Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yesim
Evet ya arkasina bakmio vlla:)) babasi da gorunce onu sasirdi:))

Elfznr
Cnm 1 hfta snra yap dogumgunu.tmm olum var ama ayri birsey kes cocugun pastasini parti modunda olmasi sart dgl.bnm babam oldu 24 gun snra Ada dogdu .Ada 5 gunlukken isim gununde pastasini kestik napalm hepsinin yeri ayri yinede
Maasallah ne guzel yasamis bizz nerdeee goremeyiz o yaslari vlla

Merhaba kizlar nasilsiniz? Hadi bana bir akil verin bakalim; kuzenimin nisan torenine katilacagiz, ne hediye almali? ne goturmeli? Dugun olsa taki takilir da, nisan da ne yapilir, ne hediye verilir hic bilmiyorum.

biz basta oyun-parti eviyle anlaştık orda palyaco,oyun alanları vardı ama bodrum kattaydı,basık bıraz vazgectık,burası daha cok hosuma gıttı,şimdi palyaço dan analamzlarda ilerde güzel olur.

eleem
doğum gününüz muhteşem görünüyor bu eline emeğine sağlık ne kadar özenmişsin. bu kızım bir yaşı böyle kutlandıysaaa düğünü nasıl ola ki:))

saol canım daha ıyılerı sızın olsun dıycem sız yaptınız kutlamayı,valla katılan herkes aynı yorumu yaptı küçük bi düğün diye,dogumgununu boyle yaptııysan dugunu dusunemıyoruz dediler

biz basta oyun-parti eviyle anlaştık orda palyaco,oyun alanları vardı ama bodrum kattaydı,basık bıraz vazgectık,burası daha cok hosuma gıttı,şimdi palyaço dan analamzlarda ilerde güzel olur.

Aynen aynen bu sene anlamazlar seneye anca hatta diom belki seneye de anlamazmi acaba :) bizde simdi disardan geldik pestili cikti hanimin yikadim birlikte uyucazz:)

mujj la aynı fikirdeyim. ölümde hayatın parçası ama iptal etmek yerine 1hafta erteleyebilirsin.

Merhaba kizlar nasilsiniz? Hadi bana bir akil verin bakalim; kuzenimin nisan torenine katilacagiz, ne hediye almali? ne goturmeli? Dugun olsa taki takilir da, nisan da ne yapilir, ne hediye verilir hic bilmiyorum.

bizde nişanda sadece erkek tarafından damat-kaynana-kayınbaba kıza takı takar başka da kimse kimseye bişi takmaz. eşim tarafındada aynı normal takı töreni gibi olur ama akraba yakın eş dost takı ve para takar. eğer sizde hediye veriliyorsa bence resim çerçevesi güzel olur.basit olur diyosandaa hani şöyle bir kaç tane birden resim koyulan çok şık şeyler var bakarsan.

Cnm nisanda taki takman sart dgl ama bilemedimki .birsey alman lazimsa illa ceyrek tak:))

fikir icin sagol canim. az once annemi aradim, senin dedigin gibi taki takilirmis bizde de :)

Cnm nisanda taki takman sart dgl ama bilemedimki .birsey alman lazimsa illa ceyrek tak:))

sagol canim. annem de ufak birsey takilir dedi, esas agir sayilabilecek altin dugunde takilirmis, ne biliim anacim, hic alakam yok ki bu islerle :))

Son düzenleme:
Kizlar bugun annem ile telefonda konusurken, komsusunun kendisine anlattigi birseyi anlatti, nasil uzuldum anlatamam. Annemin komsusunun tanidigi bir aile ile ilgili, kizcagizin 7 aylik bir kizi varmis, annesi de kayinvalidesi de hayatta degillermis. Simdi esi rahatsizlandigi icin isten cikmis, kizin calismasi gerekiyormus ama kizcagiz hem bebegini krese ya da bir bakiciya emanet etmekte son derece endiseli (ayni zamanda yavrusunu bu durumda birakmak istemiyormus, kiyamiyormus), hem de krese vs verecek paralari yokmus. Guvenebilecekleri kimseleri de yokmus. E esi de hasta, o da cocuga bakamazmis. Kiz simdi hem calismasi lazim hem de cocuga nasil bakacakmis diye kara kara dusunup, agliyormus. Ana yuregi tabii, cok iyi anliyorum, ben de calissaydim kres ya da bakiciya nasil verirdim diye dusundum de, tamam mecbur kalinca verilir belki ama, ya bizim gibi bakamaz ki kimse evladimiza. Halimize sukur ettim. Allah kimseyi caresiz ve kimsesiz birakmasin.

