Canim 9 ekime kadar yumurtlamissin olabilirsin gebelik bile mümkün24 eylülde adet olmuştum. 9 ekime kadar korunmasız ilişki oldu. 10 ekimde parça alındı rahimden ve yara yakıldı antibiyotik vs. bir sürü ilaç içtim tarlusal da içtim adet söktürücü evet ama bugün 3. günüm bir pedi doldurmayacak şekilde geliyor. sizce neden olabilir. bir de bugün çok batma hissettim 2 kere ayağa kalktığımda aniden batma hissettim canım yandı o kadar. Hamile olmuş olamam sanırım çünkü yumurtlama o tarihlere denk gelmez dimi ? o kadar ilaç içtim yani olmaz sanırım.
Canim 9 ekime kadar yumurtlamissin olabilirsin gebelik bile mümkün
doğum günün kutlu olsun :)bebişin ve eşinle mutlu sağlıklı nice nice yılların olsun:)bende kaçıyorum kızlar yarın benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi akşamlar herkese..
Canımmm doğum gününün kutlu olsunn günü bitirmeden yetişebildim..bu ara nedendir bilmem nette hep sorun var çözemedik bir türlü..bende kaçıyorum kızlar yarın benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi akşamlar herkese..
bende kaçıyorum kızlar yarın benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi akşamlar herkese..
CANIM BUNU BULDUMKızlarr yaa geceden beri adet olacakmışım gibi ağrım var nedendir acaba kafama taktım sinirimden hiç uyumadım.çok şiddetli değil ama rahatsız edici sizce anormal bir durum varmıdır
Cnm bende okudum bunu ama işte ne bilim insan tedirgin oluyor daha önceden kötü bi tecrübemiz olunca..bide şimdiye kadar olan ağrı rahim yada hafif kasık ağrısıydı bu seferki bildiğin adet ağrısı ondan endişelendimCANIM BUNU BULDUM
Gebelikte kasık ağrısı olur mu? Ne zaman başlar?
Hamilelikte kasık ağrısı çok sık görülen bir şikayettir, çoğu zaman rahmin büyümesine bağlı gebelikte normal bir durumdur. Gebelikte kasık ağrılarının en sık nedeni rahmin büyümesi ve buna bağlı rahim etrafındaki bağların gerilmesi olduğu için kasık ağrıları genellikle gebeliğin ilk aylarından itibaren başlar. Bir çok anne adayı gebelik 6 - 8 hafta olduğunda hafif kasık ağrısı hisseder. Bu da yaklaşık adet gecikmesi yaşandıktan iki hafta sonrasına denk gelir.
Bazı gebeliklerde kasık ağrıları üçüncü ay civarında rahim büyümesinde hızlanmaya bağlı başlayabilir.
Özellikle ilk gebeliklerde kasık ağrıları daha erken aylarda başlar ve daha fazla hissedilir. Sonraki gebeliklerde kasık ağrısı bazen sadece gebeliğin son aylarında karnın aşırı büyümesi, ağırlaşması ve rahimde kasılmaların başlamasına bağlı olur.
Haklisin canim kotu bi tecruve yasadigumiz icin korkularimiz hic bitmeyecek... benimde oglumda cok fazla sirt agrin vardi bastan sona kadar ama kasi agrisi oldugunu gic katirlamiyorum...Cnm bende okudum bunu ama işte ne bilim insan tedirgin oluyor daha önceden kötü bi tecrübemiz olunca..bide şimdiye kadar olan ağrı rahim yada hafif kasık ağrısıydı bu seferki bildiğin adet ağrısı ondan endişelendim
Aynen cnm sorma bi gün Dr kapısında kalpten gidicem kesin..sıra beklerken nabız ve tansiyon tavan yapıyor bende..aslında evet endişelenmemem gerek bebekte etkileniyor bundan ama elde değilki işte..15 gün vardı Dr kontrolüme ama yarın buradaki Dr bi gideyim diyorum..iki Dr la gidiyorum şimdilik en azından net hareketleri hissedene kadar sonrasında teke düşürücem..hepimiz hakkında hayırlısı olsun..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..ne kadar zaman geçmesede:)Selam benim de arada adet sancısı gibi ağrılarım oluyor 1-2 günde geçiyor. Boşuna endişelenme.Gerçi sana söylüyorum ama ben de en ufak şeyleri bile kafama takıyorum.Her kontrol öncesi stresten ölcek gibiyim.
Kızlarr yaa geceden beri adet olacakmışım gibi ağrım var nedendir acaba kafama taktım sinirimden hiç uyumadım.çok şiddetli değil ama rahatsız edici sizce anormal bir durum varmıdır
İnş cnm herseyden korkar olduk.bugün öğleden sonra bi gidim diyorum Dr kafam rahat etsinperidrol canım bişey olduğunu sanmıyorum benimde cuma akşamı ve cumartesi günü vajinamın oralarda bıcak gibi bişey saplanır gibi oldu hafif ağrısı falanda oldu çok şiddetli değildi ama dinlendim neyse geçti çok şükür artık rahimmi büyüyo nedir bilmiyorum ki cumartesi kasık ağrımda çok oldu şu anda da var ama o kadar değil inşallah bunların hepsi normaldir.bi de ben bu tarz ağrılarda duşun çok iyi geldiğini okudum canım bilgin olsun.
Saol canim... Sana da.. Bebise de...git bakalim Dr.a hayirlisiyla bir şey yokturperidrol84 .!.:Günaydınnnn kızlarrrr..hayırlıı haftalar olsun inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?