Selam cnm.,evet sayfa baya boş kaldı kimseler girmiyor artık..biz oğlumla gayet iyiz bugün 77 günlük olduk üç ayımız dolmak üzere zaman çok çabuk geçiyor..oğlumda çok hızlı büyüyor ben ona doyamadanHuhu kimse yokmu burada baya bos kalmis sayfa kızlar kızımın kaka problemi vardı yapamıyordu dun Dr görürdüm fitil verdi makati darmis inş en kısa zamanda düzelir kendi kendine kaka yapar
Allah kabul etsin canım...inşallah kaka problemi çözülür.Huhu kimse yokmu burada baya bos kalmis sayfa kızlar kızımın kaka problemi vardı yapamıyordu dun Dr görürdüm fitil verdi makati darmis inş en kısa zamanda düzelir kendi kendine kaka yapar
Canim maşallah bebise. Bende çarşamba gitmeyi planlıyorum.. Karın çatlağı için z.yağı en güzeli bence. Ben bir kaç kere surdum sonra bıraktım çatlağım olmadi çok şükürkızlar cuma günü kontrole gittim bebişim iyi çok şükür 1 kg olmuş bile maaşallah...bu arada karın çatlakları için ne yaptınız ben şu ana kadar hep badem yağı kullandım çatlağım yok henüz başka extra ne yapabiliirim krem vs fiyatıyla birlikte yazarsanız sevinirim...
Herşeyin yolunda olmasına sevindim cnm..bana göre çatlak için herşey Fasa fiso..vücudunla alakalı bence çatlak meselesi..çatlayacağın varsa ne yaparsan yap çatlıyorsun..ben en çok göbeğime sürdüm yağı ama azda olsa yan taraflarda oluştu..göğüslere hiç sürmedim ama orda çatlak yok..birde benim çatlaklar son iki haftada oluştu 38 ci haftadan itibaren yani..sezeryan olacağımı bilseydim 15 gün önce doğum yapardım diyorum o zaman çatlak olmazdıkızlar cuma günü kontrole gittim bebişim iyi çok şükür 1 kg olmuş bile maaşallah...bu arada karın çatlakları için ne yaptınız ben şu ana kadar hep badem yağı kullandım çatlağım yok henüz başka extra ne yapabiliirim krem vs fiyatıyla birlikte yazarsanız sevinirim...
Cnm nasılsın durumlar nasıl..meraktayım umarım herşey yolundadır..bizi habersiz bırakma..Kizlar hepinizin iyi olmasına çok sevindim.. Bende iyiyim çok sukur.. Doğuma az kaldi heyecanla bekliyorum.. İnşallah saglicakla gelir bebisler.. Opuyorum hepinizi
Cnm nasılsın durumlar nasıl..meraktayım umarım herşey yolundadır..bizi habersiz bırakma..
Evet cnm havuç suyunu içmeye devam et plesantada ki suya iyi geldiğini biliyorum..hakkında hayırlısı artık son günler bizim bebişin keyfi yerinde sanırım..sancı durumun nasıl henüz sancı yokmuSimdilik iyiyiz bakalım. Dun kontrolüm vardı nst guzel çıktı ancak bebeğin suyu biraz azmis. Ondan dolayı Dr biraz tedirgin oldu ama normal doğum istediğim için biraz daha beklemeyi kabul etti. İki günde bir nst ye girip takipte olacağız. Bu aralar doğumun başlaması çok iyi olacak. Havuç suyu iciyorum ve bol su bakalım bekleye bildiğim kadar bekleyeceğim.
Evet cnm havuç suyunu içmeye devam et plesantada ki suya iyi geldiğini biliyorum..hakkında hayırlısı artık son günler bizim bebişin keyfi yerinde sanırım..sancı durumun nasıl henüz sancı yokmu
Simdilik iyiyiz bakalım. Dun kontrolüm vardı nst guzel çıktı ancak bebeğin suyu biraz azmis. Ondan dolayı Dr biraz tedirgin oldu ama normal doğum istediğim için biraz daha beklemeyi kabul etti. İki günde bir nst ye girip takipte olacağız. Bu aralar doğumun başlaması çok iyi olacak. Havuç suyu iciyorum ve bol su bakalım bekleye bildiğim kadar bekleyeceğim.
kızlar selam havuç suyu ne işe yarıyor acabaEvet cnm havuç suyunu içmeye devam et plesantada ki suya iyi geldiğini biliyorum..hakkında hayırlısı artık son günler bizim bebişin keyfi yerinde sanırım..sancı durumun nasıl henüz sancı yokmu
canım az kaldı ne güzel bebişin kilosu ne kadar acaba.Henuz sancı yok canim ara ara hazırlık kasılmaları oluyor bakalım hanım efendi ne zaman gelecek aslında acelem yok azıcık daha buyusun içeride :) salı kontrolüm var inşallah herşey yolunda giderse erahat rahat beklerim bebisi..
Rüzgar beyimiz nasıl.. Bebisle hayat çok güzel dimi e evinizin havası değişti..
Bizim beyzade Allah'a şükür çok iyi cnm çok rahat geçiyor günlerimiz bi sıkıntımız yok.Henuz sancı yok canim ara ara hazırlık kasılmaları oluyor bakalım hanım efendi ne zaman gelecek aslında acelem yok azıcık daha buyusun içeride :) salı kontrolüm var inşallah herşey yolunda giderse erahat rahat beklerim bebisi..
Rüzgar beyimiz nasıl.. Bebisle hayat çok güzel dimi e evinizin havası değişti..
Cnm havuç suyu plesantada ki suyun artmasına yardımcı oluyor aklında olsun suyunda azalma olursa günde bir bardak iç faydasını mutlaka görürsünkızlar selam havuç suyu ne işe yarıyor acaba
Bebek arabasında damı durmuyor cnm..genelde bebekler arabayı sever aslında bizimki maşallah ister normal araba olsun ister bebek Arabası olsun çok hoşuna gidiyor biner binmez uyuyor hemenKızlar nasılsınız biz iyiyiz kızımın makati darmis kaka yapamıyor yarin dra gidiyoruz inş en kısa zamanda sorun çözülür hic durmuyor sürekli kucak istiyo koyup bir yere is yapamıyor um dışarı bile cikamiyorum hic durmuyor nasıl alistiricam dışarı ve arabasina
anladım canım teşekkür ederimCnm havuç suyu plesantada ki suyun artmasına yardımcı oluyor aklında olsun suyunda azalma olursa günde bir bardak iç faydasını mutlaka görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?