Allah yardımcıları olsun inşallah. Bakıcıya ya da kreşe bırakmak değil de bırakamamak yani maddi imkanların el vermemesi kötü. Eşine de acil şifalar versin Rabbim inşallah.

Bu arada bizde de nişan yakın birininse takı (çeyrek altın) takılır.

masallah canim, cok güzel olmus hersey ellerine emegine saglik. Yeni yasiniz tekrar hayirli olsun... Pastaniz da güzel olmus bence.. Fiyatini ben tahmin edemicem, para birimimiz uymuyor

ahh canim keske mizmizlik etmeseydi ama onu da anlamak gerek, evi yadirgamistir... sende benim gibi servis yapmaktan dogum gününden bisey anlamamissin.. detaylari yazicam..

Haticecan dogumgunu kutlamaniz nasil gecti canim?

permersim canim
tesekkür ederim... dogum günümüz güzel gecti ben hic bisey anlayamadim orasi ayri bir konu...

maviii canim tekrar hosgeldin,
ne güzel yaaa tekrar döndün, masallah ikizlerine findik findik olmuslar... biz bir taneyle zor bas ederken sen ikisyle de iyi basa cikiyorsun... yardimci geliyorsa rahat olurda... Neler yaptin görüsmeyeli?

Eki Görüntüle 673492 Eki Görüntüle 673493
Doğum günümüzden 2 foto inşallah doğru koyabilmişimdir.

Bu arada dogum gününüz de kutlu olsun.. nice güzel yasalara insallah...tütütüt masallah nazar degmesin insallah...

Aynisefa canim hosgeldin,
iyi ki de geldin... Edizde yakinda yürür insalalh, iste o zaman evin altini üstüne getirir . Mikailim iyi canimda, su öksürügünden bir türlü kurtulamadi gitti yavrum, yarin doktor randevumuz var, asilari yapilacak yine.. o zaman tekrar soracagim bakalim.. doktor kücük cocuklarin üst solunum yolu enfeksiyonu gecirmeye yatkin olduklarini söyledi, yani cok hassas oluyorlarmis.. Insallah su havalar da isinirda rahat rahat disari cikariz...Mikail yürümeyi hizlandirdi baya... Bu arada dedigin burun spreyine bakacagim... ben süpürgeyi calistirdigimda mikail pesinden geliyor, biz nereye o oraya.. durduramiyorum ki ..
Edizi öp canim benim yerime...

Elemsu canim,
resimleri ben görmedim, yaa facede eklesene beni... mail adresim: sultani_yegah@gmx.net

Eki Görüntüle 674047

günaydın, bende oğluşum için doğum günü davetiyesi yaptım..

yine beşiktaş pastamıza uygun olsun

nasıl? güzel olmuş mu?

Yessimcim,
cok güzel davetiyeniz, uyumlu olmus pastanizla.. kac kisi gelecek dogum gününe? Umarim sizinki de cok güzel gecer...

canim merhaba,
öncelikle basiniz sagolsun, Rabbim mekanini cennet eylesin, geride kalanlara da sabirlar versin. Asilarinizida olmussunuz, Canim hayat devam ediyor iste bir sekilde.. Elif nasil simdi, kan surubuna devam demissin, insallah faydasi olur.. kilo alimida iyi masallah. Öpüyorum canim...

Herkul kizim ,surekli birseyler tasima derdinde:))) agir oyuncaklarini bile zorlana zorlana tasiyor:))

güldürdün kiz beni, Allah iyiligini versin... herkül kizim hehehehe... masallah findiga ya, kendi kadar seyi tasiyor.. nedir bu findiklarin bu tasima meraki anlamadim gitti... Bakalim biz neler tasiyacagiz

Nasil gidiyor canim hamilelik, minik bebis nasil, anneyi üzmüyo insallah...

