimci oldu servis yaparken oda sagolsun..
Inanirmisiniz hersey o kadar cabuk oldu ki, pastayi getirisimiz... birde abimin ufakliklar, ve gelenlerin ufakliklari hep beraber babamin yanina oturdular ve pastayi orada üfledirler.. esim ve ben resim cekinemedik bile oglusumla... su an sadece pastamizin resmini ekleyebiliyorum, diger cekilen resimleri bende görmedim henüz, eger ekleyebilirsem onlarida eklemeye calisacagim..
Ama herseye ragmen cok güzel oldu, insallah bir daha ki dogum gününde evde degilde baska bir yerde kutlamasini yapariz, cünkü servisi falan olan bir yer olsa daha rahat olacak... Asagida iki tanede oglusuma gelen hediyenin resmi var...
Eki Görüntüle 674954 Eki Görüntüle 674955
Eki Görüntüle 674953
Kizlar simdilik haberler böyle bizden, oglusum acikti beni SIKISTIRIYOR; ona biseyler yedireyim.. hepiniziii cok cok öpüyorum.. ha bu arada Ayni sefa arkadasimdir bilginize
maviiii ikizlerimizin annesiiiii :) nasılllar sana zor oldumu büyütmek valla büyüttün ama maşallah ben 2. bir yapayım bir yok kalsın modundayım :)))
Merhaba kizlar,
yaaa ben girmeyeli baya sohbet olmus, ancak bitirebildim gecmisi okumayi.. herkes iyidir insallah. Bizi sorarsaniz hamd olsun iyiyzde, tek sorunumuz su öksürük bir türlü kurtulamadi ogluslum ya.. yarin doktora gidiyoruz, asilari yapilacak yine, ve öksürügünü soracagim bakalim bu sefer ne verecek...
Dogum günümpz güzel gecti aslinda da ben pek bisey anlayamadim servis falan yapmaktan.. toplam 18 kisiydik, hatta üc kisi falan eksikti. Sagolsun gelenlerden yardimci olanlarda oldu, kendi yengemde cok yardimci oldu servis yaparken oda sagolsun..
Inanirmisiniz hersey o kadar cabuk oldu ki, pastayi getirisimiz... birde abimin ufakliklar, ve gelenlerin ufakliklari hep beraber babamin yanina oturdular ve pastayi orada üfledirler.. esim ve ben resim cekinemedik bile oglusumla... su an sadece pastamizin resmini ekleyebiliyorum, diger cekilen resimleri bende görmedim henüz, eger ekleyebilirsem onlarida eklemeye calisacagim..
Ama herseye ragmen cok güzel oldu, insallah bir daha ki dogum gününde evde degilde baska bir yerde kutlamasini yapariz, cünkü servisi falan olan bir yer olsa daha rahat olacak... Asagida iki tanede oglusuma gelen hediyenin resmi var...
Eki Görüntüle 674954 Eki Görüntüle 674955
Eki Görüntüle 674953
Kizlar simdilik haberler böyle bizden, oglusum acikti beni SIKISTIRIYOR; ona biseyler yedireyim.. hepiniziii cok cok öpüyorum.. ha bu arada Ayni sefa arkadasimdir bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?