- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Haklisin canim kotu bi tecruve yasadigumiz icin korkularimiz hic bitmeyecek... benimde oglumda cok fazla sirt agrin vardi bastan sona kadar ama kasi agrisi oldugunu gic katirlamiyorum...
ben burdayım kuzum valla kımse ugramıyo burayaKizlarr yoksunuz ortada... Ayran ictik ayri mi düştük...
Evet canim havalardan herhaldeben burdayım kuzum valla kımse ugramıyo buraya
haklısın havalardan kımse ugramıyor burayaEvet canim havalardan herhalde
Ahh canimmm idare edeceksin canim..asi_idarest: 37500000 .!.:haklısın havalardan kımse ugramıyor buraya
aysegul karnım cok ac ama yemek yemek ıstemıyorum söylemesi ayıp pide söyledım ama yıyemedım mıdem bulandı ... meyve felan alıcam simdi belkı yerım onları
Massallah canim size yaaa....Selam kızlar ben geldim yaklaşık iki saat oldu geleli de ben eve girdim elektrik gitti daha yeni geldi..Allah'a şükür bir sorun yokmuş herşey yolundaymış meleğim 253 gr olmuşBu Dr da cinsiyetinden haberim yok gibi davrandım tekrar sordum erkek sanki ama kordonda olabilir kızada benziyor dedi haftaya gel dedi.tam göremeyince salladı açıkcası bana öyle geldi..kısacası herşey yolunda..luck cnm in sende hayırlı haberler le dönersin tatlımatatlıma
kadın listeyı sayarken insanın canı nasıl istıyor
https://www.facebook.com/
evt ya çok tatlılar bende bu moddayım artık o yasak bu yasak ayyyybunlar deli ya çok tatlılar bu ikizlere mi hamileymiş ben bunları bi ara çok izliyodum ya çok komiklerrrr
:) nickini değişme sırası sana geldi desene :)kızlar ben kaçıyorum hava fena eve gideyim daha yemek yapıcam geçen hafta hiçbirşeycik yapmadım bu hafta iş başa düştü.Bu arada eşim kk daki nick mi öğrendi girip bakarım arada ben yazdıklarını diyo bana hahaaaa
burdada çok yagmur var bende eve gidip yemek yapıcam bakalım ben daha cıkamadım hastane de dr kapısında beklerken eşimin telinden yazıyordum size şöyle göz ucuyla bakıyo ama göztermiyorum özel özel dıyorum eşimde diyoki bende kayıt olucam oraya hahahaha adamım burda karsıma cıkarsa hıc sasırmamkızlar ben kaçıyorum hava fena eve gideyim daha yemek yapıcam geçen hafta hiçbirşeycik yapmadım bu hafta iş başa düştü.Bu arada eşim kk daki nick mi öğrendi girip bakarım arada ben yazdıklarını diyo bana hahaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?