Sonunda eklendi:)

kücük hanimefendi )

canim cok zor bir durum ya, Rabbim yardimcilari olsun insalalh... halimize bir kere sükretmemiz gerek yaaa... Amin canim amin...

Merhaba kizlar,

yaaa ben girmeyeli baya sohbet olmus, ancak bitirebildim gecmisi okumayi.. herkes iyidir insallah. Bizi sorarsaniz hamd olsun iyiyzde, tek sorunumuz su öksürük bir türlü kurtulamadi ogluslum ya.. yarin doktora gidiyoruz, asilari yapilacak yine, ve öksürügünü soracagim bakalim bu sefer ne verecek...

Dogum günümpz güzel gecti aslinda da ben pek bisey anlayamadim servis falan yapmaktan.. toplam 18 kisiydik, hatta üc kisi falan eksikti. Sagolsun gelenlerden yardimci olanlarda oldu, kendi yengemde cok yardimci oldu servis yaparken oda sagolsun..

Inanirmisiniz hersey o kadar cabuk oldu ki, pastayi getirisimiz... birde abimin ufakliklar, ve gelenlerin ufakliklari hep beraber babamin yanina oturdular ve pastayi orada üfledirler.. esim ve ben resim cekinemedik bile oglusumla... su an sadece pastamizin resmini ekleyebiliyorum, diger cekilen resimleri bende görmedim henüz, eger ekleyebilirsem onlarida eklemeye calisacagim..

Ama herseye ragmen cok güzel oldu, insallah bir daha ki dogum gününde evde degilde baska bir yerde kutlamasini yapariz, cünkü servisi falan olan bir yer olsa daha rahat olacak... Asagida iki tanede oglusuma gelen hediyenin resmi var...

Kizlar simdilik haberler böyle bizden, oglusum acikti beni SIKISTIRIYOR; ona biseyler yedireyim.. hepiniziii cok cok öpüyorum.. ha bu arada Ayni sefa arkadasimdir bilginize

Aynisefa

Hayirlisi olsun cnmm,bzmkilerin arasi tam 20 ay olacak sanirim sizinde oyle:)))
Yasim gecmeden demissin kac yasindaydin? Ben de gerci ayni cumleyi kuruyorum 25 olmama ragmen

sagol canim seninde bebisin hayirli olsun Allah kolaylik versin.umarim zorlanmiyorsundur.ben nasil gececk diye dusunuyordum.oglum yurumek istiyo ve dengeyi kuramadimi cok kucagima geliyo.unuutop kaldiriyorum gun boyu defalarca.Kurban oldugum Allah korur insallah.bu arada aramizda on yas var. 35 im hatta 36 diyebilirim.ayni cunleyi 25 de demeye basladiysan cabuk yorulursun.ilerde cok ihtiyacin olcak ayni sozleri kullanmaya
hayirlisi bakalim.insallah bu bebegimide sag salim buyutup dunyaya getiririm.ilerki yaslarda hep risk diyorlar ya.edizimi normal dogumla 40+1 de dunyaya getirmistim.

