hoş geldin aramıza inş hamişssindir cnmmrb topik hayırlı olsun benimde bat a 5 gün kaldı kasıklarım sürekli ağrıyo elim ayağım buz kesiyor bel ağrım da var hamilelik mi adet belirtisi mi bilmiyorum bekleyip görecez inşallah hayırlı haberdir bu arada ilk bebeğim olacak
NERDE YAPTIRDIN GENETİK TESTİ ÜCRETİ NEDİR .FAKULTEDE 9 ŞUBATA 2015 TARİH VERİLDİ ÇOK UZUN BİR SÜRE.Evet genetikte yaptır mutlaka eğer trombofolide bir şey çıkmazsa..eşinle beraber yaptırmak lazım genetik testi... bende yaptırdım ama sonucum daha çıkmadı..
bende öyleydim yaa bu heyecanlar fena :)varya beni bir görsen dr kapısında ellerim bacaklarım elektrik çarpmış gibi titriyor hele usg girdiğimde gözlerimi kapatıyorum oan ben öbür tarafa gidip geliyorum
bugunlerde cıkmıs olması lazım cnmbiraz uzun sürüyor demişlerdi 3 eylülde vermiştim. 1,5 ay sürer demişlerdi dün aradım ulaşamadım bugün yine arayıp soracağım sonuç çıkmış mı diye
saol canım hayırlı olur inşallah.. inşallah hamilesindir.. benimde öyle batıma az kaldı kısmetse 19 ekim bat..
ben istanbuldayım z.kamil hastanesine gittim genetik bölümüne derdimi anlattım kromozom analizi yapalım dedi yani genetik test hemen o gün kan verdim.. devlet hastaensi ya ücret ödemedim ..sonuçları bekliyorumNERDE YAPTIRDIN GENETİK TESTİ ÜCRETİ NEDİR .FAKULTEDE 9 ŞUBATA 2015 TARİH VERİLDİ ÇOK UZUN BİR SÜRE.
:) ortak çıktı bana :) ya test yapmayı düşünüyor musun günün geçmesini mi bekleyeceksin ?evet aynı gün benimde inşallah hamileyizdir:)
hangi labarotuara yolladılar testleriben istanbuldayım z.kamil hastanesine gittim genetik bölümüne derdimi anlattım kromozom analizi yapalım dedi yani genetik test hemen o gün kan verdim.. devlet hastaensi ya ücret ödemedim ..sonuçları bekliyorum
genetik labaratuarına.. arıyorum ama ulaşamıyorum açmıyorlar teli..hangi labarotuara yolladılar testleri
:) ortak çıktı bana :) ya test yapmayı düşünüyor musun günün geçmesini mi bekleyeceksin ?
Ya nemde öyle geçen ay bir kaç kere yaptım kos koca boşluklar vardı :) bakalım bu ay cuma günü sabah belki yaparım ama kırmızıları görünce moral bozuluyor inşallah hamileyizdir bak umutlandım şimdibu ay hiç test almadım eve geçen ay 1 hafta kala başlamıştım test yapma ya her defasında maşşallah tertemizdi yani negatif bu ay günümün geçmesini beklemek istiyorum belki dayanamazsam 1 2 gün önce yaparım yada yok yok beklicem :):)
benım testlerı özel labratuvara yollamıslardı burc genetık dıye bır yergenetik labaratuarına.. arıyorum ama ulaşamıyorum açmıyorlar teli..
zor gerçekten ya ben illa olsun demiyorum ama var mı yok mu onu bileyim en azından ona göre bekleyeyim ya belirsizlik çok kötü..Muallakta olmak zor bende beklemedeyim bakalım :)
haa o burada burç genetik duymuştum adınıbenım testlerı özel labratuvara yollamıslardı buc genetık dıye bır yer
Ya nemde öyle geçen ay bir kaç kere yaptım kos koca boşluklar vardı :) bakalım bu ay cuma günü sabah belki yaparım ama kırmızıları görünce moral bozuluyor inşallah hamileyizdir bak umutlandım şimdi
evt genelde hast. bur genetıkle çalısıyorlar ben marmara egt.aşrt.yaptırmıstım oraya yolladılarhaa o burada burç genetik duymuştum adını
doğrudur.. burada çok var eğitim araştırma hastanesi onlar yapıyor o yüzden kan vermek için değil de sonuç için bekliyorsunBEN KYSRİDE YAŞIYRUM ordaki hemşire çok sıra var dedi .en erken tarih verdiği .detagen diye bir yer var burda orayla görüştm 15 güne sonuç veriyorlamş fiyat kişi başı 125 tl .
inşallh olur ALlahın izniyle. ne kadardır deniyorsuninşallah cnm umutlanmak iyide sonu güzel olsa bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?