3 kasımıdamı iptal ettin inanamıyorum sana 9 ay sonra nasılsa öğrenirdik yaniBu arada 3 kasimdaki randevumu iptal ettim 10 kasima aldim bir hafta da evde dinleneyim kafayi toplayayim.. ondan sonra insallah ilk muayneye hazirim
3 kasımıdamı iptal ettin inanamıyorum sana 9 ay sonra nasılsa öğrenirdik yani
canım ağzına sağlık teşekkür ederim.eko canım sana 250 tane tefriciye çektim bilgin olsun.
canım ağzına sağlık teşekkür ederim.eklem 150 tane de benden.. Allah kabul ederse...
yok canım ben reglimi bekliyorum yüzümü regl olucak gibi sivilceler bastı artık bu ay bana umut yok...eklem canim az kaldi. Var mi bir belirti acaba... Ne alemdesin canim
maşallah canım taş olsa çatlar yani...Bu arada 3 kasimdaki randevumu iptal ettim 10 kasima aldim bir hafta da evde dinleneyim kafayi toplayayim.. ondan sonra insallah ilk muayneye hazirim
asim sana yürekten katılıyorum...3 kasımıdamı iptal ettin inanamıyorum sana 9 ay sonra nasılsa öğrenirdik yani
bence o kadar bekleme derim ben 8 hafta çok uzun...İlahi ben.. Ben bile inanamiyorum kendime ama 8 haftadan once doktora gitmek hic içimden gelmiyor
sana hayretle bakıyorum sadece bana dr 15 gun sonra gel dedi ben dayanamadun 12 gun gıttım yaniİlahi ben.. Ben bile inanamiyorum kendime ama 8 haftadan once doktora gitmek hic içimden gelmiyor
Haklısın cnm o sıcaklara denk gelseydi halimizi düşünemiyorum son ayların kışa denk gelmesi iyi olduHepinize gunaydinnnn... Asim senin ilacin isten cikip dinlenmek canimmm
Pericim soğuk hava da hamilelik daha güzel. Düşünsene yazin o sicaklarda karnin burnunda ne kadar zor olurdu güzel bir döneme denk gelmiş gebelikleriniz..masallah
Ne bilim canim hep erken gittim stres yasadim Ve ssonuç hüsran... Bu defa boyle olsun diyorum. Kismetsevallahiboylevolnamazdım canım sakın pişman olucan şey yapma sonra keşke gitseydim demekzorunda kalma.
Kız sen bu gidişle doğuma gideceksin hee..ama bence o kadar uzatma cnm Allah korusun dış gebelik falan olursa sonucu kötü olur.bende testi yaptığımda Dr gittim kan vermeye muayene olmak istemiyorum şuan dedim oda bana ya dış gebelikse napıcam demişti en azından bi kere git cnm
Hiç bişi olmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut cnm.ayse-gul evt cnm ya bek ben dr erken gıtmeseydım dr kan akısının yavas oldugunu anladı hemen kan sulandırıcı verdı ..
keşke demekten daha iyidir dr gitmek kızlar bu hafta iğnemi bitirdi dr ben korkuyorum ya bi aksilik olursa iğneyi bıraktım dıye
dua etmekten baska bısey gelmıyor elımden oncekı haftalara göre daha iyiyim daha sakınım allahım bılır alnımıza ne yazıldıysa o yaşayacagımHiç bişi olmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut cnm.
10 kasim çokta geç sayilmaz 7 hafta olmuş olur kismetse. Ak mi kara mi belli olur..Kız sen bu gidişle doğuma gideceksin hee..ama bence o kadar uzatma cnm Allah korusun dış gebelik falan olursa sonucu kötü olur.bende testi yaptığımda Dr gittim kan vermeye muayene olmak istemiyorum şuan dedim oda bana ya dış gebelikse napıcam demişti en azından bi kere git cnm
Ayy cnm kıyamamm yaaa bişi olmasınnnn lütfennn.sende selam söyle cnm yatsın dinlensin dikkat etsin Dr aramışmıKizlar luckynin kanamasi olmuş. Evde yatiyormus. Size selami var. Hep beraber dua edelim Allahin izniyle bebek tutunsun annesine
Ultrason da herşey normalmis. Evde Dinleniyormus. Allaha emanet artik.Ayy cnm kıyamamm yaaa bişi olmasınnnn lütfennn.sende selam söyle cnm yatsın dinlensin dikkat etsin Dr aramışmı
Allahım yardımcısı olsun bol bol dua etsin bizde ederiz Allah'ın izniyle hiç bişi olmazUltrason da herşey normalmis. Evde Dinleniyormus. Allaha emanet artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?