cok tatli olmus annesi ,pastanizda oyle.valla bunu soyledigin iyi oldu.ben en iyi kendim hazirlamayim hersey paket program olsun,sonra birsey kacirmak istemem.butun sene tek basima ugrasip didinip yavrumu buyutupde birde o anlari kacirmak istemem hizmet edicem diye.
hatice cancigim ben Turkiye yolcusuyum yine,bir haftalgiina.insallah orda kutluycaz ilk yasini.tum aile orda zaten daha iyi olur.
bu arada gecen oglumu babasi yikadiydi usutmus .hafif oksurugu var ama fazla ilerlemedi. burun hafif tikali. ben ihlamur veriyorum canim icinede tarcin koyuyorum gun icinde sik sik iciriyorum.soguduysa uzerine sicak su ekliyorum genelde ilik ilik iciyor.dene bence.tarcin oksuruge birebirmis.iki gun boyu surekli yap.tv de bebekler icin iyi geldigini duymustum.malum ilac zaten burda vermiyorlar.
süpürge yaparkende odaya birakiyorum once kiziyor ama sonra vazgeciyo daliyo bitirince.yoksa elektrikli süpürge hastasi.tum gun koy onune inceleyebilir.bazen gidip bakiyor bakiyor bakiyor uzaktan birde cisssssssssssss diyo anlyiorum nerde odlugunu.cok bicirik oldu teyzesi . ilk firsatta bende resim yukleyimde gor bizi sende.kendi ismini soyluyor isi dustumu sikistimi yada anniiiiiiiiiiiiiii diyor süt diyor.disleride alttan ustten dorder dorder kocaman buyudu.cocuk havasinda oldu sanki yavrum.ama cok sirin.kani kaynadimi Allah ne verdiyse hart diye isiriyor.biliyor sonra suc isledigni bir kaciyor.
simdilik boyle canim. bundan sonra bende burdan yazim extradan bana msj yazmakla ugrasmazsin.hemde bende burdan kizlarin msjlarini okumus olurum.tecrube oluyor.geriye donuk az biraz okudumda zamaninda merak ettigim cogu sey konusulmus bile.haberdar olurdum hic olmazsa.
optüm canim ikinizide.kendinize iyi bakin.

masallah kizina hakketten ammada gayretliyli.allah nazardan saklasin. isguzar bir kizin olcak yani.

maviiii ikizlerimizin annesiiiii :) nasılllar sana zor oldumu büyütmek valla büyüttün ama maşallah ben 2. bir yapayım bir yok kalsın modundayım :)))

Annemin ve eşimin yardımlarıyla bugünlere kadar geldik ama hiç kolay olmadı halada devam.Zaman epey hızlı geçiyor ve bir o kadar da eğlenceli bizim evde.bana sorarsan biraz daha büyüsün ufaklık sen sonra düşün 2.yi (Bi de ikiz falan olur ).

Canım çok teşekkürler.Annemle ikimiz bakıyoruz bizde kalıyor hafta içi,hafta sonu evine gidiyor,biz eşimle bakıyoruz.Neler yaptın demişsin inanki doğduklarından beri kafam hiç yerinde değil hep uykusuzluk,yorgunluk var.Sağlıklarının iyi olması en büyük mutluluğumuz.Baştan sıkıntı çektik ama bugünlere kadar da güzel geldik.
Sizinde doğum gününüz kutlu olsun ,pastanız harika gözüküyor...

Kizlar slmmm...
Ne sprcam size Universal hastahaneer grubu varya icinizde varmiydi orda dogum yapan .ben de kusadasindakinde dogum yapnak istiyorum.gezdim muthis harika da bi bilgi var.deniz manzarali odami sectim bile kendimce:)))))

Aynisefa

Cnm bnm demek istedigim sadece dogum icin aman arkadas olalim gecmeden zmn olsun bitsin die:) yksa yasimdn memnunum bu yasta evlenmeyo dusunurken ikinciyi yapicm nerdeyse:) senin de gebeligin cokiyi olmus hayirlisi olsun.umarim sakindir bebegin zorluk cekmezsin.haticecan aynisefa arkadasim derken anlamadim yuzyuze gorustugun bi arkadasin mi cnmm? Yada baska topikten
Buaarada sen de atlattin partiyi hadi gozun aydin fotolari beklerizzzzzz

Geçmiş olsun canım ya Sare de öksürükle tanıştı malesef 4 gündür öksürüyor. İlaçlar iyi gelir inşallah. O öksürmekten uyuyamıyor ya içim dayanmıyor valla. Öksürük çok zor. İnşallah hemen atlatırlar.

Doğum gününüz dolu dolu geçti demek, ne güzel. Servis yap falan derken o günden pek bişey anlamıyor insan haklısın. Bizim diş buğdayında da öyle olmuştu. Doğum gününde arkadaşlarım da gelecek, öyle daha rahat geçer diye düşünüyorum.

Pastanız çok güzel olmuş. Diğer resimlerinizi de bekliyorum :) Tekrar tekrar nice mutlu yıllara..

Aynisefa hayırlı uğurlu olsun, ikinci bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallah.

Doğum günün kutlu olsun minik Elifimiz
:119::119::119::119::119::119::119::119:
Nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara inşallah. Öpüyorum cici yanaklarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…