bebeğimi beklerken......

Haklısın cnm endişelenmemek gerekiyo ama gerçekten elde değil.Korkarım ki doğurana kadar bu stres bitmeyecek özellikle de öncesinde kötü bir tecrübe yaşandıysa.Sanırım bu haftalarda hareketler yavaş yavaş hissedilmeye başlanıyo yakında hissedersin:)İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

hanımlar nerelerdesiniz ben bugun rahatsızım belim çok ağrıyor oturamıyorum yerimde

Günaydın hanımlarr bugün henüz dedikodular başlamamış hava soğuk herkez inzivaya çekildi heralde..birden nasılda kış geldi ama anlaşılan bu sene sert bir kış olacak

hanımlar nerelerdesiniz ben bugun rahatsızım belim çok ağrıyor oturamıyorum yerimde
Cnm geçmiş olsun dikkat et kendine dicem ama o bel ağrısını daha çok çekicezz..malum gebelikte en başta gelen ağrılardan birtanesi

Cnm geçmiş olsun dikkat et kendine dicem ama o bel ağrısını daha çok çekicezz..malum gebelikte en başta gelen ağrılardan birtanesi
saol hayatım dr aradım normal dedı eger kötüleşirsen gel dedi yat dinlen dedi

Hepinize gunaydinnnn... Asim senin ilacin isten cikip dinlenmek canimmm
Pericim soğuk hava da hamilelik daha güzel. Düşünsene yazin o sicaklarda karnin burnunda ne kadar zor olurdu güzel bir döneme denk gelmiş gebelikleriniz..masallah

haklısın cnm benım tek ilacım yatıp dinlenmek işten çıkmak tabı ,
kış ayı güzel bi ay hamılelik gecırmek için yazın cok zor olurdu sıcakta hamılelık şimdi ben mayısta dogum yapacakmısın dr dedıgıne göre tam ilkbahar kıs gelene kadarda bebegım baya buyumus olucak tabı allah nasıp kısmet ederse

p.tesi gidecem cnm keseyi görmeye sen naptın bekliyosun dimi hala
Hadi hayirlisi canim.. Bekliyorum bende gittiğimde herşeyi göreyim diyorum kismetse.. Kese görünse bebek görünmese stresss bebek görünse kalp atisi ggörünmese ayri bir stres. Nasil olsa bekliyecegiz böyle daha stressizim.. Rabbim hepimizin gönlüne gore versin

aysegulcum valla sızlere tebrık edıyorum nasıl bır sabır var sende cnm ben meraktan ölürüm kan testi bile yapmadın yaa

sabrına hayran kaldım vallahi

asi_m .!.:
neyseki az kaldı dr randevuna hepımızın merakını gıdereksin
Bu arada 3 kasimdaki randevumu iptal ettim 10 kasima aldim bir hafta da evde dinleneyim kafayi toplayayim.. ondan sonra insallah ilk muayneye hazirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…