ay cnm havyarsız kahvaltı yapmıyoruzzzz...sizde havyar yiyor muydunuz :)
Haklısın cnm endişelenmemek gerekiyo ama gerçekten elde değil.Korkarım ki doğurana kadar bu stres bitmeyecek özellikle de öncesinde kötü bir tecrübe yaşandıysa.Sanırım bu haftalarda hareketler yavaş yavaş hissedilmeye başlanıyo yakında hissedersin:)İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüzAynen cnm sorma bi gün Dr kapısında kalpten gidicem kesin..sıra beklerken nabız ve tansiyon tavan yapıyor bende..aslında evet endişelenmemem gerek bebekte etkileniyor bundan ama elde değilki işte..15 gün vardı Dr kontrolüme ama yarın buradaki Dr bi gideyim diyorum..iki Dr la gidiyorum şimdilik en azından net hareketleri hissedene kadar sonrasında teke düşürücem..hepimiz hakkında hayırlısı olsun..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..ne kadar zaman geçmesede:)
Cnm geçmiş olsun dikkat et kendine dicem ama o bel ağrısını daha çok çekicezz..malum gebelikte en başta gelen ağrılardan birtanesihanımlar nerelerdesiniz ben bugun rahatsızım belim çok ağrıyor oturamıyorum yerimde
saol hayatım dr aradım normal dedı eger kötüleşirsen gel dedi yat dinlen dediCnm geçmiş olsun dikkat et kendine dicem ama o bel ağrısını daha çok çekicezz..malum gebelikte en başta gelen ağrılardan birtanesi
kızlar çok şükür cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk.sağlıklıymıs çok sükür..ALLAH ım herkesin kalbine gore versin insallah..
Gozun aydin canim... Masallahkızlar çok şükür cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk.sağlıklıymıs çok sükür..ALLAH ım herkesin kalbine gore versin insallah..
Canim naber var mi bir gelişme.. Ultrasona girmedin daha dimi... Ya gunlerimiz ayni.. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin. Rabbim herkese nasip etsin inşallahkaç haftalıkken duydun cnm bu arada gözün aydın maşşalllah:)
haklısın cnm benım tek ilacım yatıp dinlenmek işten çıkmak tabı ,Hepinize gunaydinnnn... Asim senin ilacin isten cikip dinlenmek canimmm
Pericim soğuk hava da hamilelik daha güzel. Düşünsene yazin o sicaklarda karnin burnunda ne kadar zor olurdu güzel bir döneme denk gelmiş gebelikleriniz..masallah
Canim naber var mi bir gelişme.. Ultrasona girmedin daha dimi... Ya gunlerimiz ayni.. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin. Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Hadi hayirlisi canim.. Bekliyorum bende gittiğimde herşeyi göreyim diyorum kismetse.. Kese görünse bebek görünmese stresss bebek görünse kalp atisi ggörünmese ayri bir stres. Nasil olsa bekliyecegiz böyle daha stressizim.. Rabbim hepimizin gönlüne gore versinp.tesi gidecem cnm keseyi görmeye sen naptın bekliyosun dimi hala
aysegulcum valla sızlere tebrık edıyorum nasıl bır sabır var sende cnm ben meraktan ölürüm kan testi bile yapmadın yaaHadi hayirlisi canim.. Bekliyorum bende gittiğimde herşeyi göreyim diyorum kismetse.. Kese görünse bebek görünmese stresss bebek görünse kalp atisi ggörünmese ayri bir stres. Nasil olsa bekliyecegiz böyle daha stressizim.. Rabbim hepimizin gönlüne gore versin
Hadi hayirlisi canim.. Bekliyorum bende gittiğimde herşeyi göreyim diyorum kismetse.. Kese görünse bebek görünmese stresss bebek görünse kalp atisi ggörünmese ayri bir stres. Nasil olsa bekliyecegiz böyle daha stressizim.. Rabbim hepimizin gönlüne gore versin
aysÇok umlcum valla sızlere tebrık edıyorum nasıl bır sabır var sende cnm ben meraktan ölürüm kan testi bile yapmadın yaa
sabrına hayran kaldım vallahi
neyseki az kaldı dr randevuna hepımızın merakını gıdereksinAhh kizlar...iki kaybim olunca boyle oldum iste.. cok umutlanmadan tevekkul ederek beklemedeyim
asi_m .!.:neyseki az kaldı dr randevuna hepımızın merakını gıdereksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?