bebeğimi beklerken......

İlahi ben.. Ben bile inanamiyorum kendime ama 8 haftadan once doktora gitmek hic içimden gelmiyor

eko canım sana 250 tane tefriciye çektim bilgin olsun.
canım ağzına sağlık teşekkür ederim.
eklem 150 tane de benden.. Allah kabul ederse...
canım ağzına sağlık teşekkür ederim.
eklem canim az kaldi. Var mi bir belirti acaba... Ne alemdesin canim
yok canım ben reglimi bekliyorum yüzümü regl olucak gibi sivilceler bastı artık bu ay bana umut yok...
Bu arada 3 kasimdaki randevumu iptal ettim 10 kasima aldim bir hafta da evde dinleneyim kafayi toplayayim.. ondan sonra insallah ilk muayneye hazirim
maşallah canım taş olsa çatlar yani...
3 kasımıdamı iptal ettin inanamıyorum sana 9 ay sonra nasılsa öğrenirdik yani
asim sana yürekten katılıyorum...
İlahi ben.. Ben bile inanamiyorum kendime ama 8 haftadan once doktora gitmek hic içimden gelmiyor
bence o kadar bekleme derim ben 8 hafta çok uzun...

vallahi bende dayanamazdım canım sakın pişman olucan şey yapma sonra keşke gitseydim demekzorunda kalma.

Haklısın cnm o sıcaklara denk gelseydi halimizi düşünemiyorum son ayların kışa denk gelmesi iyi oldu

ayse-gul evt cnm ya bek ben dr erken gıtmeseydım dr kan akısının yavas oldugunu anladı hemen kan sulandırıcı verdı ..
keşke demekten daha iyidir dr gitmek kızlar bu hafta iğnemi bitirdi dr ben korkuyorum ya bi aksilik olursa iğneyi bıraktım dıye

vallahiboylevolnamazdım canım sakın pişman olucan şey yapma sonra keşke gitseydim demekzorunda kalma.
Ne bilim canim hep erken gittim stres yasadim Ve ssonuç hüsran... Bu defa boyle olsun diyorum. Kismetse

Kız sen bu gidişle doğuma gideceksin hee..ama bence o kadar uzatma cnm Allah korusun dış gebelik falan olursa sonucu kötü olur.bende testi yaptığımda Dr gittim kan vermeye muayene olmak istemiyorum şuan dedim oda bana ya dış gebelikse napıcam demişti en azından bi kere git cnm

Hiç bişi olmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut cnm.

Canim hakkimizda hayirlisi Allahtan. Rabbim ol demesesiyle herşey olur. Ona güveniyorum ve bekliyorum hakkimda vereceği hayra muhtacim dua ile istiyorum. Geresi boş

10 kasim çokta geç sayilmaz 7 hafta olmuş olur kismetse. Ak mi kara mi belli olur..

Kizlar luckynin kanamasi olmuş. Evde yatiyormus. Size selami var. Hep beraber dua edelim Allahin izniyle bebek tutunsun annesine

Kizlar luckynin kanamasi olmuş. Evde yatiyormus. Size selami var. Hep beraber dua edelim Allahin izniyle bebek tutunsun annesine
Ayy cnm kıyamamm yaaa bişi olmasınnnn lütfennn.sende selam söyle cnm yatsın dinlensin dikkat etsin Dr aramışmı

Ah kizlar iste bu sikintilar boyle iste. Allaha guvenmek ten baske caremiz yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…