bebeğimi beklerken......

hoş geldin aramıza inş hamişssindir cnm

Evet genetikte yaptır mutlaka eğer trombofolide bir şey çıkmazsa..eşinle beraber yaptırmak lazım genetik testi... bende yaptırdım ama sonucum daha çıkmadı..
NERDE YAPTIRDIN GENETİK TESTİ ÜCRETİ NEDİR .FAKULTEDE 9 ŞUBATA 2015 TARİH VERİLDİ ÇOK UZUN BİR SÜRE.

varya beni bir görsen dr kapısında ellerim bacaklarım elektrik çarpmış gibi titriyor hele usg girdiğimde gözlerimi kapatıyorum oan ben öbür tarafa gidip geliyorum
bende öyleydim yaa bu heyecanlar fena :)

biraz uzun sürüyor demişlerdi 3 eylülde vermiştim. 1,5 ay sürer demişlerdi dün aradım ulaşamadım bugün yine arayıp soracağım sonuç çıkmış mı diye
bugunlerde cıkmıs olması lazım cnm

NERDE YAPTIRDIN GENETİK TESTİ ÜCRETİ NEDİR .FAKULTEDE 9 ŞUBATA 2015 TARİH VERİLDİ ÇOK UZUN BİR SÜRE.
ben istanbuldayım z.kamil hastanesine gittim genetik bölümüne derdimi anlattım kromozom analizi yapalım dedi yani genetik test hemen o gün kan verdim.. devlet hastaensi ya ücret ödemedim ..sonuçları bekliyorum

ben istanbuldayım z.kamil hastanesine gittim genetik bölümüne derdimi anlattım kromozom analizi yapalım dedi yani genetik test hemen o gün kan verdim.. devlet hastaensi ya ücret ödemedim ..sonuçları bekliyorum
hangi labarotuara yolladılar testleri

:) ortak çıktı bana :) ya test yapmayı düşünüyor musun günün geçmesini mi bekleyeceksin ?

bu ay hiç test almadım eve geçen ay 1 hafta kala başlamıştım test yapma ya her defasında maşşallah tertemizdi yani negatif bu ay günümün geçmesini beklemek istiyorum belki dayanamazsam 1 2 gün önce yaparım yada yok yok beklicem :):)

BEN KYSRİDE YAŞIYRUM ordaki hemşire çok sıra var dedi .en erken tarih verdiği .detagen diye bir yer var burda orayla görüştm 15 güne sonuç veriyorlamş fiyat kişi başı 125 tl .

Muallakta olmak zor bende beklemedeyim bakalım :)

Ya nemde öyle geçen ay bir kaç kere yaptım kos koca boşluklar vardı :) bakalım bu ay cuma günü sabah belki yaparım ama kırmızıları görünce moral bozuluyor inşallah hamileyizdir bak umutlandım şimdi

inşallah cnm umutlanmak iyide sonu güzel olsa bari:)

BEN KYSRİDE YAŞIYRUM ordaki hemşire çok sıra var dedi .en erken tarih verdiği .detagen diye bir yer var burda orayla görüştm 15 güne sonuç veriyorlamş fiyat kişi başı 125 tl .
doğrudur.. burada çok var eğitim araştırma hastanesi onlar yapıyor o yüzden kan vermek için değil de sonuç için bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…